Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Perioada de gratie inexistenta

Cel mai ieftin TV LED mic

Reverse proxy si htaccess pe Raps...

Statie de epurare sau fosa septic...
 "enerlux p" afisaj interm...

Adaptor usb3.1gigabit vs Adaptor ...

La multi ani @Atreides!

La multi ani @KENSINGTON!
 La multi ani @burebista!

La multi ani de Florii!

Stihl fs 70 c-e

Challengers (2024)
 Care mai sunt mediile de admitere...

Laptop cu HDD atasare memorie MMC...

Hartile google nu mai au chenarul...

Tomate in ghiveci la curte?
 

Logan VS ----

- - - - -
  • Please log in to reply
51 replies to this topic

#1
MAK

MAK

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,882
  • Înscris: 26.02.2005
Aviz amatorilor de misto si de jigniri :
Sa nu ziceti ca nu v-am spus, o sa incep sa dau sanctiuni.
Sint citiva care si-au facut un tel in viata sa jigneasca posesorii de Logan.
Nici mie nu-mi place Loganu, dar asta nu inseamna sa jignesc pe cei care au, sau pe cei care vor sa cumpere.
Mai ziceti de Maximus, dar voi cum sinteti ?
Este un topic special pt offtopicuri, pt biza, dar nici acolo nu se accepta jigniri.
Nu se poate sa-i spui unui posesor de 'XXX' masina, ca acea masina este ultimul jaf, ultimul ris, cum se simte omul acela ?
Va spun sincer ca ati intins coarda prea mult.
Este o zicala romaneasca :
Nu te intinde prea mult, ca te rupi !

PS. Nu am primit nici un PM, Report, de la nimeni, dar deja se vede, a ajuns obositor.

#2
mircea_tdo

mircea_tdo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 357
  • Înscris: 20.08.2007
Mak sa nu ma intelegi gresit.Nici eu nu suport Loganu ,nu am nimic ca si-au luat ce si-au luat,a fost alegerea lor.dar ma deranjeaza sa vad postand fel de fel de necunoscatori si ridicand in slavi atat Loganu asta.

Edited by MAK, 22 September 2007 - 22:43.


#3
MAK

MAK

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,882
  • Înscris: 26.02.2005
Eu nu am zis ca 'nu suport Loganu'.
Nu zice nimeni sa nu fie contraziceri, dar toate au o limita.

#4
WildChild

WildChild

    Moderator

  • Grup: Members
  • Posts: 1,972
  • Înscris: 11.05.2006

 MAK, on Sep 20 2007, 22:09, said:

Sa nu ziceti ca nu v-am spus, o sa incep sa dau sanctiuni.
They finally got to you, huh? :lol:

Deja mi se facuse "dor" de vechiul forum...

#5
axel_1

axel_1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 750
  • Înscris: 16.12.2005
cumparatorii de masini ieftine ( asa numitele " cascarbete "  - marca inregistrata sandy1964 ) se impart in doua :
   -posesorii de Logan majoritatea trecuti de pe dacii 1310 pt care loganul chiar pare avion
   - posesori de  orice alta "chizenarie " numai logan nu ; acestia din urma simt nevoia launtrica de a-si dovedi lor insisi dar si lumii ca a fost inteleapta decizia de a cheltui cu 1000 -2000 euro mai mult pt a-si lua orice altceva decat Dacia

treaba e ca masinile astea de obicei isi merita banii dati in plus   si aici ar trebui sa se termine discutia ... numai ca pe plaiurile noastre mioritice masina , fie ea si de 9000 E , nu reprezinta  un obiect practic care sa aibe o functie bine stabilita ...ci este un lux si un motiv de fudulie ... asa ca toata lumea trebuie sa inteleaga de ce si in ce conditii s-au dat acei 2000 euro

..poate ca sunt off topic ...poate ca sunt chiar anti topic  :angel: ...na .. am avut si eu ceva de spus :)

Edited by axel_1, 22 September 2007 - 23:28.


#6
claud20012

claud20012

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 429
  • Înscris: 13.08.2007

 mircea_tdo, on Sep 22 2007, 23:06, said:

Mak sa nu ma intelegi gresit.Nici eu nu suport Loganu ,nu am nimic ca si-au luat ce si-au luat,a fost alegerea lor.dar ma deranjeaza sa vad postand fel de fel de necunoscatori si ridicand in slavi atat Loganu asta.

Cei care ridica in slavi loganul, sunt in mare parte conducatori de Logan care sunt mai mult sau mai putin multumiti de masina.
Ce enerveaza pe unii (inclusiv pe mine) sunt acei "cunoscatori" care adreseaza anumite calificative unor masini fara nici un fel de argument solid, fara sa o fi condus macar odata. "Argumentele" lor sunt ceva de genu: "masina asta e de kkt", "asta nu e o masina", "e romaneasca deci e de kk", "nu m-as urca in asa ceva", "e nemteasca si de aia e buna". Inteleg ca acest forum are un caracter mai mult sau mai putin liric, insa indivizi de genul celor enumerati mai sus, pur si simplu polueaza un topic... la urma urmei UNII CHIAR VOR SA AFLE INFORMATII UTILE!!!!!!! .... si nu sa stie ca lui nea Gigi i s-a nazarit intr-o dimineatza ca nu-i place masina X, dintr-un motiv pe care nici el nu-l stie.

Pe mine ma intereseaza mai mult opiniile de genu "am condus masina X.... nu imi place pt ca........"

Mei Mircea am sa-ti spun inca un lucru nou: cei mai multi dintre noi(cei care mai si muncim din cand in cand), folosim o masina CA SI MIJLOC DE TRANSPORT, si nu instrument de agatat gagici (dc natura nu a fost prea darnica cu tine  :peacefingers: ). Incerc sa imi inchipui si eu ce ai putea avea cu masinutza asta.... care oricum nu prea e de nasul tau..... trebuie sa fi fost stresat rau de ea.  Am urmatoarea ipoteza: ai facut scoala de soferi pe un logan, si ai picat examenul de o gramada de ori (e doar o ipoteza  :D )

#7
Materium

Materium

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,148
  • Înscris: 23.02.2005
Va invit sa cititi vs-ul cu G4. Apoi sa mai vorbiti. Sa spui despre Logan ca-i junghi iar ca un SH nemtesc dupa ce il mai freci si tu, il poti vinde la acelasi pret sau chiar mai bine, alea-s aberatii. Postati clar si exemple nu ca unii dintr proprietarii de Logan au zis ca toate masinile is proaste, a lor e cea mai buna. Va invit sa cititi jurnalul de bord a lui Lori unde este urmarita o astfel de masina.

@axel1 eu stiu ca termenul corect este cascarabeta si in niciun caz nu are sandy drepturi de autor pe el.

Edited by Materium, 23 September 2007 - 08:47.


#8
kodiak

kodiak

    Senior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 6,307
  • Înscris: 15.01.2007
Mie mi se pare ca atit cei care lauda loganul cit si cei care il critica, pur si simplu confunda masina! Nu e nici o supermasina cum nu e nici un jaf ordinar!
E o masina normala, pentru oameni normali!  Daca ai impresia ca poti sa faci raliuri cu ea si sa depasesti orice iti iese in cale, clar o confunzi! Daca zici ca are confortul unui trabant, iar o confunzi!
Referitor la comparatia loganului cu masinile sh, se poate spune cu certitudine ca cu aceeasi bani se putea o masina mult mai buna sau mai proasta, in functie de cit de cunoscator si de norocos e cel care cumpara!
Cred ca multi vor sa isi demonstreze lor insile ca au facut o alegere buna cumparind loganul si atunci o lauda la modul desantat, iar altii vor sa-si demonstreze ca au facut o alegere buna cumparind un sh si atunci ponegresc loganul in fel si chip!

Edited by kodiak, 23 September 2007 - 10:16.


#9
dsorinn

dsorinn

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,286
  • Înscris: 14.11.2012
MAK :P parca-s mai interesante "vs-urile" pe alte topicuri, nu pe unul destinat :P Dar oricum e o initiativa buna. Trebuie sa ne purtam civilizat :)

Cat despre Logan..da este o masina ok pentru o persoana care vrea sa ajunga din punctul A la punctul B..si nu se grabeste..nu e o persoana stresata..si mai ales nu are piciorul greu !:P Dacia (cu ajutorul celor de la Renault) a progresat mult din toate punctele de vedere..si a reusit sa faca o masina bunicica pentru romani, doar ca un pic cam scumpa. Oricum si Golanul este o masina buna. Totul depinde pentru ce iei respectiva masina..si cu ce ai fost obisnuit inainte. Normal..ca eu care am condus 2 ani un Passat..nu mi-ar conveni sa trec la un Logan. Confortul difera enorm..+ multe alte chestii, dar daca as fi condus o dacie 1310..sau alta masina facuta acu 20 de ani...as fi trecut cu placere la Logan :)

Cat despre "mai bine un SH decat Logan", in mare parte sunt de acord. Adica poti gasi o masina mai buna si mai confortabila la acelasi pret doar ca este umblata un pic :) dar in acelasi timp poti gasi si opusul :) Asa ca fiecare dupa noroc :)

#10
MAK

MAK

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,882
  • Înscris: 26.02.2005

 WildChild, on Sep 23 2007, 00:06, said:

They finally got to you, huh? :lol:

Deja mi se facuse "dor" de vechiul forum...
:lol:  Te-ai asteptat la asa ceva ?
Eu am crezut ca, odata cu celebru topic, se va potoli aria, dar vad ca nu este asa.
Am spus si o mai spun, e normal sa se faca VS-uri la greu atita vreme cit un SH poate costa cit un Logan nou, dar asta nu inseamna atacuri la persoana.
Normal ca sint si de partea cealalta a taberei care arunca cu rahat in SH ( ne cunoastem marfa ), dar tabara celor care sint impotriva Loganului este mult mai mare si pe deasupra cu un limbaj mai colorat.
In general cei care au Logan sint oameni cu servici, familii, se vede dupa limbaj ca sint mai retrasi ( mai respectuosi, poate si datorita virstei ).
Am deschis acest topic sa ajungem la un consens, un fel de pace intre galerii   :lol: , odata ce avem carnete de soferi e clar ca sintem majori toti si cred ca ne putem intelege din vorba buna.
Nu sint unii sau altii mai destepti ( educati, civilizati ) ca au masini diferite.
E vorba de optiune, de bani, de hobi, unii sint mai pretentiosi cind aleg o masina, altii sint mai pretentiosi cind cumpara altceva.
Eu nu dau doi bani pe lemne   :lol:  ( asa spun eu la mobila ), pe altii poate ca ii intereseaza mai mult impopotanarea casei.
Eu ma gindesc numai la excursii, altii poate se gindesc sa-si arunce banii pe geam in alt mod.
Sper ca am reusit sa spun ceva.   :console:

#11
valeriu.b

valeriu.b

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,160
  • Înscris: 17.09.2007
Am constatat si eu (multumim Google!) ca multi dintre cei care sunt porniti impotriva unei biete masini ieftine (in cazul de fata Dacia Logan) folosesc un limbaj mult mai moderat in aprecierile lor pe alte forumuri. Probabil confunda libertatea de exprimare oferita de Softpedia Forum cu o supapa prin care sa refuleze opiniile cenzurate in alte locuri. Mai mult, se mai si repeta, deci treaba e mai adanca decat credem :)

#12
MAK

MAK

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,882
  • Înscris: 26.02.2005

 valeriu.b, on Sep 23 2007, 20:52, said:

Probabil ca noi, moderatorii de pe aria auto sintem ai dreaq, ca nu lasam lumea sa jigneasca la infinit.
Asa este, treaba nu este de astazi si pot sa spun ca intr-adevar avem si noi moderatorii partea noastra de vina, dar o sa incercam sa facem ceva, sa nu transformam aria in Fun.

#13
M@nuel

M@nuel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,950
  • Înscris: 22.08.2006
S-ar putea incepe de aici: http://forum.softped...t...293463&st=0

Multumesc!

#14
valeriu.b

valeriu.b

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,160
  • Înscris: 17.09.2007
"Booon, inca un topic de caterinca... cu budinca, pardon, dero. san-dero."
(citat din topicul indicat mai sus)
Deci exista si moderatori "in civil" care decid ca e ora pentru distractie?

#15
sebulbus

sebulbus

    cereal killer

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 25,968
  • Înscris: 03.12.2005
Hi :)

On topic: Nu e loganul sfantul graal, dar nici sa vina orice mucos de 16 ani si sa se umpla de spume ca ce mizerie de masina e ligheanu nu e prea bine.
Dupa parerea mea critica e tolerabila, dar cel care o lanseaza ar trebui sa spuna clar pe ce experienta si situatii isi bazeaza opinia.

Ok:

-"am condus Citroen c3, supernova si matiz cca 25000 km, in comparatie cu astea Logan e de rahat pentru ca...."
-"in comparatie cu kalosul meu logan e deficitara la urmatoarele capitole..."


Not ok:

-"logan e un lucru de rahat, mana romaneasca de lucru si piese proaste"

etc

#16
crazyAlex

crazyAlex

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 548
  • Înscris: 06.02.2007
Cautati vinovatii acolo unde nu prea exista.
Ati vazut voi pana acum topic despre o masina din clasa Logan-ului fie ca e vorba de Aveo, Accent sau alta masina sa nu vina 3 (se stiu ei) si sa nu strice acel topic?
Nu poti sa ceri o parere despre masina din clasa cu Loganul ca in cateva ore deja apare unul dintre cei trei si isi baga coada. Chestia asta se intampla de mult timp si ceilalti deja s-au saturat si de aici si atata ura pe Logan.
La masinile din celelalte clase in afara de VS-uri discutiile se poarta civilizat pentru ca nu exista comparatia cu Logan-ul si cei 3 nu pot sa-si faca meseria.

#17
MAK

MAK

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,882
  • Înscris: 26.02.2005

 crazyAlex, on Sep 23 2007, 21:20, said:

N-o sa mai  strice nimeni un VS, te asigur eu.
Unde nu este vorba de Logan, n-o sa mai gasesti nimic de Logan, pt ca nu mai are ce cauta in orice VS, Loganu.
Trebuie sa punem punctul pe "I", am ajuns prea departe, stricam orice topic cu OffTopic, cu biza, cu jigniri.

Gata topicul cu Sandero.
Urmeaza celelalte, incet, incet, le rezolv pe toate.

#18
MAK

MAK

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,882
  • Înscris: 26.02.2005
'mircea_tdo', iti spun public sa te potolesti, pe unde postezi se alege praful de topicuri.
Provoci pe toata lumea.
Nu ma obliga sa te suspend, motive am destule.
   -_-

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate