![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Cuba
Last Updated: Jan 15 2022 15:12, Started by
daniel29
, Mar 24 2008 15:51
·
0

Posted 31 December 2021 - 14:22

normal daca totul este ok la anul doresc sa merg in vacanta in usa , e de mult programat dar virusul a dat totul peste cap . intrebare : crezi se poate trece din usa in cuba usor ? sau cum e mai bine cuba inainte cateva zile si pe urma usa , sau usa si la sfarsit cuba ?
|
Posted 01 January 2022 - 10:37

@ foxtian din dubai am venit și eu pe 30 decembrie.
Drăguță locația. Eu as încerca să am ca destinație principală SUA. Faci 30 de minute ce avionul din SUA în Cuba. @razvam mersi de info. Cred că poate să meargă la ambasada Cubei și să întrebe acolo. Edited by Meltdown, 01 January 2022 - 10:38. |
Posted 05 January 2022 - 09:27

Sunt ceva restricții la zboruri SUA-Cuba din ce am văzut , din cauza unor sancțiuni impuse. Mi se pare că nu ai voie sa zbori SUA- Cuba pe motiv turistic decât dacă ești in tranzit prin SUA.
|
Posted 14 January 2022 - 19:00

Flying to Cuba from or through the U.S. for tourism is not allowed. There are 13 permitted reasons for travel:
Family visits Official business of the U.S. government, foreign governments and certain intergovernmental organizations Journalistic activities Professional research or professional meetings Educational academic activities People-to-people exchanges (for travel related transactions purchased prior to June 5, 2019) Religious activities Public performance, clinics, workshops, athletic or other competitions and exhibitions Support for the Cuban people Humanitarian projects Activities of private foundations or research or educational institutes Exportation, importation, or transmission of information or informational materials Travel related to certain authorized export transactions https://www.aa.com/i...travel/cuba.jsp Aia in bold se aplica daca de ex stai la guesthouse, iei ore de salsa, ai galerii de arta in plan; stiu cateva persoane care au fost asa. https://www.law.corn...text/31/515.574 https://www.ecfr.gov...bpart-E#515.561 Quote Staying in a room at a rented accommodation in a private Cuban residence (casa particular), eating at privately-owned Cuban restaurants (paladares), and shopping at privately-owned stores run by self-employed Cubans (cuentapropista) are examples of activities that qualify for this general license. However, in order to meet the requirement for a full-time schedule, a traveler must engage in additional authorized Support for the Cuban People activities. Dar e complicat oricum... Edited by Lex404, 14 January 2022 - 19:07. |
Posted 15 January 2022 - 15:12

as fi vrut sa vad Cuba daca tot faceam un drum pana in usa
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users