Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cel mai ieftin TV LED mic

Reverse proxy si htaccess pe Raps...

Statie de epurare sau fosa septic...

"enerlux p" afisaj interm...
 Adaptor usb3.1gigabit vs Adaptor ...

La multi ani @Atreides!

La multi ani @KENSINGTON!

La multi ani @burebista!
 La multi ani de Florii!

Stihl fs 70 c-e

Challengers (2024)

Care mai sunt mediile de admitere...
 Laptop cu HDD atasare memorie MMC...

Hartile google nu mai au chenarul...

Tomate in ghiveci la curte?

Idei cale de actiune recuperare g...
 

Cum a afectat sau afecteaza "Criza economica" afacerea ta ?

- - - - -
  • Please log in to reply
345 replies to this topic

#91
buteliearagaz

buteliearagaz

    Contabilizez vorbe

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,137
  • Înscris: 13.12.2006

View PostM4V3RiCk_, on Nov 19 2008, 20:42, said:

Din surse neoficiale,am aflat ca in SUA au crescut comenzile ptr sisteme de securitate.Inseamna ca stiu ei ceva:) Deja am aflat un domeniu in care e profitabil sa lucrezi in vremuri tulburi :D

Floraur...nu m-am suparat :) Stiu ca sunt unii oameni care nu citesc deloc,dar totusi asta e un forum destul de serios.Nu e Hi5,zic eu.Eu de multe ori nu inteleg cum cineva n-are rabdare sa citeaca ceva pana la capat :| Eu daca incep ceva,pana cand nu citesc tot,nu ma las.
Eu am citit tot , nu suntem la un topic frecventat de pitipoance !
Intradevar , de cele mai multe ori , companiile multinationale nu au nevoie de oameni prea destepti !
Eu am fost refuzat de o companie mare , si cel care trebuia sa ma angajeze mi-a spus foarte clar si de ce !
Nu am fost angajat pentru ca nu sunt suficient de flexibil , in sensul ca nu am datorii ( am in schimb economii  ), am experienta de viata , si prind miscarea destul de repede , astfel incat viitorul meu sef direct s-a gasit ca nu sunt tocmai omul potrivit , pentru ca odata intrat in sistem nu o sa stau mai mult de doi ani - maxim trei in locul ala , si daca nu o sa fiu avansat o sa plec in alta parte !
La interviu nu m-am entuziasmat ca-mi da telefon si laptop de la firma , si ca in proiectele pe care o sa le dezvolt o sa am si asistenti , si daca o sa fie nevoie , o sa fiu asistat si de o secretara !
Cand am mai auzit ca-mi da si masina , m-am ingrijorat !
Si salariul mi s-a parut cam mic , eu am zis ca renunt la telefonul ala fitos de firma si la laptop , daca vor sa faca economii !
Nu m-a tentat deloc sa fac un credit ipotecar garantat de firma , pentru ca nu vad de ce as fi dator vandut , ca sa am peste 35 de ani patru pereti !

#92
TNT-NET

TNT-NET

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 207
  • Înscris: 20.10.2006

View PostM4V3RiCk_, on Nov 19 2008, 16:46, said:

Dar nici cu ei nu imi e rusine.Baietasii fitosi a lu` mama, au pregatit un loc caldut inca din facultate in vreo institutie din asta unde poti freca menta pe pricipiul:timpul trece,leafa merge.Si va da un exemplu:Suportul RDS.Call Center.Sunt vb care spun ca au vreo 2000 de Ron net,dar si eu m-as fi descurcat mai bine ca ei de 1000 de ori!N-au nici cele mai elementare cunostinte de retelistica!Cum au ajuns acolo...nu stiu! Ca eu unu n-am reusit.

Ce ma enerveaza cand vad cum vorbesc unii aiurea fara sa aiba nici cea mai vaga idee ce inseamna suport tehnic.Pai ma baiatule tu sti ce inseamna sa stai 8-10 ore pe zi cu telefonul in mana si sa asculti toate tampeniile posibile de la toti idiotii care nu stiu ce e ala calculator si internet?Care nu stiu nici macar unde dracu' e My Computer , care isi dau disable la placa de retea si pe urma urla de mama focului ca ei platesc internetul si nu le merge de 1 saptamana cand defapt nu le merge de maxim 1 ora . Pai aia 2000 ron sunt mizilic pe langa ce trebuie sa suporte oamenii aia.

Nu lucrez la RDS si ii uras din toata inima pentru preturile lor de dumping dar lucrez la o firma care se ocupa cu servicii internet si am parte in fiecare zi de cel putin 2-3 cretini care nu stiu nici macar notiunile de baza ale unui sistem de operare  dar zic " ce domle' imi spui tu mie ce sa fac la calculator pai eu lucrez in domeniu si ma pricep " si el saracu nici nu stie cu cati de "w" trebuie sa scrie un link .

Si mai ziceai ceva de marile corporatii unde toti parca sunt "fotomodele" . Pai toti aia care ii vezi tu la patru ace , parfumati si gelati au contact in fiecare zi cu clienti. Pai doar nu vrei sa vezi pe unul cu ochelari fund de borcan , cosuri pe fata , tricou cu pinguini pe el si blugi taiati. Hai sa fim seriosi. Poti sa ai tu 4 facultati daca nu poti sa vinzi un produs si nu ai o imagine care sa ii inspire incredere clientului atunci poti sa stai linistit acasa ca nu e nevoie de tine.

Si de "pitipoancele "alea cum iti place tie sa le iei asa mai tare ca sa vezi ce le poate pielea. Da de ce sa le iei "mai tare" . Normal nu poti sa vorbesti cu oamenii sau trebuie sa arati tu ce om tare esti , cate inteligenta zace in tine . Oameni ca tine complexati distrug tara asta.

Edited by TNT-NET, 19 November 2008 - 23:52.


#93
flaviand

flaviand

    Flavian, motan de serviciu

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,326
  • Înscris: 14.09.2005
Si eu citesc cu placere posturile lui M4V3RiCk chiar daca sunt mai lungi, povesteste chestii interesante si ideile sunt exprimate cum trebuie, nu-s chestii aruncate cu furca fara nici o regula de gramatica cum mai vezi prin unele locuri.

Am lucrat bucata buna in multinationale iar ca IT vezi un pic altfel lucrurile. Ii vezi altfel pe baietii la costum care repeta ca papagalii ideile venite de sus. Zambesti la ineptiile lor si incerci din cand in cand sa le deschizi ochii, dar ei o tin pe a lor. Si peste o luna vin cu aceeasi chestie pe care le-o explicai tu si zic: ia uite ce idee grozav de extraordinara a avut seful al mare, nu-i asa ca e beton ? Ce poti sa le mai zici... :D

Si tu te distrezi pe seama lor si ii lasi in pace, vazandu-i cat de stresati sunt si cat de lipsiti de coloana vertebrala. Mai ales daca sunt prinsi la mijloc in middle-management, intre subordonati nemultumiti care au de multe ori probleme reale, dar nu ii baga nimeni in seama, presati de sefi cu idei crete si schimbatoare pe care trebuie sa le aprobi mereu si apoi sa le bagi pe gat si celor de sub tine, indiferent cat de proaste sunt.

Si am avut multi colegi si prieteni care au lucrat si in call-center, pe langa faptul ca am interactionat personal de multe ori cu ei. Le inteleg stresul si faptul ca lucrand zilnic cu oameni prosti, ajungi sa-i tratezi pe toti la fel. De aceea s-au inventat liniile speciale de suport tehnic pentru clienti mari la companiile care se respecta. RDS-ul s-a chinuit si el multa vreme pana a pus in functiune numarul respectiv, din pacate cand deja era prea tarziu si nu prea ne mai interesa. Pana atunci, ascultasem deja plictisit de n ori discursuri gen: resetati media converterul si verificati daca e calculatorul in priza, iar cand le explicai ca routerul raspunde si gateway-ul e UP si traceroute se opreste la ei dadeau in balbaiala.

Am dat interviuri si am intervievat la randul meu o multime de oameni, am dat si am sustinut testari, incat as putea umple un topic numai pe tema asta. Cei de la HR sunt si ei oameni, de multe ori nu au idee ce angajeaza daca vorbim de domenii tehnice gen IT care ii depasesc. Uneori au targeturi impuse de salarizare, alteori isi mai baga coada si managerul general sau seful de departament in interviu, cateodata iti dau niste teste concepute ca pixul venite "de la centru", alteori mai conteaza si recomandarile, deci povestea are atatea aspecte incat nici naiba nu le descurca uneori. Trebuie sa inveti sa ghicesti cat mai repede ce fel de om cauta ei de fapt si daca te intereseaza intr-adevar postul, sa iti expui povestea in asa fel incat sa se apropie cel mai mult de ce au ei in grafic. Chestia asta vine cu timpul, dupa cat mai multe experiente de acest gen, iar la inceput sincer cel mai important este norocul :)

Deci multinationalele nu sunt raiul pe pamant, trebuie sa fi un anumit gen de persoana ca sa lucrezi in asa ceva sau sa gasesti un job acolo care sa se potriveasca pentru tine. De multe ori in fime mai mici intalnesti conditii mai bune, salarii mai decente si oameni mai de bun simt. Acum cu criza insa o sa fie cam rau pentru toata lumea, mici si mari. Vor pica multi, in functie de domeniu, incepand cu bursa, apoi vanzarile, serviciile, bancile, productia, toti se vor duce la vale mai mult sau mai putin in functie de domeniul in care activeaza.

De crescut o sa creasca domenii gen firme de avocatura, lichidari, executari silite etc. Se vor vinde mai bine lucrurile mai ieftine si probabil cam la fel cele de baza la care nu se poate renunta. Ce sa zic, om vedea fiecare cum ne-o fi norocul ;)

Edited by flaviand, 20 November 2008 - 00:30.


#94
M4V3RiCk_

M4V3RiCk_

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,672
  • Înscris: 01.08.2007
TNT-NET,n-am timp sa iti raspund la ora asta la tot ce ai postat tu.Abia acuma am venit de la o discutie cu patronu`,care dealtfel imi e si bun prieten,despre ce e de facut in situatiile astea de criza.Cat despre retelele de cartier,scuza-ma..am depasit de mult momentul ala spre deosebire de tine.Asta inseamna sa te adaptezi.Stai linistit,am raspuns si la telefoane la ciumpalaci "ca de ce nu merge netu,ca va tai firele"-sau "mie de ce nu imi merge NFS-ul".Si nu stateam pe 20 de milioane si nici doar 10-12 ore pe zi.Stateam si 16 ore pe zi.Dar nu ma vaietam.Am tras si fire UTP,am pus mana si pe bormasina,am aruncat si tras fire si peste linii de tramvai,am agatat si sw-uri prin pomi iarna la -20 de grade si nu m-am vaietat ca tine.Daca nu iti place ce faci,no comment!Domeniul asta intodeauna mi-a placut, dar vine o perioada cand concurenta e prea puternica.Ca RDS-ul practica preturi de dumping?! Sa fiti sanatosi! Asta e diferenta intre un patron cu ochelari de cal si un patron care mai si gandeste.Am preferat sa vindem baraca in iunie 2007 si ne-am apucat de altceva.Trebuie sa evaluezi lucrurile si sa gandesti in perspectiva.

Te intreb asa...un agent de vanzari la un magazin online,prin mana caruia trec zilnic comenzi poate de sute de milioane de lei,cam ce salariu ar trebui sa aiba dupa tine?Daca ala de la suport RDS e asa de maltratat?

Ptr restu m-a completat Flaviand,si ii multumesc pe acesta cale.Acu ma bag la somn ca maine la 9 o iau de la capat.

Edited by M4V3RiCk_, 20 November 2008 - 02:46.


#95
mufa

mufa

    Porc misogin

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 40,789
  • Înscris: 13.01.2005

View PostM4V3RiCk_, on Nov 20 2008, 03:26, said:

Te intreb asa...un agent de vanzari la un magazin online,prin mana caruia trec zilnic comenzi poate de sute de milioane de lei,cam ce salariu ar trebui sa aiba dupa tine?Daca ala de la suport RDS e asa de maltratat?
Nu foarte mare plus comision la vînzare.

#96
Bebeluska

Bebeluska

    Bebeluşka Reloaded

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,439
  • Înscris: 20.12.2005

View Postmufa, on Nov 9 2008, 23:38, said:

Păi ce am zis ar trebui să fie un efect. Unul de bun augur :)

Un alt efect al crizei mondiale este acela ca femeile vor fi nevoite sa se marite din dragoste. :P

#97
TNT-NET

TNT-NET

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 207
  • Înscris: 20.10.2006

View PostM4V3RiCk_, on Nov 20 2008, 02:26, said:

TNT-NET,n-am timp sa iti raspund la ora asta la tot ce ai postat tu.Abia acuma am venit de la o discutie cu patronu`,care dealtfel imi e si bun prieten,despre ce e de facut in situatiile astea de criza.Cat despre retelele de cartier,scuza-ma..am depasit de mult momentul ala spre deosebire de tine.Asta inseamna sa te adaptezi.Stai linistit,am raspuns si la telefoane la ciumpalaci "ca de ce nu merge netu,ca va tai firele"-sau "mie de ce nu imi merge NFS-ul".Si nu stateam pe 20 de milioane si nici doar 10-12 ore pe zi.Stateam si 16 ore pe zi.Dar nu ma vaietam.Am tras si fire UTP,am pus mana si pe bormasina,am aruncat si tras fire si peste linii de tramvai,am agatat si sw-uri prin pomi iarna la -20 de grade si nu m-am vaietat ca tine.Daca nu iti place ce faci,no comment!Domeniul asta intodeauna mi-a placut, dar vine o perioada cand concurenta e prea puternica.Ca RDS-ul practica preturi de dumping?! Sa fiti sanatosi! Asta e diferenta intre un patron cu ochelari de cal si un patron care mai si gandeste.Am preferat sa vindem baraca in iunie 2007 si ne-am apucat de altceva.Trebuie sa evaluezi lucrurile si sa gandesti in perspectiva.

Te intreb asa...un agent de vanzari la un magazin online,prin mana caruia trec zilnic comenzi poate de sute de milioane de lei,cam ce salariu ar trebui sa aiba dupa tine?Daca ala de la suport RDS e asa de maltratat?

Ptr restu m-a completat Flaviand,si ii multumesc pe acesta cale.Acu ma bag la somn ca maine la 9 o iau de la capat.


Daca puneai swichurile in copaci m-am lamurit ce retea ai facut tu pe acolo.Stai linistit ca si noi am depasit de ceva vreme stadiul de simpla retea de cartier.Dar noi nici macar la inceput nu agatam swichurile prin copaci    ;)  . Cat despre concurenta chiar nu ne sperie RDS-ul , ei au clientela lor in mare parte din clienti care nu prea stiu altceva decat messenger si un mail si se bazeaza cel mai mult pe tv si telefonie nu pe internet , ma refeream doar la faptul ca nu au preturi verosimile la 45 Ron e imposibil sa iesi in profit sau daca iesi e unul foarte mic .Preturile astea mici nu incurajeaza deloc piata a din contra se produce o miscare de clienti de la o firma la alta care nu face bine nimanui.Dar daca zici ca ai fost si tu implicat in acest fenomen ar trebui sa sti.

Agentul ala de vanzari care are zilnic comenzi de sute de milioane are sigur un salariu de 1000 euro , sau cel putin ar trebui sa aiba . Daca sta pe 300 euro inseamna ca are o problema grava.

#98
dcg

dcg

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,154
  • Înscris: 22.11.2003

View PostM4V3RiCk_, on Nov 17 2008, 22:48, said:

Intreabarea e urmatoarea:Ce domeniu renteaza in actuala criza?Unde sa ai cat de cat siguranta locului de munca,sa nu-l auzi toata ziua pe patron "aoleu ce ne facem, ca iara n-am vandut nimic azi,si nu stiu cat pot sa va mai tin" sau mai stiu eu ce smiorcaieli de genul asta.

Incearca la o firma de pompe funebre, acolo clientela este constanta sau chiar mai numeroasa in conditii de criza.

#99
blimpyway

blimpyway

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,954
  • Înscris: 03.11.2005
In vreme de restriste romanul se intoarce catre cele sfinte - investiti in icoane, matanii, moaste si lumanari. Preferabil de la atos si ierusalim, nu chinezarii ieftine.
----------

View Postdcg, on Nov 20 2008, 12:43, said:

Incearca la o firma de pompe funebre, acolo clientela este constanta sau chiar mai numeroasa in conditii de criza.
cred ca si astia au nevoie de admini: http://www.cimitir.ro/. Daca ma uit si la tarife la inchirieri e clar pe ce se pot orienta developerii - mai ales ca nu cred ca-i obligatoriu puz, cu, studiu geo, intravilan, gaze ori canalizare.

Edited by blimpyway, 20 November 2008 - 13:42.


#100
M4V3RiCk_

M4V3RiCk_

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,672
  • Înscris: 01.08.2007

View PostTNT-NET, on Nov 20 2008, 12:17, said:

Daca puneai swichurile in copaci m-am lamurit ce retea ai facut tu pe acolo.Stai linistit ca si noi am depasit de ceva vreme stadiul de simpla retea de cartier.Dar noi nici macar la inceput nu agatam swichurile prin copaci    ;)  . Cat despre concurenta chiar nu ne sperie RDS-ul , ei au clientela lor in mare parte din clienti care nu prea stiu altceva decat messenger si un mail si se bazeaza cel mai mult pe tv si telefonie nu pe internet , ma refeream doar la faptul ca nu au preturi verosimile la 45 Ron e imposibil sa iesi in profit sau daca iesi e unul foarte mic .Preturile astea mici nu incurajeaza deloc piata a din contra se produce o miscare de clienti de la o firma la alta care nu face bine nimanui.Dar daca zici ca ai fost si tu implicat in acest fenomen ar trebui sa sti.

Agentul ala de vanzari care are zilnic comenzi de sute de milioane are sigur un salariu de 1000 euro , sau cel putin ar trebui sa aiba . Daca sta pe 300 euro inseamna ca are o problema grava.

Sw-urile prin copaci...Dar oare pe unde le-ai fi pus intr-o zona predominant de case?Pe blocuri ?! Pe stalpii de la Electrica?Ca sa aiba aia dc anume sa se ia de tine?Asa prin copaci e alta treaba.Si inca ceva...lasa-ne cu impresiile astea de mare ISP.Am intalnit destui care de la un rahat de retea de cartier cand au ajuns la 1000 de clienti,aveau impresia ca sunt centrul universului si ca RDS-ul e doar un copil.In rest ce sa zic...parerea ta despre RDS e foarte vaga.Acuma practica pretul corect.Ce practica retelele de cartier e un fel de tiganeala curata.Iti dau 50 cu 100 de Mbiti local in Evolva.Nu zau...ce imi dai...LAN ?Si extern iti dau 1-4 Mbiti.La 50 de lei.Sincer sunt satul de povestea asta cu alocarea dinamica,cu 400 de clienti bagati doar pe o fibra de 100 mbiti "metro" cu 4 sau 8 extern sau mai stiu eu ce.Cam asta se practica pe la retele de cartier.In realitate la orice ora din zi si din noapte abia daca ai 50% din minimul garantat care il promit ei.Si pana la urma nu sunteti decat niste reselleri de 2 lei majoritatea.Luati net cu galeata de la Mediasat,Evolva,Fibernet si mai stiu eu ce ISP-uri,dupa care il dati cu pipeta.Si asta te face un ISP,nu?Esti ISP in momentul in care inchiriezi capacitati de transport la nivel de tara si ai legatura directa cu ce e inafara tarii,printr-un carrier de renume mondial.
Ca RDS-ul e ptr mess si doar chestii din astea?Cine ti-a zis asta ?! Eu am RDS de mai bine de un an juma,si nu imi amintesc sa nu fi avut net cand ploua sau fulgera sau chestii de genul asta.Cu torrentele stau cam 24/24.De trafic nu mai zic ca ajunge lejer la un terra pe luna.Dar astia cand zic ca imi dau 50 Mbiti si 4 extern,apoi atata imi dau!La orice ora!Mai e mult pana cand retelele  o sa rezolve problema stabilitatii.
Ca se castiga foarte putin din bisnita asta de 2 lei?Asa si trebuie!Cand ai RDS-ul la usa,care ofera acelasi lucru garantat si stabil la mult mai putini bani nu stiu cine isi mai bate capu cu retele  de cartier.Pana sa intre tare RDS-ul in priza,bagai 30 de mil in net la galeata si scoateai lejer 100 de mil pe luna.Probabil ISP-urile si-au dat seama ca mai bine iau iei bani decat sa ingrase niste "retelari de cartier" pe propiul lor net revandut.Asa ca au pornit tactica,ori va vindeti pe degeaba ori dati faliment si mai ramaneti si cu datorii.Cum de crezi ca au lasat atata timp retelele sa functioneze fara sa se atinga nimeni de ele?Pai tocmai de asta..ca nu e usor sa iti faci clienti.Odata clientela formata astia la sfarsit au venit doar cu banu si au preluat o multime de clienti fara bataie de cap.Care s-au crezut zei si mari ISP-isti acuma suporta cosecintele.

1000 de E?Pe ce planeta traiesti mai :)? Cine naiba iti da 1000 de E doar ca vinzi niste piese de calculator?Apropo, ai idee cat tre sa dea un patron la stat ca tu sa ai 1000 de E in mana?Si da asta fac! pe langa contabilitate pe langa verificat la furnizori si vb la telefon cu toti ametiti.Si da, am comenzi de sute de milioane pe zi.Apropo ca te vaieti de internet.Stii cat e profitul la un magazin online?Undeva la 3%.Ptr 3 milioane de lei profit tre sa vinzi de cel putin 100 de milioane.Salariile alea trebuie si ele justificate intr-un fel.Nu stiu la cate interviuri ai fost tu in viata ta,dar eu am cerut la bit-soft.ro 20 de mil net,si deja se uitau urat la mine!Arunca un ochi doar ce fac aia si cine sunt.Si tu vrei 1000 de E de la un magazin online ?!

Bag de seama ca nu prea iti place munca din felul cum scrii!Cat despre multinationale si oameni la costum,nu stiu daca ai idee cum sta treaba.Pota sa fie el si Gigi Becali,si sa aiba un BMW exact ca al tau din poza,daca se dovedeste a fi tot un ciumpalac din punct de vedere intelectual il trimit la plimbare de nu se vede.

Edited by M4V3RiCk_, 21 November 2008 - 02:10.


#101
r@zvan

r@zvan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,126
  • Înscris: 01.01.2007
Un om intra într-o banca si spune: “As vrea sa încep o mica afacere. Cum procedez?”.
“Simplu”, spune directorul bancii. “Cumperi una mare si astepti”.

#102
floraur

floraur

    pitic insignifiant

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,277
  • Înscris: 22.07.2005

View PostBebeluska, on Nov 20 2008, 10:01, said:

Un alt efect al crizei mondiale este acela ca femeile vor fi nevoite sa se marite din dragoste. :P

Doamne fereste...
doar daca revine moda vestimentara de pe timpul lui Adam si al Evei
:) doar intr-o societate fara posete si mertane, fetele din speta ta se vor putea concentra pe corazon.

View PostTNT-NET, on Nov 20 2008, 12:17, said:

Daca puneai swichurile in copaci m-am lamurit ce retea ai facut tu pe acolo.Stai linistit ca si noi am depasit de ceva vreme stadiul de simpla retea de cartier.Dar noi nici macar la inceput nu agatam swichurile prin copaci    ;)  . Cat despre concurenta chiar nu ne sperie RDS-ul , ei au clientela lor in mare parte din clienti care nu prea stiu altceva decat messenger si un mail si se bazeaza cel mai mult pe tv si telefonie nu pe internet , ma refeream doar la faptul ca nu au preturi verosimile la 45 Ron e imposibil sa iesi in profit sau daca iesi e unul foarte mic .Preturile astea mici nu incurajeaza deloc piata a din contra se produce o miscare de clienti de la o firma la alta care nu face bine nimanui.Dar daca zici ca ai fost si tu implicat in acest fenomen ar trebui sa sti.

Agentul ala de vanzari care are zilnic comenzi de sute de milioane are sigur un salariu de 1000 euro , sau cel putin ar trebui sa aiba . Daca sta pe 300 euro inseamna ca are o problema grava.

De cate ori intru aici, ma gandesc ca o sa vad un alt jucator din piata, care vorbeste despre cum ii afecteaza criza afacerea lui. Ce ne intereseaza pe noi argumentele tale despre swich-uri in copaci and shet?!



View Postblimpyway, on Nov 20 2008, 13:31, said:

In vreme de restriste romanul se intoarce catre cele sfinte - investiti in icoane, matanii, moaste si lumanari. Preferabil de la atos si ierusalim, nu chinezarii ieftine.
----------

cred ca si astia au nevoie de admini: http://www.cimitir.ro/. Daca ma uit si la tarife la inchirieri e clar pe ce se pot orienta developerii - mai ales ca nu cred ca-i obligatoriu puz, cu, studiu geo, intravilan, gaze ori canalizare.

Stii ceva de un IPO in domeniul pompelor funebre?
Daca da te rog PM
:))))
o gluma...

View PostM4V3RiCk_, on Nov 21 2008, 01:46, said:

Sw-urile prin copaci...

De ce nu va bagati la un PM daca tot aveti argumente.
Eventual la un versus...


View Postr@zvan, on Nov 21 2008, 10:19, said:

Un om intra într-o banca si spune: “As vrea sa încep o mica afacere. Cum procedez?”.
“Simplu”, spune directorul bancii. “Cumperi una mare si astepti”.

Inca nu am ajuns acolo dar mai e putin...

Edited by floraur, 21 November 2008 - 12:02.


#103
M4V3RiCk_

M4V3RiCk_

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,672
  • Înscris: 01.08.2007

View Postfloraur, on Nov 21 2008, 12:02, said:

De ce nu va bagati la un PM daca tot aveti argumente.
Eventual la un versus...

Dc?...ptr simplu motiv ca abia m-am abtinut sa nu-l trimit pe pustiulica la plimbare ( e clar ce e dupa modul cum gandeste...vrabia malai viseaza).Chiar nu ma pasioneaza o astfel de discutie,chiar imi provoaca iritatie !Si l-as fi trimis numai decat pe un forum de retele sa le explice la aia cum imparte el dinamic fibra la 500 de insi si au toti in acelasi timp "100 de Mbiti metro cu 10 extern".Dar unii inca mai mananca o paine din asta...si ii roade rau,pe unde isi pun altii sw-urile.Mai taie si ei un fir la concurenta.Sunt sigur ca TNT-Net-ul (firma nu user-ul),marele iSP al Romaniei isi plateste toti angajatii cu 1000 de E,iar serverele la nevoie sunt prinse pe stalpi in cutii din titaniu,iar accesul la ele se face numai pe baza de amprenta si scanarea globului ocular.

Edited by M4V3RiCk_, 21 November 2008 - 16:48.


#104
TNT-NET

TNT-NET

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 207
  • Înscris: 20.10.2006
Vorbesti total pe langa subiect. Daca nu ai idee despre cum functioneaza toata afacerea te-as ruga sa nu te mai pronunti.Cum eu nu ma pronunt despre magazinele online ca sincer n-am nici cea mai mica idee care e profitul lor si pe ce se bazeaza afacerea deci nu mai vorbi din carti .Ce spui tu acolo de retelele de cartier era valabil acum 3-4 ani . De atunci s-au schimbat foarte multe mai citeste si tu prin presa , mai e si un site pe nume interlan mai vezi si pe acolo niste retele destul de mari . Si vezi ca n-a inchis multa lume baraca ca sa vanda la RDS , au vandut doar cei care nu au mai facut fata pe piata pentru ca n-au stiut cum sa isi reinvesteasca profitul sau cei slabi de inima ( iar afacerile nu sunt pentru ei ) , restul firmelor care au stiu cum sa isi conduca afacerea activeaza si acum si sunt in crestere ca si numar de clienti nu in pierdere iar asta cred ca zice multe.

O sa ma opresc aici ca nu vreau sa stricam topicul si cred ca am deviat destul de la subiect. Imi cer scuze.

Si cred ca o sa mai treaca mult timp pana cand o sa ma trimiti tu pe mine la plimbare,ca pe forum toti se dau rotunzi.Cel mai bine daca mai ai contre cu mine exista pm si discutam acolo cat vrei .

Edit: nu imi platesc angajatii cu 1000 de euro ca nu fac munca de 1000 de euro . Eu am zis ca un agent de vanzari care face vanzari de sute de milioane pe zi cam atat ar trebui sa aiba salariu dar m-am pronuntat in necunostinta de cauza. Imi imaginam ca profitul la o comanda de 10 000 ron ar trebui sa fie de cel putin 10% dar se pare ca tu sti mai bine .

Edited by TNT-NET, 21 November 2008 - 16:56.


#105
don_dannielo

don_dannielo

    Bah! Are we more than dumb sheep?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 35,456
  • Înscris: 27.06.2004
Ce legatura are discutia voastra cu topicul?

Macar contrati-va in pareri despre care afacere e mai rezistenta la criza asta: un magazin online cu 3% profit, sau o retea de cartier cu x clienti. Eu pariez pe varianta 2, pentru ca are un venit regulat de la aceiasi clienti. Macar pentru confort psihic.

Edited by don_dannielo, 21 November 2008 - 17:14.


#106
M4V3RiCk_

M4V3RiCk_

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,672
  • Înscris: 01.08.2007
E clar ca esti mai castigat cu o retea de cartier.Online-ul e de perspectiva.Insa trebuie sa stii pe ce sa te axezi.In ceea ce priveste magazinele online de calculatoare,s-a intamplat ca si cu retelele din zona mea:Prea multi destepti pe metru patrat,care nu mai vroiau sa se scoale dimineata la ora 8 sa se duca la munca.Au sfarsit prin as taia firele unul la altul,si as face zile fripte. Magazinele online de calculatoare probabil o sa sfarseasca prin as trage "comenzi tepe" unele la altele de cateva sute de milioane.Am inteles ca deja unii au trecut la atacuri de genul asta.

Edited by M4V3RiCk_, 21 November 2008 - 17:25.


#107
floraur

floraur

    pitic insignifiant

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,277
  • Înscris: 22.07.2005

View PostM4V3RiCk_, on Nov 21 2008, 17:20, said:

E clar ca esti mai castigat cu o retea de cartier.Online-ul e de perspectiva.Insa trebuie sa stii pe ce sa te axezi.In ceea ce priveste magazinele online de calculatoare,s-a intamplat ca si cu retelele din zona mea:Prea multi destepti pe metru patrat,care nu mai vroiau sa se scoale dimineata la ora 8 sa se duca la munca.Au sfarsit prin as taia firele unul la altul,si as face zile fripte. Magazinele online de calculatoare probabil o sa sfarseasca prin as trage "comenzi tepe" unele la altele de cateva sute de milioane.Am inteles ca deja unii au trecut la atacuri de genul asta.

Boooon, ma are cineva ceva de spus vizavi de Cum a afectat criza afacerea din care isi castiga existenta?

Eu pot sa spun ca luna asta am lucrat pe baza de clienti. Nu am un program special de gestiune clienti si am facut totul babeste. Dar sunt multumit de rezultate, cred ca e foarte important sa iti faci treaba cum poti tu mai bine. Am fost surprins sa vad ca 80% din clientii mei au raspuns incredibil de bine la ofertele noastre. mai rau este pentru colegii mei care nu au in spate foarte multi clienti din care sa aleaga...

#108
buteliearagaz

buteliearagaz

    Contabilizez vorbe

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,137
  • Înscris: 13.12.2006

View PostBebeluska, on Nov 20 2008, 10:01, said:

Un alt efect al crizei mondiale este acela ca femeile vor fi nevoite sa se marite din dragoste. :P
Sa inteleg ca tu consideri casatoria ca fiind tot o afacere ?

View Postblimpyway, on Nov 20 2008, 13:31, said:

In vreme de restriste romanul se intoarce catre cele sfinte - investiti in icoane, matanii, moaste si lumanari. Preferabil de la atos si ierusalim, nu chinezarii ieftine.
----------

cred ca si astia au nevoie de admini: http://www.cimitir.ro/. Daca ma uit si la tarife la inchirieri e clar pe ce se pot orienta developerii - mai ales ca nu cred ca-i obligatoriu puz, cu, studiu geo, intravilan, gaze ori canalizare.
Eu am vrut sa-mi fac un site de acatiste online , cu livrare prin e-mail catre prestatorii de servicii crestinesti !
Si la muntele Athos au bagat internet  !  :notangel:

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate