Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Masini pe benzina usor pretabile ...

Am primit facturi dupa ce am renu...

Camere video, supraveghere curte....

Epilator care nu smulge puful
 Realizare comanda pompa submersib...

Covorase scari/trepte

Scurgeri de la etajul superior

Caut splitter semnal satelit
 Instalatii sanitare

Program de slabire cu succes gara...

Reconditionare cada baie din fonta

Problema imprimanta
 Here goes nothing

BCR sau Raiffeisen

Visual Studio 2022 instaleaza Epi...

Sfat alegere parbriz
 

Cum scot virusul ANTIVIRUS XP 2008?

- - - - -
  • Please log in to reply
97 replies to this topic

#55
Pau_Pau

Pau_Pau

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 24.08.2008
:death: ooohh, clean install
happend to me to

#56
treangelsmother

treangelsmother

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 27.08.2008

 pykko, on Jul 27 2008, 14:41, said:

Iar incepeti cu sfaturi de format ?

Ioneko, posteaza aici un log HiJackThis in primul rand.
Apoi pana vei primi raspuns descarca Super AntiSpyware de aici www.superantispwyare.com si fa o scanare full cu el.
In final descarca Repara.zip (atasat aici), extrage repara.inf pe Desktop, da click dreapta pe el alege Install si da restart la PC.
Multumesc pentru ca am scapat de ingrozitorul avXP2008 si multi altii 120 dar am ramas cu ecranul albastru si probabil cine stie ce alte lucruri defecte pe care nu le observ.Sunt si eu incepatoare si trebuie sa recunosc ca m-am speriat foarte tare, dar citind aici am observat ca pagubele mele au fost mai mici decat ale celorlalti. va multumesc pentru ajutor.Din pacate am cumparat ieri Kasp... av in loc de eset ca mi-i s-a spus ca e mai bun acum nu stiu daca superantispywer poate coexista cu av pe care l-am instalat.va multumesc inca o data. si sper sa gasesc si celelalte raspunsuri. :)

#57
zambilici_diana

zambilici_diana

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 12.04.2008

 IONEKO, on Jul 27 2008, 11:37, said:

Salut!Sincer ma bucur ca dupa mai mult de 7ore de incercari sa acceses internetul am reusit!Sunt blocat de acest virus!
Ieri am downloadat de pe net un joc(The racer) si am facut prostia sa nu il scanez!Il instalez si dupa 5 minute imi iesi si imi spune ca ,cateva fisiere imi copie ceva in calculator(Pe desktop imi aparuse vreo 5 iconite:ANTIVIRUS XP 2008,ERROR CLENER ETC)
Nu am dat importanta avand in vedere ca sunt cel mai boboc intalnit vreodata de dumneavaostra in ale calcuulatoarelor!
dupa 10 minute de jucat pc-ul incepe sa urle aparandu-mi vreo 35 de ferestre simultam care cand le dadeam exit imi mai aduceau alte 4,5!In acest timp procesorul urla de nu mai putea si eu nu stiam cum sa il linistesc! :mellow:
Acest 'binefecator program':XP ANTIVIRUS 2008 incepe sa imi scaneze calculatorul anuntandu-ma ca am in jur de 2800 si ceva de virusi si trebuie urgent ii sterg.Pt acesta trebuia sa platesc intr-un oarecare cont niste bani(Ceea ce m-a scos din sarite este faptul ca modalitatea de plata era in engleza iar la pret imi spunea Ron)
'Toate bune si frumoase' pana cand ii dau o scanare Avast care imi spune ca memoria este infectata si trebuie sa imi restarteze calculatorul pt o scanare inainte de intrare in sitemulk de operare!Ii dau ok si imi gaseste in jur de 19 virusi pe care cica mi i-a sters!dupa mai bine de 3 ore de scanat intru sitemul porneste si am cea mai mare surpriza'descoperita pana acum':

Cineva mi-a luat dreptul de admin:nu pot dezinstala ANTIVIRUS XP 2008 din ADD AND REMOVE PROGRAMS si procesotul tureaza de pot sa incep sa projesc cartofi pe el!Deasemenea  partitiile c,d si din start all programs si toate celelate run,search si... IMI DISPARUSE!!!Si CONTROL PANEL IMI DISPARUSE!Dupa multe incercari de zeci de minute reusesc sa intru pe ctrl-alt-del in TASK MANAGER si sa fii surprins ca sunt vreo 5 procese la care cand dadeam end process imi afisa ceva de genul:THIS IS A SYSTEM CRITICAL.TASK MANAGER CANNOT END THIS PROCESS!

DIN CE mi-a spus fratele meu este vorba de un virus actual ,foarte puternic care a facut in jur de 8 milioane de victime si este foarte greu de scos!AM incerca tsi cu Avira,cyberdefender si cu scanare online bit defender :nu merge nimic:toti imi zic ca mi-au sters trojanii si rokketi si nu stiu ce agenti dar pana la urma nu m-a ajuta deloc!

P.S.:Va implor sa ma ajutati,dar sa fiti expliciti ca eu sunt incepator.Spuneti-mi vreun program gratis sau cum sa fac setarrile!Problema este ca eu nu pot sa instalez windowsul ca nu am unitate optica!Va rog mult ajuta-ti-ma !Sunt disperat!De ieri seara procesorul tureaza de imi vine sa ii plang de mila!
http://amiworks.co.i...ivirus-xp-2008/
sincer  sa va spun :asta e singuru sfat care m-a ajutat cu   chestia aia antivirus xp...vai ce batai de cap mi-a dat.... dar am scapat mu;ltumesc lui dumnezeu de el!!!sper sa va ajute !!!tipul a  explicat foarte misto ...am inteles si eu :D:D:D:D

#58
0000000000

0000000000

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,865
  • Înscris: 01.05.2008
Am o intrebare pentru Mikay5000: tu ai luat SUPERAnty Spyware de pe torente cumva?

Pana acum pe Softpedia nu am vazut useri mai experimentati ca pykko, crysty2k5, queensoft, eifel si alexcrist si va recomand sa aveti incredere in ce spun ei, nu in cei care zic format si gata.. Intra si ei, dar i-am pus pe cei care m-au ajutat pe mine :P.

Edited by 0, 29 August 2008 - 10:45.


#59
Paullik

Paullik

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,760
  • Înscris: 05.07.2008

 From Aug 29 2008, 11:27:

Pana acum pe Softpedia nu am vazut useri mai experimentati ca pykko, crysty2k5, queensoft si eifel si va recomand sa aveti incredere in ce spun ei.
Ai uitat de Celest, Websitefinder, BlueMe si PreTXT ;)

#60
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007

 Paullik, on Aug 15 2008, 18:13, said:

SpyWare ;)

WRONG !
E Rogue ! :)
http://forum.softped...howtopic=428473

 Paullik, on Aug 29 2008, 11:32, said:

Ai uitat de Celest, Websitefinder, BlueMe si PreTXT ;)

Cam rar pe aici pe zona. Cel putin pe PreTXT nu l-am intelnit deloc de cand ma stiu pe forum aici. :)

#61
larytm

larytm

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 30.12.2006
am gasit si eu la cineva xp antivirus 2008 dar eu am reusit sa opresc procesele din task manager, am pornit msconfig si am sters si de acolo ciudateniile alea de programe si cu nod32 l-am sters de pe hard.probabil a mers asa de usor pt. ca nu a apasat nimeni butonul cu click aici

#62
ipse

ipse

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 06.01.2008
Am citit posturile voastre si ce scriu aici poate va ajuta, am luat de doua ori panarama asta de troian de fiecare data am scanat executabilele descarcate cu Norton internet security(alta panarama) si mi-a zis ca totul e OK, prima data am formatat calculatorul. Nu reusiti nimic cu antivirusi de genul Norton poate cu altul dar nu cred, a doua oara am scapat rapid de el fara nici un program de genul acesta in care nu cred si anume imediat ce v-ati pricopsit cu el incercati sa scapati de el imediat, daca ati ajuns sa dati un restart la calculator adio si un praz verde. In prima instanta va incepe sa va blocheze accesul la comenzile cu care chipurile ati putea sa ii faceti viata grea ex. task manager, am citit pe aici pe undeva ca sa opresti procesul cu end task aiurea nici nu mai ai acces la manager cand am incercat sa il apelez am primit ca administratorul mi-a interzis accesul la acea resursa. Ca sa scapati de el aveti nevoie de "msconfig" in prima instanta si "regedit", task managerul il blocheaza din prima celelalte doua la primul restart de aceea incercati sa nu ajungeti la restart. Deshideti SystemConfiguration Utility cu msconfig si urmariti serviciile din start up sunt doua servicii ale acestui troian nu mai tin minte cum se numesc insa daca aveti foarte putine servicii in start up activate va va fi usor sa le gasiti eu spre exemplu le dezactivez pe toate din ce imi amintesc cele doua erau ceva de genul sav.. si unul ceva gen 48.exe.., urmariti locatiile unde se afla atit in directoare din cate imi amintesc in Program Files tot directorul in care este instalat si in Widows/system 32 cat si in registrii, cu regedit mergeti si stergeti atat cheile respective cat si fisierele din locatiile indicate dupa ce ati facut asta stergeti din Doc & Settings/contul user pe care esti logat/Local settings/Temp stergeti tot fara mila. Nu uitati de asemenea sa stergeti executabilul din care ati luat troianul. Ca sa va activati din nou Task Managerul deschideti regedit cautati cu find  "taskmgr" editati valoarea Disable TaskMgr schimbati 1 cu 0 si cam asta ar fi urmati pasii intocmai si se va uita lung la voi. Singura amintire de la el este iconul din Control Panel dar care este inert nici nu m-am obosit sa scap de el. Sper sa va ajute nu va bazati pe antivirusi cel putin Norton care nu are nici o apasare cu troianul asta succes!

#63
pykko

pykko

    I love, therefore I am

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,229
  • Înscris: 10.02.2006
ipse, Super AntiSpyware sau Malwarebytes Anti-Malware pot scoate destul de usor si rapid acest virus. Nu are rost sa te chinui altfel.

#64
ipse

ipse

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 06.01.2008
pykko am convingerea ca ai dreptate cum scapi de troian, am citit mai atent posturile si vad ca am cam batut campii aici este vorba de ANTIVIRUS XP 2008 eu am scris postul despre System Antivirus 2008, scuze. Cu troianul despre care am scris eu nu poate fi vorba de instalarea unui troian remover( daca nu il ai), pentru ca este imposibil de instalat, accesul la resurse iti este interzis, primul lucru care il face este modificarea drepturilor userului la aceste resurse, dezactiveaza antivirusul daca il ai pornit si la repornire te trezesti ca ai accesul numai la explorer, orice incerci sa deschizi esti anuntat ca administratorul ti-a dezactivat acel drept ex. sa pornesti antivirusul sau troian remover, regedit etc. Eu in mod curent nu folosesc nici un antivirus sau program de protectie impotriva atacurilor, am in casa un mic cluster si nu am de gand sa raman la cheremul unui program sau altul pentru a ma proteja, folosesc firewall-ul routerului am deschise numai 5 porturi cele care imi trebuiesc restul sunt blocate si iti garantez ca este foarte eficient, am instalat in calculator si Norton Internet Security(cu licenta) dar care este dezactivat mai tot timpul(economie de resurse) si il pornesc numai cand am nevoie pentru scanarea ocazionala cum s-a intamplat de am luat acest troian si am vazut ce eficient este. In afara de patania cu acest troian pe care l-am bagat cu buna stiinta la ce risc ma expun nu am luat nici un virus sau malware de cand folsesc firewall ul routerului. Daca totusi v-ati pricopsit cu System Antivirus 2008 incercati sa urmati pasii pe care i-am scris in postul anterior, nu cred ca este alta posibilitate de a scapa de el. Daca totusi doriti sa incercati, cauta pe torrentreactor/"pdf passord remover" si vedeti cat de eficiente sunt programele AntiMalware sau antispy. Daca nu trebuia sa dau adresa de mai sus de unde poate fi luat troianul sa ma scuze administratorul nu am facut-o cu rea intentie.

#65
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,706
  • Înscris: 15.06.2004

Quote

Cu troianul despre care am scris eu nu poate fi vorba de instalarea unui troian remover( daca nu il ai), pentru ca este imposibil de instalat, accesul la resurse iti este interzis, primul lucru care il face este modificarea drepturilor userului la aceste resurse, dezactiveaza antivirusul daca il ai pornit si la repornire te trezesti ca ai accesul numai la explorer, orice incerci sa deschizi esti anuntat ca administratorul ti-a dezactivat acel drept ex. sa pornesti antivirusul sau troian remover, regedit etc.

Poate ca nici nu e nevoie sa-l instalezi :) Sunt programe care le poti instala pe un calculator, updata si pe urma le copiezi pe un stick sau faci un cd bootabil cu ele si gata, s-a rezolvat. Si dezactivarile respective se rezolva usor facand cateva fisiere ce scriu in registrii si sterg modificarile facute de troieni/virusi. Totul se reolva pana la urma. Ideea e sa nu le iei, si aici nu sunt de acord cu dezactivarea antivirusilor. Chiar daca papa ceva resurse, cu hardware-ul din ziua de azi nu prea se mai simt.

#66
zoli1966

zoli1966

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 238
  • Înscris: 07.07.2006
La mine a mers cu Malwarebytes dir prima.

#67
flo28bv

flo28bv

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 324
  • Înscris: 13.09.2006
L-am scos cu SUPERAntiSpyware si chiar si cu AVG Free 8 fara probleme.

#68
oanceaandrei

oanceaandrei

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 24.09.2008
Salut!
Am folosit Malwarebytes si am reuit sa scap deocamdata de ANTIVIRUS XP 2008, dar acum am ramas cu alta problema. Cand dau dublu-click pe oricare dintre partitii, imi da eroarea urmatoare: "Windows cannot find 'resycled/boot.com'. Make sure you typed the name correctly, and then try again. To search for a file, click the Start buttor, and then click Search". Cand dau click dreapta - open, imi da o fereastra mica pe nume "Program not found", care contine urmatorul mesaj: "Windows cannot find boot.com. This program is needed for opening files of type 'File'. Type in the executable file to be used instead: C:\". Cand dau click dreapta - explore, imi intra normal pe windows explorer si pot accesa partitia. Dar pentru membrii mai in varsta a familiei, care nu se pricep la windows explorer, spuneti-mi va rog cum pot sa remediez situatia.

PS: imi cer scuze moderatorilor ca am lasat un post la o rubrica gresita.

#69
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007

 oanceaandrei, on Sep 25 2008, 17:29, said:

Salut!
Am folosit Malwarebytes si am reuit sa scap deocamdata de ANTIVIRUS XP 2008, dar acum am ramas cu alta problema. Cand dau dublu-click pe oricare dintre partitii, imi da eroarea urmatoare: "Windows cannot find 'resycled/boot.com'. Make sure you typed the name correctly, and then try again. To search for a file, click the Start buttor, and then click Search". Cand dau click dreapta - open, imi da o fereastra mica pe nume "Program not found", care contine urmatorul mesaj: "Windows cannot find boot.com. This program is needed for opening files of type 'File'. Type in the executable file to be used instead: C:\". Cand dau click dreapta - explore, imi intra normal pe windows explorer si pot accesa partitia. Dar pentru membrii mai in varsta a familiei, care nu se pricep la windows explorer, spuneti-mi va rog cum pot sa remediez situatia.

PS: imi cer scuze moderatorilor ca am lasat un post la o rubrica gresita.

Citeste topicul asta: http://forum.softped...t...t&p=5251362

Daca regasesti problema, posteaza acolo dupa ce ai urmat pasii, daca nu, fa un nou topic !

Edited by crysty2k5, 25 September 2008 - 17:01.


#70
zoli1966

zoli1966

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 238
  • Înscris: 07.07.2006
Iar am dat de virusul asta nenorocit, problema este ca acuma degeaba-l elimin ci Malwarebytes, la repornire apare din nou. Am facut treaba de 3 ori, fara nici un rezultat. Am scos si cablul de le internet, degeaba.Totul am facut in safe mode. Ce solutii mai am?

#71
cristian0007

cristian0007

    Be a real Viber !

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,304
  • Înscris: 01.01.2007

 zoli1966, on Sep 29 2008, 10:45, said:

Iar am dat de virusul asta nenorocit, problema este ca acuma degeaba-l elimin ci Malwarebytes, la repornire apare din nou. Am facut treaba de 3 ori, fara nici un rezultat. Am scos si cablul de le internet, degeaba.Totul am facut in safe mode. Ce solutii mai am?

Scanezi cu SUPERAntiSpyware iar la sfarsit postezi un log HiJackThis.

#72
pykko

pykko

    I love, therefore I am

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,229
  • Înscris: 10.02.2006

 zoli1966, on Sep 29 2008, 10:45, said:

Iar am dat de virusul asta nenorocit, problema este ca acuma degeaba-l elimin ci Malwarebytes, la repornire apare din nou. Am facut treaba de 3 ori, fara nici un rezultat. Am scos si cablul de le internet, degeaba.Totul am facut in safe mode. Ce solutii mai am?
Atunci cand MBAM nu functioneaza, faci urmatorul lucru:
descarci SmitFraudFix de aici: http://siri.urz.free...mitfraudFix.exe si salveaza-l pe Desktop
Ruleaza-l si un folder numit SmitFraudFix va fi creat.
Porneste PC-ul in Safe Mode si ruleaza SmitFraudFix.cmd din respectivul folder. Iti va aparea o fereastra albastra. Tasteaza 2 (pentru Clean) si da Enter. La sfarsit va intreba daca vrei sa-ti curete si registry-ul. Tasteaza y si da-i Enter.
La sfarsit PC-ul se va restarta automat. Daca nu o face dupa ce programul a spus ca se va intampla acest lucru da tu un restart manual.

Edited by pykko, 29 September 2008 - 10:35.


Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate