![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Turbozapp cu kerspersky? cava se intampla!
Last Updated: Oct 20 2004 08:10, Started by
bazavan88
, Oct 19 2004 20:34
·
0

Posted 19 October 2004 - 20:34

salut
calculatorul se comporta ciudat am Barton la 2500+,512 RAm, Fx5200 Ms, Hdd 80 GB la 7200 RPM windows XP professional cu sp2 , cu trial(mai am 28 de zile) Antivirus Karpesky si Karspersky Anti-Hacker updatat pe ziua de azi, AOL, si zapp turbo si atat, sant conectat la net prin Zapp Problema este, ca desi calculatorul are din ram ocupat 160MB(decie liber) are momente cand se misca foarte greu sta 2 minute pana sa deschida o fereastra uneori si nici mauseul daca il rotesc nu marge bine, frameaza Am instlat kerspersky ieri, cand am avut nort0n-ul toate mergeau bine nu inteleg de ce se comporta sttfel deoarece azi am instalat windowsul din nou am impresia ca de la kerspersky se intampla ceva adica sant genul de om care are ctrl-alt-del mereu pe ecran, urmaresc procesele mereu totusi la kerspersky nu vad ca ar solicita procesorul procesorul sta in 100% pe explorer.exe , nu stiude ce draku se intapla astfel oricum este ciudat deoarece nici eu nu pot sa imi exlic, si am ceva experianta in domeniu adica nu sant novice dar totusi nu-mi dau seama totodata mai sta in 100% si la aplicatia turbo zapp si apropo kerspersky-ul a detectat trojan ca vrand sa se instaleze venind de pe serverul zapp cand am avut notonul nu mi s-a intaplat astfel niciodata Daca ati putea sa imi dati cateva sfaturi? |
Posted 19 October 2004 - 21:01

Ca sa vezi daca e de la Kaspersky, te deconectezi de la net, il inchizi si te lamuresti.
Daca problema persista: Download la HijackThis! 1.98.2 de aici Extrage hijackthis.exe intr-un folder al lui, de exemplu c:\hjt, executa HijackThis.exe, apasa SCAN si apoi SAVE LOG. Posteaza log-ul aici. Nu fixa nimic cu HJT, cele mai multe intrari de acolo sunt legitime ! |
Posted 19 October 2004 - 21:05

Scoate TurboZapp.
E o gluma sinistra si mai mult face rau ! Site-urile mari trimit deja informatia in format gzip ! |
Posted 20 October 2004 - 08:10

Courage, nu mai da sfaturi neavizate. Ce treaba are Turbo Zapp cu explorer?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users