![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
shMessenger Mobile
Last Updated: Jun 01 2014 16:47, Started by
claudium0
, Feb 10 2007 14:51
·
0

Posted 29 October 2008 - 14:48

Posted 24 November 2008 - 19:16

Ma loghez si imi da "Authentication error". Am primit inclusiv o parola generata de site si nici cu aia nu merge.
![]() |
Posted 24 November 2008 - 20:10

La mine merge ireprosabil, l-am folosit cu calculatorul sa vad cat de repede ajung mesajele (am intrat cu un alt id pe messenger-ul clasic) si rezultatul a fost de 3-4 secunde, rezultat foarte bun pentru ca s-a conectat prin GPRS si nu prin 3G, la liceu unde am semnal 3G probabil ca va trimite mesajele in 1-2 secunde. Apropo cat consuma, ma refer la MB- trece de 100 MB pe luna (la o utilizare medie)??
![]() |
Posted 10 December 2008 - 00:20

La mine merge ireprosabil, l-am folosit cu calculatorul sa vad cat de repede ajung mesajele (am intrat cu un alt id pe messenger-ul clasic) si rezultatul a fost de 3-4 secunde, rezultat foarte bun pentru ca s-a conectat prin GPRS si nu prin 3G, la liceu unde am semnal 3G probabil ca va trimite mesajele in 1-2 secunde. Apropo cat consuma, ma refer la MB- trece de 100 MB pe luna (la o utilizare medie)?? ![]() |
Posted 16 December 2008 - 21:44

wa..am si eu s.e k800i iti merge shmessenger pe el?? [email protected] pls
|
Posted 22 November 2009 - 19:01

astazi iar nu a mers toata ziua.. nici macar siteul oficial nu se mai deschide.
the death of shmessenger? ![]() stie cineva vreun alt program asemanator sau mai bun care sa arate avatare, statusuri, emoticoane yahoo? :| |
Posted 23 November 2009 - 12:46

astazi iar nu a mers toata ziua.. nici macar siteul oficial nu se mai deschide. the death of shmessenger? ![]() stie cineva vreun alt program asemanator sau mai bun care sa arate avatare, statusuri, emoticoane yahoo? :| |
Posted 26 November 2009 - 11:32

Posted 26 November 2009 - 12:17

nici la mine nu functioneaza ..eu il folosesc pe PSP cu un progam de emulare java si imi zice " internal server error."...initial am crezut ca e devina psp de la firmware ...am incercat sa intru pe saitu lor dar nu functioneaza ! Gtalk funtioneaza pe shMessnger ?
|
Posted 03 September 2010 - 11:37

sal, am primit u HTC de curand si am instalat shmessenger , dar cand ii dau conectare imi da urmatorul mesaj : java.io.IOException...Trebuiesc facute anumite setari pentru a permite rularea aplicayiilor java ??? va multumesc
|
Posted 14 October 2010 - 14:18

Download gratuit de la http://www.shmessenger.ro/. Trebuie doar creat un cont pe site si Mobile Internet sau WAP activat. Prin WAP face cam mult trafic, asa ca e preferabila o extraoptiune gen WAP Unlimited la abonament. Prin conexiune directa (internet) insa, intensitatea traficului e destul de scazuta. Sugestiile si/sau comentariile sunt binevenite. ![]() m-am saturat nu stiu ce sa ii mai fac.am incercat si varianta scrisa de tine dar...degeaba |
Posted 01 June 2014 - 16:47

ce se intampla cu shmessenger. nu functioneaza de o saptamana?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users