Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Care sunt pasii necesari deschiderii unui fast food?
Last Updated: Dec 19 2013 13:34, Started by
ravy21
, Feb 05 2007 13:32
·
0
#91
Posted 26 June 2007 - 19:29
lucian_r, on May 1 2007, 11:21, said: Salut tuturor. Si yo am de gand sa deschid un fast-food mobil (rulota). Deocamdata sunt in faza de infiintare a SRL-ului. Mare atentie celor care vor sa cumpere rulote!! Nu veti avea autorizatie de functionare daca nu are WC. Yo mi-am facut ceva calcule si cel mai bine ies daca imi cumpar utilajele si modific o rulota normala in una comerciala (in felul asta pot ingloba toate cerintele necesare autorizarii). Am gasit si o firma (www.camperland.ro) ce nu-mi ia mult pe manopera daca iau rulota de la ei. Am si yo o mare nelamurire: pt autorizare trebuie sa declari punct de lucru sau exista vreo forma de autorizare de gen comert mobil? Yo sunt din Botosani si as vrea sa am un loc relativ stabil, in week-end sa fiu prin preajma discotecilor si vara sper sa stau vreo 2 luni la mare. Peace.... Attached Files |
#92
Posted 26 June 2007 - 21:55
geostiemulte, on Jun 26 2007, 20:29, said: Aproape de tine , in Iasi , sunt deja 18 rulote amplasate .WC -ul exista .In afara de el mai trebuie cateva lucruri.Uite cateva poze si poti sa ma suni pe 0745363452 daca doresti sa te bagi in treaba ! Mister Geo.. La ce pret ajunge o rulota de gen'u celor care le-ai pus in poza ( echipate bineinteles ) Si o alta nedumerire ar fi , cum se rezolva problema curentului ? |
#93
Posted 09 July 2007 - 13:12
Salutare,
Pana la urma si-a facut cineva shawormeria sau nu? Inca ca da, sa ne zica si noua costurile + profitul .. Thanks, Liviu |
#94
Posted 20 August 2007 - 10:16
ravy21, on Feb 5 2007, 14:32, said: Buna ziua. Vreau sa imi deschid un fast food sau mai bine spus o shawormerie (adica produsul preferat al romanului ) si as dori sa inchiriez un spatiu mic ( sa spunem aprox 20-30 m patrati) de la Primaria sectorului in care locuiesc. Problema intervine incepand din momentul acesta deoarece nu stiu cam cat imi poate lua chirie/luna Primaria pt un asemenea teren si DACA va fi de acord sa imi dea un teren amplasat stradal. Ce piedici as putea intalni in realizarea acestui business (cu exceptia birocratiei si a nesimtirii functionarilor de la stat) ? Cam de ce suma credeti ca as avea nevoie pt. a pune afacerea pe picioare (mentionez ca nu voi vinde altceva in afara shawormei)? Va multumesc. PS: Pt. cei ce au nevoie de informatii despre mine in vederea raspunsului pt. acest thread: am 24 ani si sunt angajat in it la o universitate particulara. Buna vroiam sa te intreb daca pana la urma ai deschis fast food ul sa nu? ai ad mess poate mai vorbim ca ma intereseaza si pe mine,mersi |
#95
Posted 20 August 2007 - 11:32
Salut.
La curent te racordezi usor, tehnic vorbind. Daca ai un alt magazin sau casa pe aproape cu care sa te poti intalege o ok. La Electrica e putin mai anevoios si costisitor. In principal asta e buba la afacerea asta - STATUL, PRIMARIA sau alte institutii carora nu le pasa deloc de tine. Rezulta ca o sa dureze mult mai mult pana deschizi dect ai estimat. Yo inca nu am deschis. Am rulota, e echipata is f. multumit din punctu asta de vedere. Pt cei care vor sa se ocupe de asta le recomand o rulota modificata din una de camping. Avantajele sunt: - in primul rand in vestitia o sa fie mai mica cam cu 2-3000 EU - mie rulotele comerciale mi se par prea mici (a mea e un Hobby de 6.5 m => loc suficient in interior) - poti sa-ti amenajezi interiorul cum vrei - arata mai bine decat alea patratoase mai ales daca este infoliata klumea Chiar am una de vanzare complet echipata si nefolosita: grill, rotisor kebab, friteusa, frigider, microunde, cantar electronic, etc. Atasez cateva poze, iar cei interesati ma pot contacta pt detalii la 0743.684.697 sau pe mess: lucian_r2006. Attached Files |
#96
Posted 26 August 2007 - 03:18
Yo am reusit sa demarez afacerea , dar prin cate am trecut ... cine este interesat de ceva sfaturi poate sa ma contacteze pe prv aici , pe SP . De asemenea , sant interesat de schimb de experienta cu cei care au vreo afacere in acest domeniu
|
#97
Posted 04 September 2007 - 00:28
TITUSS, on Aug 26 2007, 04:18, said: Yo am reusit sa demarez afacerea , dar prin cate am trecut ... cine este interesat de ceva sfaturi poate sa ma contacteze pe prv aici , pe SP . De asemenea , sant interesat de schimb de experienta cu cei care au vreo afacere in acest domeniu Nu poti lasa o adresa de mail sau de messenger? |
#98
Posted 25 September 2007 - 18:30
Salut la toata lumea,
Desi am citit de la cap la coada tot ce ati scris, eu tot am niste nelamuriri privitoare la infiintarea unui fast food mobil.daca se poate sa imi dati niste raspunsuri, as fi foarte bucuroasa. Intentionez sa deschid un "fast food" mobil, dar peste tot unde am intrebat, nu am primit niste raspunsuri concrete. Doresc sa amplasez rulota pe o parcela care imi apartine, chiar vis-a-vis de unde locuiesc(la sat).Deci, desi este o rulota, nu vreau s-o plimb de colo-colo, va fi stabila.In schimb, nu stiu de ce fel de autorizatii am nevoie, si ce conditii trebuie sa indeplinesc.Firma este deja inregistrata, de problema asta am scapat.La un moment dat, auzisem ca este nevoie de autorizatie de constructie(!!!!!!!!) pt a amplasa rulota pe parcela, ceea ce mie mi se pare aberant, pt ca eu nu construiesc nimic acolo.Se spunea ca altfel cei de la Enel nu vor veni sa lege curentul pana acolo.Asta e o problema, in rest nu stiu mai departe ce autorizatii am nevoie si ce(concret) trebuie sa indeplinesc. Asta este, traim in Romania si nimeni nu spune nimic concret, ba mai mult, inerpreteaza legea dupa bunul lor plac, astfel incat sa gaseasca totusi o portita prin care sa scoata ochii si sa amendeze |
#99
Posted 17 October 2007 - 15:55
uite si eu vreau sa-mi fac un fast-food.Locuiesc pe o strada unde sunt 2 licee si cu o unitate de pompieri,deci trec pe strada zilnic cateva sute de oameni. AM SO I CAMERA DISPONIBILA PT ASA CEVA. sSUNT SI STUDENT ,AM REDUCERE LA TAXE. De cati bani am nevoie sa-mi deschid un fast food? utilare complecta?
taurul |
#100
Posted 17 October 2007 - 19:03
Pentru o asemenea afacere cu siguranta investitia nu este mare, sau cel putin nu este imensa. Utilajele sunt relativ ieftine, mai ales daca sunt achizitionate la mana a doua. Cele la mana a doua sunt de obicei importate din alte tari si reparate (este clar ca sunt aduse stricate-nu toate). Un exemplu bun este firma Colegiului Economic Viilor, care face acelasi lucru... si vinde la niste preturi destul de exagerate vitrine frigorifice, frigidere, vitrine frigorifice pentru depozitare diverse, s.a.m.d.
In principiu utilajele putin mai scumpe sunt grillul (nu este foarte scump, dar daca vrei calitate... poate sa depaseasca usor peste 600ron unul ce are si cuptor cu microunde, defapt invers vine), rotisorul si masina de facut hotdogi (daca vreti mai mult decat shaorma- depinde de tepuse...). In mare pentru o shaormarie trebuie cam asa: Friteuze (300ron, un philips super tare) INFORMATII AICI Rotisor (500E-2000E, depinde de capacitate) INFORMATII AICI SI AICI Aparat preparare shaorma (500E-2000E, iar depinde material si capacitate) Este si un topic cu asemenea utilaje pe softpedia daca nu ma insel... ASTA Insa daca vreti ceva serios, vedeti aici: AICI Despre autorizatii nu prea cunoscut, cu utilajele necesare am lucrat (2 ani in alimentatie publica si turism). Sa nu mai pomenim ca trebuie angajati cu experienta in domeniu, sau practicanti daca sunteti destepti si va descurcati cu un maistru la vreun economic de profil... Stimatul care vindea utilajele pe softpedia este si AICI *Nu am facut niciun fel de reclama! Edited by mrcicu, 17 October 2007 - 19:11. |
|
#101
Posted 20 October 2007 - 12:39
Am apelat la o firma specializata in comercializarea utilajelor ...
Am comandat asa: - ROTISOR KEBAP CU 3 ARZATOARE F.MOTOR - FRITEUSA DUBLA 5+5L,MODEL PRO - GRATAR GAZ 38x60x30CM NETED - TOASTER DUBLU ELECTRIC 56x37x26CM - CUTIT KEBAP 50CM - CLESTE KEBAP TOTAL FARA TVA 6.740 lei TOTAL CU TVA 8.021 lei DISCOUNT 15% 1.203 lei PRET FINAL 6.818 lei Cei interesati de pretul fiecarui "utilaj", PM pentru detalii. P.S.: Mi se ofera transport gratuit din Bucuresti pana in Timisoara. |
#102
Posted 01 November 2007 - 19:09
lucian_r, on Aug 20 2007, 11:32, said: Salut. La curent te racordezi usor, tehnic vorbind. Daca ai un alt magazin sau casa pe aproape cu care sa te poti intalege o ok. La Electrica e putin mai anevoios si costisitor. In principal asta e buba la afacerea asta - STATUL, PRIMARIA sau alte institutii carora nu le pasa deloc de tine. Rezulta ca o sa dureze mult mai mult pana deschizi dect ai estimat. Yo inca nu am deschis. Am rulota, e echipata is f. multumit din punctu asta de vedere. Pt cei care vor sa se ocupe de asta le recomand o rulota modificata din una de camping. Avantajele sunt: - in primul rand in vestitia o sa fie mai mica cam cu 2-3000 EU - mie rulotele comerciale mi se par prea mici (a mea e un Hobby de 6.5 m => loc suficient in interior) - poti sa-ti amenajezi interiorul cum vrei - arata mai bine decat alea patratoase mai ales daca este infoliata klumea Chiar am una de vanzare complet echipata si nefolosita: grill, rotisor kebab, friteusa, frigider, microunde, cantar electronic, etc. Atasez cateva poze, iar cei interesati ma pot contacta pt detalii la 0743.684.697 sau pe mess: lucian_r2006. |
#103
Posted 05 November 2007 - 21:26
stie cineva cum sa prepara carnea pt shaorma si cum se aseaza in batu acela?
|
#104
Posted 04 February 2008 - 21:49
a mai deschis cineva din cei care vroiau sa deschida ? este profit ?
|
#105
Posted 15 February 2008 - 20:01
buna! si eu vreau sa deschid un fast-food.stie cineva daca-ti trebuie cursuri de specializare pt asa ceva? am inteles ca poti functiona si pe brevetul altcuiva.ca sef de unitate (patron)trebuie sa ai brevet.
|
|
#106
Posted 15 February 2008 - 20:16
cmy, on Feb 15 2008, 20:01, said: buna! si eu vreau sa deschid un fast-food.stie cineva daca-ti trebuie cursuri de specializare pt asa ceva? am inteles ca poti functiona si pe brevetul altcuiva.ca sef de unitate (patron)trebuie sa ai brevet. Angajatii trebuie sa aiba cursuri de igiena, (in urma carora primesc un certificat) + cateva analize. Cursurile se tin la Sanepid de 2 ori pe luna... parca |
#107
Posted 19 February 2008 - 03:34
vand vand vand tot
inca mai am rulota de vanzare cu toate accesoriile pe care le dau si separat(cercetati in mailurile din spate sau pm) pret imbatabil absolut tot la 3500 euro |
#108
Posted 19 February 2008 - 14:47
pollcorneliu, on Feb 19 2008, 03:34, said: vand vand vand tot inca mai am rulota de vanzare cu toate accesoriile pe care le dau si separat(cercetati in mailurile din spate sau pm) pret imbatabil absolut tot la 3500 euro Si cum am putea sa o vedem ? poti lasa o adresa de YM sau ceva ? Sau ataseaza niste poze aici. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users