![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Ce comision de succes iau avocatii pentru cazurile caselor nationalizate?
Last Updated: Mar 04 2008 15:02, Started by
Alioana
, Feb 19 2008 05:22
·
0

Posted 19 February 2008 - 05:22

Am un dosar pentru o casa nationalizata in una din cele mai scumpe zone ale Bucurestiului. Am contactat un avocat care a cerut 50% comision in cazul in care castiga casa. Este prea mult? Cat iau avocatii in general?
|
Posted 19 February 2008 - 15:44

Am un dosar pentru o casa nationalizata in una din cele mai scumpe zone ale Bucurestiului. Am contactat un avocat care a cerut 50% comision in cazul in care castiga casa. Este prea mult? Cat iau avocatii in general? Isi iau cat vor ei, si 99% ca nu poate fi integral, ci o cota din valoarea bunului. |
Posted 20 February 2008 - 17:56

mai bine n-o mai revendici decit sa lasi pe drumuri un amarit si sa ingrasi un avocat
![]() |
Posted 04 March 2008 - 13:47

Posted 04 March 2008 - 15:02

Da' ce te doare atata comisionul de succes? Daca nu castiga, nu-l dai, iar daca da, il bagi la cheltuieli de judecata si tot nu dai nimic. Iar daca e de lasat pe drumuri, crezi ca accepta Alioana sa ramana cu buza umflata ca sa nu-l dea pe ala afara?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users