![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Caut si eu un cantec.....frunzulita musetel!
Last Updated: Oct 08 2009 22:20, Started by
kytic
, Mar 20 2008 00:53
·
0

Posted 20 March 2008 - 00:53

Stie cineva unde pot gasi cantecul ala cu
"Frunzulita musetel Frumos doarme-un soldatel ..................................." Nu l-am gasit nicaieri...............poate cineva care a facut armata si-l mai aduce aminte. Ori poate aveti o melodie ceva................. Edited by kytic, 20 March 2008 - 00:55. |
Posted 08 October 2009 - 22:20

Stie cineva unde pot gasi cantecul ala cu "Frunzulita musetel Frumos doarme-un soldatel ..................................." Nu l-am gasit nicaieri...............poate cineva care a facut armata si-l mai aduce aminte. Ori poate aveti o melodie ceva................. la umbra de stejarel sha la la la pusca este patul lui hei - 2x ranita-i la capatai sha la la la -2x o fetita mi-l zarea hei - 2x si la mama-sa fugea sha la la la nu mai stiu il vant cu un prieten de al meu cand ne apuca" |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users