Cum instalezi aplicatii nesemnate,fara a mai avea nevoie de un certificat de validare!
Last Updated: Nov 24 2012 08:32, Started by
dannynokian95
, Jul 09 2008 12:08
·
0

Posted 13 February 2010 - 17:02

am incercat pe un nokia n73 si a mers.... ms mult.....
|
Posted 07 April 2010 - 22:25

nu imi merge hellocarbide.. dp ce selectez menu1 imi iese din aplicatie si nu se vad folderele ascunse deci nici sys... ce sa fac? am n95 8 gb soft 31.0.015
|
Posted 07 April 2010 - 22:38

nu imi merge hellocarbide.. dp ce selectez menu1 imi iese din aplicatie si nu se vad folderele ascunse deci nici sys... ce sa fac? am n95 8 gb soft 31.0.015 |
Posted 07 April 2010 - 23:12

da ai dreptate pe soft 31.0.015 nu merge... alta aplicatie care sa afiseze fisierele ascunse nu exista? sau macar o smecherie nust sa connectezi tel l pc si sa poti sa le vezi printr-un program ceva? apropo am incercat connectand telefonul in modul pc suite si am dat sa imi aifseze folderele si fisierele ascunse:)) dar degeaba... atata ma dus capu si pe mine... oricum nu ma gandeam ca o sa mearga...
someone help us ![]() Edited by florynyk_92, 07 April 2010 - 23:14. |
Posted 09 April 2010 - 18:12

pentru toti cei care au firm. 31 la telefaone si nu le merge hellocarbide sa incercati cu Helloox si va merge sigur...
trebuie doar sa instalati helloox il rulati si el face toata treaba, iar daca vreti ca telefonul sa revina din nou la statutul "nehackuit" mai rulati odata aplicatia Metoda testata de mine:D singura chestie mai grea e ca trebuie sa semnati aplicatie helloox, eu am uploadat varianta nesemnata BAFTA Attached FilesEdited by florynyk_92, 09 April 2010 - 18:12. |
Posted 10 April 2010 - 18:32

Eu am instalat Drakkarious hack si are si helocaibe si am instalat am facut tot ce trebuie si acum imi da fisier defect la fiecare aplicatie pe care incerc sa o instalez si nu se poate dezinstala drakkarious.si nu pot sa sterg fisierul care lam mutat inC://sis/byn pentru ca nu poate deschide fisierul..(byn) si nu pot sa instalez y browser pentru ca imi da fisier defec apropo am Nokia n73 si am uitat codul de siguranta sa sterg tot din telefon...
|
Posted 12 May 2010 - 13:57

Am o problema cu mutarea hackului dupa (Menu1,yes) zice ca nu este nimic in c://sys si cand dau copiere in c://sys zice can'open file c://sys
|
Posted 09 November 2010 - 11:18

Am facut tot , a mers tot , dar aplicatiile pe care le instalez sunt doar trial.Nu ar trebui sa le faca si definitiv ?
|
Posted 18 September 2011 - 14:38

Fratilor,cred ca arunc telefonul pe geam.
AM un E71,merge totul pe el. i-am mai luat sotiei un E71 sh,dupa multe tentative,am dat si hard reset,am pus de la instalations-app manager sa instaleze ALL si fara online check. De 2 h tot incerc sa ii cracuiesc telefonul,insa din ce am rasfoit pe net cu Drakkarious hack,nu merge instalat nici un sis,sisx,nimic. Nici Ybrowser,nici opera mini,nici slick,nici nimic. Daca las data curenta,imi da certificate error.Daca pun 15/5/2007 imi da certificate error+the date is inccorect.... la orice(inclusiv hellocarbide say y browser,helloox,Drakkarious 3.01 FP1,FP2 & PreFP1.SiS sau orice as incerca. Am vazut tutorialul pe youtube [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/FtVs7KBqPIo?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] pare f simplu,dar eu de la primul pas nu pot face nimic. Cum naiba sa fac sa instalez fisierele alea CapsOn CapsOff HelloCarbide X-plore ? E ceva ce imi scapa. Deci Se ia E71 dupa hard reset, am dat de la instalations-app manager sa instaleze ALL si fara online check si apoi,tot nimic nu pot instala ![]() HELP !!! Edited by AdrianHH, 18 September 2011 - 14:39. |
|
Posted 18 September 2011 - 15:18

Dupa zeci de incercati,nu stiu cum am reusit,insa am instalat xplore,hellocarbide ,caps on si caps off insa hellocarbide cand il deschid si apas menu 1,se inchide.
E posibil sa am firmware nou si sa nu mearga? |
Posted 18 September 2011 - 16:53

Fratilor,cred ca arunc telefonul pe geam. AM un E71,merge totul pe el. i-am mai luat sotiei un E71 sh,dupa multe tentative,am dat si hard reset,am pus de la instalations-app manager sa instaleze ALL si fara online check. De 2 h tot incerc sa ii cracuiesc telefonul,insa din ce am rasfoit pe net cu Drakkarious hack,nu merge instalat nici un sis,sisx,nimic. Nici Ybrowser,nici opera mini,nici slick,nici nimic. Daca las data curenta,imi da certificate error.Daca pun 15/5/2007 imi da certificate error+the date is inccorect.... la orice(inclusiv hellocarbide say y browser,helloox,Drakkarious 3.01 FP1,FP2 & PreFP1.SiS sau orice as incerca. Am vazut tutorialul pe youtube [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/FtVs7KBqPIo?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] pare f simplu,dar eu de la primul pas nu pot face nimic. Cum naiba sa fac sa instalez fisierele alea CapsOn CapsOff HelloCarbide X-plore ? E ceva ce imi scapa. Deci Se ia E71 dupa hard reset, am dat de la instalations-app manager sa instaleze ALL si fara online check si apoi,tot nimic nu pot instala ![]() HELP !!! |
Posted 24 November 2012 - 08:32

Unde pot gasi HalloOX cu certificat? Edited by apaxtc, 24 November 2012 - 08:32. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users