Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Muffins
Ultima postare: apr 05 2008 03:47, Inițiat de
BettinaW
, apr 03 2008 17:45
·
0
#1
Publicat: 03 aprilie 2008 - 17:45
Muffins cu ciocolata si banane
300gr faina, putina sare, 1 lingurita praf de copt, 2 banane zdrobite, 125gr unt moale, 200gr zahar, 3 linguri iaurt simplu, 2 oua, 1 pachet zahar vanilat, 100gr, ciocolata taiata bucatele. Se amesteca toate ingredientele, se lasa putina ciocolata pentru presarat deasupra si gata. I-am copt la 190°C circa 30 minute. [ http://i56.photobucket.com/albums/g167/adminbutterfly/muffin.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
#2
Publicat: 05 aprilie 2008 - 03:47
mmmm...tare bine arata , am sa le incerc si eu, multumesc
eu pana acum am experimentat astea(desi nu am forme de briose, am facut in cele de tarte) :) http://picasaweb.goo...158592450711682 si http://picasaweb.goo...277948983068546 Briose cu ciocolata si glazura de ciocolata 125 gr faina 125 gr zahar 3 oua 50 ml ulei 1 linguritza praf de copt 1 plic zahar vanilat 2 lingurite kko Se mesteca cu mixerul toate ingredientele intr-un castron timp de 2-3 minute eu nu am forme pentru briose asa ca le-am facut in forma de tarta:) (sunt in curs de achiziotionare...am facut comanda si astept tava de briose) buuun...ungem cu ulei si tapetam cu faina formele, punem doar pana la juamtate compozitie, rupem bucatele 100 gr ciocolata si punem in fiecare forma cateva bucatele de ciocolata, adaugam deasupra restul de compozitie(aluat) si punem la cuptorul preincalzit sa se coaca pentru 20 min... Intre timp facem o glazura din 50 gr ciocolata, 25 gr unt si o lingura de lapte eu le-am pus in microunde la topit, am amestecat bine si cand au fost gata briosele am pus glazura deasupra fiecareia...si un pic de nuca de cocos pentru aspect. La cele de sus am folosit aceeasi reteta mai putin kko din compozitie si glazura de cioco de pe deasupra |
Anunturi
▶ Utilizatori activi: 1
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi