![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
pilula antimahmureala- wake up clear
Last Updated: Aug 15 2008 13:36, Started by
"BandiT"
, Aug 11 2008 18:33
·
0

Posted 11 August 2008 - 18:33

am vazut la stirile protv ca a aparut si in romania aceasta pilula.
cine stie mai multe? a folosit cineva? ce efecte are? se cumpara din farmacii? sau de unde se poate cumpara? |
Posted 11 August 2008 - 20:17

am vazut la stirile protv ca a aparut si in romania aceasta pilula. cine stie mai multe? a folosit cineva? ce efecte are? se cumpara din farmacii? sau de unde se poate cumpara? Din "Revista de Medicina Anecdotica", eu stiam ca pentru a nu avea parte de efectele de dupa o betie este recomandat sa iei in timpul chefului o(1) aspirina. Ceva de genul inhibarea lantului metabolic care duce ca prim metabolizarea alcoolului sa rezulte ca produs secundar parca formaldehida???, responsabila pentru greata, durerile de cap, etc Inca o data, nu sint sigur, fiindca nu-i domeniul meu strict, iar beat n-am fost niciodata..asa ca n-am incercat. |
Posted 13 August 2008 - 16:12

Cea mai buna solutie pentru mahmureala este: dupa fiecare bautura un tic-tac cu un pahar mare cu apa
![]() Cine stie, stie. |
Posted 14 August 2008 - 16:39

Cea mai buna solutie pentru mahmureala este: dupa fiecare bautura un tic-tac cu un pahar mare cu apa ![]() Cine stie, stie. Esti haios rau , ce mai ... Un pahar de bere , un pahar de apa cu tic-tic , un pahar de vin cu doua pahare cu tic-tic , pana te umpli ca un cimpoi si incepe sa-ti curga apa pe urechi ca lui setila ... ![]() ![]() |
Posted 14 August 2008 - 17:40

2 algocamine pe noptiera de langa pat/cort/sant si un pahar mare cu apa la signout, ca alternativa la tic-taci.
Edited by AlexIP, 14 August 2008 - 17:40. |
Posted 15 August 2008 - 13:23

am vazut la stirile protv ca a aparut si in romania aceasta pilula. cine stie mai multe? a folosit cineva? ce efecte are? se cumpara din farmacii? sau de unde se poate cumpara? Cica e pastila folosita in trecut de KGB: RU-21, testata de numeroase celebritati de la Hollywood, a fost conceput de oamenii de stiinta din cadrul Academiei de Stiinte a Rusiei de-a lungul a 25 de ani studiu. Si linkul cu stirea: http://www.ziare.com...nia-381153.html Si sa nu uit locul de unde o poti comanda: http://www.antimahmureala.ro/ daca tot vrei sa o folosesti. Edited by bogdan78, 15 August 2008 - 13:26. |
Posted 15 August 2008 - 13:36

Esti haios rau , ce mai ... Un pahar de bere , un pahar de apa cu tic-tic , un pahar de vin cu doua pahare cu tic-tic , pana te umpli ca un cimpoi si incepe sa-ti curga apa pe urechi ca lui setila ... ![]() ![]() Tehnica e sa bei lichide, pentru ca alcoolul deshidrateaza. Tic-tacul era la oha, asta ii mai dau bunica-mii cand bate campii ca o doare ceva. Pana acum a functionat perfect. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users