![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Pocaiti-va caci Imparatia Cerurilor este aproape!
Last Updated: May 19 2011 00:34, Started by
***MIHAI***
, Apr 12 2007 12:29
·
0

Posted 08 March 2008 - 11:40

mihai, ortodoxismul e singura biserica a lui Dumnezeu pe pamant Daca nu esti ortodox inca mai ai timp http://www.razboiuln...riplu-spiritual Dumnezeu, nu-i poezie cum incearca uni sa-L prezinte. Dumnezeu ii singura realitate. Ortodoxismul reprezinta intoarecerea la timpurile biblice. Biserica nu "evolueaza" Biserica ii singurul echilibru dintro lume nebuna De fapt viata pe acest pamant ii biletul nostru spre viata eterna. |
Posted 08 March 2008 - 22:28

Degeaba ai credinta daca n ai fapte. Si dracii cred si se infioara.preotii din timpul lui Isus si ei spuneaui ca sunt copii lui Dumnezeu dar ii demonstrau faptele? Credinta fara fapte este moarta. Ioan 8:41. Ce fapte trebuie sa facem noi astazi? Contra cui trebuie noi sa luptam?
|
Posted 18 March 2008 - 20:40

as putea sa pacatuiesc cu tovarasa de viata inainte sa ma pocaiesc?
daca pacatuiesc noaptea si ma pocaiesc ziua si tot asa zi de vara pana-n seara, se pune? ![]() intrebari suplimentare: bautul se considera pacat? daca da, inseamna ca Iisus a pacatuit? daca nu, inseamna ca e voie cu vin? de care vin? alb? rosu? roze? sec? demisec? demidulce? dulce? cu sprit e voie? sprit cu apa minerala sau sifon? daca e de ala cu apa minera, de care apa? borsec? biborteni? bodoc? hebe? |
Posted 19 March 2008 - 23:09

as putea sa pacatuiesc cu tovarasa de viata inainte sa ma pocaiesc? daca pacatuiesc noaptea si ma pocaiesc ziua si tot asa zi de vara pana-n seara, se pune? ![]() intrebari suplimentare: bautul se considera pacat? daca da, inseamna ca Iisus a pacatuit? daca nu, inseamna ca e voie cu vin? de care vin? alb? rosu? roze? sec? demisec? demidulce? dulce? cu sprit e voie? sprit cu apa minerala sau sifon? daca e de ala cu apa minera, de care apa? borsec? biborteni? bodoc? hebe? iar cu vinul Isus a facut vin dulce acolo, bun, fara alcool; dea si tu din ala; nu vinul in sine e problema ci consecintele betiei; |
Posted 20 March 2008 - 10:46

bai nene, esti chior? sau ti-a luat Dumnezeu mintile? ori poate nu stii sa citesti?
![]() pa eu spuneam ca vreau sa pacatuiesc zi de vara pana-n seara cu nevasta-mea. de unde boli? sau insinuezi ca eu sau ea sarim parleazu'? in cazul asta sa te BEEEP si sa te BEEEP ![]() in alta ordine de idei, de unde stii tu ca era vin dulce? daca era amarui? sau acrisor? ai gustat? va da in salon asa ceva? sau vrei sa spui ca a facut sirop? sirop de ce? de muguri de pin? de zmeura? era sirop cu apa plata sau era acidulat? vinul contine alcool. daca Iisus a facut o bautura fara alcool inseamna ca nu a facut vin ci orice altceva: ceai, sirop, pepsi etc. si cum dracului sa te imbeti de la un "vin" fara alcool? ma rog... nu stiu cum reactioneaza fiecare pacient. unii se cred napoleoni. altii se imbata cu apa rece. ![]() |
Posted 20 March 2008 - 16:36

vinul contine alcool. daca Iisus a facut o bautura fara alcool inseamna ca nu a facut vin ci orice altceva: ceai, sirop, pepsi etc. si cum dracului sa te imbeti de la un "vin" fara alcool? ma rog... nu stiu cum reactioneaza fiecare pacient. unii se cred napoleoni. altii se imbata cu apa rece. ![]() unde scrie ca oamenii s-au imbatat de la vinul facut de Isus? eu nu stiu asta. |
Posted 19 May 2011 - 00:34

BINECUVÂNTATĂ FII, SFÂNTĂ ROMÂNIA MARE,
ÎMPĂRĂȚIA CERURILOR ȘI PĂMÂNTURILOR! Lăudat fie Numele Domnului nostru! « Lăudată fie credința, ascultarea și jertfa voastră, copiii Mei dragi ! Iată, Eu, Iisus Hristos, Mântuitorul și Salvatorul Lumilor, vă binecuvântez pe voi pe toți, frații și copiii Mei dintotdeauna, cu Cuvântul Meu de iubire, de iertare, de sfințire și de mântuire! Binecuvântați să fiți în Numele Tatălui, al Fiului, al Sfântului Duh și al Maicii Domnului, Sfânta Fecioară Maria! Binecuvântată fii lume creștină a Tatălui Ceresc! Binecuvântate fiți voi, biserici sfinte ale Dumnezeirii! Binecuvântată fii Creștinătate Ortodoxă a Învierii Celei Sfinte! Binecuvântate fiți Ceruri ale Tatălui și Maicii Domnului! Binecuvântată fii, lume a vieții și a luminilor celor adevărate! Binecuvântată fii Țară a Uniunii lui Iisus Hristos! Binecuvântată fii Sfântă Românie Mare, Țară a Iubirii lui Iisus Hristos! Căci trupul lui Dumnezeu, împrăștiat în mii și mii de bucăți, este zidit din nou într-o singură și sfântă Biserică Creștină. Iată, printre credințele lumii a mai rămas o Rămășiță a credinței dintâi a lui Iisus Hristos pe Pământ. Și, această credință, este credința cea tainică și moștenitoare. Iar Moștenitorul este neamul român. Moștenirea Dumnezeirii Tatălui ceresc este Sfânta Moștenire a poporului român, păstrată vie din zorii omenirii. Limba și poporul, țara și credința! Iată Moștenirea lui Ler Dumnezeu, vestește Cuvântul. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users