Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Pagina Wikipedia

Masina veche sau indatorat in ban...

Incalzire cu Boiler cu PDC + IPAT...

Salariu de șofer Uber 8000 l...
 Problema token semnatura electron...

Incarcator diy China

Unde au disparut tancurile federa...

RMN Decontat
 Jgheab clasic forma "U"- ...

Reparatie plafoniera LED

Problema PC - se blocheaza sau re...

Notebook HP 840G2 - Upgrade RAM, ...
 Defect ciudat Videorecorder Panas...

lege de reglementare a shrinkflat...

Care este cota parte la succesiun...

Camera auto DVR PNI Voyager S2600...
 

Tanar manager omorat de munca!

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
611 replies to this topic

#577
Ahava

Ahava

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 462
  • Înscris: 11.09.2005

 punkt, on Apr 27 2007, 15:12, said:

la mine au fost niste scandaluri monstru. Am urlat de cadea varu' de pe pereti. Devenise somatica rau, nici nu mai stia pe ce lume traieste. Parca era in transa.
mai la nimic, numara radiere, creioane si tuburile de lipici din alte firme  :lol: .

Glumesc, cred ca'i un fel de supercontabilitate, oricum, sunt contabili.
e ca filemele porno, cind te apuci nu te mai opresti  :rolleyes:

Uite ca m-am deranjat sa gasesc quota.

 romaximusro, on May 2 2007, 21:43, said:

de ce am eu impresia ca ahava e genul de om care atunci cand aude de bucatarie , parca aude de diavol? stiti si voi, genul de femeie, care crede ca e insultata daca isi face singura un ochi, sau genul de om care mai bine moare decat sa dea cu aspiratorul prin casa :P nu zic, daca nu ai timp nu ai timp, insa am impresia ca ahava nu se referea numai la aceasta situatie cand nu ai timp sa faci treburi casnice


Chiar, de ce? :D

Edited by Mosotti, 02 May 2007 - 22:15.


#578
Mosotti

Mosotti

    Geniu umil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 33,295
  • Înscris: 21.04.2004
adevarul este ca inca n-a murit nici o femeie gatind si cel putin una muncind. prin urmare se pare ca locul femeii e totusi la cratita

#579
turbo trabannt

turbo trabannt

    gogule, probleme mah? no, stai sa termin berea asta

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,519
  • Înscris: 18.05.2006

 Ahava, on May 3 2007, 08:22, said:

@Punkt care zicea citeva pagini mai in urma ca nevasta-sa e workoholica si a urlat la ea de cadea varu' pe pereti pina si-a dat femeia demisia, "si s-a angajat la austrieci" (sic) si mai e unu' pe aici care joaca in aceeasi telenovela romaneasca, un mic comentariu:

Ma baieti, in loc sa asteptati femeia seara acasa cu casa luna, masa pusa si cada spumoasa, ca aduce bani in casa sa o frecati (i.e "moderati") voi pe softpedia unde sinteti mitocanii de serviciu, voi seara ii faceti epuizatei scandaluri - how tragic is that?

Pai mah, chiar nu vedeti legatura intre cum vorbiti voi despre femei aici in agora si cit sta femeia la serviciu?

Daca tot ea e aia care spala-calca-gateste-curata-matura, atunci cred ca nevasta lu' punkt ar trebui sa fie in-the-news plinsa de toti, nu amarita asta de Roxana, odihneasca-se in pace.

Meanwhile, nu o sa apucam sa aflam si opinia nevestei de punkt, fiindca softpedia e un lux pentru business women, vii sau moarte.
auzi donsoara, si eu am fost in situatia lui punkt. ce nu ati priceput domnia dumneavoastra este ca noi , masculii feroce , nu punem frana carierelor feminine dar nu ne place cand ne lesina iubitele de epuizare desi treburile casnice le face menajera. si sper ca si nevestele noastre sa nu ne vrea manageri la EY dar in 4 scanduri.  :naughty:

asa ca mai usurel cu feminismul asta de dambovita ca nu tine . unii chiar tinem la consoarte si le consideram mult mai superioare unei simple menajere. asa ca "ciocu mic" si inapoi la cratita  :console:  :naughty:

Edited by turbo trabannt, 02 May 2007 - 23:34.


#580
ram

ram

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,411
  • Înscris: 22.01.2002

Quote

Sindromul "Raluca"
3 Mai 2007, Mihaela Naftanaila

Specialistii au realizat o radiografie a epuizarii: suprasolicitarea da metabolismul peste cap, iar aceasta duce la boli grave, uneori fatale.

Munca peste program, noptile nedormite si mancatul pe apucate pot distruge un organism tanar in mai putin de un an. De la stari de epuizare fizica, insomnii si lipsa poftei de mancare se poate ajunge la dezechilibre metabolice, boli cardiovasculare si tulburari psihice, uneori fatale.

Din cauza starii permanente de alerta in care se afla organismul, primul care se da peste cap este metabolismul, in primul rand din pricina ca hormonii stresului, ca adrenalina si cortizolul, se descarca in cantitati mai mari decat de obicei.  

„Pe acest fond e posibil sa se manifeste hiperglicemia. Asta inseamna ca va creste secretia de insulina si tot ce va manca o persoana se va transforma in grasime. Asa apare si diabetul pe fond nervos”, explica endocrinologul Adina Ghemigian, de la Institutul „Parhon”. Tot descarcarile excesive de hormoni determina scaderea libidoului, infertilitate si aparitia disfunctiei erectile.  

Fara proteine slabeste inima

O dieta saracacioasa determina, la randul ei, pierderi de proteine, potasiu, magneziu si calciu din organism. Din cauza lipsei de proteine, toate organele vitale au de suferit pentru ca aceasta substanta le asigura functionarea.

„Scade masa musculara, iar inima, rinichii, ficatul nu vor mai functiona la capacitate maxima. Sistemul osos, care beneficiaza de o importanta retea proteica, va pierde calciu”, detaliza endocrinologul Constantin Dumitrache, de la Institutul de Endocrinologie „Parhon”. Pierderile de potasiu si de magneziu sunt specifice fenomenului deshidratarii.

„Din cauza tulburarilor digestive se vor pierde si lichidele din organism. Cel mai afectat e sistemul muscular, iar forta muschilor nu scade doar la nivelul membrelor, ci si in cazul muschiului inimii, care, in timp, poate ceda. Infarctul in cazul tinerilor de 30 de ani nu mai e de mult o noutate”, precizeaza endocrinologul Constantin Dumitrache.  

Cardiologii vorbesc despre „sindromul mortii subite”, care se poate manifesta inclusiv in somn, cauza fiind o inima prea slabita. „Cand apare la tineri, sindromul mortii subite se manifesta deosebit de violent. Cele mai multe decese se inregistreaza in special in perioadele de stres. De altfel, s-a si demonstrat ca in lunile de vara, cand oamenii sunt mai relaxati, moartea subita este mai putin intalnita”, spune cardiologul Dan Gheorghe de la Spitalul Colentina.

Alte probleme care pot aparea din cauza metabolismului dat peste cap sunt cele ale glandei suprarenale. „Nu se mai produc in cantitati suficiente  hormoni esentiali vietii, cum sunt cei responsabili cu adaptarea organismului, cei care participa la echilibrul mineral ori la cel al unei vieti sexuale normale”, adauga medicul Constantin Dumitrache. Pe fond nervos poate sa apara si o „hiperaciditate” a stomacului, care poate duce la aparitia ulcerului.

Nesomnul tulbura metabolismul

Absenta odihnei induce, de asemenea, tulburari metabolice. Insomniile prelungite pot bulversa metabolismul energetic, epuizand resursele organismului. „Prin diverse mecanisme chimice se arde glucoza, cea care da energie creierului.

Dupa ce se epuizeaza depozitele de glucoza, celulele nervoase vor folosi grasimi, iar cand vor scadea si acestea, procesele cerebrale vor fi afectate: au de suferit atentia, memoria, concentrarea”, specifica psihiatrul Lucian Vasilescu de la Spitalul „Alexandru Obregia” din Bucuresti.

Combinate cu dezechilibrele din viata sentimentala, sociala sau cu nemultumirile fata de propria persoana, noptile de nesomn pot duce la o tulburare a instinctului alimentar, care se manifesta prin anorexie nervoasa sau, dimpotriva, bulimie.

Daca bulimicii pot ajunge la o greutate dubla, in schimb, in primul caz, o persoana trecuta de 30 de ani poate ajunge si la o greutate de sub 40 de kilograme. Anorexia poate distruge organismul in mai putin de 6-12 luni, daca se instaleaza starea de malnutritie.

Victime

Au murit din cauza surmenajului

> Raluca Stroescu, manager de audit la filiala romana a multinationalei Ernst&Young a decedat din cauza epuizarii, dupa mai multe saptamani de munca fara pauza. Tanara avea 31 de ani. O alta angajata de la Ernst&Young, Laura Damian, manager al Departamentului Taxe, a decedat in iulie 2006. Dupa o saptamana de lucru extenuanta, din cauza oboselii, Laura a pierdut controlul volanului iar masina s-a izbit de un parapet metalic. Dupa sase zile de coma a murit.

> Timisoreanul Lorant Eros-Stark, de 34 de ani, a murit in somn intr-un apartament din Bucuresti, medicii punand acelasi diagnostic: surmenajul. Tanarul, care a decedat la inceputul anului, era angajat la firma de audit PricewaterhouseCoopers Romania.

> Un caz similar s-a petrecut si la Arad: Irina Tica, o mama de 23 de ani, angajata a societatii multinationale Delphi, a decedat luna trecuta. La autopsie s-a stabilit ca femeia a murit in urma unui stop cardiovascular cerebral. Rudele pun tragedia tot pe seama oboselii: de trei saptamani lucra incontinuu, fara nicio zi de pauza, cate 12 ore pe zi.

Epuizare exterma

Sindromul „burn-out”

Initial, hormonii stresului ii tin in priza pe cei care au de terminat proiecte, programe ori competitii. Dupa cateva saptamani de lucru, randamentul scade din cauza efortului prelungit, a noptilor nedormite, dar si a tentatiei de a folosi excitante (cafea, tigari, bauturi energizante) si se va ajunge la asa-numitul sindrom „burn-out”, explica medicul Radu Braga, specialist in neurostiinte la Facultatea de Medicina din Bucuresti.

Medicul spune insa ca aceasta stare de „epuizare completa” dispare dupa o minivacanta. „Unora le trebuie un weekend pentru a se reface, altora cateva saptamani”, este de parere specialistul. Sindromul este frecvent intalnit la atleti, dar si la tinerii preocupati de cariera.

MEDICII ATRAG ATENTIA

Semnale de alarma si masuri de prim ajutor

Cand trebuie sa mergeti la control:

> oboseala nu dispare nici dupa somnul cel mai bun
> va treziti atat de obositi incat abia va mai puteti imbraca
> oboseala persista mai mult de sase luni
> aveti dureri de cap
> vi se maresc ganglionii
> va dor muschii
> va scade pofta de mancare ori incepeti sa mancati necontrolat
> slabiti ori va ingrasati intr-un interval scurt
> urinati frecvent si aveti senzatie permanenta de sete (semn pentru diabet)
> vi se raresc menstrele, scade libidoul
> aveti palpitatii, dureri de cap, dureri in piept

Ce trebuie sa faceti:

> verificati-va tensiunea, colesterolul, glicemia, trigliceridele (cu ajutorul acestei analize veti vedea daca sanatatea inimii si a arterelor este in pericol)
> faceti o electrocardiograma pentru a va controla activitatea electrica a inimii
> consultati nutritionistul ori endocrinologul (acestia va pot indica ce teste hormonale puteti face, la ce ore si cum sa va pregatiti pentru asemenea investigatii speciale)
> apelati la sedinte de psihoterapie daca aveti insomnii, sunteti deprimati ori constatati o scadere a randamentului
> nu plecati din casa fara sa mancati (este motivul pentru care incep sa va lase „bateriile” la amiaza)
> relaxati-va practicand inot sau sporturi in aer liber

[ http://www.evz.ro/files/2007/POZE/Mai/03/grafpag5.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


#581
porphyrogenitus

porphyrogenitus

    priveste profund

  • Grup: Validating
  • Posts: 23,297
  • Înscris: 30.10.2005

 Ahava, on May 2 2007, 22:22, said:

@Punkt care zicea citeva pagini mai in urma ca nevasta-sa e workoholica si a urlat la ea de cadea varu' pe pereti pina si-a dat femeia demisia, "si s-a angajat la austrieci" (sic) si mai e unu' pe aici care joaca in aceeasi telenovela romaneasca, un mic comentariu:

Ma baieti, in loc sa asteptati femeia seara acasa cu casa luna, masa pusa si cada spumoasa, ca aduce bani in casa sa o frecati (i.e "moderati") voi pe softpedia unde sinteti mitocanii de serviciu, voi seara ii faceti epuizatei scandaluri - how tragic is that?

Pai mah, chiar nu vedeti legatura intre cum vorbiti voi despre femei aici in agora si cit sta femeia la serviciu?

Daca tot ea e aia care spala-calca-gateste-curata-matura, atunci cred ca nevasta lu' punkt ar trebui sa fie in-the-news plinsa de toti, nu amarita asta de Roxana, odihneasca-se in pace.

Meanwhile, nu o sa apucam sa aflam si opinia nevestei de punkt, fiindca softpedia e un lux pentru business women, vii sau moarte.

offf , ce rautacioasa esti!

Tanti, nu stiu cum sa'ti explic, dar intre o workoholica si o femeie de cariera este o diferenta mare. Sotia mea se incadreaza in limitele bunului simt in ce'a de'a 2'a categorie (ca de altfel nu'mi era soatza  :rolleyes: ), dar uneori mai sare calu' si trage din greu pe plantatie din simplu' motiv ca este o femeie capabila iar jigodiile care'o exploateaza nu au bunu' simt sa spuna "stop".
Lucreaza intr'o banca (recent cumparata de austrieci) pe pozitia de manager de produs. In trecut (acum 6 luni), lucra pt. o banca condusa de greci, pe pozitia de manager de proiect. Incepea ziua la 9 si o termina la 10 seara. Cind ajungea acasa, halea 3 masline si se aseza cumintica la calculator sa mai faca nu stiu ce rapoarte, ca deh "cei de la atena cer urgent nu stiu ce statusuri"....

Am inteles ca uneori e nevoie de ceva munca suplimentara, dar cind dupa mai bine de un an, vii acasa cu ochii intrati in orbite de oboseala, ai 45 de kg si te ia lesinu' in repetate rinduri de la tensiune si alte lipsuri, cred ca e nevoie sa urli de citeva ori ca sa o aduci cu picioarele pe pamint.

Dupa un "astfel de tratament" de mai bine de un an, cred ca exista o limita.

Cit despre "masa pusa" si "cada spumoasa", nu am "halit" astfel de meniuri de multa vreme si nici pretentii mari in sensu' asta nu am din doua motive: io gatesc bine  :naughty: (e o pasiune), iar soatza'mea intra in bucatarie doar daca'i arat io drumu' si atunci doar pt. un calciu efervescent, eventual un ceai de menta.  
AAA, de frecat o frec  :rolleyes: si o modereze atit cit ma pricep. Nu stiu daca si tu ai parte de astfel de "tratamente", sincer, am mari indoilei  :P . Cit despre bani, cistig mai bine ca ea  :P .

De spalat, spala masina de spalat (am una smechera), de gatit gatesc io (destul de rar, ca mincam des in oras, eventual comandam, eventual se ocupa soacramea de asta  ;) ), de mopuit si aspirat se ocupa ea in weekend.

Cit despre opinia soatzei mele, cu siguranta le stie pe toate din simplu' motiv ca scrie si ea pe SP si ma "mai verifica"  :D .

In final, una e sa fii o dobitoaca ce sufera de sindromu' nefu si doarme cu vibratoru' in noptiera, vinduta jobului si indoctrinata de "foame" si "promovare", sa'ti vinzi "viata" la servici si sa hiiesti ca o isterica ahtiata dupa o pozitie, (adica virgula) alta e sa fii femeie de cariera: calculata, motivata, moderata si foarte calificata in ceea ce faci, sa te bucuri de respectu' colegilor de servici, al familiei si al prietenilor.

Apropo, din respect pt. fata care'a facut vinzare la pompe funebre de la Ernst & Young, o cheama Raluca, nu Roxana. Macar atita lucru sa stii.

Edited by punkt, 03 May 2007 - 12:18.


#582
Ahava

Ahava

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 462
  • Înscris: 11.09.2005
Din 5 paragrafe, v-ati atacat rau de tot la ala cu munca in casa  :D


Cit de frumosi, talentati, civilizati si iubitori sinteti voi o sa cred numai cind dati cuvintul si doamnei trabant si doamnei punkt.


Punct.

#583
Mosotti

Mosotti

    Geniu umil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 33,295
  • Înscris: 21.04.2004
n-au timp de forum, tre sa faca sarmale. cica umbla o noua vorba printre femeile de cariera "decit sa traiesc linga cratita, mai bine mor linga dosare"

#584
domsemaca

domsemaca

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 15
  • Înscris: 28.05.2006
un mod nou si eficient de a-ti evalua seful aici. Nominalizezi un manager, comentezi, votezi.
trebuie sa precizez ca se admit doar comentariile obiective si serioase!

Edited by domsemaca, 03 May 2007 - 21:05.


#585
RoVal1972

RoVal1972

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,992
  • Înscris: 18.08.2005

 Mosotti, on May 3 2007, 21:33, said:

n-au timp de forum, tre sa faca sarmale. cica umbla o noua vorba printre femeile de cariera "decit sa traiesc linga cratita, mai bine mor linga dosare"

bre Mosotti, de unde pana mea le scoti pe astea ??? :lol:

Ahava, fa-te ca ne lasi... pe bune acum... ce spune omu' si ce intzelegi tu ?!

#586
dr_paul

dr_paul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 413
  • Înscris: 28.08.2006
Munca e un drept nu e o obligatie . E undeva chiar in Carta drepturilor omului scris asta. Dar ziceau unii smecheri 'arbeit machts frei' (ca tot s-au mentionat lagare si fascisti). Din pacate in cazuri din astea te elibereaza de tot. O lectie de invatat pentru broaste  , poate :unsure:

Cat despre chestiunea medicala, in primul rand mianna a pus un diagnostic prezumptiv, dar s-a exprimat neclar, de aici intreaga controversa cu privire la subiectul respectiv. Eu personal nu cred era un caz de sclerodermie. Varianta ca Raluca ar fi refuzat spitalizarea mi se pare foarte plauzibila in schimb (nici un medic normal la cap nu lasa un adult de 40 kg in starea asta fara sa recomande macar niste investigatii mai amanuntite). Lista de masuri propusa de ram

Quote

Ce trebuie sa faceti:
concediu medical cateva zile nu moare firma fara voi, si in caz ca e necesar se poate prelungi
> verificati-va tensiunea, colesterolul, glicemia, trigliceridele (cu ajutorul acestei analize veti vedea daca sanatatea inimii si a arterelor este in pericol)
> faceti o electrocardiograma pentru a va controla activitatea electrica a inimii
> consultati nutritionistul ori endocrinologul (acestia va pot indica ce teste hormonale puteti face, la ce ore si cum sa va pregatiti pentru asemenea investigatii speciale)
> apelati la sedinte de psihoterapie daca aveti insomnii, sunteti deprimati ori constatati o scadere a randamentului
> nu plecati din casa fara sa mancati (este motivul pentru care incep sa va lase „bateriile” la amiaza)
> relaxati-va practicand inot sau sporturi in aer liber
am adaugat ce lipsea

Odihneasca-se in pace

#587
turbo trabannt

turbo trabannt

    gogule, probleme mah? no, stai sa termin berea asta

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,519
  • Înscris: 18.05.2006

 Ahava, on May 4 2007, 07:30, said:

Din 5 paragrafe, v-ati atacat rau de tot la ala cu munca in casa  :D
Cit de frumosi, talentati, civilizati si iubitori sinteti voi o sa cred numai cind dati cuvintul si doamnei trabant si doamnei punkt.
Punct.
s-ar putea sa iti iei de la doamna trabant niste cratiti peste ochi pentru traznaile care le sustii, ca eu sunt cumintel in afirmatii fata de ea. si feminismul extremist pe care il debitezi este sindrom clar de o anumita lipsa de activitate  :naughty:

mai bine spuneai naibii : "toti barbatii e porci"  si gata.  :bandit:

@mosotti : da, unele femei cred ca prefera sa moara cu dosare in brate decat sa faca o sarma  :confuzzled:

#588
porphyrogenitus

porphyrogenitus

    priveste profund

  • Grup: Validating
  • Posts: 23,297
  • Înscris: 30.10.2005

 Ahava, on May 3 2007, 21:30, said:

Din 5 paragrafe, v-ati atacat rau de tot la ala cu munca in casa  :D
Cit de frumosi, talentati, civilizati si iubitori sinteti voi o sa cred numai cind dati cuvintul si doamnei trabant si doamnei punkt.
Punct.
nu ne'am atacat draga, se spune "justificare".
Acum fugi la supermarket repejor, am auzit ca au reduceri de pret la baterii, cica'i lichidare de stoc  :naughty:

#589
turbo trabannt

turbo trabannt

    gogule, probleme mah? no, stai sa termin berea asta

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,519
  • Înscris: 18.05.2006

 punkt, on May 4 2007, 20:54, said:

Acum fugi la supermarket repejor, am auzit ca au reduceri de pret la baterii, cica'i lichidare de stoc  :naughty:
:coolspeak:

cred ca dsoara ar trebui sa il intalneasca pe domnul cu nu faceti copii . par a gandi la fel  :rolleyes:

la baterii recomand duracell  :naughty:

#590
porphyrogenitus

porphyrogenitus

    priveste profund

  • Grup: Validating
  • Posts: 23,297
  • Înscris: 30.10.2005

 turbo trabannt, on May 4 2007, 10:55, said:

la baterii recomand duracell  :naughty:
TE'AM PRINS  :naughty: ,  tu lucrezi la Duracell Ltd, Co, SRL, S.A., Gmbh.  la vinzari!

#591
RoVal1972

RoVal1972

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,992
  • Înscris: 18.08.2005

 punkt, on May 4 2007, 11:43, said:

TE'AM PRINS  :naughty: ,  tu lucrezi la Duracell Ltd, Co, SRL, S.A., Gmbh.  la vinzari!

Nu... firma e un pic diferitaDuracell Ltd, Co, SRL, S.A., Gmbh SpA, N.V, SARL.
Aviz amatoarelor, mai bine folositi acumulatori, iesiti mai ieftin si tin si mai mult la utilizare intensiva. :notangel:

#592
turbo trabannt

turbo trabannt

    gogule, probleme mah? no, stai sa termin berea asta

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,519
  • Înscris: 18.05.2006

 punkt, on May 4 2007, 21:43, said:

TE'AM PRINS  :naughty: ,  tu lucrezi la Duracell Ltd, Co, SRL, S.A., Gmbh.  la vinzari!
nu mah dar am avut odata o sefa asa cam ca ahava  :rolleyes:

toata ziulica urla despre barbati ca e porci si ca noi nu muncim. avea geanta grea si ma intrebam ce dracu care in poseta aia.

si intr-o zi am avut revelatia: s-a iscat o discutie despre baterii intre niste corporatiste ( inclusiv sefa). moama, ce cuvinte de lauda a avut aia la adresa bateriilor duracell cat de muult rezista la sarcini lungi si grele  :rolleyes:

#593
Tomaso

Tomaso

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 57,714
  • Înscris: 11.04.2005
Golanski, lasati fata in pace !
Ce va casuna pe ea ?

Voua nu va surade ideea de a sta acasa, sa va ocupati de gospodarie si nevasta sa aduca banu in casa ?
Nu tu responsabilitati, nu tu termene, nu tu stresul din trafic, nu tu moace gretoase la care trebui sa zambesti, in pofida reflexului natural de a le strosi cu bocancul.

Stai acasa, platesti o menajera sa faca muncile nedemne de un barbat ( spalat pe jos, curatat closetul si baia, etc ), pe la ora 12 ziua ea este rupta, tu te pregatesti sa vezi reluarea de la Jay Leno, etc.
Pe bune, voua nu va surade o astefl de viata ?

#594
turbo trabannt

turbo trabannt

    gogule, probleme mah? no, stai sa termin berea asta

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,519
  • Înscris: 18.05.2006

 tomaso, on May 4 2007, 22:32, said:

Golanski, lasati fata in pace !
Ce va casuna pe ea ?

Voua nu va surade ideea de a sta acasa, sa va ocupati de gospodarie si nevasta sa aduca banu in casa ?
Nu tu responsabilitati, nu tu termene, nu tu stresul din trafic, nu tu moace gretoase la care trebui sa zambesti, in pofida reflexului natural de a le strosi cu bocancul.

Stai acasa, platesti o menajera sa faca muncile nedemne de un barbat ( spalat pe jos, curatat closetul si baia, etc ), pe la ora 12 ziua ea este rupta, tu te pregatesti sa vezi reluarea de la Jay Leno, etc.
Pe bune, voua nu va surade o astefl de viata ?
pai ia ghici . normal ca da  :naughty:

de altfel am si facut propunerea sa ma retrag acasa la treburile casnice si mi-a fost respinsa via o farfurie care a zburat . ceva de genul : porcule, treci la munca nu sa stai degeaba acasa  :kisstogether:

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate