Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare centrala termica apar...

samsung Xcover 5 Nu mai vrea

Telefon de budget pentru filme 10...

Recomandare serviciu / firma recu...
 La mulți ani @Piniuli!

Pret inghetata corso kaufland?

La multi ani @Constantin si Elena...

La mulți ani @Ion_Bumbu!
 Obiecte vechi și inutile car...

Mentenanta Acoperis

Cheder deteriorat , zgariat, cum ...

Laptop HP 15-AF001NQ, AMD E1-6015...
 Blat de bucatarie lungime 4,60 m

Termostat incalzire si racire

Configurare retea cu modem Vodafo...

Curtea Penala Internationala soli...
 

Fotograful pentru nunta

- - - - -
  • Please log in to reply
139 replies to this topic

#91
ionel.sat

ionel.sat

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 815
  • Înscris: 26.11.2005
nu cred ca sunt mai importante pozele ca si filmul sau filmul mai important decat pozele, fiecare cu farmecul lor.
filmul este un "documentar" istoric al evenimentului, nu cred ca poate fi inlocuit cu poze. si de acet  "documentar" depinde toata imaginatia si dibacia operatorului, apoi mai depinde si de tecnica pe care o foloseste.

#92
Fr3ak

Fr3ak

    Membru Senior

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,490
  • Înscris: 19.07.2005
eu prefer să renunţ la filmare şi să realoc bugetul pe un fotograf mai bun. adică oricum ştiu că oricum nu găsesc o echipă la aşteptările mele şi la buget rezonabil încât să fiu mulţumit de acea filmare, aşa că mai bine renunţ. că fotograf am găsit deja, care e bun, e scump, dar merită investiţia.

plus că nu sunt atras în general de filmările de la evenimente, mă mulţumesc cu filmele făcute de invitaţi. fotografia mi se pare mult mai expresivă, lasă loc de interpretare. e şi alt feeling să te uiţi la poze decât la filme. e ca şi diferenţa între carte şi producţia cinematografică. cel puţin din punctul meu de vedere.

nu zic că e o prostie filmarea, dar personal pot şi fără ea dacă ştiu că acest lucru mă duce la fotografii mai bune..

#93
ovi22222

ovi22222

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 40
  • Înscris: 03.12.2008
asta pentru ca probabil nu ai vazut o filmare adevarata,profesionist realizata si mai ales un montaj cinematografic ,nu o insiruire haotica de cadre.
Probabil daca ai vedea asa ceva ti-ai schimba parerea .
Cat despre afirmatia ta ca te multumesti cu 'filmarile invitatilor" ---- scuza-ma ,din afirmatia asta imi dau seama ca nu ai vazut o filmare si un montaj cum trebuie pt o nunta,ca sa nu mai vorbesc de ustensilele cu care 'filmeaza" invitatii.

Ti-ai luat fotograf profesionist inteleg si te multumesti cu filmarea invitatilor ???? Ciudat....cel putin
E ca si cum ai merge cu mercedes s 500 si ti-ai pune benzina la pompa de 50 de lei

#94
andrei_0

andrei_0

    fishy

  • Grup: Moderators
  • Posts: 3,990
  • Înscris: 15.02.2006
Eu chiar ca n-am vazut o fimare adevarata, profesionist realizata, daca ai tu cunostinta de vreo astfel de filmare, da-mi te rog si mie un link, poate ma luminez si-mi platesc si cameraman la nunta. Ma plictisesc ingrozitor DVD-urile la care sunt obligat sa ma uit de diverse neamuri, prieteni, etc si de fiecare data incerc sa le evit cerand sa vad albumul cu poze. Din cauza asta n-am si nu cred ca imi voi cumpara vreodata camera video pentru uz personal, si nici cameraman la nunta nu-mi doresc, dar as fi dispus sa dau cateva sute bune de euro pe un fotograf cu adevarat profesionist :)

#95
danidun

danidun

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 49
  • Înscris: 29.03.2010
Iti dau doar 2 nume: Cristian Ivan si Doru Iacovescu. Nu mai fi asa arogant/ignorant. Nu inseamna ca daca n-ai vazut tu filmare profesionista, ea nu exista.

#96
rovid

rovid

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 488
  • Înscris: 08.12.2007
Un fotograf cu adevarat profesionist nu il iei cu citeva sute de euro,peste mie va costa.

#97
Lucian_M

Lucian_M

    - membru glumeț -

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,408
  • Înscris: 09.09.2006
In vremurile acestea numai cu bani nu arunca mirii...

#98
ngttrr

ngttrr

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 83
  • Înscris: 18.05.2006

View PostVipeR85, on 9th October 2009, 00:50, said:

....

mai jos sunt cateva din pozele cu care ma mandresc ca eu le am iar fotograful sigur nu, iar mirilor le-a facut placere sa le vada plus intr-un fundal e fotograful iar in ultima e domnisoara de onoare care a ajuns ajutor de fotograf la nunta....deoarece fotograful era ocupat cu filmarea iar don'soara era mai pasionata de fotografie decat cameramanul.


Fara sa doresc sa supar pe nimeni, pozele astea m-au facut sa ma cutremur pe scaun, o roata de la scaunu' de birou a zburat iar mie mi-o trecut pofta de mancare... Garantez ca "fotografu'" oficial nu va suspina dupa aceste cadre, cel putin sper lucrul acesta. Daca mirilor le-o placut aceste poze, cred ca orice poza va fi "perfecta".
Sfatul meu e pe viitor cand mai faci poze sa nu mai dai direct cu blitz-ul in oameni asa nu de alta dar arata ca niste animalute in fata farurilor unei masini care circula cu 130 km/h... Daca nu este blitz extern, poti pune un sevetel de hartie peste blitz, foloseste un timp de expunere mai lung nu 1/60, sincronizeaza blitzul cu a doua perdea...
Si inca ceva ai grija la incadrare, din tanti aia din a treia poza o ramas juma' de cap si un semn de toata frumusetea.

Oameni buni, ceea ce spune adipelcz este mai mult decat adevarat. Daca incerci sa faci o afacere cat de cat din aceasta activitate sa scazi sub un anumit tarif este imposibil. Vorbesc de acei fotografi care sunt la un anumit nivel de pregatire, au o dotare minima si lureaza intr-un mod legal. Toata lumea a vorbit de amortizari ale echipamentului, taxe, castig dar cred ca se pierde din vedere componenta cea mai importanta care determina pretul - KNOW-HOW-ul si TALENTUL.
Cele doua componente nu prea pot fi cuantificate, cel putin talentul este imposibil de "masurat". KNOW-HOW-ul cred ca poate sa fie tradus in ani de zile in care fotografia a fost un hobby, shutere scoase la pensie, geamante de role de film, mii si mii de poze, carti, site-uri, experimente, alte poze, incerari, poze, poate din cand in cand fotografii.
Parerea mea personala este ca lucrand cu o persoana juridica ca si client ai garantia unui "produs" pe care l-ai negociat si l-ai documentat intr-o forma scrisa - contract. Ambele parti se obliga sa respecte ceva ce au decis de comun acord.
Acum faptul ca un produs costa mai mult decat ne permitem nu inseamna ca acel produs trebuie sa fie mai ieftin, sau ca este prost, acel produs poate nu este de nasul nostru sau nu reprezinta o prioritate. Cunosc persoane pentru care pozele sunt importante si altii carora nu le reprezinta mai mult decat o frectie la un picior de lemn. La fel e si cu masinile, casa, hainele etc. Nu avem aceleasi prioritati, asta ne face sa fim diferiti. Petru unii din noi amintirile sunt importante pentru altii e mai importanta bautura servita la nunta, sau masina inchiriata atunci. Poate e mai important tot circul care se face in ziua de astazi cu nuntile, limuzine, bani aruncati la lautari, fara numar...
Eu fac poze ca si hobby, mai mult pentru mine si sotie, binenteles si catel, citesc ce scrie pe forumuri si ma crucesc, vad poze, multe poze, dar foarte putini fotografi care sa aiba cu adevarat ceva de spus in domeniu. Faptul ca suntem (vorbesc de media nationala), din punctul meu de vedere slabi si foarte slabi in o gramada de domenii, dar avem pretentii de performeri o regasim si in domeniul fotografiei profesionale unde inca suntem la inceput de drum.

Felicitari adipelcz si enjoythesilence pentru fotografii!!!

#99
andrei_0

andrei_0

    fishy

  • Grup: Moderators
  • Posts: 3,990
  • Înscris: 15.02.2006

View Postdanidun, on 29th April 2010, 11:20, said:

Iti dau doar 2 nume: Cristian Ivan si Doru Iacovescu. Nu mai fi asa arogant/ignorant. Nu inseamna ca daca n-ai vazut tu filmare profesionista, ea nu exista.
Nici n-am sustinut ca nu exista. Doar ca din ce am vazut pana ieri nu mi-a placut nimic. Mi-a trimis cineva pe PM azi dimineata un link la site-ul lui Doru Iacovescu, am mai dat intamplator si peste asta si m-am convins ca se pot face si chestii WOW pe video (da, pana ieri eram ignorant, de aia am si cerut un link pe forum). Nu sunt arogant, doar ca nu rezist sa ma uit la un film de n ore de la nunta/botezul/petrecerea/concediul nimanui. Am intrat pe site-ul tau, ai poze foarte bune, te-as chema la nunta mea, insa despre cameramanul cu care lucrezi ... nu ma apuc sa critic montaje video fiindca nu ma pricep, dar eu n-as plati pentru asa ceva oricat de ieftin ar fi, pentru simplul motiv ca nu as vrea sa ma uit niciodata la DVD-ul respectiv. Asta e o optiune de-a mea in calitate de viitor beneficiar al serviciilor foto-video de nunta, nu de critic foto-video, sunt altii care sunt exact pe dos si considera filmarea ca fiind esentiala si nu dau 2 bani pe poze :)

Edited by andrei_0, 29 April 2010 - 16:48.


#100
Planetvideo

Planetvideo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 171
  • Înscris: 21.09.2005

View Postandrei_0, on 29th April 2010, 17:40, said:

Nici n-am sustinut ca nu exista. Doar ca din ce am vazut pana ieri nu mi-a placut nimic. Mi-a trimis cineva pe PM azi dimineata un link la site-ul lui Doru Iacovescu, am mai dat intamplator si peste asta si m-am convins ca se pot face si chestii WOW pe video (da, pana ieri eram ignorant, de aia am si cerut un link pe forum). Nu sunt arogant, doar ca nu rezist sa ma uit la un film de n ore de la nunta/botezul/petrecerea/concediul nimanui. Am intrat pe site-ul tau, ai poze foarte bune, te-as chema la nunta mea, insa despre cameramanul cu care lucrezi ... nu ma apuc sa critic montaje video fiindca nu ma pricep, dar eu n-as plati pentru asa ceva oricat de ieftin ar fi, pentru simplul motiv ca nu as vrea sa ma uit niciodata la DVD-ul respectiv. Asta e o optiune de-a mea in calitate de viitor beneficiar al serviciilor foto-video de nunta, nu de critic foto-video, sunt altii care sunt exact pe dos si considera filmarea ca fiind esentiala si nu dau 2 bani pe poze :)

Nu vreau sa iau apararea nimanui si eu fac parte din aceasta breasla a pozarilor si filmangiilor la nunti. Pana mai ieri era o activitate din care se castiga ceva bani...dar am remarcat ceva...nu se mai vand terenuri si case lumea nu mai face nunta...am filmat n nunti unde lumea a vandut un teren ca sa reuseasca sa faca o nunta, atunci la vremea respectiva isi permiteau sa angajeze si un pozar si un filmangiu...acest baiat andrei este victima daca as putea spune asa a acestei situatii sau se intrezaresc doua variante: ori nu are bani si atunci se aplica sintagma vulpea care nu ajunge la struguri spune ca sunt acrii, ori pentru el viata in general este o lehamite...am intalnit si oameni din acestia unde le-am spus ca filmarea nuntii reprezinta o amintire vie a trairilor din acele momente...si el mi-a spus si daca divortez peste 3 luni ma sterg la c...r cu filmarea dumitale. Aceasta activitate a fost impinsa la extremis de baietii care au crezut ca pot scoate bani din asa ceva...am ajuns in situatia in care pozatul si filmatul la nunta reprezinta un lux...sunt persoane care profita de nestiinta oamenilor in acest domeniu spunand ca sunt mai buni ca zefirelli si ei fac super arta, dar banul este pe masura, lumea a inceput sa judece si sa-si dea seama ca nu poate arunca cu sacosa de bani doar ca scrie pe fruntea ta x sau y...cred ca o filmare decenta la un pret rezonabil ar rezolva problema

#101
rvic77

rvic77

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,129
  • Înscris: 03.12.2004

View PostPlanetvideo, on 30th April 2010, 10:28, said:

Nu vreau sa iau apararea nimanui si eu fac parte din aceasta breasla a pozarilor si filmangiilor la nunti. Pana mai ieri era o activitate din care se castiga ceva bani...dar am remarcat ceva...nu se mai vand terenuri si case lumea nu mai face nunta...am filmat n nunti unde lumea a vandut un teren ca sa reuseasca sa faca o nunta, atunci la vremea respectiva isi permiteau sa angajeze si un pozar si un filmangiu...acest baiat andrei este victima daca as putea spune asa a acestei situatii sau se intrezaresc doua variante: ori nu are bani si atunci se aplica sintagma vulpea care nu ajunge la struguri spune ca sunt acrii, ori pentru el viata in general este o lehamite...am intalnit si oameni din acestia unde le-am spus ca filmarea nuntii reprezinta o amintire vie a trairilor din acele momente...si el mi-a spus si daca divortez peste 3 luni ma sterg la c...r cu filmarea dumitale. Aceasta activitate a fost impinsa la extremis de baietii care au crezut ca pot scoate bani din asa ceva...am ajuns in situatia in care pozatul si filmatul la nunta reprezinta un lux...sunt persoane care profita de nestiinta oamenilor in acest domeniu spunand ca sunt mai buni ca zefirelli si ei fac super arta, dar banul este pe masura, lumea a inceput sa judece si sa-si dea seama ca nu poate arunca cu sacosa de bani doar ca scrie pe fruntea ta x sau y...cred ca o filmare decenta la un pret rezonabil ar rezolva problema
hai man ca o nunta nu costa cat un teren si oricum cel putin 80% din cheltuieli se recupereaza, deci te costa maxim 2000 euro cu totul, noi tocmai am facut nunta si nu am iesit in pierdere - cu toate cheltuielile incluse -  acum depinde si de local, daca e tacamul > 100 euro e alta treaba.....
Revenind la fotograf, noi am avut un backup ca s-a imbolnavit cel ce trebuia sa ne pozeze, totusi pozele au iestit ok artistic dar cam slab tehnic : avem cateva cu ISO 3200 afara la soare  :cursing: , si cateva cu ISO 3200 indoor si blitz deci arse ca naiba  :death: - eu la DSLR-ul pun maxim 1600 ca sa nu ard pozele sau sa bag prea mult zgomot, ma rog ideea e ca a vrut sa nu iasa miscate - totusi la cele in care stateam pentru pozat putea pune ISO mai mic si timp mai mare. Oricum din 800 de cadre vro 50-70 sunt fotografii ceea ce e ok ca sa faci 2 albume faine !
Am platit 200 euro, tarif ok pentru 18 de ore la dispozitia noastra (omul a venit de la civila dimineata si a stat pana noaptea la 4 am). Pozatul si filmatul la o nunta este ceva normal (un must as zice), nu un lux, poti avea aminitiri toata viata si nu e bine sa le ai numai de la amici facute in regim de amator, dar mult mai des vei privi pozele decat sa te uiti la film - deci fotografiile sunt mai importante decat filmatul dupa parerea noastra !

Edited by rvic77, 30 April 2010 - 10:10.


#102
andrei_0

andrei_0

    fishy

  • Grup: Moderators
  • Posts: 3,990
  • Înscris: 15.02.2006

View PostPlanetvideo, on 30th April 2010, 10:28, said:

1) am filmat n nunti unde lumea a vandut un teren ca sa reuseasca sa faca o nunta, atunci la vremea respectiva isi permiteau sa angajeze si un pozar si un filmangiu...acest baiat andrei este victima daca as putea spune asa a acestei situatii sau se intrezaresc doua variante:
2) ori nu are bani si atunci se aplica sintagma vulpea care nu ajunge la struguri spune ca sunt acrii,
3) ori pentru el viata in general este o lehamite...
Sa clarific niste lucruri:
1) N-am nici un teren de vanzare, deci nu prea vad cum as putea fi victima a "acestei situatii". Ironia sortii face ca am reusit sa profit din plin de criza si pot sa imi platesc nunta integral doar din acest profit. Eu ma vad deci ca fiind un "profitor al acestei situatii" si nicidecum o victima  ;)
2) Dupa cum spuneam, bani as avea, insa ce ne facem daca mie nu-mi plac strugurii? Imi plac insa foarte mult merele. Asa de mult imi plac merele, incat sunt dispus sa cumpar cele mai frumoase si mai de soi mere, care de obicei sunt mult mai scumpe decat merele care se gasesc pe orice taraba. Mi-am cumparat chiar un mar mare, negru, frumos si scump cu care imi produc singur mere. Dau mere la oricine imi cere, nu cer bani pe ele, nu-mi voi recupera niciodata investitia, o fac doar din pasiune. Inteleg ca esti vanzator de struguri, insa ce naiba sa fac eu cu strugurii tai? Iar daca mai sunt si acri ... :lol:
3) Nu-mi plac filmarile de duzina, deci viata in general este o lehamite pentru mine :lol: Super rationament.

View PostPlanetvideo, on 30th April 2010, 10:28, said:

cred ca o filmare decenta la un pret rezonabil ar rezolva problema
Ce-s alea "filmare decenta" si "pret rezonabil"? Poate tu consideri ca oferi servicii "decente" la un pret "rezonabil", dar beneficiarii pot fi de alta parere. Soacra-mea si maica-mea considera ca fiind "decenta" orice poza la care ti se vede ranjetul pe bot. Ori nu te supara, dar eu nu dau bani pe asa ceva, oricat de "rezonabil" ar fi pretul. Asa ca intotdeauna se va gasi cineva care va dori ceva mai mult decat "decent" dar si altcineva care va considera pretul tau "rezonabil" ca fiind absurd. Piata e libera, furnizorii cer cat vor si ofera cat pot, beneficiarii platesc cat pot si pretind cat vor. Daca alegi sa te limitezi la nivelul "decent" nu te mira ca altul care a mers mai departe are parte de contracte mai grase.

Edited by andrei_0, 30 April 2010 - 17:49.


#103
Fr3ak

Fr3ak

    Membru Senior

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,490
  • Înscris: 19.07.2005

View Postovi22222, on 27th April 2010, 23:35, said:

Cat despre afirmatia ta ca te multumesti cu 'filmarile invitatilor" ---- scuza-ma ,din afirmatia asta imi dau seama ca nu ai vazut o filmare si un montaj cum trebuie pt o nunta,ca sa nu mai vorbesc de ustensilele cu care 'filmeaza" invitatii.

Nu am văzut o filmare de nuntă acceptabilă care să mi-o și permit financiar. Și decât să fac un rahat cu 500 de euro și alt rahat la poze cu încă 500 de euro, am zis că prefer să bag 1000+ euro doar în fotografie. Iar filmele invitaților sunt moca, deci raportul preț/calitate e infinit, oricât de oribile sunt filmările. Cu atât mai mult că îmi plac mai mult pozele decât filmările.

View Postdanidun, on 29th April 2010, 11:20, said:

Iti dau doar 2 nume: Cristian Ivan si Doru Iacovescu.

Mie nu-mi place cum lucrează, mai ales Ivan. Sunt kitschoase filmările. Nu sunt genul de om care se lasă impresionat de blur-uri excesive, slow-motion, lens-flare și bling-bling + 2 melodii siropoase de la celine dion. Nici de „scurtmetrajele de dragoste” regizate în care vreau să spun o poveste folosind actori ultra-amatori cărora le și cer bani să se chinuie să joace un rol care nu îi reprezintă. Am studii, sunt licențiat și lucrez în domeniul artelor plastice, am și minime cunoștințe de fotografie, și chiar dacă nu sunt fotograf sau cameraman profesionist, știu să evaluez și să apreciez o lucrare din domeniul respectiv.

View Postrovid, on 29th April 2010, 11:20, said:

Un fotograf cu adevarat profesionist nu il iei cu citeva sute de euro,peste mie va costa.

True, true. Dar la banii ăia, o să-i fac viața coșmar :)

Edited by Fr3ak, 24 May 2010 - 20:17.


#104
nicolaie

nicolaie

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 6,158
  • Înscris: 07.03.2006

View Postandrei_0, on 29th April 2010, 00:47, said:

Eu chiar ca n-am vazut o fimare adevarata, profesionist realizata, daca ai tu cunostinta de vreo astfel de filmare, da-mi te rog si mie un link, poate ma luminez si-mi platesc si cameraman la nunta. Ma plictisesc ingrozitor DVD-urile la care sunt obligat sa ma uit de diverse neamuri, prieteni, etc si de fiecare data incerc sa le evit cerand sa vad albumul cu poze. Din cauza asta n-am si nu cred ca imi voi cumpara vreodata camera video pentru uz personal, si nici cameraman la nunta nu-mi doresc, dar as fi dispus sa dau cateva sute bune de euro pe un fotograf cu adevarat profesionist :)


datorita caracterului jurnalistic la care trebuie sa se supuna o filmare (pe filmare vrei sa vezi rudele, sa iti amintesti muzica, samd, pe poze vrei sa te vezi pe tine), singura parte cu adevarat cinematografica si artistica, este acel INTRO, sau partile in care participa doar mirii, la diferitele sedinte foto.



View Postrovid, on 29th April 2010, 11:20, said:

Un fotograf cu adevarat profesionist nu il iei cu citeva sute de euro,peste mie va costa.


nu stiu la ce te referi cand spui cu adevarat profesionist, insa ma cutremur cand te aud vorbind de bani. eu iau chiar sub 500 la majoritatea evenimentelor, si ma prezint punctual, elegant, am scule performante si scule de rezerva, vin cu surse de lumina, si mai stau si 1-2 saptamani sa prelucrez la fotografii.

daca sunteti din Bucuresti si nu va permiteti preturile cerute de acolo, de ce nu cautati pe net fotografi din alte orase si le platiti 100 de euro deplasarea, pentru pret pe jumatate ??


View PostFr3ak, on 24th May 2010, 21:08, said:

Nu am văzut o filmare de nuntă acceptabilă care să mi-o și permit financiar. Și decât să fac un rahat cu 500 de euro și alt rahat la poze cu încă 500 de euro, am zis că prefer să bag 1000+ euro doar în fotografie. Iar filmele invitaților sunt moca, deci raportul preț/calitate e infinit, oricât de oribile sunt filmările. Cu atât mai mult că îmi plac mai mult pozele decât filmările.



Mie nu-mi place cum lucrează, mai ales Ivan. Sunt kitschoase filmările. Nu sunt genul de om care se lasă impresionat de blur-uri excesive, slow-motion, lens-flare și bling-bling + 2 melodii siropoase de la celine dion. Nici de „scurtmetrajele de dragoste” regizate în care vreau să spun o poveste folosind actori ultra-amatori cărora le și cer bani să se chinuie să joace un rol care nu îi reprezintă. Am studii, sunt licențiat și lucrez în domeniul artelor plastice, am și minime cunoștințe de fotografie, și chiar dacă nu sunt fotograf sau cameraman profesionist, știu să evaluez și să apreciez o lucrare din domeniul respectiv.



True, true. Dar la banii ăia, o să-i fac viața coșmar :)


repet ce am spus pentru colegul de mai sus, nu mai merge la studio-ul foto de la colt, sau la recomandarile prietenilor. petrece nitica vreme pe net, pe forumuri, cauta fotografi artisti. o sa vezi ca de 500 nu primesti rahat, decat daca ai pretentii de Yervant sau Ascough. sau poate tot la preturi de Bucuresti te raportezi.

Edited by nicolaie, 18 July 2010 - 14:14.


#105
IL_ConTe

IL_ConTe

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 292
  • Înscris: 16.08.2005
wrong

Edited by IL_ConTe, 21 July 2010 - 17:55.


#106
djandrey08

djandrey08

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,150
  • Înscris: 04.03.2008
http://bysergio.ro/ - Imi plac foarte mult pozele facute de el (ei) :)

#107
mariana85

mariana85

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 18.10.2010
Vad ca nu mai e foarte multa activitate pe aici. Dar incerc, poate ma ajuta cineva dintre voi.
Am nunta anul viitor in iulie la brasov. Am tot rasfoit internetul dupa fotograf, cameraman si muzica de vreo 2 luni incoace. Nu prea stiu daca am gasit ce trebuie. Recunosc bugetul este unul mic, de criza, nunta va fi si ea una restransa dar imi doresc foarte mult un fotograf care sa ofere servicii decente (nu dupa definitia de mai sus ci decente in sensul de macar placute daca nu spectaculoase) la preturi digerabile de catre buzunarul meu. Si cu filmarea la fel, desi acolo nu prea am pretentii. Nu sunt eu aia care sa stea cu nasul in televizor sa se uite la ore intregi de film fie el si de la nunta. Dar pentru parinti, prieteni si copiii copiilor nostri trebuie sa fie cat de cat placut si asta. Cu muzica am observat ca nu prea am sanse la formatie live (+2000 euro) asa ca ma voi multumi cu un playlist frumos de cateva sute de euro si cu cineva care are aparatura buna ca sa nu ma trezesc cu probleme tehnice fix in mijlocul dansului. Deci, vreau sa cer pareri de la oricine de aici, avizat sau nu, pentru ce am gasit si a fost cat de cat pe gustul meu. Eventual daca stiti ceva de respectivii, aspecte de ordin profesional, moral etc pe care ar trebui sa le stiu va rog sa mi le spuneti.
Daca aveti alte sugestii despre cum sa inghesui cele trei servicii in 1600 de euro si sa nu am probleme le astept cu nerabdare. Multi dintre voi sunteti in domeniu asa ca astept si oferte daca aveti
Lista pana acum ar fi asa:
http://www.raulstefanescu.com/blog  - fotograf (destul de ieftin comparativ cu altii si tinand cont de ce fotografii vad la el pe site)
[ https://player.vimeo.com/video/bellemariage - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] - cameraman (nici scump dar nici ieftin si pare ca e putin peste cei de duzina)
sau, mai exista varianta (destul de riscanta dupa parerea mea desi mult mai avantajoasa dpdv financiar)
http://www.nunti.ro/ - agentie de nunta care sa imi ofere pachet
Ce credeti ca ar trebui sa aleg?

#108
Tijssen

Tijssen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 11.09.2009

View Postmariana85, on 19th October 2010, 00:23, said:

incerc, poate ma ajuta cineva - am tot rasfoit internetul dupa fotograf, cameraman si muzica de vreo 2 luni incoace.

... daca rasfoiesti mai cu atentie ai sa gasesti exact ceea ce cauti - DJFOTOVIDEO -cel mai mare site de evenimente, care-ti da
posibilitatea de a alege din mai multi profesionisti - pe fiecare domeniu in parte  :OK:

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate