![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Bastonase de acryl
Last Updated: May 17 2007 15:42, Started by
ionutz_cjv5
, Apr 25 2007 12:11
·
0

Posted 25 April 2007 - 12:11

fetita unei colege urmeaza a fi operata la buc. Doctorul ai-a zis colegei mele sa faca rost de bastonase de acryl, caci ei nu au. OK...asta e romania, asta face... dar ce sunt si unde se gasesc?
|
Posted 26 April 2007 - 08:45

imi permit sa dau un up avand in vedere ca e foarte importanta gasirea acestui produs.
|
Posted 26 April 2007 - 10:23

te cred, si iti dau voie sa dai cate up-uri doresti, dar eu una nu reusesc sa-mi dau seama nici macar despre ce vorbim, cu atat mai putin unde le gasesti.
nefiind un produs uzual, poate colega ta il intreaba pe medic de unde le poate procura. |
Posted 26 April 2007 - 10:42

Încearcă pe la saloanele de înfrumusețare, mai exact la cele specializate pe manichiură și pedichiură.
Nu cred că au să-ți vândă dar măcar te interesezi de unde le procură. Edit: Sper să fie vorba despre aceleași tip de bețișoare. ![]() Edited by Zamolxel, 26 April 2007 - 10:55. |
Posted 26 April 2007 - 10:50

Încearcă pe la saloanele de înfrumusețare, mai exact la cele specializate pe manechiură și pedichiură. Nu cred că au să-ți vândă dar măcar te interesezi de unde le procură. ai auzit despre asa ceva? nu ai un link? doctorul asta a fuserit-o pe colega mea, ( a fuseri = a grabi, a repezi ) i-a spus doar sa faca rost si ca incearca si el sa procure |
Posted 26 April 2007 - 10:54

ai auzit despre asa ceva? nu ai un link? doctorul asta a fuserit-o pe colega mea, ( a fuseri = a grabi, a repezi ) i-a spus doar sa faca rost si ca incearca si el sa procure Știu doar că bețișparele de acril se folosesc în manichiură și pedichiură. Repet: nu știu dacă sunt aceleași cu ce ai tu nevoie să găsești. |
Posted 26 April 2007 - 11:24

Posted 27 April 2007 - 08:32

din pacate nu sunt bune cele de la saloanele de manichiura. S-a discutat deja cu tot felul de distribuitori, a vazut docturul ceva oferte si se pare ca nimic nu e bun. Scad sansele de a gasi ce cautam ...
![]() Romania: facem operatie!!! cu ce??? Edited by ionutz_cjv5, 27 April 2007 - 08:32. |
Posted 27 April 2007 - 09:37

din pacate nu sunt bune cele de la saloanele de manichiura. S-a discutat deja cu tot felul de distribuitori, a vazut docturul ceva oferte si se pare ca nimic nu e bun. Scad sansele de a gasi ce cautam ... ![]() Romania: facem operatie!!! cu ce??? Șefule... dar poate ai bunăvoința să ne luminezi și pe noi la ce folosesc, ce sunt, etc. |
|
Posted 27 April 2007 - 10:06

ai incercat sa iei legatura si cu alti medici care au mai operat asa ceva ?
uite aici un link despre un medic care poate te ajuta http://www.ziaruldei...iei_130458.html iar aici undeva gasesti si adresa lui de mail http://www.google.ro...r...art=30&sa=N |
Posted 03 May 2007 - 12:31

s-a rezolvat pana la urma:) la cluj dintr-un implant ce se pune pe creier, tot din acryl, s-au modelat (decupat) betisoare de dimensiunile dorite de doctorul de la bucuresti. La spital la buc. le-au sterilizat, ieri au operat-oi pe fetita. Sa speram ca va fii bine.
multumesc tuturor |
Posted 03 May 2007 - 13:31

s-a rezolvat pana la urma:) la cluj dintr-un implant ce se pune pe creier, tot din acryl, s-au modelat (decupat) betisoare de dimensiunile dorite de doctorul de la bucuresti. La spital la buc. le-au sterilizat, ieri au operat-oi pe fetita. Sa speram ca va fii bine. multumesc tuturor Dar lămurește-ne și pe noi la ce folosesc !!!! |
Posted 04 May 2007 - 08:41

Dar lămurește-ne și pe noi la ce folosesc !!!! http://www.editiaspe...sului-10017.asp asta cred ca este boala au fost necesare pentru operatie, cred ca le au folosit pentru un fel de sustinere, caci i le-au scos am inteles a doua zi. Saptamana viitoare vine colega si daca obtin inormatii suplimentare le impartasesc cu drag |
Posted 17 May 2007 - 15:42

http://www.editiaspe...sului-10017.asp asta cred ca este boala au fost necesare pentru operatie, cred ca le au folosit pentru un fel de sustinere, caci i le-au scos am inteles a doua zi. Saptamana viitoare vine colega si daca obtin inormatii suplimentare le impartasesc cu drag Ozena e o boala destul de rara, care simplist ar insemna o atrofie a mucoasei nazale, simultan cu structurile osoare endonazale (cornete). Rezultatul e ca fosele nazale devin foarte largi. Alte detalii despre simptomatologie, nu-ti pot da, din consideratie pentru pacient, care poate nu vrea sa-i fie cunoscuta boala. Bastonasele de acril, se introduc intre scheletul osos si mucoasa nazala, cu scopul de a ingusta fosele nazale. Boala e rara, operatia evident si mai rara. Asa se explica, de ce bastonasele nu se gasesc usor. Important: bastonasele le pui ca sa stea cit mai mult timp acolo. Daca au fost scoase a doua zi, inseamna ca nu era un caz potrivit pentru operatie, sau fost puse prost. Un rezultat bun e atunci cind stau pe loc macar citiva ani. Acum te rog sa-mi raspunzi, si sa-mi spui si mie cine a fost operatorul, si la ce spital a fost facuta operatia. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users