Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Problema Service - Preturi diferite

IP Camera HikVision nu o gasesc i...

Cand devine un film clasic?

Cu mașina spre Budapesta ...
 Ridicare act de identitate cu pro...

Calorifere + incalzire in pardose...

Sfat achizitie laptop buget 1500-...

Boxe Devialet
 Mai poarta careva papuci prin oras?

Amortizoare - 2024 - gaz / ulei ?...

Calatorie Bucuresti - Timisoara, ...

Țuica are gust ciudat
 Copii nascuti in Romania

Felicitari Republica Moldova pent...

Ușa exterioara care scar5...

Decizie dificila intre doua model...
 

script de backup pentru NT4

- - - - -
  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
tim2003

tim2003

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,000
  • Înscris: 26.06.2003
Salut,

Vreau sa fac backup-ul pe un NT4 din script (ntbackup). Singura problema de care m-am lovit este felul in care specific la destinatie tape-ul meu. Am un COMPAQ SDT-10000 asa ca am incercat sa pun denumirea asta (intre ghilimele), am incercat cu "tape0" ... Nimic.
Face cineva backup pe tape din script pe un NT4? Stiu ca e mai mult o intrebare retorica (majoritatea au trecut pe N2K) dar inca sper.

Multumesc.

#2
klaszlo

klaszlo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 141
  • Înscris: 11.07.2003

Quote

Originally posted by tim2003
Salut,

Vreau sa fac backup-ul pe un NT4 din script (ntbackup). Singura problema de care m-am lovit este felul in care specific la destinatie tape-ul meu. Am un COMPAQ SDT-10000 asa ca am incercat sa pun denumirea asta (intre ghilimele), am incercat cu "tape0" ... Nimic.  
Face cineva backup pe tape din script pe un NT4? Stiu ca e mai mult o intrebare retorica (majoritatea au trecut pe N2K) dar inca sper.

Multumesc.


Deci "tape0" vrea sa fie unitatea de banda Compaq?
Ai mai multe unitati de banda ?
In help spune clar ca trebuie sa dai ca parametru numarul unitatii de banda, deci de exemplu /tape:1 !
In meniul Operations, Hardware setup scrie clar identificatorul unitatii de banda. Daca nu merge altfel, inceraca cu ID-ul SCSI.

Ai incercat sa-ti rulezi scriptul direct din command prompt sau l-ai programat cu AT? Poate problema e in alta parte...

Succes!

#3
tim2003

tim2003

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,000
  • Înscris: 26.06.2003
Multumesc klaszlo. S-a rezolvat. Confuzia pe care o faceam era intre "backup" si "ntbackup". Pur si simplu uitam "ntbackup" sa il pun inainte, desi foloseam restul sintaxei corect.
Ca fapt divers, nu este nevoie sa specifici tape-ul ca se prinde singur.

#4
Tyby

Tyby

    blue balls

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 15,397
  • Înscris: 29.11.2001
LOLea ...

cand mai ai probleme, fa un scheduled task cu backup ... si, dupa ce setezi tot ce trebuie, vei avea si linia de comanda completa ;)

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate