Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Masina paine
Last Updated: Apr 27 2024 17:37, Started by
RADU_
, Oct 21 2007 08:54
·
57
#7885
Posted 02 October 2016 - 10:06
Mulțumesc pentru urări! Capacitate are 600 g, cu 2 palete. Legat de timp, am observat ca la fiecare program după ce pui tot ce trebuie și apeși "Start" , mașina de fapt stă 30 min. fără sa facă altceva în afara de a incerca sa aducă ingredientele la temperatura optimă. Se aude termostatul cum lucrează. Aseară, la programul pentru pâinea din făină integrală procesul ăsta a durat o oră. Exista și un program rapid, durează 2h 30 parcă, dar încă nu l-am folosit.
|
#7886
Posted 02 October 2016 - 18:51
mcjohn, on 01 octombrie 2016 - 20:56, said:
Cineva (nu mai știu cine a postat, scuze), a postat timpi aceștia... uploadfromtaptalk1475348044122.jpg uploadfromtaptalk1475348063515.jpg Cam așa ceva căutam. Am să merg la vecina căreia i-am dăruit Heinner-ul. Poate n-o fi aruncat cartea. Căci timpii sînt aceeași. Tabelele cu pricina sunt opera mea, facute special pentru a demonstra desteptilor de la service ca masina pe care o cumparasem avea soft-ul defect. Sansa a facut sa gasesc o masina identica cu a mea (Gorenje BM1400E) ceva "nemtesc" care avea exact aceeasi forma, dispunere a tastelor, numar si tip de programe, timpi totali ai programelor, etc. si pentru care am gasit un fisier pdf foarte detaliat care continea timpii pe etapele de lucru in cadrul unui program. Intr-un final am convins onoratul service ca masina nu isi face treaba corect, ca incurca temperaturile alocate in faza de dospire cu cele din faza de coacere si mi-a fost dat mult asteptatul mesaj de "negatie" pentru inlocuirea produsului cu altul nou. Prin urmare, ca idee, dupa cum arata masina, aceasta seamna cu cele care vin la Lidl, sau cu cele care se gaseau (s-or mai gasi) prin Carrefour, HomeBreadMachine parca se numeau. Cu putin noroc, cautand dupa sintaxa "pdf nume-masina-serie masina" or fi sanse de a da peste un astfel de tabel. Intre timp Gorenje a mea a implinit 5 ani de utilizare, cu un ritm de o sarja la 4 zile + cine mai stie cate aluaturi de pizza + cativa cozonaci. Edited by radudd, 02 October 2016 - 18:54. |
#7887
Posted 02 October 2016 - 19:20
Felicitari !
Am găsit originalul după care a fost copiată mașina mea . uploadfromtaptalk1475428717278.jpg 93.13K 35 downloads Are o cărticică destul de stufoasă. Cu zeci de rețete. Am împrumutat-o pînă mîine să o copii. Mulțumesc de ajutor. |
#7888
Posted 02 October 2016 - 19:22
Asta este masina identica cu Gorenje BM1400E.
Asa va sa zica. Acum chinezii au copiat dupa Gorenje. Sau invers, cine mai stie. Uite aici manualul online pentru BM 1200 BK. Edited by radudd, 02 October 2016 - 19:27. |
#7889
Posted 02 October 2016 - 19:43
#7890
Posted 03 October 2016 - 06:22
mcjohn, on 02 octombrie 2016 - 19:20, said:
Am găsit originalul după care a fost copiată mașina mea . radudd, on 02 octombrie 2016 - 19:22, said:
Asta este masina identica cu Gorenje BM1400E. Asa va sa zica. Acum chinezii au copiat dupa Gorenje. Sau invers, cine mai stie. |
#7891
Posted 03 October 2016 - 09:32
Ajutor! Am o masina de pâine Moulinex care frământă încontinuu, chiar si când nu e pornită, dar e bagata în priză. Am vre-o sansa să o meșteresc acasă, sau service-ul o așteaptă?
|
#7892
Posted 03 October 2016 - 09:55
presupun că e din soft...
așa că ...service părerea mea...( sper să nu fie așa...și să fie doar o toană de moment...; adică dacă o lași cam 30 min și o repornești ...să ai o surpriză plăcută...) ai încercat o resetare? ( parcă se ține apăsat pe tasta start cam 3 - 5 sec în timp ce mașina funcționează ) stimă! Edited by quarelin, 03 October 2016 - 10:00. |
#7893
Posted 03 October 2016 - 10:08
Buna ziua, are cineva un manual de utilizare pentru masina de facut paine ORION omdb 2401 ? Am cumparat o astfel de masina si in cutie nu am gasit manualul. Am fost la magazin si mi s-a spus ca au primit mai multe sesizari pe aceasta tema ,dar ca nu ma pot ajuta.
Multumesc. Buna ziua, are cineva un manual de utilizare pentru masina de facut paine ORION omdb 2401 ? Am cumparat o astfel de masina si in cutie nu am gasit manualul. Am fost la magazin si mi s-a spus ca au primit mai multe sesizari pe aceasta tema ,dar ca nu ma pot ajuta. Multumesc. Edited by Petru2016, 03 October 2016 - 10:08. |
#7894
Posted 03 October 2016 - 10:32
Stii maghiara? Vezi poate are si instructiuni de utilizare pe site-ul asta
http://gep.munuc.hu/...nyersuto_gephez Din pacate, pentru mine limba maghiara e o mare necunoscuta. Uite si aici in franceza dar e pe bani http://www.sav.suppo...doctype3=Emploi |
|
#7895
Posted 03 October 2016 - 15:31
Petru2016, on 03 octombrie 2016 - 10:08, said:
Buna ziua, are cineva un manual de utilizare pentru masina de facut paine ORION omdb 2401 ? Link. Spune-mi cu ce te pot ajuta. constantinalina, on 03 octombrie 2016 - 09:32, said: Am o masina de pâine Moulinex care frământă încontinuu, Dacă zici că ea malaxează fără a urmări un program anterior selectat, e din soft. Trebuie "rescris". |
#7896
Posted 03 October 2016 - 15:54
radudd, on 02 octombrie 2016 - 19:22, said:
Uite manualul online pentru BM 1200 BK. uploadfromtaptalk1475502426824.jpg 84.35K 17 downloads uploadfromtaptalk1475502440700.jpg 62.91K 22 downloads uploadfromtaptalk1475502464302.jpg 108.31K 23 downloads Dar și acesteia îi lipsesc timpii de preparare, respectiv ... uploadfromtaptalk1475502863486.jpg 94.52K 22 downloads uploadfromtaptalk1475502872647.jpg 57.21K 20 downloads |
#7897
Posted 07 October 2016 - 02:02
Scuze ptr întîrziere, dar am cam rămas în urmă cu somnul.
Deci : Fotocopii ale manualului Mașinii de pâine Orion . (Deschide atașamentul "spoiler".)
Spoiler
Spoiler
Edited by mcjohn, 07 October 2016 - 02:04. |
#7898
Posted 11 October 2016 - 17:39
Dupa vreo 3-4 luni constat ca sunt inca la inceput cu MP a mea . Tot ma mai surprinde cu cate ceva! Azi am brutarit o paine de vreo 750gr, cu masline. Nu a fost prima data, am mai facut insa a fost prima data cand painea a crescut intr-un mare fel asa incat nu a mai incaput in cuva. S-a lipit de capac si de-abia l-am desfacut la final. Programul folosit a fost cel pt paine integrala ( l-am mai folosit si painea a crescut binisor dar nici chiar asa!). Apoi, constat ca pot renunta la modul de rumenire "dark", obligatoriu pana mai deunazi. Cred ca de cand folosesc in amestec faina integrala si neagra sau de secara, crusta e ok oricare ar fi minioptiunea de rumenire aleasa. Incepe sa-mi placa brutareala la MP!
Attached Files |
#7899
Posted 11 October 2016 - 22:44
Cand iti ies painile prea mari mai scade din drojdie.
|
|
#7900
Posted 12 October 2016 - 11:28
rodica_c, on 11 octombrie 2016 - 17:39, said: a fost prima data cand painea a crescut intr-un mare fel asa incat nu a mai incaput in cuva. S-a lipit de capac si de-abia l-am desfacut la final. Făinurile diferă și drojdia la fel. Aceeași cantitate de maia marca "X" umflă aluatul diferit de marca "Y". Spre exemplu, eu de obicei pun la o pîine, 13 g maia Pakmaya. Dar cînd am luat Budafok, aceasta creștea 3/4 din tavă cu 13 g (1 Lg). Însă cu 18 g maia, am adus-o la nivel. uploadfromtaptalk1476264012190.jpg 90.25K 8 downloads uploadfromtaptalk1476264046708.jpg 70.81K 10 downloads uploadfromtaptalk1476264492264.jpg 34.91K 10 downloads Sau ... aceeași marcă de maia cînd e proaspătă/nouă are un grad de "pufoșenie" , iar mai spre expirare (sau după), se mai "înmoaie". |
#7901
Posted 12 October 2016 - 12:04
mcjohn, on 12 octombrie 2016 - 11:28, said:
MP este aceeași , ingredientele folosite diferă ! Făinurile diferă și drojdia la fel. Da, asa e . Am mai schimbat fainurile, de fapt schimb tot timpul amestecurile ca ma plictisesc sa fac tot la fel . La ultimele cateva paini am folosit faina integrala si faina alba 650 marca "Maria" de la kaufland , precum si ceva faina de secara. De fiecare data rezultatul a fost bun insa diferit.Drojdie folosesc din cea uscata Pakmaya la pliculet, inainte puneam Dr Oetker dar cu Pakmaya painea a iesit mai bine, parca. Reteta de ieri: Paine de 750-800gr, program "paine integrala", grad rumenire-mediu. Ulei de masline =2 linguri Apa calduta =300ml Sare =1,5 lingurite Zahar brun = 3/4 lingura Faina 650 (Maria) =300gr Faina integrala(Maria) =150gr Drojdie uscata Pakmaya= 1 lingurita (cam 3gr) |
#7902
Posted 12 October 2016 - 20:16
Am fost și eu curios să văd cum face o pîine cu reglajele la maxim.
Hm ! Nu a fost o idee prea bună. Mi-a ieșit o pîine cafenie ! Imag 1, pîinea obișnuită, 2 cafenie. uploadfromtaptalk1476293980353.jpg 82.91K 21 downloads uploadfromtaptalk1476294037969.jpg 84.33K 23 downloads uploadfromtaptalk1476296147234.jpg 80.96K 25 downloads uploadfromtaptalk1476296157542.jpg 65.37K 19 downloads La rumenire medie temperatura trece de 180' (fără intervenții). Cît o avea la rumenirea neagră ? La revedere ! |
Anunturi
▶ 1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users