Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Laptop cu HDD atasare memorie MMC...

Hartile google nu mai au chenarul...

Tomate in ghiveci la curte?

Idei cale de actiune recuperare g...
 Intoleranța lactoza- vegan v...

Tobe acustice insonorizare in blo...

Cine canta? Fragment din melodie...

Tablou sigurante Dacia Sandero 2012
 Baby Reindeer - 2024

Hotii voteaza hoti?!

Camera video masina

Zilele emailului din gospodaria n...
 Best gaming laptop?

Humane (2024)

Recomandare casti 100-150 lei

Schimbare bec far VW Touran 1T3
 

Un secol de NESIMTIRE

- - - - -
  • Please log in to reply
95 replies to this topic

Poll: Un secol de Nesimtire? (77 member(s) have cast votes)

Considerati ca este adevarat?

  1. Nu (22 votes [28.57%])

    Percentage of vote: 28.57%

  2. Da (55 votes [71.43%])

    Percentage of vote: 71.43%

Vote Guests cannot vote

#73
nettoyeur

nettoyeur

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,959
  • Înscris: 05.06.2006
conteaza mai mult ca BIR a deschis acest subiect?
vad ca va deranjeaza faptul ca o romanca plecata "afara" isi permite impertinenta sa discute despre un articol din evz.
ce parere aveti despre autorul articolului?

#74
Strict

Strict

    Custom member title

  • Grup: Members
  • Posts: 5,226
  • Înscris: 07.08.2006

View Postgxg88, on Apr 17 2007, 18:10, said:

La intrebarea pe care am pus-o chiar asteptam un raspuns.
Subiectul nu ma intereseaza; atitudinea altora fata de subiect da.
Nu pare că te-ar interesa atitudianea altora față de subiect, ci doar faptul ca au o atitudine alta decît nepăsarea.

Așa cum gunoiul ascuns sub preș nu dispare, nesimțirea nu încetează să existe daca încetezi sa vorbești despre ea; degeaba pretinzi ca nu există.

Așa că hai să-ți răspund la întrebare.  Mă doare că tre' să stau cu căștile pe urechi din pricina vecinilor maneliști în proporție de 90%, pe care nu-i deranjează că boxa zbîrnîie și distorsionează, îi deranjează doar ca nu merge mai tare.  Și că îmi trebuie cizme de cauciuc ca sa scot mașina din parcare cînd plouă, și că trebuie sa-i claxonez pe ăia cu cedează trecerea pentru ca altfel nu pricep că eu am prioritate, și că mă claxonează ăla din spate daca eu am tupeul să opresc la trecerea de pietoni.  Și mă deranjează multe altele, căcații din mijlocul drumului, gunoaiele de pe marginea străzii, zgomotul, fumul, gălăgia, mirosul din metrou, pretenția mea ca trăiesc în sec. XXI deși realitatea arată a ev mediu cu blocuri, și nu le pot ignora pentru a-mi face existența mea cît mai plăcută, pentru că trăiesc în mijlocul dobitocilor respectivi, n-am cum sa-i evit.

Așa ca vin și behăi degeaba pe forum, știind ca nu se va schimba nimic prin asta, dar măcar mulțumit ca nu-s singurul pe care-l deranjează toate chestiile alea.  A murit, în sfîrșit, și capra vecinului.  Mulțumit?

#75
honeybunny

honeybunny

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 524
  • Înscris: 27.04.2004

View Postgxg88, on Apr 17 2007, 17:51, said:

Romanco,  pentru a te intoarce in Romania ai nevoie de confirmarea altor romani ca poporul roman e vai de mama lui? Mai mult, romanco, chestia asta te linisteste? (alta interpretare ar fi ca de obicei esti hipertensiva si stresata, iar acum esti calma; am stat mult sa ma gandesc ce sens sa aleg)

Interesant faptul ca cineva care se vaita de nesimtirea scumpului popor roman  :deadtongue: are gura atat de sloboda.  :peacefingers:

Daca o persoana nu mai este in tara asta inseamna ca nu mai poate sa se preocupe sau macar sa discute despre aceasta, sa inteleg de la tine? Emigrezi = iti pierzi calitatea de roman, pentru ca esti prea departe ca sa iti fie omorata capra?

@Strict: ti-ai consumat timpul degeaba argumentand unui pitic de ce si cum de scrii pe acest subiect, sigur nu a inteles nimic, dar i-ai aratat prin gestul tau (parafrazez o semnatura de pe aici): Nu-i asa ca nu poti urca pana unde ma pot cobori eu?

#76
Delano

Delano

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,187
  • Înscris: 05.11.2006

View PostStrict, on Apr 17 2007, 19:24, said:

Mă doare că tre' să stau cu căștile pe urechi din pricina vecinilor maneliști în proporție de 90%, pe care nu-i deranjează că boxa zbîrnîie și distorsionează, îi deranjează doar ca nu merge mai tare.  Și că îmi trebuie cizme de cauciuc ca sa scot mașina din parcare cînd plouă, și că trebuie sa-i claxonez pe ăia cu cedează trecerea pentru ca altfel nu pricep că eu am prioritate, și că mă claxonează ăla din spate daca eu am tupeul să opresc la trecerea de pietoni.  Și mă deranjează multe altele, căcații din mijlocul drumului, gunoaiele de pe marginea străzii, zgomotul, fumul, gălăgia, mirosul din metrou, pretenția mea ca trăiesc în sec. XXI deși realitatea arată a ev mediu cu blocuri, și nu le pot ignora pentru a-mi face existența mea cît mai plăcută, pentru că trăiesc în mijlocul dobitocilor respectivi, n-am cum sa-i evit.

Așa ca vin și behăi degeaba pe forum, știind ca nu se va schimba nimic prin asta, dar măcar mulțumit ca nu-s singurul pe care-l deranjează toate chestiile alea.  A murit, în sfîrșit, și capra vecinului.  Mulțumit?
1 - Nu mai sta cu castile pe urechi, du-te la vecini si incearca sa te intelegi cu ei sa nu mai dea manelele foarte tare- merge , dar trebuie sa fii diplomat. Incearca sa nu-i privesti de sus.
2 - Poate poti sa-ti aduci ceva pietris si sa-l imprastii in parcare. Asa era si la mine, am vorbit cu ceilalti vecini de parcare, am dat banul, a venit pietrisul si l-am imprastiat.
3 - Circula cu o masina ieftina. Intri in ei, nu- i  mai claxonezi, poate asa se invata minte si respecta semnul de "cedeaza trecerea" :D
Ce vreau sa zic e ca nu trebuie "sa behai degeaba pe forum" ci trebuie sa iei atitudine :peacefingers:
Daca fiecare ar lua atitudine, lucrurile o sa inceapa sa se schimbe.

Edited by Delano, 17 April 2007 - 18:58.


#77
Graveland

Graveland

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,236
  • Înscris: 07.08.2006

View PostBitch_in_Red, on Apr 17 2007, 18:32, said:

Graveland, inca din primul tau post in acest topic a fost clar ca nu incerci decat sa schimbi subiectul discutiei.
Pe urma vii si sustii ca tu ai fost subtil si "subtire"...  
In final vii si ma jignesti tot "subtil", evident, ca doar tu esti smecher, iar restul o turma de batuti in cap.

Fiule, poate imi fac planuri sa ma intorc in Romania si ca atare am considerat ca acest articol imi va readuce pulsul si stresul la nivelul corespunzator;
ba mai mult... chiar constat cu bucurie citind posturile (unor manelisti oligofreni) din acest topic, ca toleranta mea la prostie inca a ramas la nivelul acceptabil!
Traiasca!


Imi pare sincer rau ca faci depresii pentru noi dar nu uita ca cei cu depresii dese ajung in depresiune.

Apropo, inceteaza cu "fiule" ca daca mi-ai fi mama m-ai dezmosteni post-mortem pentru asalt asupra grandomaniei mamare.

In rest: tot respectu'.

Edited by Graveland, 17 April 2007 - 19:41.


#78
ficus>

ficus>

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 89
  • Înscris: 25.02.2007

View PostBitch_in_Red, on Apr 16 2007, 22:00, said:

Daca pentru tine CIVILIZATIE = PERFECTIUNE, ai dreptate, sunt o biata emigranta ratacita printre straini, desi, si in acest scenariu, am senzatia ca ORIUNDE m-as duce, tot printre straini m-as simti... mai bine ma resemnez...
noapte buna, somn usor!
chiar trebuie sa te convingi ca Romania e plina de nesimtiti doar ca sa-ti mai domolesti dorul de acasa? :huh:
fii barbata mai catea :cheers:

#79
gxg88

gxg88

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,159
  • Înscris: 15.03.2006
Ma asteptam la raspunsul asta.
Cateva parti din el au devenit de mult sintagme preferate ale nemultumitilor.

View PostStrict, on Apr 17 2007, 19:24, said:

Nu pare că te-ar interesa atitudianea altora față de subiect, ci doar faptul ca au o atitudine alta decît nepăsarea.
Te contrazici  :rolleyes:

Așa cum gunoiul ascuns sub preș nu dispare, nesimțirea nu încetează să existe daca încetezi sa vorbești despre ea; degeaba pretinzi ca nu există.
Nu pretind ca nu exista. Incerc sa ignor o mare parte din ea, evitand astfel atitudinea de mos acru

Așa că hai să-ți răspund la întrebare.  Mă doare că tre' să stau cu căștile pe urechi din pricina vecinilor maneliști în proporție de 90%, pe care nu-i deranjează că boxa zbîrnîie și distorsionează, îi deranjează doar ca nu merge mai tare. Iata o sintagma de genul pomenit mai sus. Cred c-as putea sa bag mana in foc ca nu-ti rasuna manele in cap toata ziua. Daca, totusi, acel procent este apropiat de cel real (sa zicem ca ai o marja de eroare de 10%) inseamna ca nu stai unde trebuie.  :lol:  Nu muzica il face pe om, ci omul isi alege muzica care il reprezinta. Tu acum ceri miilor de oameni (nu uita procentul de cel putin 80% specificat) ce au caractere asemanatoare si locuiesc laolalta sa isi schimbe caracterul ca sa-ti faca tie, diferitului, pe plac. Eu vad doua solutii foarte simple ;) Una din ele este sa vorbesti respectuos cu cei care te deranjeaza.

Sa nu imi zici ca oriunde te-ai duce este plin de oameni care asculta manele la maxim ca ai zice o mare prostie.
In plus, te informez ca exista foarte multi rockeri/houseri s.a. care asculta muzica foarte tare, deci generalizarea de "manelisti" nu se potriveste.

Urmeaza ca cei ce nu sesizeaza diversivitatea caracterelor umane sa-mi sara in cap si sa ma acuze ca sunt "manelist"  :lol: Va inselati, fraierilor.


Și că îmi trebuie cizme de cauciuc ca sa scot mașina din parcare cînd plouă Nu iti mai parca masina in groapa!
Intr-adevar, problema parcarilor si a circulatiei exista si este foarte importanta, dar trebuie sa va ganditi ca este data de structura orasului. S-a inceput cu un oras cu o structura circulara si strazi mici si medii ca latime, asa s-a si continuat. Asta e! Daca aia de acum 500 de ani au fost prosti si nu s-au gandit cum va fi peste secole... Peste mult timp, cu investitii enorme, se va remedia
,

și că trebuie sa-i claxonez pe ăia cu cedează trecerea pentru ca altfel nu pricep că eu am prioritate, N-au observat semnul / Se afla intr-o situatie de "viata si de moarte" (poti sa zici ca nu e scuza :) ) / Nu cunosc regulile de circulatie, dar cineva va veni de hacul lor pana la urma / Sunt pur si simplu marlani, dar chestia asta e valabila peste tot, nu numai la romani; ar trebui sa se planga toata planeta

și că mă claxonează ăla din spate daca eu am tupeul să opresc la trecerea de pietoni.ori s-a intamplat sa pui frana prea brusc, ori risca din cauza vitezei sa intre in tine si actioneaza din reflex, ori se aplica ultima optiune de mai sus  

Și mă deranjează multe altele, căcații din mijlocul drumului, gunoaiele de pe marginea străzii,aici nu pot sa te contrazic

zgomotul o sa facem cu totii liniste. Noi astia 20 de milioane de romani,

fumul, Am vrut o viata mai buna, am acceptat un compromis

gălăgia,ai/am mai zis

mirosul din metrou, Folosesc foarte mult metroul si nu mi-a asasinat nimeni nasul pana acum. La o dara de miros pe ici pe colo trebuie sa te astepti cand convietuiesti cu sute de mii de oameni

pretenția mea ca trăiesc în sec. XXI deși realitatea arată a ev mediu cu blocuri, si cu masini, televizor, calculator eeee.t.c, toate inventate in secolul XX. Conditiile de trai sunt de departe superioare celor din trecut. Comparatia nu e una fericita

și nu le pot ignora pentru a-mi face existența mea cît mai plăcută, pentru că trăiesc în mijlocul dobitocilor respectivi, n-am cum sa-i evit. nu totul este pe placul tau sau al meu sau al lui BIR sau mai stiu eu al cui. Daca te deranjeaza fiecare lucru si fiecare clipa traita, asa cum sustii mai sus, esti liber oricand sa ne parasesti

Așa ca vin și behăi degeaba pe forum, știind ca nu se va schimba nimic prin asta, dar măcar mulțumit ca nu-s singurul pe care-l deranjează toate chestiile alea.  Bineinteles ca nu esti singurul. Cum ai putut sa crezi pentru o milisecunda acest lucru?
A murit, în sfîrșit, și capra vecinului. Totul este pe baza de capra. In ograda noastra nu ne uitam prea des  
Mulțumit?


View Postnettoyeur, on Apr 17 2007, 19:22, said:

conteaza mai mult ca BIR a deschis acest subiect? Nu are relevanta cine a deschis subiectul. Oricine ar fi fost, reactiile erau aceleasi
vad ca va deranjeaza faptul ca o romanca plecata "afara" isi permite impertinenta sa discute despre un articol din evz. Am tot repetat cuvintele "romanca", "Romania" s.a.m.d. pentru ca in ultima vreme nu se mai vorbeste despre persoana proprie si despre cei dragi. Acum este la moda sa vorbesti despre neamul romanesc.

Nu e vorba de impertinenta. A vrut sa discute despre asta si se pare ca nu toti sunt de acord cu ea. Ce mare branza?

ce parere aveti despre autorul articolului? Cum de a ajuns jurnalist?


In mare parte articolul se refera la lene si la lipsa integritatii. Cel care l-a scris nu a fost prea inspirat in momentul respectiv pentru ca a imbinat subiectele a doua articole intr-unul singur. A rezultat un ghiveci.




Quote

Daca o persoana nu mai este in tara asta inseamna ca nu mai poate sa se preocupe sau macar sa discute despre aceasta, sa inteleg de la tine? Emigrezi = iti pierzi calitatea de roman, pentru ca esti prea departe ca sa iti fie omorata capra?

@Strict: ti-ai consumat timpul degeaba argumentand unui pitic de ce si cum de scrii pe acest subiect, sigur nu a inteles nimic, dar i-ai aratat prin gestul tau (parafrazez o semnatura de pe aici): Nu-i asa ca nu poti urca pana unde ma pot cobori eu?

Partea cu "calitatea de roman" am explicat-o mai sus.

Eehhhhee, honeybunny. Ce Mare te simti tu dupa ce m-ai jignit! Cand intr-un colectiv vine unul cu o parere, este sustinut de multi altii si mai apare altul care nu e acord, un necunoscut care scuipa jigniri crede ca va capata in felul asta muuult respect.
Tu acum trebuie sa crezi ca esti o treapta, doua, deasupra majoritatii si ca sustinerea ta reprezinta un avant enorm pentru Strict.
Esti de parere ca ai o inteligenta superioara atunci cand zici "sigur nu a inteles nimic".
Semnatura aia e lovitura de gratie  :lol:  :
eu nu pot sa ma ridic pana la nivelul lui Strict, si cu atat mai mult la nivelul tau.
Tu, al cu sustinerile, ne intreci pe toti, ce mai.

Stii foarte ca asa ai gandit cand i-ai scris lui Strict; nu are rost sa ma convingi altceva.


Daca de acum va declarati deranjati de tot si de toate, ma intreb cum veti ajunge la batranete.
Culmea, va vaitati si de batranii acri de prin autobuze!  :lol:

#80
agu

agu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,211
  • Înscris: 13.08.2006
Binisor spui domnule , destul de bine pentru tineretea dumitale !
Felicitari ! :clapping:

#81
honeybunny

honeybunny

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 524
  • Înscris: 27.04.2004

View Postgxg88, on Apr 17 2007, 16:58, said:

Destule nimicuri despre o chestie arhidiscutata.
Chiar nu inteleg unde vreti sa se ajunga cu topicul asta.

Mai pueril decat atat nu puteai sa iti faci aparitia pe un subiect despre care chiar tu ai spus ca nu te intereseaza. Daca vrei sa urmaresti discutiile nu te opreste nimeni, conexiunea sa iti mearga.

Faptul ca sari la beregata celor ce isi dadeau aici cu parerea este totusi destul de relevant pentru subiectul deschis aici.
Daca tu consideri ca te-am jignit, ghinion. Daca taceai, filosof ramaneai
Peace

Edited by honeybunny, 18 April 2007 - 00:10.


#82
Strict

Strict

    Custom member title

  • Grup: Members
  • Posts: 5,226
  • Înscris: 07.08.2006
Ai avut dreptate, n-a înțeles nimic.  Filozofia lui pare a fi "dacă nu-ți convine nesimțirea n-ai decît să pleaci".  Îi dau ignore și gata.

#83
gxg88

gxg88

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,159
  • Înscris: 15.03.2006

View Posthoneybunny, on Apr 18 2007, 01:07, said:

Mai pueril decat atat nu puteai sa iti faci aparitia pe un subiect despre care chiar tu ai spus ca nu te intereseaza. Daca vrei sa urmaresti discutiile nu te opreste nimeni, conexiunea sa iti mearga. Nici nu pot sa-mi imaginez cum ai ajuns la ideea de puerilitate. Cat despre subiect, am zis ca ma intereseaza atitudinea altora fata de el, d-aia mi-am "permis" sa intru in discutie

Faptul ca sari la beregata celor ce isi dadeau aici cu parerea este totusi destul de relevant pentru subiectul deschis aici.  Iar recurgi la jigniri.
Nu am sarit la beregata nimanui, doar ca nu am fost de acord cu ce s-a postat pe aici.
In schimb, tu sari la beregata mea si nu stii cum sa ma jignesti mai subtil. E o chestie de prost gust, ca sa nu zic crestere.


Daca tu consideri ca te-am jignit, ghinion. Asta-i cireasa de pe rahat
Daca taceai, filosof ramaneai  Te inseli; n-am fost filozof nici inainte  :deadtongue:
Peace

Ai dovedit ca stii sa te exprimi doar aruncand aiurea cu cuvintele.
Mai confirmi?

L.E.: Trebuia sa dea si Strict cu bata in balta.
Imi place cum va gadilati ego-urile unul altuia. Aveti grija sa nu moara de ras :deadtongue:

Edited by gxg88, 18 April 2007 - 07:27.


#84
Mosotti

Mosotti

    Geniu umil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 33,295
  • Înscris: 21.04.2004
in timisoara au montat de curind niste cosuri noi de gunoi, mari, verzi, le vezi de pe luna. si totusi... :death:

sintem un popor care se caca pe linga buda, dracu stie de ce, dar e ridicol sa dai vina pe turci

#85
soka norman

soka norman

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,978
  • Înscris: 28.05.2006

View PostMosotti, on Apr 18 2007, 11:02, said:

in timisoara au montat de curind niste cosuri noi de gunoi, mari, verzi, le vezi de pe luna. si totusi... :death:

sintem un popor care se caca pe linga buda, dracu stie de ce, dar e ridicol sa dai vina pe turci
pai turcii si grecii ne-au invatat asa.nu imi explic de ce altii mai civilizati nu au avut acelsi succes pe aici.
se pare ca invatatura greco-turca s-a mulat bine pe formele ancestrale ale romanilor.

#86
Freddy12

Freddy12

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,495
  • Înscris: 15.09.2010

View Postsoka norman, on 18th April 2007, 14:37, said:

pai turcii si grecii ne-au invatat asa.nu imi explic de ce altii mai civilizati nu au avut acelsi succes pe aici.
se pare ca invatatura greco-turca s-a mulat bine pe formele ancestrale ale romanilor.
Turcii nu au venit in numar foarte mare ca sa ne influenteze moravurile. Fanariotii - da, mai ales ca ajunsesera domnitori si isi aduceau si toate neamurile cu ei ca sa-i imbogateasca si pe aia. Problema pe care mi-o pun eu si la care nu am gasit inca raspuns este: cum erau romanii inainte de fanarioti? Nu cumva, la fel? Aducandu-mi aminte din cartile de istorie cum erau schimbati domnii tarilor romane parca ma incearca o banuiala ca nici macar fanariotii nu au fost cei care au influentat foarte mult.

#87
Cyber-sapiens

Cyber-sapiens

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,912
  • Înscris: 04.10.2007

View PostBitch_in_Red, on 16th April 2007, 18:51, said:

Dupa 100 de ani de la primele scrieri despre caracterul romanilor, suntem tot mitocani. Acum asteptam salvarea de la UE.
Suntem nesimtiti, nervosi, agresivi, artagosi, dar le punem pe toate pe seama stresului.

Cine sa fie de vina pentru lipsa de caracter a romanilor si ce ne facem totusi ca s-o corijam, la 100 de ani de la aparitia primelor scrieri care ne-au „prins” slabiciunile?

Anturaj prost

Viciati de turci si comunisti

„Lenea si trandavia”, influente orientale

Eu zic ca alta este cauza, tarile din vestul Europei au trecut prin perioade de criza maxima, Germania fiind cea mai incercata dintre toate. Regulile naturale ale selectiei si supravietuirii functioneaza excelent si in istorie !  :naughty:

Haidem sa vedem tarile care sunt mai dezvoltate, civilizate, ... etc:

Germania, Anglia, Irlanda, Danemarca, Suedia, SUA, etc.

De ce ?!

Iata de ce :

Germania a fost "poligon de aplicatii" pt. toata lumea timp de secole;

Anglia: ...o tara nenorocita care supravietuieste Spaniei, iar apoi apuca tot ce poate ca sa se ridice din mocirla istoriei (inventeaza tehnologia industriala mecanica, automatele, si cucereste continente intregi ...);

Irlanda ... lovita in fund de englezi de cand lumea, fiind si o tara saraca, ajunge calamitata agricol in urma cu 1 secol si dispare subit cultura cartofului ... astfel stramosii lui Kenedy si Mc ... ajung in SUA;

Danemarca (ca si Irlanda);

Suedia, tara cu vreme urata, multi emigrati in SUA, pierde ultimul razboi cu Rusia, trebuia sa faca ceva ca sa nu dispara precum dinosaurii si a facut ...

SUA, o colonie britanica macinata in razboaie lungi cu Anglia si Mexicul, incordata in competitia cu Europa industrializata ...


... si acum Rom^nia: tara bogata, ferita de razboaie crancene, ocrotita de turci, prietena cu toti vecinii sai, ... toti ne foloseau ca stat tampon, dar marile batalii s-au dat in afara tarii.

TOTUSI Rom^nia a fost lovita odata de 2 x in 1914-1945, iar lovitura din WW2 a facut-o praf, asa ca plata datoriilor catre rusi ne-a facut harnici, gospodari si onesti, iar daca tinea si dupa 1990, probabil pana acum am fi fost o "Mica China a Europei", fara criza economica, am fi acordat noi imprumuturi altora ...  :naughty:

Edited by Cyber-sapiens, 31 October 2010 - 12:12.


#88
bcoriolan

bcoriolan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 311
  • Înscris: 11.06.2004

View PostDelano, on 16 aprilie 2007 - 20:24, said:

Daca majoritatea parintilor si-ar educa bine copii, nu ar mai exista cercuri de prieteni "dubiosi".Cei cu o educatie proasta ar fi izolati.
Lipsa educatiei de baza(cei 7 ani .... de acasa) la romani, a fost demult analizata/documentata. Lipsa de educatie a mamicilor/bunicelor/matusilor, este transferata, copiilor,  in primii lor ani de viata  ....

#89
WestPoint

WestPoint

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,054
  • Înscris: 12.12.2016
Ati avut tupeul sa dezgropati un topic dupa 11 ani sa adaugati ca nu s-a schimbat nimic? LOL
Pai asta au spus si scriitorii prin 1800 si cei Octavian Goga in 1916 si multi altii.

#90
ionelmironescu

ionelmironescu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,236
  • Înscris: 25.09.2017
da, WestPoint, găsesc ei cauza: turcii, fanarioții...adică alții că ei sint buni din născare, urmași de coloniști romani combinați cu germanici deci buni luptători, dar cind te uiți in jur vezi numai hoți, turnători, clevetitori, mincinoși, lăudăroși, fricoși, tălîmbi.
Nu s-a schimbat și nici nu se va schimba pt că e materialul slab calitativ.Posted Image

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate