Despre o pizzerie
Last Updated: Nov 04 2005 10:36, Started by
Dan
, Aug 28 2004 12:25
·
0
#1
Posted 28 August 2004 - 12:25
Legat de o pizzerie cu livrare la domiciliu in Bucuresti
Unde gasesc o casuta de inchiriat, aproape de centru unde gasesc ingredientele cele mai bune cum ar trebui sa fie o pizza ca sa va placa ce servicii va lipsesc (legate de acest gen de afacere) Raspundeti-mi si mie macar la una din intrebarile astea |
#2
Posted 28 August 2004 - 13:17
eu am sa raspund la ultimele 2 intrebari, la celelalte nu stiu raspunsul
3. k o pizza sa fie pe gustul meu, trebe sa fie mare, cu multa mozzarela si sunca, de asemenea mult sos de rosii, sa fie cu aluatul subtire(nu prea subtire), cand o primesc acasa ea sa fie inca calda. 4. despre servicii...nu stiu. am gasit o firma de delivery care ofera cam tot ce imi trebe pentru o masa copioasa. adica, daca iau 2 pizza imi da o bautura (bere, suc, cappy, orice) sau o prajitura. si eu cum mananc mult....:D cam atat bafta |
#3
Posted 28 August 2004 - 13:25
Am inteles, oricum o sa fie doua feluri de aluaturi.. pufos si crocant....
bun, si sa zicem ca daca ai deja un furnizor, ce te-ar determina sa alegi altul? (trebuia sa pun un pool... ) pretul mai mic / calitate mai buna / livrare mai rapida (pizza calda) / altceva ..... mersi inca o data... mai astept raspunsuri |
#4
Posted 28 August 2004 - 13:29
pai...daca timpul de livrare ar fi mai mic, si calitatea ceva mai buna. despre pret...daca e maxim 150.000 o pizza...e buna. cam la ce diametru te-ai gandit?:D
|
#5
Posted 28 August 2004 - 13:33
La diametru nu m-am gandit inca, dar o sa studiez piata, si o sa fie gandita in asa fel incat sa mai vrei una :D ... nu, serios, o sa vedem, astept sugestii si in privinta asta (2 diametre / 3diametre )
|
#6
Posted 28 August 2004 - 18:45
Quote Unde gasesc o casuta de inchiriat, aproape de centru Mergi prin zona in care ai prefera sa inchiriezi si studiaza oferta.Intreaba. Quote unde gasesc ingredientele cele mai bune Intreaba pe cineva care se ocupa deja de asa ceva.Daca nu de toate gasesti la supermarket, mall. Quote cum ar trebui sa fie o pizza ca sa va placa Ca sa devii renumit ar trebui sa ai o reteta a ta.Gusturile nu se discuta. Dar sa iti zic si parerea mea.Mare, cu mult sos alb, si mute ciuperci de calitate, crocanta,cu multe pe ea. Quote bun, si sa zicem ca daca ai deja un furnizor, ce te-ar determina sa alegi altul? Servicii mai bune ! Livrare mai rapida, gust mai bun, ambalaj mai misto, nu stiu acum.Try me. :drac: Tu vrei sa incepi o afacere , dar totul este vag in capul tau.Mai bine angajeaza-te cateva luni in cadrul unei pizzeri , si vezi cum sta treaba, dupa care iti faci o idee si abia atunci te apuci , daca te consideri destul de priceput.Altfel te vei lovi de o gramada de probleme , si sansele sa te lovesti de faliment vor fi foarte mari. Gandeste-te bine inainte sa incepi. |
#7
Posted 28 August 2004 - 19:03
1. produse bune si preturi bune. (e esential)
Am comandat mancare chinezeasca si au ajuns dupa o ora si 30 de min + 30 000 lei transportul pt ca nu eram exact pe strada lor de livrari, ci la 200m distanta :@ Nu mai cumpar !! 2. livrare rapida si mai ales peste tot. Livrarea sa fie inclusa in pret. De obicei se pune un pret minim/comanda ca sa renteze transportul. Pt asta ti-ar trebui 2-3 locatii. 3. reclama - pe net - door 2 door - in presa |
#8
Posted 28 August 2004 - 22:50
Quote Originally posted by necromanc Tu vrei sa incepi o afacere , dar totul este vag in capul tau.Mai bine angajeaza-te cateva luni in cadrul unei pizzeri , si vezi cum sta treaba, dupa care iti faci o idee si abia atunci te apuci , daca te consideri destul de priceput.Altfel te vei lovi de o gramada de probleme , si sansele sa te lovesti de faliment vor fi foarte mari. Gandeste-te bine inainte sa incepi. nu este totul vag in capul meu, eu astept cateva sugestii. nu incep eu afacerea, eu sunt colaborator am lucrat in cadrul unei pizzerii sansele unui faliment exista si la cele mai mari firme.... in alta ordine de idei, eu intrebm in general despre locatie si ingrediente, poate are cineva vreo idee, vreo chestie la care nu m-am gandit. in privinta calitatii, ma gandesc ca asta e primul lucru, si vroiam sa fie pe pagina de net un flux video din bucatarie, sa vada ochiu omului cum se petrece treaba. livrarea se va face din centru catre toate zonele, si e de neconceput sa pui pret pe livrare..... dar... preturile osa fie maricele, pentru ca intentionam sa fie cea mai buna pizza cu livrare la domiciliu, si bineinteles ca o sa facem in asa fel sa fie calda la usa omului ;). De la voi asteptam preferinte personale, idei, chestii pe care nu le-am prevazut, sfaturi. multumesc pentru interes |
#9
Posted 28 August 2004 - 23:18
Quote Originally posted by Courage 2. livrare rapida si mai ales peste tot. Livrarea sa fie inclusa in pret. Ar fi situatia ideala. Din pacate nu prea se intalneste in practica... Sa ai livrare rapida si peste tot, presupune sa ai mai multe centre. Pentru comenzi mici (< 250.000 lei) mi se pare normal sa existe o taxa suplimentara pentru transport, daca clientul sta mai departe. De fapt, multe pizzerii au o zona de livrare limitata. Exista firme de catering care onoreaza comenzi minime de 5-6-800.000 lei si au transportul gratuit in tot Bucurestiul. Mai multe detalii: http://www.chelner.r...te-pizzerii.php |
#10
Posted 29 August 2004 - 11:53
Quote Originally posted by chelner Ar fi situatia ideala. Din pacate nu prea se intalneste in practica... Sa ai livrare rapida si peste tot, presupune sa ai mai multe centre. Pentru comenzi mici (< 250.000 lei) mi se pare normal sa existe o taxa suplimentara pentru transport, daca clientul sta mai departe. De fapt, multe pizzerii au o zona de livrare limitata. Exista firme de catering care onoreaza comenzi minime de 5-6-800.000 lei si au transportul gratuit in tot Bucurestiul. Mai multe detalii: http://www.chelner.r...te-pizzerii.php Pentru 250 mii muncesc o zi intreaga. Nu mi se pare putin deloc. Daca o sa ai preturi din-astea fabuloase nu cred ca or sa fie multi clienti.. Cu 250 mii mai bine ies in oras si-mi iau si-un suc si altceva pe deasupra. Cred ca ai putea face transportul gratuit.. Oricum, celui care transporta ii dai 3 milioane amarate. |
|
#11
Posted 29 August 2004 - 11:57
cel care transporta o sa aiba 3 milioane amarate, dar ma astept ca el sa castige inr-un final peste 5 mil. pentru ca lumea mai lasa un 10-15 mii la comanda, nu? daca e careva interesat de acest fel de munca sa-mi scrie, apropo
|
#12
Posted 29 August 2004 - 12:17
eu nu prea am incredere in omul care face delivery. de 2 ori mi-a uitat sosul care il comandasem, o data bautura, si mi-a zis k nu are sa imi dea rest. si cum era foarte tarziu...i-am lasat 50.000. dar la comanda urmatoare mi-a adus tot ce trebuia sa imi aduca daat trecuta. dar nu se face asa.... :mad:
eh, dar bine k pizza a fost buna:D |
#13
Posted 29 August 2004 - 13:17
Quote Originally posted by dobrotescunicol Pentru 250 mii muncesc o zi intreaga. Nu mi se pare putin deloc. Daca o sa ai preturi din-astea fabuloase nu cred ca or sa fie multi clienti.. Cu 250 mii mai bine ies in oras si-mi iau si-un suc si altceva pe deasupra. Credeai ca 250.000 e o pizza? Suma asta se strange cand comanzi 2-3 pizza... |
#14
Posted 29 August 2004 - 13:51
1. Calitate
2. Rapiditate ( maxim 1 h de cand ai telefonat, de preferat , si sa aiba tot ce ai comandat) 3. Pizza Guy sa aiba intotdeauna rest ( oricum i se lasa ceva, dar sa dai tu nu sa te forteze el, ca iti ramane un gust amarui si nu mai comanzi a doua ora desi stii ca oricum tot banii aia ii lasai ca bacsis. e o problema psihologica.) 4. Customer service de calitate ( sa iti raspunda(intotdeauna) repede si fr umos) |
#15
Posted 29 August 2004 - 14:28
Trebuie ca delivery boy sa fie curat pentru ca increderea pe care ti-o inspira se rasfrange si asupra sortimentelor comandate.
Un client se castiga relativ usor. Mai dificil este sa-l faci pe client sa revina si a doua oara. Pentru asta, toate "ingredientele" discutate mai sus sunt importante. Mai e o componenta importanta: transportul. Chiar daca nu se vede, se simte daca mancarea este imbibata cu vapori de benzina. |
|
#16
Posted 29 August 2004 - 15:18
In zona unde avem noi birourile exista o pizzerie care livreaza la domiciliu pizza de diametru 30 cu 50.000 lei. Si vine chiar si pt o singura pizza. Dureaza intr-adevar dar pizza e bunicica.
|
#17
Posted 29 August 2004 - 15:22
Da, deci avem de ales intre o pizza ieftina si comenzi multe, si o pizza ceva mai scumpa, si comenzi mai putine.... alegerea asta e chiar o problema... unde ar fi profitul mai mare? bataia de cap e clar ca e mai mica la o pizza scumpa, dar ca afacere, care e mai buna? (e vorba si de viitorul firmei)
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users