Salt la conținut

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Curtea Penala Internationala soli...

Sunt obligate bancile sa opteze p...

Pensie anticipata partiala cu cer...

Subscriptii
 Cat ar costa acest poster, se poa...

Cum sa scapam de sobolani?

Alser Forest SA a dat teapa de 1,...

COD Eroare ABS ( Ford Mondeo MK5 )
 Implanturi dentare clinici Consta...

Viata cu butelie versus retea de ...

Nelamurire succesiune

Roka Residence Doamna Ghica
 Concediu medical pe zile din urma

Receiver satelit care sa faca aut...

Recuperare sim/eSIM digi.

charger "laptop de muzeu"...
 

UPC Timisoara

- - - - -
  • Vă rugăm să vă autentificați pentru a răspunde
158 răspunsuri în acest subiect

#73
dangal

dangal

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 260
  • Înscris: 13.02.2007

View Postsmylle2u, on Jan 9 2008, 16:03, said:

1. Eu aveam TL platit pe UPC in 2006 iar, meciurile din divizia A difuzate de ei le vedeam si la un prieten de pe rcs-rds care avea programul fara sa plateasca nimic in plus.
2. digi cablu, nu Digitv are HBO Maxpack
http://www.rcs.ro/of...gi TV Cablu.pdf
Cine se mai uita totusi la HBO? Am vazut toate filmele de la ei de cel putin un an... Doar asa din lipsa de ocupatie...
3. Eu am contract RDS pe 6 luni ceea ce inseamna ca ma pot orienta oricand apare o oferta mai buna. Am cabluri trase de la amandoua firmele asa ca nu vor fi costuri sau eforturi suplimentare.
Nu ma impresioneaza suntelul stereo de pe cablul analogic. Cand o fi dolby 5.1 ca in afara poate. Iar la canalele importante are is RDS stereo, iar la cele care nu sunt nu le are nici UPC ex: Protv, Sport.ro.
Stai bine cu internetul de 25 lei de la RDS si cablu UPC de 20 lei dar daca dau o oferta mai buna RDS peste cateva luni ce faci? Astepti 2 ani sa iti poti rezilia contractul fara penalizari?
e adevar dar in acest moment cantitativ si calitativ  la tv rds e sub upc  si in plus exista un lucru pt  care sentimental nu as renunta complet la upc .

SUNT SPONSORII LUI POLI
  B)

Editat de dangal, 09 ianuarie 2008 - 22:26.


#74
smylle2u

smylle2u

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.103
  • Înscris: 02.03.2007

View Postfl_wwy_tm, on Jan 9 2008, 18:10, said:

Totusi: "Internet Medium" UPC 10 mbps 35 RON ----- "Fiber Link 2"  5mbps 35 RON RDS. Asta ca sa respectam realitatea. Nu exista limita de trafic.
P.S. Citat din oferta telefonie (ca se spunea mai sus ca nu au minute incluse): "Vorbesti gratuit in afara orelor de varf. Si nu doar cu prietenii tai abonati la UPC, ci cu oricine are un telefon fix in Romania"

Eu comparam ofertele similare.
La 45 lei primesti de la RDS tv+internet 4mb/s extern + 30 mb/s NATIONAL (nu local, nu metro, vitezele se prind cu mai multe retele cu care RDS are peering + 75% din p2p romanesc e pe RDS) + telefon fix si mobil cu minute incluse. Si sa nu uit de viteza de upload de 2mb/s extern si 30mb/s intern.
La 50 lei primesti de la UPC tv + internet 1mb/s intern sau extern, upload 256kb/s (UPC small internet)+ telefonie small FARA
minute incluse sau paliere orare gratuite.
Luat de pe siteul UPC

Quote

UPC Tel Small
gratuit si nelimitat in reteaua UPC
Primul pas pentru a vorbi gratuit nelimitat in reteaua UPC este serviciul UPC Tel Small.
Cu doar 10 lei pe luna, cu TVA inclus, pe care ii poti plati impreuna cu abonamentul la cablu sau internet, poti suna si poti fi sunat gratuit si nelimitat in reteaua nationala UPC.
Daca vrei sa telefonezi catre alte retele de telefonie fixe, nationale, tariful este de 0,1 lei pe minut (TVA inclus), oricand.
Iar daca vrei sa vorbesti in retelele de telefonie mobila, tariful pe minut este de 0,4 lei cu TVA inclus.

O oferta decenta incepe abia la 75 lei unde primesti tv+telefon medium (convorbiri gratuite in retelele fixe dupa ora 18 si weekend) + internet 10 mb/s dl si 1mb/s upload(care fara artificii nu reusesti sa il folosesti la p2p).

La 70 lei ai de la RDS cablu TV complet + HBO maxpax (21+15) + telefonie fixa si mobila + internet dl/up cu max  30 mb/s p2p.

Daca citesti anexa la contract vezi ca este specificata o limita de download de 10 Gb/zi dupa care isi rezerva dreptul sa te limiteze la 10% din banda contractata. La abon de 1 mb inseamna ca te-ar trece la 100 kb/s (12,5 kB/s, good old dialup).
Ca nu te limiteaza dupa limita asta e altceva (oricum clauza asta e o tampenie) ei iti limiteaza traficul p2p aproape in totalitate. Sa te puna naiba sa vrei sa dai jos vreun dvd in weekend sa vezi ce bine merge. Plus ca filtrarile lor sunt facute de niste incompetenti, filtreaza si youtube si yahoo uneori  :ciocan: (am asteptat mai bine de o ora sa imi dea jos niste atasamente mai mici de 10 mega)
O comparatie: in weekend mi-a venit cheful sa vizionez un anume film. Pe UPC fara deluge aveam viteze de 30-40kB/s si il terminam intr-o saptamana. Am pornit deluge si l-am dat jos intr-o ora 1,1 mB/s. Ca fapt divers intru remote si pe calc din a doua locatie si il pun in utorrent. In mai putin de 15 minute era gata si faceam seed deja. Pentru mine diferenta e uriasa.
Sa compari 10 mb/s UPC imaginari si instabili si filtrati cu 5 mb/s RDS extern stabili si reali + 50mb/s nationali e prea deplasat.
So, cum e UPC peste RDS la oferte? Plus ca nu trebuie sa iti prelungesti abonamentul pe 2 ani de zile  :death: ca sa beneficiezi de o oferta decenta. Daca dadeau UPC tarifele astea la cablu fara sa impuna prelungirea abonamentului pe 2 ani era ceva, dar asa...
Deocamdata folosesc produsele ambilor provideri in 2 locatii, dar nu ma arunc sa prelungesc abonamentele de UPC. Comparativ RDS merge mult mai bine la toate capitolele.

Editat de smylle2u, 10 ianuarie 2008 - 10:34.


#75
fl_wwy_tm

fl_wwy_tm

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 39
  • Înscris: 23.11.2007
Am abonamentul cu internet Medium . Nu se specifica (si te asigur ca nu este) nicio limitare. La cel de 1 mbps (small) nu stiu cum e. Initial aveam pachetul Adrenaline care acum e la liber si la aceasi pret vad acum pachetul cu HBO-urile. De platit platesc deocamdata 75 RON dar cica scade abonamentul TV la 20 sau 25 RON in functie de cat prelungesti contractul, deci probabil voi avea de plata 35 RON internet medium + 20 RON CATV (la HBO voi renunta (am si satelit digital Skystar 2 in PC)). La noi in TM, RDS are 3 mb/s la "Fiberlink 1" si 5 mb/s la "Fiberlink 2". Pe mine personal nu ma intereseaza reteaua metropolitana, nu ma grabesc chiar asa sa iau un film la 12 minute, daca il iau in 2-3 ore e la fel de ok pentru mine. Nu scriu aici ca sa influentez pe cineva sa isi faca abonament UPC sau RDS, fiecare trebuie sa gandeasca singur la ce foloseste internetul, ce programe vrea sa vada si cat vrea sa vorbeasca la telefon.  :)

P.S. YouTube merge perfect la mine , nu observ nicio limitare.

Editat de fl_wwy_tm, 10 ianuarie 2008 - 22:55.


#76
dangal

dangal

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 260
  • Înscris: 13.02.2007
obligatia de 2 ani e si la rds si tot nu inteleg de ce continui sa susti ca exista maxpak in pferta de pe cablu cind de fapt nu au decit hbo. Parerea mea este ca esti impartial

Editat de dangal, 10 ianuarie 2008 - 23:31.


#77
dangal

dangal

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 260
  • Înscris: 13.02.2007
am gresit faza cu impatial  :P

Editat de dangal, 10 ianuarie 2008 - 23:36.


#78
fl_wwy_tm

fl_wwy_tm

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 39
  • Înscris: 23.11.2007
Ca treaba cu contractul pe 2 ani la RDS sa fie clara:

Fișiere atașate



#79
dangal

dangal

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 260
  • Înscris: 13.02.2007

View Postfl_wwy_tm, on Jan 11 2008, 00:01, said:

Ca treaba cu contractul pe 2 ani la RDS sa fie clara:
in contract e un punct cu durata initiala care vorbeste de 2 ani iar la renuntare  inainte de expirare apare despagubire de 80 de dolari + totalul reducerilor de care ai beneficiat.  

se pare ca uni uita sa fie obiectivi pina la capat si prezinta jumatati de masura

#80
wirespot

wirespot

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 6.654
  • Înscris: 23.09.2002
Despăgubirea aia e pentru telefonul mobil și cred că e în euro. Dar n-am prea înțeles-o. Nu văd de ce să fiu obligat să-l cumpăr dacă mi l-au oferit gratuit în custodie.

Ideea era că RDS impune 2 ani doar pentru 4Play, la restul intervalul e mai mic. Iar în caz de reziliere înainte de termen sînt niște condiții decente, adică ți se cere diferența de tarif de care ai beneficiat.

La UPC ești mințit că n-ai voie, cică, să reziliezi, iar dacă totuși careva se prinde că poate încearcă să-i aplice taxe scoase din burtă. Iar intervalele lor sînt de 1 an și se aplică la orice.

Și să nu uităm totuși că oferta cu 2 ani din Timișoara e o chestie atipică, e făcută special pentru a concura cu RDS.

#81
smylle2u

smylle2u

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.103
  • Înscris: 02.03.2007
Iarasi nu imi citesti bine posturile.
La nici unul din serviciile individuale RDS nu iti impune contract pe 2 ani. Contract pe 2 ani minim se incheie doar la pachetul 4play. Pot sa scanez si eu contractele sa iti arat negru pe verde ca scrie 6 luni.
UPC cere contract pe 2 ani daca iti faci doar abonament de cablu la superoferta lor.
Oferta MAxpack la 15 lei este valbila la digicablu nu Digitv satelit. Am postat si linkul mai sus dar vad ca nu te-ai obosit sa-l verifici.
Youtube sau yahoo nu sunt filtrate tot timpul, ca nu cred ca asta e scopul lor, dar filtrarile idioate care le aplica p2p intra si peste serviciile normale cum ar fi streamingul sau descarcarea de atasamente de mail. Mi s-a intamplat de mai multe ori, asa ca nu e un caz izolat. Citeste si alte posturi de pe sectiunea UPC si o sa vezi ca nu sunt singurul.
Limitarea contractuala se gaseste in anexa 3.1 din actul aditional de migrare la noile abonamente. Vezi ca s-a scris mult despre el in topicul Astral a marit banda . Ca nu se aplica acum abonatilor e alta problema. Oricand pot aplica limitarea si sunt acoperiti de contract, ca doar scrie acolo negru pe alb.
Eu am primit mobilul RDS fara sa am vreo clauza de 80 $ sau alte penalitati. De asemenea nu am nici o penalizare la rezilierea contractului si am primit primele 3 luni de abonament gratis. Asta am primit, asta stiu. Contractul e semnal la sf lui noiembrie.
Nu vad cu ce am indus in eroare sau am denaturat adevarul.
UPC limiteaza traficul de internet desi contractual nu sunt specificate filtrari de nici un fel.
RDS nu limiteaza traficul de internet.
UPC are oferte mai proaste decat RDS la toate capitolele, exceptie facand oferta de cablu tv care e mai ieftina cu 1 leu la semnarea pe 2 ani.
Daca se semneaza insa contracte pe perioade comparabile UPC 1 an (24 lei) si RDS 6 luni (21 lei) UPC devine mai scump.
De asemenea packetul Maxpack de la UPC contine canalele HBO+Cinemax+promotional HBO Comedy la un pret de 16 lei. RDS are serviciul Maxpack doar la abonamentul digicablu la 15 lei si include canalele HBO+Cinemax.

E corect asa sau iar nu sunt impatial? :P

Editat de smylle2u, 11 ianuarie 2008 - 09:00.


#82
dangal

dangal

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 260
  • Înscris: 13.02.2007
chestia cu digicablu ma face sa fiu si mai convins de impartialitatea ta. Unde ai auzit tu de digicablu in Timisoara

#83
smylle2u

smylle2u

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.103
  • Înscris: 02.03.2007
Nu e digicablu inca in Timisoara. Era vorba de oferta generala a firmelor.
Ca sa iti fac pe plac:
UPC este sub RDS in Timisoara la toate ofertele exceptie facand pachetul complet de televiziune unde primesti toate canale + Maxpack la 36 lei pentru un contract pe 2 ani pe cand la RDS primesti la 36 de lei toate canalele + HBO.
La un abonament pe un singur an:
UPC+Maxpack 24+16 = 40 lei
RDS complet, baza+extrabaza+HBO = 36 lei.
RDS baza+HBO 29 lei.

http://www.rcs.ro/of...DE PROGRAME.pdf

Pentru o persoana care nu isi prelungeste contractul pe 2 ani costul Cinemax+HBO Comedy este 11 lei/luna. Cam mult.
Nu sunt fan RDS, dar nu imi place prezentat UPC ca o alternativa mai buna cand nu e. As vrea oferte mai bune de la UPC dar in momentul asta sunt sub RDS chiar si cu ultima lor promotie.

#84
wirespot

wirespot

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 6.654
  • Înscris: 23.09.2002
@dangal, am impresia că folosești termenul "imparțial" cu sensul fix opus celui real. :) Înseamnă să nu ții partea nimănui. Antonimul pe care cred că-l cauți este "părtinitor".

#85
dangal

dangal

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 260
  • Înscris: 13.02.2007

View Postwirespot, on Jan 11 2008, 14:44, said:

@dangal, am impresia că folosești termenul "imparțial" cu sensul fix opus celui real. :) Înseamnă să nu ții partea nimănui. Antonimul pe care cred că-l cauți este "părtinitor".
am fost mai glumet si sunt sigur ca ai inteles sensul  :rolleyes: .

#86
hatzegan

hatzegan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 64
  • Înscris: 02.08.2007

View Postwirespot, on Jan 11 2008, 00:33, said:

Despăgubirea aia e pentru telefonul mobil și cred că e în euro. Dar n-am prea înțeles-o. Nu văd de ce să fiu obligat să-l cumpăr dacă mi l-au oferit gratuit în custodie.

Ideea era că RDS impune 2 ani doar pentru 4Play, la restul intervalul e mai mic. Iar în caz de reziliere înainte de termen sînt niște condiții decente, adică ți se cere diferența de tarif de care ai beneficiat.

La UPC ești mințit că n-ai voie, cică, să reziliezi, iar dacă totuși careva se prinde că poate încearcă să-i aplice taxe scoase din burtă. Iar intervalele lor sînt de 1 an și se aplică la orice.

Și să nu uităm totuși că oferta cu 2 ani din Timișoara e o chestie atipică, e făcută special pentru a concura cu RDS.

si totusi, de ce sa puna despagubire pentru terminal? Nu pot pur si simplu sa si-l ia inapoi? Nu e mai usor ? sau le convine mai mult sa ia 80 de dolari pe-o gioarsa de 10-20 ?

#87
fl_wwy_tm

fl_wwy_tm

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 39
  • Înscris: 23.11.2007
Eu l-am predat intact impreuna cu cartela SIM (in cutie, folie pe ecran, 0 minute vorbite) si nu am platit nici o suma, despagubire, taxa, etc. 80 € e telefonul in cazul in care nu-l poti preda (pierdut, furat, deteriorat), la fel cum e 20 € cartela SIM (pierduta, furata, deteriorata). Deci nu cred ca am prezentat adevaruri pe jumatate sau minciuni pe aici pe forum. (deocamdata  :) )

Editat de fl_wwy_tm, 12 ianuarie 2008 - 13:58.


#88
wirespot

wirespot

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 6.654
  • Înscris: 23.09.2002
Eu așa am înțeles din contractul ăla scanat, poate am înțeles greșit, că nici eu nu văd logica.

#89
Blackhawk

Blackhawk

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 5.785
  • Înscris: 04.11.2005
E corect sa faceti comparatii intre internetul de la UPC si cel de la RDS?
Asta in conditiile in care UPC n-a schimbat nimic de la preluarea Astral. UPC oricum este recunoscut pt televiziune prin cablu si dth, normal sa li se rupa de internet.
Acum 2 ani RDS introducea Fiberlink, deci deja facea investitii masive in infrastructura de ceva timp. UPC nimic.
RDS infiinta caserii noi spatioase, oferea viteze metro, viteze externe stabile, acum telefonie mobila, si RC ceva mai bun(departe de perfect insa). UPC ditamai multinationala visa numai la bani. Tin si acum minte ce sperante isi faceau oamenii pe forum cand a intrat UPC pe piata: investitii, viteze marite, extindere, RC civilizat. Pacat. Nu are nici o scuza UPC
Cum sa concureze pe piata de azi cu vechea infrastructura Astral?

#90
dangal

dangal

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 260
  • Înscris: 13.02.2007

View PostBlackhawk, on Jan 14 2008, 09:50, said:

E corect sa faceti comparatii intre internetul de la UPC si cel de la RDS?
Asta in conditiile in care UPC n-a schimbat nimic de la preluarea Astral. UPC oricum este recunoscut pt televiziune prin cablu si dth, normal sa li se rupa de internet.
Acum 2 ani RDS introducea Fiberlink, deci deja facea investitii masive in infrastructura de ceva timp. UPC nimic.
RDS infiinta caserii noi spatioase, oferea viteze metro, viteze externe stabile, acum telefonie mobila, si RC ceva mai bun(departe de perfect insa). UPC ditamai multinationala visa numai la bani. Tin si acum minte ce sperante isi faceau oamenii pe forum cand a intrat UPC pe piata: investitii, viteze marite, extindere, RC civilizat. Pacat. Nu are nici o scuza UPC
Cum sa concureze pe piata de azi cu vechea infrastructura Astral?
E o diferenta intre cc ofera upc in Timisoara si cc ce ofera in Bucuresti pt ca aici reteaua a fost construita de upc si nu preluata de la astral  . In principiu aici atit rcs&rds cit si upc odera serviciile in conditii decente dpdv al parametri tehnici, relatii clienti, casierii.
i

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

Utilizatori activi: 1

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate