Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Ce mincam la lucru?
Last Updated: Nov 01 2008 17:22, Started by
gotta
, Jul 30 2008 15:30
·
0
#19
Posted 19 August 2008 - 16:35
rich1974, on Aug 17 2008, 09:44, said: eu deseori mananc un amestec de stafide cu arahide crude. imi place foarte mult acest amestec si nu e nici scump. alunele sunt 11 ron iar stafidele cam 9. nu mai zic de faptul ca nu au chimicale. miezul de floarea soarelui iar e foarte bun, miezul de nuca (am inteles ca e si afrodisiac :wub: ) , biscuitii facuti in casa (ca stii ce ai bagat in ei) Bine-bine, da' mincarea unde e? Ce zici tu aici e mai mult desert.... :P |
#20
Posted 20 August 2008 - 07:12
pai fratioare! 100 g de arahide au 600 de kcal. daca mai adaugi vreo 200 de la stafide ajungi la 800. nu ti se pare suficient pentru o masa? fii cu mintea deschisa si lasa dracului mancarea gatita care e o cacealma. vrei sa ajung sa intreb pe forum cum sa fac sa slabesc ,asa cum fac altii? ce activitate faci la birou? stai cu curul pe scaun si postezi pe softpedia! crezi ca trebuie prea multa energie pentru asta?
|
#21
Posted 20 August 2008 - 10:27
Pai mergand pe logica asta am putea sa ne injectam calorii direct in vena sau stomac. Cu gustul cum ramane de carne cum ramane? :)
Nu am probleme cu greutatea si nu am doar munca de birou. Mai fac si sport pe deasupra... |
#22
Posted 20 August 2008 - 10:47
gotta, on Aug 20 2008, 11:27, said: Pai mergand pe logica asta am putea sa ne injectam calorii direct in vena sau stomac. Cu gustul cum ramane de carne cum ramane? :) Nu am probleme cu greutatea si nu am doar munca de birou. Mai fac si sport pe deasupra... |
#24
Posted 21 August 2008 - 11:37
rich1974, on Aug 20 2008, 11:47, said: da-l dracului de gust! care e treaba cu gustul? ce, ti se pare ca avem nu stiu ce bucatarie rafinata! totul se bazeaza pe gratare, prajeli si alimente sarate! cam atat! ce faci daca dispare carnea, mori de inanitie? pana la urma fiecare mananca ce vrea, pofta buna ca vine pranzul! Nu as muri de inanitie dar daca tot am carnea la indemana de ce sa nu ma bucur de ea....? Regards! |
#25
Posted 21 August 2008 - 15:39
imi place sa mananc putin si bun. o portie de paste integrale cu piept de pui si mult sos de rosii, un orez cu legume picant, o branza frantuzeasca sau nemteasca(nu din alea care put :) ), o ciocolata, doua-trei banane, un pumn de fistic etc.
pana la urma am ajuns la concluzia ca nu trebuie sa-ti interzici prea multe, viata e oricum prea scurta si plina de rahaturi ca sa mai si mananci ce nu iti place. |
#26
Posted 22 August 2008 - 01:14
Eu sunt cu sandwich-ul dupa mine, nu am alta solutie, in principiu pe paine pun tot felul de paste de branza, cu verdeata, cu smantana etc. snitel de pui taiat felioare mici sau peste pane tot asa taiat cuburi, cateodata sunca si peste ardei sau gogosari...un mar la desert! mai beau cate un ceai dar ala mi-l fac la job!
|
#27
Posted 22 August 2008 - 11:16
Sendvișurile-s sfinte :P
Edited by LauriciD, 22 August 2008 - 11:16. |
#28
Posted 04 September 2008 - 12:50
pana acum un an mancam ce gaseam, fara sa dau atentie daca e sanatos sau nu, imi gaseam tot felul de scuze ca sunt ocupata, dar acum masa de pranz e sfanta, nu conteaza cata treaba am , fug o ora si manac ceva sanatos!
|
|
#29
Posted 04 September 2008 - 12:58
Mi-am lat niste caserole ermetice si-mi aduc in ele ce vreau. De odicei snitele, salata de varza, rosii etc. Imi mai pun si sendvisuri cateodata. Am deprins acest obicei in urma unui calcul rapid de unde am aflat ca dau 400-420 de lei pe mancarea de pranz lunar. Si nici nu-mi placea aia de la catering. Am avut de ales intre o masa uscata, rece, pe bani si o masa uscata, rece, dar gratis. Guess what?
|
#31
Posted 09 September 2008 - 11:15
snipest, on Sep 4 2008, 13:58, said: Mi-am lat niste caserole ermetice si-mi aduc in ele ce vreau. De odicei snitele, salata de varza, rosii etc. Imi mai pun si sendvisuri cateodata. Am deprins acest obicei in urma unui calcul rapid de unde am aflat ca dau 400-420 de lei pe mancarea de pranz lunar. Si nici nu-mi placea aia de la catering. Am avut de ales intre o masa uscata, rece, pe bani si o masa uscata, rece, dar gratis. Guess what? |
#32
Posted 09 September 2008 - 20:26
Eu stiam ca n-avem voie sa mancam la birou, ca se fac furnici.
|
#34
Posted 25 October 2008 - 19:21
Andreas1, on Jul 31 2008, 04:24, said: Pana acum mi-am pus doar sandwich-uri. Dar sunt curios ce mananca si alt fel de oameni la lucru. :D ce altceva s-ar putea manca la serviciu? :w00t: mini pizza, o banana, un mar, un sandvis de la fastfood, napolitane, biscuiti. ca doar n-o sa-mi aduc borcanul cu bors sau cu tocanita... :worthy: |
#36
Posted 01 November 2008 - 02:46
Hai ca maine ma duc in supermarket si sa stiu ce sa mai iau :)
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users