![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Siria
Last Updated: Apr 04 2011 21:25, Started by
idumihai
, May 23 2008 07:14
·
0

Posted 12 April 2010 - 22:26

Deci, una peste alta, nu este prea ieftin aurul în Siria față de Turcia, de exemplu!!!
|
Posted 14 April 2010 - 20:20

Am fost eu de curand, peste tot era afisat pretul de 1490 lire, cam 30$, pe aurul de 14K.
|
Posted 19 April 2010 - 11:16

Nu va imaginati ca Siria e in afara lumii cand vine vorba despre pretul aurului
![]() |
Posted 20 April 2010 - 01:16

Posted 20 April 2010 - 07:58

Eu am spus pretul afisat, atat in Alep cat si in Damasc: 1490. Probabil daca negociai lasau la pret, nu m-a interesat. Date valabile la inceputul lui martie.
|
Posted 20 April 2010 - 16:20

In caz ca nu te-ai documentat pana acum cu viza, iti trebuie bilet de avion (optional), 2 fotografii, rezervarea de la hotel si un formular de o pagina pe care-l completezi la ambasada (in care, in principal, te juri ca n-ai calcat in Palestina ocupata). Viza costa 26 de euro si ti-o elibereaza in aceiasi zi. Programul de depunere e aprox. 9:30-12:30, de ridicare 14:30-15:30. Mie mi-au mai cerut certificat de casatorie, avand in vedere ca eu si sotia n-avem acelasi nume.
|
Posted 24 April 2010 - 22:07

Fără rezervare la hotel nu se poate?
Nu călătoresc cu rezervare decât în anumite cazuri.... |
Posted 25 April 2010 - 15:49

Trebuie. Fa una la misto, anuleaz-o dupa aia, e simplu. Trebuie sa declari hotelurile unde stai si locurile unde o sa mergi pe formularul de viza si la intrarea in tara, pe arriving card.
|
Posted 25 April 2010 - 19:23

Am înțeles...
![]() Fotografiile ce dimensiune trebuie să aibă? |
Posted 25 April 2010 - 21:10

Fotografii de pasaport, 4/3 cm. Daca n-ai rezervare la hotel, o sa-ti ceara scrisoare de invitatie de la cineva din Siria (unde o sa stai), asa ca e mult mai putina bataie de cap cu o rezervare facuta prin mail la un hotel. Eventual fa o invitatie la un singur hotel pt toata perioada, apoi anuleaz-o si mergi pe unde te taie capu'.
|
Posted 28 April 2010 - 23:23

Mulțumesc mult!
O să aplic zilele astea... cu un prieten sirian, ca să scap de problemele de cazare... |
|
Posted 06 October 2010 - 21:37

Am fost si eu in Siria si am ramas uimit de frumusetea tarii si de generozitatea localnicilor.Am stat in Alep, dar am vizitat si Damasc, Lattakia si Hama.In Alep cea mai importanta atractie turistica este o fortareata in centrul orasului.(Aleppo citadel).In jurul fortaretei sunt niste terese exagerat de scumpe, mai bine va luati un suc si va plimbati pe langa ea.Inauntru e un mic oras:case mici, camera regelui, un fel de arena,o inchisoare(e foarte cool mai ales vara ca e foarte rece si intuneric,pasaje secrete, iar la sfarsit cand ajungi in varf ai un view peste tot orasul.Mai sunt de vizitat moschei, muzee, biserici, bazaruri(sunt multe si ieftine)...etc.
In Damasc am stat doar 1 zi si nu prea am apucat sa vizitez prea mult.Am fost la "Suk al Hamidieh" o piata lunga de cativa kilometri plina cu magazine de aur, haine ,"arghile", accesorii.. , am mai vizitat "Jameh al amawy", un muzeu si o biserica despre care am aflat ca e unu dintre cele mai vechi din lume(am uitat numele). In Lattakia nu am vizitat nimic.Am fost mai mult sa ma relaxez.Am stat la hotelul "coasta de azur" sau ceva de genu si nu prea am fost impresionat de litoral.Macar nu a fost plin de betivi ca la mamaia:lol: Nici in Hama nu am avut prea mult timp la dispozitie si am vizitat doar rotile de apa imense. Mi-a parut rau ca nu am putut sa vizitez palmyra dar totusi a fost o experienta de neuitat. |
Posted 11 November 2010 - 22:37

Cum e cazarea in Latakia?
Incerc sa ajung pe 29 Noiembrie pentru o saptamana... sau doua, in functie de bani. Oricum, viza este valabila cel putin 3 luni! |
Posted 11 November 2010 - 23:58

Stie cineva cat costa viza de Siria? Parca si la iesire e o taxa...?
|
Posted 12 November 2010 - 08:52

Mi se pare ca am scris eu mai sus, viza e 26 de euro si e valabila pe minimul cat ai nevoie, in cazul meu aveam nevoie de 5 zile si mi-au dat-o pe 15. De 3 luni nici vorba.
La iesire era o taxa, de vreo 1700 SYP, insa acum, de vreun an, e inclusa in biletul de avion. Pe rutier se mai plateste inca, e vreo 500 SYP daca-mi amintesc bine. |
Posted 29 December 2010 - 21:59

Buna, am vazut ca aveti un subiect pe care ma intereseaza si pe mine...despre siria, as dori sa stiu daca se pot trimite bani din siria in romania si prin ce metode.
![]() |
Posted 31 December 2010 - 10:16

Sunt convins ca ai observat ca discutiile de aici acopera si se axeaza pe zona turistica... Cum trimiti bani sau cum il trimiti pe Omar Hayssam din Siria in Romania cred ca se discuta mai bine in alte arii ale forumului...
|
|
Posted 01 January 2011 - 19:53

am crezut ca ma poti ajuta deaorece am vazut ca ai fost in siria si am crezut ca sti despre modalitatile de plata
Scuze pentru deranj |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users