Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
ulei de arahide si susan
Last Updated: Dec 09 2008 10:07, Started by
alexpet
, Nov 30 2008 19:06
·
0
#19
Posted 06 December 2008 - 15:07
irinuca8082, on Dec 6 2008, 12:20, said: pt section: chiar nu vad o diferenta de gust intre cel de arahide si cel de floarea soarelui. nu cred ca o sa mai dau 150 de mii pe alt litru de ulei de arahide cand o sa mi se termine cel pe care-l am acum. strict parerea mea. iar cel de susan, este intre-adevar, f aromat, si nu este nevoie decat de cava picaturi pt da mancarii o aroma deosebita. se oate folosi mai ales la salate , simple , chiar, dar si la retete asiatice. merita sa iei o sticluta din aia mica, sa incerci. :) |
#21
Posted 07 December 2008 - 01:23
Si real, si billa, si selgros. Insa nu mega image, si nici carrefour (bine c-au facut unu-n braila, ce sa zic :lol: )
|
#22
Posted 09 December 2008 - 10:07
Apropo de utilizari si gust, cel de bostan e foarte bun la gust si se foloseste la salate. Chiar in mod traditional, daca ma iau dupa niste retete mai vechi de salate oltenesti. Cel de nuci cred ca il poti folosi la orice (salate, maioneze), nu stiu daca e bun pentru prajit, dar la gust e nebunie, are aroma distincta de nuca. Ulei de seminte de struguri am vazut la TV ca e bun pentru maioneza.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users