Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

probleme mașina de spalat rufe

Magazine care vand bere la keg

Proiect ciudat legat de metaverse...
 Daniel Fenechiu: Nu vom aște...

Transfer in acelasi pc cu FTP

Și daca industria europeana ...

Alimentare camera ip distanta 50m
 Nelamurire instalare internet

Cheie licenta Windows11

Sfat plantare arbori pentru o mic...

rachiu din gemuri si dulceturi
 Bara de cautare sa o mut jos?

Accesorii multitool Black and Dec...

Suma maxima.

Pilonul II - date de piata, tendi...
 

Set Text1.DataSource

- - - - -
  • Please log in to reply
16 replies to this topic

#1
bunutulalex

bunutulalex

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 459
  • Înscris: 07.06.2005
Set Text1.DataSource = Data1.Recordset
Primesc type mismatch ... cum as putea altfel sa leg casuta text de Data1 prin cod ?

#2
bunutulalex

bunutulalex

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 459
  • Înscris: 07.06.2005
Am cautat pe net dar nu am gasit ceva de ajutor ! Nu imi puteti da o sugestie cum sa schimb din cod sursa pt o casuta text ?

#3
ionut_y

ionut_y

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 836
  • Înscris: 21.06.2005

View Postbunutulalex, on Dec 19 2007, 21:17, said:

Set Text1.DataSource = Data1.Recordset
Primesc type mismatch ... cum as putea altfel sa leg casuta text de Data1 prin cod ?

Mergi direct in fereastra de proprietati a texbox-ului si la  DataSource  alegi  Data1 si renunti la cod

#4
bunutulalex

bunutulalex

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 459
  • Înscris: 07.06.2005
Nu e buna solutia pentru ca vreau ca in timpul rularii programului casuta text sa aiba ca sursa Data1 sau Data2, dupa caz !

#5
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,131
  • Înscris: 24.02.2007
Ai incercat sa pui doar
Text1.DataSource = Data1.Recordset  ?

#6
bunutulalex

bunutulalex

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 459
  • Înscris: 07.06.2005

View Postdani.user, on Dec 26 2007, 17:45, said:

Ai incercat sa pui doar
Text1.DataSource = Data1.Recordset  ?
Da, si primesc aceeasi eroare !

#7
ionut_y

ionut_y

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 836
  • Înscris: 21.06.2005
Da,am incercat si eu dar nu am reusit,desi se spune ca ar merge
http://www.devx.com/...hemax/Tip/18405
Daca nu gasesti nici o solutie,foloseste 2 textbox-uri conectate la surse diferite si le afisezi pe rand.

#8
bunutulalex

bunutulalex

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 459
  • Înscris: 07.06.2005
Din pacate e vorba de mai multe casute text si ma gandeam la o solutie practica !  :( E vorba de 12 casute text, pt cele 12 luni ale unui an ... si mai multi ani !  :frust: Noroc ca folosesc VB6, prima versiune care imi permite sa schimb din cod sursa unuei casute text ... dar cum ?

Edited by bunutulalex, 27 December 2007 - 11:05.


#9
ionut_y

ionut_y

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 836
  • Înscris: 21.06.2005
De ce nu pastrezi acelasi control data si schimbi sursa direct din el ?

#10
bunutulalex

bunutulalex

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 459
  • Înscris: 07.06.2005
E vorba de o baza de date cu tabele denumite 2007, 2008,2009 .... am incercat sa schimb tabelul dar tot eroare am primit si mi se pare ca aceeasi !

#11
ionut_y

ionut_y

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 836
  • Înscris: 21.06.2005

View Postbunutulalex, on Dec 27 2007, 13:24, said:

E vorba de o baza de date cu tabele denumite 2007, 2008,2009 .... am incercat sa schimb tabelul dar tot eroare am primit si mi se pare ca aceeasi !

Prin cod schimbi pentru controlul data propietatea RecordSource
  .RecordSource = "SELECT * FROM  "+CStr(an)
  .Refresh

Edited by ionut_y, 27 December 2007 - 14:07.


#12
bunutulalex

bunutulalex

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 459
  • Înscris: 07.06.2005
Esti culmea !  :P Chiar merge ! Multumesc mult, ionut_y !

#13
ionut_y

ionut_y

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 836
  • Înscris: 21.06.2005

View Postbunutulalex, on Dec 28 2007, 16:28, said:

Esti culmea !  :P Chiar merge ! Multumesc mult, ionut_y !

Cu placere,oricum tabelele acelea nu sunt proiectate bine,de aici si problema ta.Daca au aceeasi structura combina-le intr-una singura si mai atasezi un camp "an".In fine..bafta

#14
bunutulalex

bunutulalex

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 459
  • Înscris: 07.06.2005
Nu inteleg cum sa proiectez un singur tabel pentru mai multi ani !

| id client | luna ianuarie ..... luna decembrie |
-----------------------------------------------------
|             |                                                  |
-----------------------------------------------------

Sa bag in fiecare luna mai multe campuri (2007,2008,2009) ?

#15
B3aT

B3aT

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 749
  • Înscris: 02.03.2005
din timpul proiectarii bazei de date trebuia normalizata

nu inteleg ce date ai tu, iau exemplu clienti, si sume de plata pe luna
ai tabela clienti (codC,nume,adresa,etc)
apoi plata(id,codC,suma,an,luna) unde codC este codul clientului.

Apoi cand vrei doar de pe luna februarie de exemplu: select * from plata where an='2007' and luna='2'
Mai departe pune mana si citeste inainte de a te apuca.

#16
ionut_y

ionut_y

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 836
  • Înscris: 21.06.2005

View Postbunutulalex, on Dec 29 2007, 15:06, said:

Nu inteleg cum sa proiectez un singur tabel pentru mai multi ani !

| id client | luna ianuarie ..... luna decembrie |
-----------------------------------------------------
|             |                                                  |
-----------------------------------------------------

Sa bag in fiecare luna mai multe campuri (2007,2008,2009) ?


Informatia despre an, nu o pui in denumirea tabelei,o pui intr-un camp distinct,acolo se tin datele.Ia gandeste-te ca intr-o zi va tb sa scrii o aplicatie care tine evidente pe zile sau pe ore,de cate tabele ai nevoie intr-un an,dar in 10 ? Sigur vei ajunge sa depasti limita admisa.Sau cum vei reusi sa faci o interogari in asa ceva.
Cauta niste documentatie despre proiectare unei baze de date si normalizarea sa,chiar pe google gasesti.
uite aici ceva.
Succes !

Edited by ionut_y, 29 December 2007 - 23:56.


#17
bunutulalex

bunutulalex

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 459
  • Înscris: 07.06.2005
Am tinut cont de sfatul tau crearea unei singure tabele ! Nu stiu de ce nu m-am gandit de la inceput asa .. era simplu ! Multumesc !

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate