Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Inlocuire hdd cu ssd la NVR

Multe fisiere apar ca protejate c...

Serie noua - Profetii biblice cu....

Probleme functionare motocoasa Ma...
 Imprimanta 3D mai "moderna"

Folie anticondens

Hidroizolatie piscina

Am gasit un IPhone
 Eveniment 14-16 iunie nZEB expo

Semnalizare incarcare Pachet acum...

Implantologie & Cityscape (re...

Scurta sinteza a atacurilor posib...
 Cel mai bun antivirus / firewall ...

Honor 200 si 200 Pro

Sfat inchidere spatiu intre cada ...

ANCPI: Scaderi pe piata imobiliara
 

Topic DRIVERE - ACER

- - - - -
  • Please log in to reply
335 replies to this topic

#1
flippy604

flippy604

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 02.03.2007
salut!


de curand mi-am cumparat un laptop Acer AS5612ZNWLMi...problema e ca au mers toate driverele de pe cd ul cu care a venit, mai putin cel de wireless.
cum pot afla numele exact al placii...driverul de pe cd ul original imi zice se cheama Intel..dar mai departe nu-mi dau seama.am dat jos de la Intel de pe site mai multe drivere dar niciunul nu se pupa cu placa mea..

pls help me!

Edited by flippy604, 02 March 2007 - 23:54.


#2
danut_ps

danut_ps

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 491
  • Înscris: 22.05.2005
Exact aceeasi problema am si eu insa nu mi-am batut capul sa o rezolv...nici macar nu i-am bagat bateria insa folosesc priza.
Pe CD scrie sa intru in device manager si sa -i dau eu sa caute automat un driver, insa ...nimic;  am incercat sa instalez manual toate driverele de pe CD (cele care aveau legatura cu placa de retea) si nu mi-a recunoscut nici unul.
Apropo, sper ca in categoria "network adapter" se integreaza si placa wireless pentru ca asta am ales la instalare manuala.
flippy604: incearca sa instalezi Everest (lavalys), poate-ti recunoaste exact modelul.(i will do it later)

#3
danut_ps

danut_ps

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 491
  • Înscris: 22.05.2005
Poate te ajuta ce spunea un baiat care a cumparat si el acest laptop: "  Wireless-ul este Atheros si pe CD cu driveri nu am avut driver pentru el dar s-a gasit pe site-ul acer europe la suport." (citat: Radu-cumparator)
Am intrat si eu pe site si am gasit la sectiunea Aspire 5610 - Wireless Lan driver 802Bg Atheros...
In seara asta incerc sa-l instalez...si o sa confirm sau o sa infirm cele spuse de acel baiat.

#4
danut_ps

danut_ps

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 491
  • Înscris: 22.05.2005
Si se confirma, placa de retea wireless este un model Atheros.
Driverul il poti downloada de pe acest site http://support.acer-...ok/as_5610.html
Wireless Lan driver 802Bg Atheros.
L-am instalat si a mers, totul apare ok in device manager. :naughty:

#5
Sashalex

Sashalex

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 04.03.2007
Mi-am luat un laptop nou - Acer Travelmate 2490. La primul boot unitatea DVDRW a ars CD foarte bine. Dupa cateva zile am observat ca nu vedeam unitatea in My Computer si nu mai ardea nimic. De asemenea, nu mai vizuliza continutul nici a DVD discului si nici pe cea a CD-ului. M-am dus in Device manager si am vazut ca e o problema de driver la unitatea mea de DVD si anume apare acest mesaj:

"Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. (Code 39)"

Am dat update al driverului dar , degeaba, in continuare il vedea ca si CDROM disc. Am dezinstlat driverul si l-am instalat inapoi, tot degeaba. Am trimis email celor de la Acer...nici un raspuns. Am incercat sa caut pe net driver pentru unitatea mea (HL-DT-ST DVDRAM GSA-T10N ATA Device)...nu am gasit nimic.

Mai ramane optiunea de restore system, dar nu vreau sa fac asta pentru va trebui sa reinstalez toate alte programe.

Ce se poate face ?

#6
flippy604

flippy604

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 02.03.2007
pana la urma placa mea wireless s-a dovedit a fi Broadcom!
vede ceva retele wireless dar sunt prea slabe pt a ma conecta la ele.Urmatorul lucru pe care il voi face va fi sa-mi cumpar un router wireless, si sa vad daca intradevar este driverul bun cel pe care l-am pus.chiar si in manualul lui, am vazut ca exista doua tipuri de wireless pt aceasta serie de laptopuri si anume Intel si Invilink (care este de fapt Broadcom)

o sa ma uit totusi si la acer la suport...

merci mult de ajutor si revin cu mesaje

#7
danut_ps

danut_ps

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 491
  • Înscris: 22.05.2005
Am exact acelasi model ca si tine in fata, cumparat de la dc-shop (2 ani garantie B) ). Mie everest imi raporteaza: Atheros AR5005G Wireless Network Adapter; 54Mbps; MTU 1500bytes(asta nu stiu ce reprezinta); Taria semnalului WLAN: -92 dBm (lipsa semnal)...nici asta nu stiu ce inseamna. Ideea e ca am intrat in everest dupa ce am instalat eu manual driverul indicat de persoana amintita de mine mai sus care a cumparat laptopul din acelasi loc.
Cand dau sa caut o retea imi da : No network wireless networks were found in range. Presupun ca asta nu e o problea pt ca am testat doar in camera la mine.
Sunt curios daca ai aceleasi specificatii raportate de everest. <_<
Teperaturi: -procesor 48 grade grade celsius
                -Core1               41 grade celsius
                -Core2               44 grade celsius
                -HDD       45 grade celsius care este un Segate: ST980811AS pe SATA cu 8MB buffer
Temperaturile sunt afisate tot de everest in timp ce fac browsing pe net, laptopul este bagat in priza.

Edited by danut_ps, 05 March 2007 - 13:32.


#8
Sashalex

Sashalex

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 04.03.2007
Haideti, chiar nu ma poate ajuta nimeni ?

#9
faurdanut

faurdanut

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 52
  • Înscris: 05.10.2006
Salut acum 1 ora si ceva mi-am install Windowsu x64, am bagat driverele downlodate si am o pb :( la placa WLAN nu gasesc driver :(((
F*** nasoala  situatie, eu chiar am nevoie de asea ceva pt ca am un router wirelas si nu vreau tot sa stau la cablu cu laptopu :D
are cineva idee de unde pot downloda driverul pt x64 ?????????
Helppppppppppp
ACER 5101 Aspire
Turion 64 2GHz, 512mb ddr2, 60 ata 8mb, dvd-rw

**cica driveru pt x86 ii asta: Broadcom 4.10.40.0
daca gasiti alte drivere x64 pentru laptop pass plzzzzzzzzzz

#10
electronistu

electronistu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 20.02.2007
www.driverguide.com

daca nu gasesti cauta-ma

mai poti gasi si pe site la producator   la rubrica suport

#11
yagi

yagi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 181
  • Înscris: 08.01.2004
Am un laptop Acer 9301AWSMi care a venit cu Vista preinstalat. Sub Vista functiona adaptorul bluetooth (se aprindea si ledul albastru de pe butonul de la tastatura). Insa am fost nevoit sa dau jos Vista si sa pun XP Proof (cu licenta) deoarece foosesc MSSQL Server 2000. Desi am descarcat driverele direct de la Acer, ciudat este faptul ca adaptorul cu pricina nu functioneaza corect (nu functioneaza device-ul). Mentionez ca sub XP am intampinat probleme la instalarea softului original de bluetooth. Ma puteti lamuri daca este o problema de soft sau compatibilitate driver cu XP-ul?

P.S.
Daca voi trece candva la Vista mai pot reinstala SO din PQSERVICE, sau nu?

Multumiri anticipate!
Yagi

#12
StargateSG1

StargateSG1

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 03.01.2007
Salutari!
De vreo luna, am cumparat un Acer Aspire 5000 si a mers superb. Singura problema era ca placa de video, SiS M760GX, nici nu accepta jocuri simple ca Counter Strike si m-am gandit sa ma uit pe net sa vad daca sint niste update-uri pentru placa aia. Am gasit una (ver. 3.78) si am dat-o jos pe originala, fara sa ma gandesc sa o salvez in caz ca se intampla ceva.
Dupa aia, am instalat driver-ul nou si totul arata mai prost la calitate in comparatie cu inceputul, si nu mia intra in rezolutia nativa.
Intrebarea mea: Ar avea cineva sau un site unde as putea gasi driverele originale pentru placa asta de video ca sa o re-instalez ca sa nu imi bag un restart la tot Windows-ul, va rog?

#13
xxvirusxx

xxvirusxx

    Retired

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,441
  • Înscris: 11.11.2005
vezi driverul asta

#14
StargateSG1

StargateSG1

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 03.01.2007
mersi. O sa il incerc acuma. Sper sa meraga!

Hai ca a mers. Mii de multumiri!!
Nu o sa ma mai bag la updatarea de drivere de acu incolo ca nu le am!

Folosește funcția EDIT dacă postezi într-un interval de 15 minute!

Edited by ripper, 17 June 2007 - 09:41.


#15
StargateSG1

StargateSG1

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 03.01.2007
auleu...acuma daca vreau sa il bag in stand by, optiunea asta este gri si nu pot sa o accesesz. Cand am intrat la optiunile pentru "Power Options"  si la "When I Press the Power Button on my Computer", singura optiune este "Do nothing" cand ar trebui sa mai fie si Standby.
Ce pot face acuma? Cum o rezolv?

#16
xxvirusxx

xxvirusxx

    Retired

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,441
  • Înscris: 11.11.2005
ai si driverele de la placa de baza instalate?

#17
flyamadeus

flyamadeus

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 29.01.2006
Salut,

Am luat si eu nu demult un Acer Aspire 9301AWSMi tot cu Vista. In legatura cu bluetooth degeaba te chinui cu cu software-ul fiindca fizic nu exista instalat in laptop placa bluetooth. Daca te uiti pe spate vei gasi slotul pentru bluetooth este aproape la vel a ce pentru wi-fi si eu ma chinui de ceva vreme sa-mi cumpr un mini pci bluetooth pentru Acer dar nu gasesc nicaieri.

Cu stima,
Amadeus

#18
bugsiiy

bugsiiy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 694
  • Înscris: 26.11.2006
In Vista functiona bluetoothul sau nici acolo nu a functionat?

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate