![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Am nevoie urgenta de un circuit integrat pentru televizor TEVION
Last Updated: Aug 23 2004 14:30, Started by
Silviu.
, Aug 22 2004 18:30
·
0

Posted 22 August 2004 - 18:30

Vrea sa stiu si eu de unde pot face rost de un circuit integrat TDA8177F (ST - sistem Thompson sau PH - Philips). Ma intereseaza sa fie de la o firma serioasa de unde sa iau si o garantie. Si daca cineva are acces (gratuit desigur) la o schema de Tevion diagonala 72 cm nu ma supar :)
Fubar Over |
Posted 22 August 2004 - 19:07

Quote Originally posted by Fubar Ma intereseaza sa fie de la o firma serioasa de unde sa iau si o garantie. din pacate nici o firma nu acorda garantie pe componente, a fi si culmea sa faca acest lucru. Incearca la www.vitacom.ro www.telezimex.ro www.comet.srl.ro www.conexelectronic.ro |
Posted 23 August 2004 - 08:46

Se acorda garantie cu conditia :
"componenta sa fie montata in service autorizat " |
Posted 23 August 2004 - 14:30

multam fain... am cumparat de la vitacom...
Cat despre garantie, ce oroare, sa vreau garantie pe componente?! In lege este specificat ca, indiferent de produs, am o garantie de minim 30 de zile in baza bonului fiscal... Dar de la lege pana la realitate este cale lunga. Fubar Over |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users