Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

De unde pot sa incep

Furtul din magazine in SUA schimb...

Margherita de la Clejani da decla...
 Tigari din afara UE

Maitre Gims - Est-ce que tu m'...

Solutii incalzire portabile

Tot ce era alb este roz acum,de ce?
 Windows 11 + hdd vechi

Scara lemn pe vanguri

Ce telefon sa-mi iau?

Cum circula banii intr-o economie...
 ortoped foisor contact-ruptura LIA

Gingia creste peste masea

Comutatoare si RCCB 18 mm

Despre setarile OBS Studio !
 

shMessenger Mobile

- - - - -
  • Please log in to reply
210 replies to this topic

Poll: Calitatea versiunii 1.7 Platinum (186 member(s) have cast votes)

Cat de buna vi se pare versiunea 1.7 Platinum ?

  1. Foarte slaba (28 votes [15.05%])

    Percentage of vote: 15.05%

  2. Slaba (10 votes [5.38%])

    Percentage of vote: 5.38%

  3. Satisfacatoare (31 votes [16.67%])

    Percentage of vote: 16.67%

  4. Buna (55 votes [29.57%])

    Percentage of vote: 29.57%

  5. Foarte buna (62 votes [33.33%])

    Percentage of vote: 33.33%

Vote Guests cannot vote

#1
claudium0

claudium0

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 06.02.2007
Download gratuit de la http://www.shmessenger.ro/.
Trebuie doar creat un cont pe site si Mobile Internet sau WAP activat. Prin WAP face cam mult trafic, asa ca e preferabila o extraoptiune gen WAP Unlimited la abonament. Prin conexiune directa (internet) insa, intensitatea traficului e destul de scazuta.

Sugestiile si/sau comentariile sunt binevenite.  :)

#2
ccezar2004

ccezar2004

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,318
  • Înscris: 16.06.2004
isi face singur refresh la mesaje?... sau trebe sa le verific eu?

#3
claudium0

claudium0

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 06.02.2007

View Postccezar2004, on Feb 10 2007, 20:55, said:

isi face singur refresh la mesaje?... sau trebe sa le verific eu?

Face singur. Pentru conexiune prin HTTP, exista o setare cu perioada la care sa verifice.

#4
gabibacher

gabibacher

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 62
  • Înscris: 30.10.2006
Si cum te poti inregistra, ca am vazut ca nu primeste decat cifre, fara litere?!

#5
claudium0

claudium0

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 06.02.2007

View Postgabibacher, on Feb 15 2007, 08:47, said:

Si cum te poti inregistra, ca am vazut ca nu primeste decat cifre, fara litere?!

Probabil ca ai luat versiunea pentru full keyboard, iar tu ai doar numpad pe telefon. Trebuie sa iei versiunea pentru tastatura cu cifre (1.7 Platinum).

#6
Ducu17

Ducu17

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 16.11.2006

View Postclaudium0, on Feb 15 2007, 11:20, said:

Probabil ca ai luat versiunea pentru full keyboard, iar tu ai doar numpad pe telefon. Trebuie sa iei versiunea pentru tastatura cu cifre (1.7 Platinum).
merge doar pe tel care au symbian sau win??

#7
claudium0

claudium0

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 06.02.2007

View PostDucu17, on Feb 15 2007, 14:50, said:

merge doar pe tel care au symbian sau win??

Nu numai. E aplicatie Java, deci merge pe orice telefon care suporta Java.

#8
Ducu17

Ducu17

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 16.11.2006

View Postclaudium0, on Feb 15 2007, 14:54, said:

Nu numai. E aplicatie Java, deci merge pe orice telefon care suporta Java.
hehehe mie mi`a mers pe lg chocolate....;)...10q pt messenger chiar aveam nevoie...;)

#9
claudium0

claudium0

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 06.02.2007

View PostDucu17, on Feb 17 2007, 01:27, said:

hehehe mie mi`a mers pe lg chocolate....;)...10q pt messenger chiar aveam nevoie...;)

Ma bucur. ;) Spune-le si prietenilor. :)

#10
wizake

wizake

    ¯\_(ツ)_/¯

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,251
  • Înscris: 24.05.2003
mie nu imi merge.... in modul internet imi zice conenct failed, iar in modul wap imi zice incorect login information. dar sunt sigur ca am introdus corect. se pare ca tasta <space> e pe tasta 0 si nu pe # cum ar trebui sa fie...

#11
claudium0

claudium0

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 06.02.2007

View Postwizake, on Feb 19 2007, 01:02, said:

mie nu imi merge.... in modul internet imi zice conenct failed, iar in modul wap imi zice incorect login information. dar sunt sigur ca am introdus corect. se pare ca tasta <space> e pe tasta 0 si nu pe # cum ar trebui sa fie...

Intr-adevar, tasta "space" e 0. Daca ti-a aparut "Invalid login", inseamna ca s-a conectat macar. Daca nu merge prin internet, verifica setarile telefonului. Poate incearca sa se conecteze prin access point-ul de wap.

#12
jaymz_kirk_lars_rob

jaymz_kirk_lars_rob

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 354
  • Înscris: 08.09.2006
La naiba mi-am luat programul, l-am instalat, am copiat o tema pt el pe card si acu nu imi mai porneste telefonu :| [w810i]
ce sa fac?

#13
claudium0

claudium0

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 06.02.2007

View Postjaymz_kirk_lars_rob, on Feb 27 2007, 17:38, said:

La naiba mi-am luat programul, l-am instalat, am copiat o tema pt el pe card si acu nu imi mai porneste telefonu :| [w810i]
ce sa fac?

Chestia asta nu are cum sa aiba legatura cu aplicatia. Mai degraba cu copierea fisierului pe card (daca ai scos direct telefonul fara "Safely remove...").
Cum s-a oprit, mai exact ?

P.S.: Incearca sa scoti bateria din el, s-o pui la loc si sa repornesti telefonul.

#14
jaymz_kirk_lars_rob

jaymz_kirk_lars_rob

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 354
  • Înscris: 08.09.2006
am facut asta de mai multe ori. scot bateria, o pun la loc, apas pe buton, apare logo-ul cu SE, vibreaza scurt, apoi apare un ecran alb, apoi un ecran negru, apoi un ecran alb, etc. [am scos si cardul ca sa fiu sigur ca nu e de acolo problema]

#15
claudium0

claudium0

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 06.02.2007

View Postjaymz_kirk_lars_rob, on Feb 27 2007, 22:54, said:

am facut asta de mai multe ori. scot bateria, o pun la loc, apas pe buton, apare logo-ul cu SE, vibreaza scurt, apoi apare un ecran alb, apoi un ecran negru, apoi un ecran alb, etc. [am scos si cardul ca sa fiu sigur ca nu e de acolo problema]

Ok, am inteles. Dar cand s-a inchis telefonul si a inceput sa nu mai porneasca?

#16
dragosss

dragosss

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 14.05.2006
e ok aplicatia.ma intreb cat ne mai bucuram de free version...
imi amintesc ca anul trecut pe vremea asta eram incantat de agile si apoi...:(

#17
claudium0

claudium0

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 06.02.2007

View Postdragosss, on Feb 28 2007, 00:43, said:

e ok aplicatia.ma intreb cat ne mai bucuram de free version...
imi amintesc ca anul trecut pe vremea asta eram incantat de agile si apoi...:(

Aplicatia va fi gratuita atata timp cat nu am costuri mari de intretinere si chestii din astea.
Deocamdata nu sunt motive de ingrijorare. ;)

#18
jaymz_kirk_lars_rob

jaymz_kirk_lars_rob

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 354
  • Înscris: 08.09.2006
Pai dupa ce am copiat tema respectiva pe telefon, am scos cablul de date si ...nu mai porneste. am fost azi la germanos si il trimit la bucuresti sa il repare. cu ocazia asta cred ca o sa scap si de softul portocaliu :D

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate