![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Am nevoie de un sfat
Last Updated: Aug 09 2007 20:57, Started by
Bad&Free
, Jul 24 2007 12:08
·
0

Posted 24 July 2007 - 12:08

Salutare
Mi-am cumparat un apartament cu 2 camera in Bucuresti si vreau sa il amenajez, sa il mobilez si apoi sa ma mut in el. As vrea sa fie totul pe sufletul meu si sa am mobilier modern si de calitate buna(daca se poate si la un pret bun). Imi puteti recomanda de unde sa imi iau mobilier si daca pot lucra cu aceeasi echipa si pentru amenajari? Va multumesc |
Posted 24 July 2007 - 12:13

Iti recomand sa lucrezi cu aceeasi echipa si pentru amenajari si pentru mobilier.
Eu am lucrat cu o echipa de la magazinul spam.spam.ro si am fost multumit. Eu am am o garsoniera si am fost multumit si am iesit la bani super bine. uite iti las si link-ul pentru a lua contact cu ei daca ai nevoie, sper sa nu il stearga moderatorul: http://mobilapentrutine.ro mult succes |
Posted 09 August 2007 - 17:43

Salutare Mi-am cumparat un apartament cu 2 camera in Bucuresti si vreau sa il amenajez, sa il mobilez si apoi sa ma mut in el. As vrea sa fie totul pe sufletul meu si sa am mobilier modern si de calitate buna(daca se poate si la un pret bun). Imi puteti recomanda de unde sa imi iau mobilier si daca pot lucra cu aceeasi echipa si pentru amenajari? Va multumesc |
Posted 09 August 2007 - 20:57

depozitele din ghencea tamilia, elite si danielly ray sau cum s;o scrie ...acesta din urma are mobila mai calitativa la preturi ok
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users