Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Reverse proxy si htaccess pe Raps...

Statie de epurare sau fosa septic...

Adaptor usb3.1gigabit vs Adaptor ...

La multi ani @Atreides!
 La multi ani @KENSINGTON!

La multi ani @burebista!

La multi ani de Florii!

Stihl fs 70 c-e
 Challengers (2024)

Care mai sunt mediile de admitere...

Laptop cu HDD atasare memorie MMC...

Hartile google nu mai au chenarul...
 Tomate in ghiveci la curte?

Idei cale de actiune recuperare g...

Intoleranța lactoza- vegan v...

Tobe acustice insonorizare in blo...
 

Sistemul AMWAY

- - - - -
  • Please log in to reply
154 replies to this topic

#145
Anne_Boleyn

Anne_Boleyn

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 25.09.2009
Cred ca au lasat-o mai moale cu Amway-iul, in schimb a aparut o firma mai noua, Nu Skin, aceeasi mamaliga mai frumos ambalata si cu o taxa imensa ....1000 de euro. Ati fost intrebati de prieteni ce si cum in privinta firmei asteia? Ca cine intra, isi pierde mintile si prietenii. Nu am intrat nici n-am de gand dar mi s-a propus. Noroc cu gugle :thumbup: , si alte pareri de pe forumuri.

#146
victoradi

victoradi

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 25.09.2010
ok

buna ziua inainte de toate

am tot citit "parerile" membrilor de aici si raman socat

1. daca un tamplar ti-ar da un sfat medical sau legislativ l-ai accepta?
2. daca ai avea de ales intre un magazin care cumpara de la intermediari si direct de la producator ce ai alege?
3. de garantia pe satisfactie a auzit cineva?

sunt doar cateva intrebari. pe pamant exista experti intr-un domeniu si "pareristi". eu am o vorba: daca vrei sa vezi unde te va duce parerea cuiva, vezi incotro se indreapta aceea persoana care-si da cu parerea. s-ar putea sa o iei drept buna si mai tarziu aceea persoana nici sa nu-si aminteasca cine esti. oamenilor nu le pasa de ce anume vrem fiecare dintre noi sa obtinem.

a fost o scurta introducere.

acum....daca viata voastra valoreaza 26 de lei....atunci...da...este risc in afacerea AMWAY.

la inregistrarea cardului avem nevoie de 177 lei, 26, 04 sa completam un formular cu datele personale - exact ca la farmacie, sau ca la orice benzinarie, si apoi la prima comanda se achita si suma de 151 lei. Foarte important: daca in termen de maxim 180 de zile de la data facturarii celor 151 de lei nu mai dorim sa mentinem "cardul" de cumparaturi activ, putem returna produsele - maxim 80 % consumate si pachetul primit pentru cei 151 de lei si primim intreaga suma inapoi....Cat am pierdut in cele 6 luni? 26 de lei...dar ne-am spalat pe gratis si am facut curat in casa pe gratis.

Despre produse: va rog cercetati euromonitor, Forbes, Fortune 500,  ONU etc. - f imp. anul trecut compania a inregistrat o cifra de afaceri de 8,4 miliarde de dolari - cu cine sunteti parteneri acum? ce cifra de afaceri are patronul vostru sa fiti siguri ca maine veti mai avea de lucru?

EXEMPLE:  un litru dish drops la pret AMWAY cca 22 lei - se fac 9 litri...adica 18 recipiente de 500 ml...vreau si eu sa vad un detergent la un astfel de pret pe piata... in plus nu are subscante nocive - cititi despre efectul detergentilor cu aditivi asupra stomacului - riscul de cancer

lista ar putea continua...nu vreau sa ma credeti pe mine si...GARANTIA DE SATISFACERE... cumperi...testeti maxim 80 %...nu iti place faci retur si primesti toti banii

Apoi: poti primi acasa produsele....etc

As tot vorbi, insa din experienta mea cei care cauta lucruri negative....se vor uita doar la mesajele negative. Si...asa va arata si viata lor peste 5 ani.

daca maine ar veni cineva sa-ti propuna sa iti faci si tu un Mega Image, crezi ca ar avea de castigat si acea persoana...tu cum ti-ai putea creste venitul, cum iti poti creste numarul de clienti? facad inca un Mega Image in alta parte...de ce  , la filialele altor francize e logic numai in cazul unei afaceri cu risc de doar 26 de lei nu e logic?


1. Nutrilite = gama numarul unu in lume de vitamine, minerale si suplimente alimentare - date obiective www.nutrilite.com - a se vedea A C Milan

2. Artistry = printre primele 5 marci de lux de cosmetica - sponsor oficial Miss America  www.artistry.com

3. eSpring = sistemul de tratare si purificare al apei numarul unu in Europa in vanzari - verificati www.espring.com - cel mai performant sistem

Acum...daca tot sunteti atat de porniti, de ce nu judecati facultatea de Medicina pentru cei care nu au reusit sa fie medici, cea de drept, pentru cei care nu au absolvit-o...asigurarile - pentru cei care nu reusesc sa vanda o asigurare...dar LA PARERI SUNTEM CEI MAI BUNI!!!

cam atat...pentru oamenii care vor informatii si nu "pareri" puteti sa ma contactati la mail [email protected]

N.B. mentionez ca nu sunt interesat sa conving pe nimeni. la nivel mondial sunt 6 miliarde de oameni. pot gasi printre ei alti oameni care inteleg, se asociaza si nu sunt atasati emotional de locul unde isi fac cumparaturile. asa ca...nu ma cautati daca vreti informatii negative sau riscuri. NU EXISTA ASA CEVA!!!

inca o propunere: propun sa vorbeasca despre acest subiect persoane care macar o data in viata lor au folosit corect un produs al acestei companii. va multumesc

N.B. Nu pot vorbi de ciorba de peste din auzite daca eu nu am mancat din ea.

O zi buna

#147
mviorel

mviorel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 824
  • Înscris: 29.06.2009
Din 2008 pana acuma ma gandesc ca multi si-au spulberat visele nu? Au trecut deja 3 ani deja cei care s-au tinut de treaba ar trebui sa aiba lejer 1000 de euroi in cont lunar doar stand si fumand din trabuc. A venit vremea sa ne spuna da mah a dat norocul peste mine sau imi vine sa ma dau cu, capul de pereti. Unele produse sunt bune(am incercat doar 2 si m-am lacuit) pentru unii. Acuma sa revenim la castigurile fabuloase(am dat si eu join la un sistem MLM deci stiu despre ce vorbesc si am fost la un pas sa intru si la emuiei noroc ca m-am trezit) mai ales ca ii criza banuiesc ca au scazut vanzarile mai picura ceva sau ii deja subreda fundatia? In afara sa iti strici unele relatii de prietenie ca doar tu numa un lucru visezi $$ prietenii din respect si rusine mai cumpara ceva si dupa aia te evita sau altii iti spun frate termina cu prostiile si wake up sau lasa-ma in pace nu o sa rezolvi nimic, fiecare alege ce vrea ca doar ii dreptul lui nu zic, cum nivelul de cultura ii foarte ridicat in tara asta de un cadou merge ca doar daca ii dai un parfum de la emuiei la o fata sigur o lovesti ca mnoah ii parfumul suprem unic, in ABC nu gasesti asa ceva si biata fata o sa creada ca o so tina pana la a treia generatie ca doar ii concentrat(un singur puff ajunge sa te dai si o sa puta juma de an) si multe alte produse. Un lucru bun ca poti returna produsele si primesti banii ii ok aveti o bila alba. Faza ca daca folosesti nush ce detergent faci cancer crede-ma la cate produse bagii in tine inclusiv aerul pe care il respiri mai repede faci cancer de la alea decat de la un banal detergent ECO si daca ii pana acolo poate ai o fosa septica ecologica care transforma si apa menajera cu detergenti obisnuiti in reziduri curate pentru ce iti mai trebuie nush ce detergent supra ECO? Si chestia cu aparatul ala de purificat apa extraordinar de scump de banii aia imi fac protectie pe toate instalatiele sanitare si electrocasnice care folosesc apa si pe pariu ca beau apa mai curata ca tine dupa treaba asta? Suplimentele alea alimentare se gasesc si mai ieftine si de enspee mii de ori mai naturale daca tu crezi la corpul tau ii place dozele alea mari de vitamine dupa care te simti intradevar super iti face bine atunci iti recomand ia cat mai multe si uite asa salvam altii 100 de posibile victime. Lista ar putea continua sunt multe intrebari fara raspuns ca si in orice domeniu, pentru cei care scoteti banii felicitari puteti vinde si iarba la pret de aur. Dupa cativa ani am ajuns la o concluzie e bine sa risti dar sa risti cu minte, al doilea lucru ce ii in mana nu ii minciuna, pana murim tot invatam si tot prosti murim.

Edited by mviorel, 18 October 2010 - 00:51.


#148
kahleen

kahleen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 58
  • Înscris: 26.06.2009
Dupa parerea mea, trebuie sa fii tare naiv (ca sa nu zic altfel) ca sa crezi ca cineva iti ofera oportunitati de a face o gramada de bani fara sa muncesti ... Daca ai scoala vietii fie si numai putin, te feresti de asa ceva ca pute de la o posta ... Dar in fond si la urma urmei, fiecare face cat il duce capul

PS: doar imi dadeam cu parerea despre topic, nu era un raspuns la mesajul anterior

Edited by kahleen, 18 October 2010 - 01:24.


#149
bonygy

bonygy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,801
  • Înscris: 08.02.2007
despre Amway, am si eu ceva
eram prin 93 parca si eram in vacanta de vara, plecat pe nu-stiu-unde
cand ma intorc, imi spune mama ca m-a cautat X (o cunostinta) sa vorbeasca cu mine, a sunat de vreo 3 ori daca nu m-am intors si a insistat sa vb cu mine (pe atunci nu existau inca celulare)
stau si ma intreb ce o fi oare, desi nu ma cunosteam decat la nivel de salut. in fine, sun si incepe sa imi spuna cat e de bucuros ca vorbeste cu mine, ca ma invita sa discutam ceva f important, dar cat mai repede, ca mai are cativa programati si nu prea are timp.
merg la ei acasa (erau o pereche) si ma invita in living, ma aseaza la o masa scoate cateva hartii si incepe sa faca o schema incepand sa povesteasca ceva de genul ca "Vine iarna pe ulita, ai nevoie de o solutie anti-zapada, nu merge tu sa o cari, las' ca vine acasa si castigi... si alte prostii din astea"
imi pomeneste de pachetul de inscriere (450 marci germane pe atunci), in care erau cateva brosuri, o caseta video si inca ceva. ii spun sa mi le imprumute sa le citesc si eu, sau macar sa ma lase cateva minute acolo sa le cercetez... "nu, ca se dau numai la inscriere"
ii raspund destul de rapid ca nu am cum sa am incredere sa dau atatia bani pe o schita desenata pe o hartie si ca sa cumpar niste brosuri colorate si o caseta, cand ar putea sa-mi faca o copie, daca tot a insistat atata sa vorbim.
am plecat, trezit din visele de a face bani "frumosi" si apoi m-au sunat de nu-stiu-cate ori daca m-am gandit, daca... bla, bla...
acum vreo 2 sapt ma suna unu', ca cica are numarul meu de la un fost coleg si cu aceeasi "dorinta arzatoare" de a-mi impartasi secretul "bogatiei continue si sigure" ma invita la o consfatuire privata. ii cer sa imi spuna prin telefon despre ce este vorba, pe scurt, refuza si atunci respectuos ii tai elanul si il sfatuiesc sa nu ma mai deranjeze, in cazul in care vrea sa-mi spuna despre un sistem MLM. recunoaste ca despre asa ceva era vorba si a renuntat la a ma mai "instrui"

Edited by bonygy, 18 October 2010 - 11:49.


#150
daddy

daddy

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,914
  • Înscris: 08.02.2004

 mviorel, on 18th October 2010, 01:48, said:

Din 2008 pana acuma ma gandesc ca multi si-au spulberat visele nu? Au trecut deja 3 ani deja cei care s-au tinut de treaba ar trebui sa aiba lejer 1000 de euroi in cont lunar doar stand si fumand din trabuc. A venit vremea sa ne spuna da mah a dat norocul peste mine sau imi vine sa ma dau cu, capul de pereti.
Iti dai seama ca toti vor spune ca sunt aproape de "diamanti" sau alte pietre pretioase. Stii ca prostul nu e prost destul pana nu e si fudul, asa ca nu vei vedea niciunul care sa spuna ca este in continuare muritor de foame umbland din usa in usa vanzand "castraveti". Mai au un mic pas pana vor poza in Forbes " smiling next to Oprah and the Queen".  :lol:

#151
Nicu90

Nicu90

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,131
  • Înscris: 14.09.2007
Eu am nimerit la astia din greseala , cautam un doctor si cand colo imi zice asta ca analizele sunt gratis si sa ma duc la "cabinet" cand-colo incepe cu emuei asta , o abureala gen zepter .Cand a inceput el cu conductele alea si cu toate rahaturile(el si credea ce spunea) ,i-am zis ca fara sa muncesti nu iei banu s-a enervat si el si eu si am plecat .

#152
magnolia_24

magnolia_24

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 09.11.2009
Apropo de Amway, produsele intradevar sunt bune, e adevarat ca sunt scumpe, unele chiar foarte scumpe si nu prea le inteleg rostul. Ziceam ca produsele sunt bune, mai ales din gama de cosmetica, am un ten cu ceva probleme...nu pot sa-mi aplic chiar orice fard de ochi, fond de ten sau rimel...fac alergie la cele gen loreal sau maybelline (mi se umfla fata, cad gene, sprancene, mi se umflu ochii si ma mananca ingrozitor); dupa sfatul cuiva am incercat sa folosesc produsele cosmetice de la Amway si sa stiti ca nu am avut nici o problema cu tenul meu, sunt super ok. Vis-a-vis de problema cu intrarea in sistem nu sunt de acord sa particip in aceasta schema, desi produsele pe care le-am folosit si le folosesc sunt bune. Am o cunostinta, de fapt un cuplu, care sunt de ceva ani buni in acest sistem, chiar castiga destul de bine, insa lucreaza pe rupte chiar si in week-end, desi au un job si lucreaza 8 ore restul il dedica Amway, va inchipuiti ca uneori ei vin si la 12 noaptea??? Mai au si copii pe deasupra. Eu nu as vrea sa muncesc chiar in halul ala ca sa pierd pretioase minute cu copii mei si familia mea, desi ei fac tot acest lucru pentru copii. Sunt trecuta prin scoala vietii, stiu ce e saracia, stiu ca pentru a vrea ceva trebuie sa muncesc mult si sa ajung la nivelul care vreau. Si vreau sa ma bucur de viata alaturi de ai mei si mai ales de copii, cand ii voi avea, pentru ca viata e scurta si cu adevarat poti sa te bucuri de ei cand sunt mici, nu cand sunt mari si ii vezi mai rar.

#153
ela_14

ela_14

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 16.11.2010
Stiti cum e si cu Amway fiecare il priveste din perspectiva lui, eu personal folosesc  aproape toate produsele de la ei si sunt foarte multumita, daca ne uitam la pret intradevar sunt mai scumpe decat ceea ce gasim in comert dar majoritatea sunt in top 5, deci sunt produse de lux, iar fiecare din noi stie ce inseamna un produs de calitate, diferenta insa o face durata utilizarii produsului.  Fiecare intelege ce vrea din acest proiect nimeni nu obliga pe nimeni sa faca ceva. Decizia finala ne apartine. Eu personal am fost de acord sa ma inscriu deoarece oricum cumpar din comert si alimentez un lant intreg de comercianti asa iau direct de la producator si cu pret mai mic si durata de utilizare mult mai mare.

#154
Handicarpati

Handicarpati

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,577
  • Înscris: 11.06.2010
Ba clonele lu' peste terminati dracu' cu aburelile voastre de prim post , produse de lux pa curu' meu, chiar deunazi vazui apa de gura listerine la real. Produse de lux :lol: :lol: .

#155
aumih16

aumih16

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 81
  • Înscris: 22.09.2018
e cam acelasi! cu celelalte! daca vinzi! ceva! ajungi ce iti doresti! altfel nu se poate!

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate