Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Smecheri vs populime

La multi ani @Lieutenant!

La multi ani @xmanyacs77!

Tableta office
 Comanda Mobexpert - o zi inainte ...

Ocolirea limitatoarelor de viteza...

Recomandare adeziv - pt pervaz PVC

Sfat achizitie, Xiaomi 14 Ultra s...
 Priza contorizare consum energie

Cat timp purtați o pereche d...

Problema Makita PLM 4628n

Nelamurire sunet navigatie auto
 Ma bate gandul la primul bmw

Cum rezolv o incompatibilitate in...

Despre instaurarea normalitã...

De cate ori purtati o pereche de ...
 

HP 6720

- - - - -
  • Please log in to reply
110 replies to this topic

#55
Gabryel

Gabryel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 617
  • Înscris: 23.05.2005
Va rog mult.
Spuneti-mi ce brand e memoria cu care vine. Daca stiti.
Sm inteles ca, daca vrei sa mai pui una, e bine sa fie de aceeasi marca.
Vreau sa fac comanda imediat dupa ce-mi puneti.
Merci mult.

#56
catalincrt

catalincrt

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 09.04.2007
Am cumparat un laptop HP 6720s de la Cel.ro. Dupa 10 zile a inceput si la mine sa flicareasaca imaginea pe monitor, mai ales daca bateam cu degetul in dreptul tastelor de navigare st-dr, sus-jos. Am citit pe net de defecte la acest tip de laptop si fiind mai atent chiar si la mine tastele din dr sus pe langa delete se lasau toate in jos comparativ cu cele din partea stanga a tastaturii. Prin urmare l-am timis la garantie la magazin Cel.ro si anume sc. Corsar Grup srl. care l-a trimis la sc Tornado-Sistems . Ei l-au facut intr-o saptamana ..cu comanda de piesa cu tot dar cei de la Corsar Grup srl de unde l-am cumparat (Cel.ro) nu l-au ridicat la timp si a trebuit sa-i sun toata ziua -buna ziua si sa cheltui si bani cu telefoanele ca ma puneau pe robot sa astept si de multe ori nu raspundea nimeni la "tehnic".

Azi dupa 21 de zile am primit laptopul din service. Mi-au schimbat (cică) diplay-panel......avea o tipla de jur imperjurul monitorului dar si o zgarierura pe carcasa.
Ce sa zic.... de intrerupt nu mai se intrerupe. Problema cu tastatura e neschimbata dar am ramas cu un gust amar in ce priveste marca HP magazinele care vand dar nu le pasa ca dupa 10 zile vine clientul dezamagit. Eu stiam ca laptopul era reparat si astepta sa fie ridicat de cei de la magazin iar iei ma minteau ca inca nu e gata.
Din toata povestea asta am ajuns la concluzia ca HP nu mai e ce era acum catva ani......acum e un BOOLSHIT care pica la 10 zile dupa ce-l cumperi.
Celor ce vor sa cumpere notebook marca HP le recomand sa se orienteze spre alte marci si alte magazine decat CEL.RO (Corsar-Grup).

#57
Devanu

Devanu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 527
  • Înscris: 22.08.2007
Draga coleg de forum, eu iti tastez in momentul de fata de pe un laptop HP 6720s vechi de 2 luni si tin sa precizez faptul ca nu am avut nici un fel de probleme cu el, merge blana incontinuu.... ei bine e adus in Munchen, Germania dar tot ,, Made in China'' scrie pe el si indiferent de tara target nu cred ca difera calitatea. Poti contacta sediul HP Romania din Bucuresti, poate ei sunt mai seriosi si de asemea vreau sa iti contrazic afirmatia ta prin care sustini ca [ virgula ] compania HP a decazut in calitate dupa modelul Dell, asta ti-o precizeaza un user de multe produse HP cum ar fi: PDA, laptop, respectiv monitor.

Viel Glück mit deine Laptop mein Freund.

#58
catalincrt

catalincrt

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 09.04.2007
Si eu daca cumparam din Japonia sau SUA probabil ca nu aveam probleme...dar ai rabdare ca-l ai doar de 2 luni. Nu stiu cata garantie ti-au dat tie in Germania dar mie mi-au  dat doar 1 an. La Dell se da 3 ani....de ce oare? Si sa stii ca produsele din China ptr tari ca Romania nu sunt la fel calitativ cu produsele pentru tarile dezvoltate precum Germania. Problema e ca s-a intors din service cu displayul reparat iar de tastatura nici nu s-au atins. Cand tastez si vad cum se misca tastatura imi vine sa-l trantesc.

#59
nelu97

nelu97

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 854
  • Înscris: 19.11.2006
Intr-adevar modelele noi de HP sunt asamblate folosind componente ieftine facute in China. Si al meu de exemplu are mici probleme, de exemplu nu vrea sa booteze de pe usb, desi in bios are aceasta optiune si am setat bine ordinea, tasta space trebuie apasata spre centru, la extremitati nu merge intotdeauna. Mai sunt si cateva probleme de ergonomie, dar am dat pe el doar 430E, la banii astia in general nu poti gasi un laptop nou.
In rest, am o parere buna despre HP, caci am vazut produse foarte bune si destul de ieftine. Un calculator ( 2G ram, hard 320, cititor carduri, placa video decenta, etc * windows), destul de bun cu monitor de 19" LCD la 560E mi se pareun pret bun.
Despre Dell am insa o parere mai buna.

De cati bani dai, de atata primesti, dar serviceul prost nu este problema HP, ci a celor de la care ai luat. Zgarieturi, lucruri facute la repezeaza, cunosc problema. Am lucrat in service, imi place sa fac un lucru ca si cum ar fi al meu, dar in general mai ai 3 concurenti pe langa tine care fac mai ieftin si mai prost si lumea se duce acolo, zice tu esti scump. Mai fac si o fata din aia ciudata "atat de mult?" cand le ceri 15-20 ron pe o reparatie cand suma asta ar trebui sa reprezinte numai timpul pierdut ca sa vorbesc cu ei.

Trimite-l iarasi la service pentru tastatura. Dupa 72 sau nu stiu cate zile de stat in service, sunt obligati sa iti schimbe produsul sau sa iti dea banii inapoi. Firma careti l-a vandut si careofera garantia, nu cea care l-a reparat.

Edited by nelu97, 15 February 2008 - 22:23.


#60
Devanu

Devanu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 527
  • Înscris: 22.08.2007
Se vede ca traim intr-o tara de mana a treia, Romania fiind invadata de produse ieftine si proaste dar ce sa facem noi, cetatenii ne-am nascut romani.
Chiar si dupa aceste critici aduse asupra companiei HP eu tot imi sustin pledoaria in care precizez faptul ca aceasta multinationala fabrica produse de o calitate net superioara fata de..... nu dau nume.

#61
nelu97

nelu97

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 854
  • Înscris: 19.11.2006

 Devanu, on Feb 15 2008, 23:05, said:

Se vede ca traim intr-o tara de mana a treia, Romania fiind invadata de produse ieftine si proaste
Eu am cumparat laptopul meu din Italia si respecta regula "made in China".
Te asigur ca produsele vandute la altii din Europa sunt la fel de bune sau la fel de proaste ca ale noastre, pentru aceiasi bani.
Te asigur de asemenea ca nici in Germania nu se fac numai marfuri de calitate, sunt satul de marfa nemteasca ieftina si proasta.

Edited by nelu97, 18 February 2008 - 20:08.


#62
Chiril

Chiril

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,278
  • Înscris: 09.05.2006
banuiesc caci aveti x3100 pe acest model de HP.
cum se poate modificaHyper memory in Vista sau XP ? fiindca e setat la 8 Mb si nu gasesc cum sa modific (nici youtube nu merge video in fullscreen)

#63
nelu97

nelu97

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 854
  • Înscris: 19.11.2006

 nelu97, on Feb 15 2008, 22:20, said:

de exemplu nu vrea sa booteze de pe usb, desi in bios are aceasta optiune si am setat bine ordinea,
De fapt merge acum, mai era o optiune in bios pe care nu mi-am dat seama ca trebuie sa o activez, chiar daca am ales sa booteze de pe usb.

#64
lixutzu

lixutzu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 08.04.2005

 alipx, on Jan 16 2008, 13:57, said:

Am avut si eu laptopu asta, dar l-am trimis inapoi caci display-ul se stingea si se reaprindea chiar si cand tastam ; eu  nu cred ca e de la baterie (cum s-a scris mai sus). Eu cred ca e lampa care lumineaza monitorul ; o fi avand vreun contact imperfect.

Pentru cei care (inca) au problema cu flicaritul ecranului (ecranul se stinge si se aprinde rapid), am gasit o rezolvare. Se pare ca problema vine de la Windows XP (pe alte SO nu se intampla asta), asa ca rezolvarea este tot la nivel software. Vizitele la service pot rezolva, dar eu personal nu prea am incredere in service-uri (de orice fel). Mai bine, DIY (do it yourself).

Asadar, iata ce am instalat pe XP pentru a scapa de flicarit (in aceasta ordine):
Et, ca y est!

Mai multe detalii:
http://forums12.itrc...hreadId=1175219

Numai bine,
Alexandru

#65
cagh

cagh

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 475
  • Înscris: 25.11.2004

 the__1, on Dec 8 2007, 14:42, said:

Si eu mi l-am luat pana la urma, cu 2200ron de aici: http://www.kontrast....dos-p-2123.html

Sunt extrem de multumit de laptop.

Mi se pare extrem de interesant/util acest review de pe forumul emag:
http://forum.emag.ro...?showtopic=4363

domnujim
Dec 1 2007, 12:00 AM

''Dupa cum spune si titlul nu stiu daca cele de mai jos vor fi un review propriu-zis poate mai degraba o prezentare, careia i se vor adauga niste elemente esentiale de troubleshooting.

Pagina de produs: http://emag.ro/noteb...120gb--pGR650EA

Configuratie:

CPU – Intel Core 2 Duo, T5470 @ 1,6 GHz
RAM – 2 x 1024 GB DDR2 667MHz (configuratia default are doar 1 GB – pt plusul de RAM am mai dat 100 RON in plus)
Display – 15,4’’ (wide), rezoluție maximă 1280x800 (tip oglindă)
Video - Intel Graphics Media Accelerator X3100, shared, up to 384 MB, Pixel Shader V 3.0, clasă de performanță 5 - http://www.notebookc...100.2176.0.html
HDD – SATA, Hitachi, 120 GB @ 5400 RPM (în Windows apar 111,7 GB)
Audio - High Definition Audio - o boxă mono
DVD-RW – Machita
Altele – 3 x USB, conectare modem, conectare retea, wireless, intrare microfon, ieșire căști (stereo), port VGA, Bluetooth, Kensington Lock, SD MMC,
Baterie – Li-Ion 6 celule
Greutate - 2,5 kg

Pe lângă obiect și alimentator se mai oferă aproximativ o tonă și jumătate de broșuri inutile și un CD insipid cu confort guide. Nu există cd cu drivere!

1. DESIGN:
Material ușor și rezistent, nu rămân pe el amprente sau zgârieturi. Are un look slim și foarte aerodinamic (toate colțurile sunt rotunjite), ușor business, fără a se apropia de look-ul butucănos al hp-urilor clasice. În esență este o îmbunătățire a look-ului hp 501 / 530.
Capacul de deasupra monitorului este destul de subțire și se lasă în jos la apăsare - e necesară o oarecare grijă în sensul asta. Când se deschide display-ul capacul acoperă spatele laptop-ului. Elementele sunt bine îmbinate, nu dă în nici un fel senzația de fragilitate.
De jur împrejurul monitorului, între acesta și marginea propriu-zisă este o bandă neagră lucioasă care creează un contrast f plăcut pt. ochi. Mă gândesc că are oareșce proprietăți electromagnetice, pt. că ea se umple f repede de praf, în timp ce display-ul nu.
Tastatură – neagră, încadrată de gri-ul predominant; full size keyboard, ,adică tastele sunt mai late decât cele clasice. Îmi dă totuși o senzație de fragilitate. Keyboardul și întreaga zonă aferentă e f. spațioasă, între tastele F1,2, etc și monitor este un spațiu de câțiva cm buni, pe care nu se află decât boxa și buton de power + wireless (cu ledurile aferente), iar între ele un buton "fake".
Tasta FN, pe lângă combinațiile pentru tastatura numerică, mai oferă, în combinație cu alte taste: HP system information, start printer, start browser, switch display, sleep, lock, luminozitate plus – minus, mute, volume up – down, num lock, break, print screen și încă o chestie care nu știu ce face și se cheamă „sys rq”.
Touch-pad – negru, încadrat de gri-ul din jur, 2 butoane ușor de apăsat și separate de zona de navigație cu un mic "perete" din plastic, vag mai înalt decât butoanele. Plăcut la atingere, se mișcă ușor, scroll vertical, scroll-ul orizontal trebuie activat din programul de management al mouse-ului (Control Panel / Mouse / Device Settings / Settings), care mai oferă o grămadă de alte funcții f. utile.
Led-urile – cele 2 de mai sus + led de atenționare caps lock. Au o culoare turcoaz foarte plăcută. Pe partea stângă se află un singur led de la alimentare, care este invizibil din poziție normală – se aprinde numai când se încarcă bateria.
Aerisiri – 4 pe spate, una pe laterala stângă – asta se integrează în look-ul aerodinamic al laptop-ului – cumva rotunjită, se pierde către „verso-ul” laptop-ului. Asta oferă avantajul că nu are cum să fie acoperită complet în nici o situație.


2. DISPLAY – tip oglindă. Este luminos, culori plăcute, 10 trepte de luminozitate, dacă mă uit din laterale extreme se vede f bine, parcă se simte mai puternic un pic efectul de "oglindă" pe latura opusa celei din care privești. dar nu detectez nimic deranjant. Nu mă uit pe el la filme așa că mai mult nu pot spune.
Există o opțiune deșteaptă în click dreapta / Graphic Properties / Display Settings / Power Settings: un slider pt. Running on Battery, care oferă diverse trepte între Maximum Quality și Maximum Battery
În mod normal de funcționare Graphic Memory in use este de 8 MB.

3. ACCESORII
Plasarea lor nu este foarte fericită:
Latura stângă, de la colțul dinspre user spre spate: 3 USB, mufă LAN, mufă alimentare, mufă VGA, aerisirea, mufă modem.
Latura dreaptă, de la colțul dinspre user spre spate: dvd/rw, slot securitate.
Frontal: căști, microfon, SD MMC - toate în colțul din stânga.
Spate: nimic,după cum spuneam e acoperit de capac.

Audio: well …. mono. În mod hilar pe unele prezentări am văzut ca prezentare Mono High Deffinition Audio, hahaha.

4. BATERIE: la prima funcționare pe baterie a "trăit" 3 ore și 50 de minute până în momentul în care a ajuns la 5% . În tot timpul ăsta a stat cu luminozitate la treapta 5 din 10 și cam 3 ore și 20 minute am instalat în continuu programe. La următoarele fucnționări durata a variat între 3 ore 40 și 3 ore 50, în funcție de ce făceam pe el. Impressive !!

5. ÎNCĂLZIRE, ZGOMOT:
Încălzire: În review-ul lui despre dell 1501 arch scria: „acest notebook nu se încălzește și o spun la modul serios. Termenul de călduț este mai mult decât suficient”. Vorbesc despre 1501 pt ca l-am avut și eu cam o lună.
În comparație cu dell-ul acest hp se încălzește cam la jumătate. Adică imperceptibil. Temperatura măsurată în Everest a fost de 36 grade. În momentul solicitării extreme (HOMM 5) gradul de încălzire se apropie de gradul de încălzire la funcționare normală al dell-ului pe care l-am avut eu.
Zgomot: zgomotul emis la citire cd-uri este clar perceptibil (mai mult decât dvdrw lg de pe dell-ul anterior), dar este decent. Hardul Hitachi are și el mult mai multe de spus decât HDD-ul WD pe care îl aveam pe dell, cârâie cam tare când începe să gândească; într-o primă fază m-a enervat intens, acum m-am obișnuit. Cu o ureche obiectivă aș spune că și zgomotul lui se încadrează și el în limite decente. Ventilatorul este silențios.

6. PERFORMANȚE
Merge ca din pușcă, ce să zic, absolutely no comment, Core 2 Duo si 2 gb ram spun totul. În mod, cert nevoile mele nu sunt cele ale unui „calculatorist”, însă nu cred că nu ar face față și la mai mult
Programe folosite: mediu Office, adobe acrobat, programe de baze de date de traduceri, dicționare consumatoare mult ram, multe ferestre de firefox, dc++, messenger, winamp; cea mai „dură” aplicație: HOMM 5.
Nu am făcut încă teste pe el, când le voi face le voi posta aici: http://forum.emag.ro...?showtopic=2782

7. INSTALARE OS – aici începe secțiunea de troubleshooting – mă refer exclusiv la XP SP2 (din ce am citit, cu Vista nu sunt nici un fel de probleme)

Are o primă partiție de 5 gb care este inutilă, poate fi ștearsă.
Un prim pas este dezactivarea modului SATA din bios – dacă nu dezactivezi nu îți vede HDD-ul.
Instalarea sistemului a decurs fără nici un fel de probleme.

Pentru drivere trebuie mers pe site hp aici: http://h20000.www2.h...OID=1093#113100

IMEDIAT după instalarea sistemului de operare trebuie făcut upate de bios!! Dacă nu, nu vă va merge driver-ul de lan, și posibil cel audio.

Pt. update de bios aici: http://h20000.www2.h...ectID=c01185888
Se descarcă și se rulează sp36906.exe.

În cazul în care cumva update de bios nu vă merge cu executabilul ăsta, se merge aici: http://sgnusw1.sgp.h...ob-54272-1.html
(e o pagină în coreeană) Se descarcă și se rulează sp36907.exe

După acest update de bios totul va merge perfect.

[Editat de moderator]
Pe site hp nu este driver de modem pt. modelul acesta. Se va cauta si se va rula sp36004.exe, executabil de driver pt un alt model hp.
[/Editat de moderator]

Reactivare SATA: este necesară instalarea manuală. Am urmat procedura descrisă pe un alt topic de pe forum:

1. Am dezactivat SATA din BIOS: System Configuration > Device Configurations > SATA Native Mode : Disable
2. Am instalat driverul AHCI pt HDD SATA: sp37005.exe e un executabil pe site hp care contine fisierele aferente cu respectivele fisiere sys+ini+inf); din Device Manager la IDE ATA/ATAPI controllers la primul item am dat click dr > Update Driver... si am specificat locatia unde s-au "instalat" driverele de la hp - default in C:\SWSetup\SP37005\Files (din lista am ales 82801HEM/HBM SATA AHCI Controller)
3. XP-ul iti cere reboot si ATENTIE trebuie din BIOS reactivat SATA (altfel nu mai porneste XP in veci): System Configuration > Device Configurations > SATA Native Mode : Enable

Concluzii:
Design extrem de plăcut, greutate redusă, încălzire insesizabilă, portabilitate maximă asigurată de performanțele mari ale bateriei (3:30 – 3:50 ore). Nu este un sistem pentru gameri, dar în rest probabil că mai lipsește să facă de mâncare.
Având în vedere aceste lucruri și procesorul Core 2 Duo, consider că sistemul ăsta dă o lovitură puternică pe piața laptop-urilor medii și reprezintă o ofertă foarte bună.

Ca părți negative trebuie menționate: boxa mono (suplinită cumva de ieșirea stereo), doar 3 USB, plasarea complet enervantă a boxei de căști/boxe în partea din față, înghesuirea prea multor accesorii pe latura stângă (USB, rețea, alimentare, VGA, modem) și greutățile la instalarea driverelor XP, în lipsa unor explicații ca cele de mai sus (haha).
Garanție 1 an? totuși, este hp…

Alte discuții legate de acest model:
http://forum.emag.ro...pic=3367&st=220
http://forum.emag.ro...?showtopic=4217

Voi mai adăuga și poze, probabil weekend-ul asta
Am cumparat si eu un Notebook HP 6720s (T5470 1.6GHz, 1GB, 120GB) si am uitat de upgrade`ul la 2GB de RAM. Daca vreau sa ii fac acum, il pot face eu manual? Adica sa cumpar inca 1GB ram si sa il instalez...ca nu ma pricep la laptop`uri. Pierd garantia ca in cazul sistemelor desktop in care nu ai voie sa "iti bagi mainile" ?
Multumesc!


poti sa il instalezi manual si nu, nu pierzi garantia
eu i-am pus stick-ul de ram personal, pt ca nu am vrut sa fie deschis laptop-ul la firma

pe spatele laptop-ului in partea centrala ai o clapita, prinsa cu suruburi, o desfaci si acolo se introduce ram-ul, deasupra stick-ului de ram deja existent).
eu am gasit pe net un filmulet fix pt modelul asta de laptop, care iti arata cum se face (pt ca nici eu nu mai bagasem ram intr-un laptop), dar nu mai stiu adresa. cu un search pe google il gasesti. ''

Multumesc pentru informatii , mai ales pentru reactivarea SATA.

I-am luat un astfel de model sotiei dotat insa cu un procesor mai slab M530 (Carrefour Iasi 1790RON), pentru Office e un model excelent.

#66
mihaelaplesa21

mihaelaplesa21

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 16.02.2008
Am o problema cu laptopul meu HP 6720. ieri mi s-a oprit dintr-o data desi era conectat la curent. Apoi cand am vrut sa il pornesc, a mers cam 3 secunde si iar s-a oprit. Si dupa aceea nu a mai pornit orice i-am facut. Trebuie sa precizez ca ledul de la acumulator e permanent pornit de atunci..chiar daca nu e conectat la curent laptopul. L-am lasat sa se incarce pana dimineata ca m-am gandit ca de acolo o fi problema..dimineata nu mai era aprins ledul. Am reusit sa pornesc laptopul..a mers cam 10 minute dupa care aceeasi problema :(( Ledul de la acumulator e tot aprins. Nu am idee ce sa fac. Help me pleaseee

#67
mihaelaplesa21

mihaelaplesa21

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 16.02.2008
Revin cu detalii...dupa ce a mai stat asa vreo 5-6 ore neconectat la priza, dar cu beculetzul albastru aprins..s-a stins beculetzul si am reusit sa pornesc laptopul.. a mers cam 20 de minute. Cand l-am conectat la priza s-a aprins beculetzul galben cam 5 minute dupa care acel galben a redevenit albastru :mellow:   si here we go again!! aceeasi poveste..acum e pornit beculetzul albastru. Si tin sa precizez ca atunci cand a stat pornit laptopul arata la baterie 80%..Hab nu am ce poate sa fie

#68
cagh

cagh

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 475
  • Înscris: 25.11.2004

 mihaelaplesa21, on Mar 16 2008, 21:58, said:

Revin cu detalii...dupa ce a mai stat asa vreo 5-6 ore neconectat la priza, dar cu beculetzul albastru aprins..s-a stins beculetzul si am reusit sa pornesc laptopul.. a mers cam 20 de minute. Cand l-am conectat la priza s-a aprins beculetzul galben cam 5 minute dupa care acel galben a redevenit albastru :mellow:   si here we go again!! aceeasi poveste..acum e pornit beculetzul albastru. Si tin sa precizez ca atunci cand a stat pornit laptopul arata la baterie 80%..Hab nu am ce poate sa fie

1. Scoate bateria
2. Porneste-l pe alimentare fara baterie!
3. Spune-mi daca a mers!

#69
marius_280976

marius_280976

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 18.02.2007
detin un hp compaq 6720
Processor type-Intel Centrino processor technology
• Intel Core™2 Duo Processor T7250
• 1.6 GHz , 2 MB L2 cache, 800 MHz FSB
• Intel Wireless LAN 802.11a/b/g mini-pci card, Bluetooth
Internal hard disk drive 120 GB
Hard- disk drive speed5400 rpm
Optical drives-DVD+/-RW SuperMulti with Double Layer Fixed LightScribe
Standard memory-1 x 1024MB DDR2
Memory slots-2 SODIMM slots supporting dual channel memory
Memory upgrade- Upgradeable to 4096 MB maximum
Chipset- Mobile Intel 965 Express Portability
Graphic subsystem name- Intel Graphics Media Accelerator X3100
Graphic subsystem- video card memory Up to 384 MB DDR2 shared system memory
Video resolutions description1280 x 800 WXGA
driveri se gasesc aici: http://h20000.www2.h...S...ng=ro&cc=ro
Dupa ce l-am achizitionat am avut o mare surpriza ,nerabdator sa instalez xp bun..insa nu vedea hardul,m-a uitat prin toate cartile tehnice in cele din urma am gasit ceva....din bios un disable la SATA ca sa vada xp-ul hardul ok..toate bune si frumoase reusesc in cele din urma am incercat sa joc cateva jocuri dar se blocau dupa 30 min ..de fapt erroarea era ca trebuia sa fac un update la driveri pentru placa video si directx..dupa lupte seculare pot sa ma laud ca am rulat pe el  Call of Duty 2, Nfs Carbon, Medal of Honor Pacific Assault,....si urmeaza sa testez Call of Duty 4 si Medal of Honor ultima versiune....am postat aici pentru ca multi nu stiu ce jocuri merg pe acest noteboock hp compaq 6720s....astept pareri opinii de la voi,sfaturi etc..salutare

Edited by marius_280976, 18 March 2008 - 09:19.


#70
hubbabub1601

hubbabub1601

    În grafic...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,455
  • Înscris: 18.01.2007
X3100 (GMA950c) este un accelerator 3D nu foarte performant... Chiar daca este cu MUUULT imbunatatit fata de versiunile anterioare (GMA900 si GMA950) nu atinge performantele unei solutii grafice dedicate. Asa ca nu te astepta la miracole :D
NFS:Carbon l-ai rulat in rezolutia constructiva a LCD-ului (1280x800) ?

#71
marius_280976

marius_280976

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 18.02.2007
asa este ai dreptate....... in fond e notebook portabil nu ma astept si la mai mult , de multe ori e folosit in scop de lucru...dar sti si tu cand te plictisesti mai tragi si cate un joc... apropo de rezolutie pentru nfs carbon merge la 1024*768 rezolutia maxima care mi-o arata in joc ...iar pe viitor ma gandeam sa-i mai aduc o imbunatatire de ram cred ca inca 1gb ar fi perfect......sincer sa fiu la inceput m-am cam speriat pentru placa video care isi ia sher din ram pana la 384 mb dar am zis ca e ok pana la urma e intel si ......doar nu folosesc pe el consumatori mari de resurse desi as fi preferat un 512mb in schimb imi convine foarte mult ptr display-ul care este stil oglinda si se vede din toate partile are o stralucie si claritate foarte imbunatatita fata de celelalte notebook-uri , se incalzeste foarte greu aproape ca nu iti dai seama ,are foarte multe portite de aerisire astfel incat in orice pozitie l-ai pune isi face ciclul de aerisire, tastele sunt aproape ca cele de la o tastatura normala nu te chinui sa tastezi.... inafara de placa video care isi ia din ram si ar fi rezolvabila cu o inbunatatire de ram........ eu zic ca e ok ptr un notebook portabil , pentru un gamer inrait cred ca ii trebuie mai degraba un pc home mult mai imbunatatit dar vezi tu pe ala nu il poti plimba..........oricum pentru ce imi trebuie mie  se misca f repede in ..xp bineinteles... cu vista nu am incercat...si nu cred ca o sa ma despart de "dragutul nostru xp" :D

Edited by marius_280976, 18 March 2008 - 17:14.


#72
hubbabub1601

hubbabub1601

    În grafic...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,455
  • Înscris: 18.01.2007
Cantitatea de RAM share-uita  de accelerator nu este asa de importanta pe cat este viteza de acces si latimea de banda... Chiar daca ar fi luat 512MB, chiar si 1GB, daca acceseaza memoria la max. 3.2Gbit/s pe o magistrala de 64 biti, diferenta dintre share de 64 si share de 384 este minora, spre exemplu... Asta este dezavantajul placilor video 'integrate', fara memorie dedicata si magistrala de acces dedicata. Iarasi, un lucru putin cunoscut este faptul ca acceleratorul grafic foloseste aceasi magistrala de transport din/catre RAM ca si procesorul, lucru care incetineste semnificativ sistemul pentru ca ai doi mari 'consumatori' de latime de banda pe aceeasi magistrala (CPU si GPU).
6720 este un sistem bun, m-am 'jucat' cu unul cam 2 luni. Desi esti multumit de ventilatie, ai mare grija. Sunt foarte multe 'deschideri' catre exterior si la fel de multe sanse ca praful sa intre in sistem :)

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate