Care sunt pasii necesari deschiderii unui fast food?
Last Updated: Dec 19 2013 13:34, Started by
ravy21
, Feb 05 2007 13:32
·
0
#127
Posted 11 February 2009 - 23:01
patrick sm, on Feb 10 2009, 01:17, said: am si eu o intrebare.(poate chiar problema).ideea asta de fast food imi umbla si mie prin cap de ceva vreme.neavand prea multe surse de informare,m-am pornit .am inchiriat un spatiu care cred eu ca e corespunzator si mi-am depus actele pt firma.am si eu nishte nelamuriri,si totodata ma bucur ca v-am gasit,poate ma puteti ajuta.in primul rand ,aparatura trebuie sa fie profesionala,de inox si alea alea,ori poate fi aparatura normala de bucatarie,avand in vedere numarul redus de sortimente de produse pe care o sa le comercializez.o alta intrebare ar fii,avand in vedere ca o sa lucrez in domeniul alimentatiei publice,imi trebuie ceva autorizatii speciale,pe langa cele sanitare,itm,pompieri de restu???msms |
#128
Posted 01 April 2009 - 15:31
astept sfaturi utile de la cei ce detin o astfel de afacere:sistem de lucru,compartimentare-organizare-functionabilitate,retete,probleme ivite pe parcurs,tot felul de ponturi folositoare pt.un neavizat care incearca sa razbata prin criza
|
#129
Posted 03 April 2009 - 10:30
p.s sint interesat de achizitionarea unui rulote comerciale cu toate dotarile aferente desfasurarii activitatii de fast food.astept o oferta rezonabila cit mai curind posibil.eu am mes nordland33 sau tel 0722703740/0744554296 cristian
|
#130
Posted 03 April 2009 - 11:29
nordland, on Apr 3 2009, 11:30, said: p.s sint interesat de achizitionarea unui rulote comerciale cu toate dotarile aferente desfasurarii activitatii de fast food.astept o oferta rezonabila cit mai curind posibil.eu am mes nordland33 sau tel 0722703740/0744554296 cristian |
#131
Posted 11 April 2009 - 14:54
ravy21, on Feb 8 2007, 10:12, said: Intradevar greseala mea ca nu am specificat ca nu am inca firma infiintata. Mersi mult Chow. TOTUSI STIE CINEVA CAT MA COSTA CU APROXIMATIE UTILAJELE NECESARE UNUI FAST FOOD? Si daca tot vrei sa te bagi in asta, tre' sa iti gasesti contabil. Eu am un fast food, deci te mai pot ajuta cu raspunsuri la diverse probleme cu care te-ai putea confrunta. Toate bune |
#132
Posted 25 April 2009 - 15:32
buna ziua la toti....... vreau sa-mi deschid un fast food... am spatiu , urmeaza sa scot actele pentru societate... ma intereseaza cam ce aparatura mi-ar trebui pentru asa ceva (hambuergerii, cartofi, shaworma, kebab si ce mai e...) si cam ce preturi ar avea ele.. daca stiti de unde le-as putea lua ar fi si mai bine.
|
#133
Posted 25 April 2009 - 15:54
mariusd1986, on Apr 25 2009, 16:32, said: buna ziua la toti....... vreau sa-mi deschid un fast food... am spatiu , urmeaza sa scot actele pentru societate... ma intereseaza cam ce aparatura mi-ar trebui pentru asa ceva (hambuergerii, cartofi, shaworma, kebab si ce mai e...) si cam ce preturi ar avea ele.. daca stiti de unde le-as putea lua ar fi si mai bine. fara nicio suparare...la chestiile astea te gandesti acum, DUPA ce iti ies si actele firmei ?... tare |
#134
Posted 25 April 2009 - 19:08
#135
Posted 11 September 2009 - 23:04
Cine este interesat de o colaborare pentru deschiderea unui fast food mobil?ID: lucycayo
|
#136
Posted 12 September 2009 - 07:18
S-au inchis multe fast-food-uri in ultimul timp ... deci ai putea sa le iei la licitatie. Cat despre echipament, o cunostinta a investit aproximativ 10.000 de dolari in total pentru o shawormerie mai rasarita (asta a zis el, nu stiu daca e mai mult sau mai putin).
|
|
#137
Posted 12 September 2009 - 07:34
Tin contabilitatea unui fast food , daca va pot fi de folos cu sfaturi, id-ul meu este ralsera
|
#138
Posted 12 September 2009 - 12:57
MontanaRo, on 12th September 2009, 08:18, said: S-au inchis multe fast-food-uri in ultimul timp ... deci ai putea sa le iei la licitatie. Cat despre echipament, o cunostinta a investit aproximativ 10.000 de dolari in total pentru o shawormerie mai rasarita (asta a zis el, nu stiu daca e mai mult sau mai putin). unde se desfasoara licitatii de genul asta? Si cu o Rulota tip fast food e putin probabil sa nu mearga o asfel de afacere mai ales ca o poti muta pana ii gasesti locul potrivit. Mai ales daca te implici sansele de reusita sunt de 100%. |
#139
Posted 13 September 2009 - 23:01
Rulota o poti muta rapid intradevar , dar totusi acolo unde o muti platesti niste taxe , se inchiriaza spatiul de la primarii , nu este chiar asa simplu
|
#140
Posted 14 September 2009 - 16:47
giannygiani, on 14th September 2009, 00:01, said: Rulota o poti muta rapid intradevar , dar totusi acolo unde o muti platesti niste taxe , se inchiriaza spatiul de la primarii , nu este chiar asa simplu Nu am auzit de nici o taxa de amplasare, intr-adevar platesti chirie pe spatiul care il ocupi la primarii sau persoanelor care detin acel spatiu , nimic nu este simplu.... |
#141
Posted 23 September 2009 - 21:11
salut,doresc sa deschid si eu o activitate de acest gen,fast food mobil,a-si dori cateva lamuriri de la voi,renteaza aceasta activitate,e greu de obtinut toate avizele necesare?trebuie wc ori nu?etc.. va multumesc
|
|
#142
Posted 24 September 2009 - 20:40
bimmer_2, on 28th February 2007, 13:14, said: oameni buni, am un prieten care și-a deschis do shaormărie și costurile totale au ajuns la 20000E. A trebuit să cumpere si un chioșc să-i zic așa...dar oricum costă destul de mult. Dacă locația există deja amenajată, costurile sunt mult mai mici. aprox 10000. Dar câștigurile sunt super bune. Adaosul la o șaorma este de 100%. Producția unei șaorme Îl costă 3,5 lei și după cum știți se vinde cu peste 7 lei. Foarte foarte importantă este locația... NU PESTE TOT SE VÂND ȘAORME. PS. Un sfat în legătură cu locația...Încearcă să te ferești de stat-primărie...prea multe probleme...ți-o spun din experiența mea |
#143
Posted 09 November 2009 - 21:13
Salut,
ma misc repede sa deschid un fast food "cabanuta" intr-o locatie la munte la baza partiei, am nevoie de un sfat indrumari catre ce autoritati sa ma indrept si ce autorizatii sa cer si alte sfaturi utile Mentionez ca va fi ceva gen gratar, vin fiert (stiu ca aici e mai delicat ca e alcool implicat), clatite si sendvisuri. Astept cu nerabdare informatii utile totodata precizez ca nu am aparatura inca asadar daca e cineva care are o sursa buna fie si second hand ma puteti anunta, la zerosapteoptopt si cinci de cinci sau la id bv84nos. Multumesc. |
#144
Posted 10 November 2009 - 11:18
Pai daca tu nu stii la ce autoritati sa te adresezi , inseamna ca n-ai nici amplasamentul , ceea ce e cel mai important
Daca cumva il ai inchiriat de la o pers privata , atunci ai nevoie de constructie ( provizorie sau definitiva , ceea ce presupune autorizatii de construire la definitive sau acord de amplasare la provizorii ) Ambele dureaza ( bagate prin sedinta de consiliu , alea alea ) Scule de fast food , chiarsi second in Colentina la Bucuresti ( la arabi ) costa cateva mii de euro , depinde ce dotari vrei In rest punct de lucru sau alta modalitate cu care vei lucra ( asociere , etc ) , declaratii la fisc ale pucntului de lucru , casa de marcat , adica in traducere ma indoiesc ca ai timp sa le faci pana incepe sezonul |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users