![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
ascunderea IP-ului
Last Updated: Sep 13 2004 01:21, Started by
ronald0
, Sep 06 2004 17:27
·
0

Posted 06 September 2004 - 17:27

Salutare!!
Exista vreun program de win care sa imi ascunda IP-ul pe net ...?? Aici ma refer la IE , Irc, etc... :cya: |
Posted 06 September 2004 - 17:56

Quote Originally posted by Toranaga Nu. nu zau?! :cool: exista..., acuma nu am timp sa caut exact dupa ele, `sapa` si vei gasi cu siguranta, cel putin cele pt. IE. ![]() |
Posted 06 September 2004 - 17:59

Sunt si eu curios ce program este pentru a ascunde ip-ul. Eu daca as vrea sa-l ascund as folosi un proxy.
![]() http://forum.softped.....=ascundere ip http://forum.softped.....=ascundere ip |
Posted 07 September 2004 - 03:20

se bazeaza evident si programele alea tot pe proxy...
![]() |
Posted 10 September 2004 - 16:52

in functie de in ce serviciu vrei sa te ascunzi exista rezolvari optime
- pentru irc/undernet -> ia-ti user de undernet (recomand la toata lumea) - pentru HTTP -> proxy anonim (verifica-te du'paia pe o pagina speciala care iti arata IP-ul -pentru serviciile de mesagerie (ICQ, IM, AOL) in general traficul trece prin serverele serviciului. La transferul de fisiere, voice sau video traficul se face direct in cele mai multe cazuri si trebuie evitat) Daca vrei sa afli de unde primesti fisierul si nu dispui de un linux-box (cu iptraf de ex.) poti afla cu netstat.exe iar in final exista servere speciale (platite) care se interpun intre tine si cei cu care faci trafic si preiau identitatea ta. Presupun rularea unui program pe masina ta. Unele dintre ele au si trial-version dar cu trafic f. limitat. Daca nu ai legatura permanenta la inet, trebuie ca nu ai IP static si atunci nu e cazul sa-ti faci probleme. |
Posted 10 September 2004 - 21:09

De curiozitate, cum te loghezi cu userul ăla pe undernet?
|
Posted 13 September 2004 - 01:03

doar pe mirc ti`l poti ascunde.. altfel poti sa ti`l faci pierdut. daca vrei sa te apuci de hack and crack.. du`te la o sala....
|
Posted 13 September 2004 - 01:21

Toranaga ca sa te loghezi pe IRC, exista un bot de la CService, care are nick X. Ca sa te loghezi acolo dai /msg [email protected] login user pass, si ca sa iti ascunzi ip dai /mode nick +x sau /mode $me +x, e aceiasi chestia si atunci cand unu vrea sa iti vada ip va vedea [email protected]
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users