Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

alocatie copil roman nascut afara

Schimbare Furnizor Energie Prin P...

Retete compensate
 Proba la alegere a profilului la ...

Exploziile din blocurile romanesti.

Polizor unghiular mediu

Editare video, fara placa video
 Cateva intrebari legate de sistem...

Despre lipituri, statii, pistoale...

ANGLIA...ITALIA...FRANTA...GERMAN...

Sfat achizitie masina ∼6000...
 Sunet electronic dupa franat

SSD M2 ieftin pentru un laptop My...

Programator USB-ISP E-LAB

Monitor cu probleme
 

AUTO ADJUSTMENT LA MONITOR CE SAI FAC?

- - - - -
  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
razvamklboby

razvamklboby

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 15.06.2007
sal all. am si eu o PROBLEMA  cu un monitor lcd  adica tot imi apare AUTO ADJUSTMENT . cum pot rezolva problema  sau daca se mai poate face ceva? HELPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP CA MA DISPERA ...............

#2
queensoft

queensoft

    Trust no one

  • Grup: Banned
  • Posts: 16,079
  • Înscris: 26.11.2005
Cind apare autoadjustment? Si cit sta pe ecran? Este un lucru (relativ) normal. Si ce fel de monitor/calculator/sistem? Te-ai uitat macar prin manual/meniuri sa vezi daca se poate dezactiva?

#3
paulvanorton

paulvanorton

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,643
  • Înscris: 03.02.2007

 razvamklboby, on Jun 15 2007, 22:31, said:

sal all. am si eu o PROBLEMA  cu un monitor lcd  adica tot imi apare AUTO ADJUSTMENT . cum pot rezolva problema  sau daca se mai poate face ceva? HELPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP CA MA DISPERA ...............

ce monitor ai?
nuevo?

#4
manolescu2

manolescu2

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 16.08.2009
am si eu aceasi problema la un monitor nuevo nu stiu  ce sa fac cand intru untrun joc imi joaca cate odata si ecranul si auto adjusment sta un mijloc va rog zicetimi ce sa fac??? :worthy:

#5
vimann

vimann

    Feed on Tragedy

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,549
  • Înscris: 06.07.2005
Stiu ca auto adjustment apare cand joci in alta rezolutie decat cea setata a windows-ului. Incearca sa schimbi rezolutia.
Sau e o problema generala la anumite monitoare, poate stie paulvanorton mai multe

#6
manolescu2

manolescu2

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 16.08.2009
Mie imi apare si cand nu is in joc nush ce sa fac sal fac sa dispara numa nu pricep va rog ajutatima

#7
tim5475

tim5475

    Junior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 128
  • Înscris: 23.07.2007
Am patit-o si eu cu un monitor Samsung, trebuie sa mergi la garantie sau la un service, daca nu mai ai garantie, se rezolva in 10 minute.  :D

#8
davides

davides

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,451
  • Înscris: 02.10.2007

 tim5475, on 17th August 2009, 19:32, said:

Am patit-o si eu cu un monitor Samsung, trebuie sa mergi la garantie sau la un service, daca nu mai ai garantie, se rezolva in 10 minute.  :D


da ... asta e solutia ... si eu am patit la cateva monitoare si se trimeteau in service ....

#9
rocky_manro

rocky_manro

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 178
  • Înscris: 22.01.2007
trebuie sa te duci cu monitorul la service. Se rezolva foarte repede prin inlocuirea butoanelor de la MENU

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate