![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
2003 server fara user
Last Updated: Feb 04 2007 02:09, Started by
LOCOTUS
, Jan 19 2007 16:30
·
0

Posted 19 January 2007 - 16:30

salut...
am si eu o problema cam ciudata deci masina ruleaza 2003 server faza e ca accepta user+pass dar nu mai am access la configurare, nu pot vedea nici un user, nu pot crea nici unul... nici macar sa schimb workgrupul nu pot... pentru ca nu imi vede nici un user. tin sa mentionez ca a fost de cateva ori oprit aiurea de la cadea de curent dar dupa asta... nu mai control la el ce as putea sa ii fac fara sa il repun de la zero? |
Posted 22 January 2007 - 11:03

nu nu e DC>>>>>> faza e ca acum ruleaza un .....restart cauzat de lsass.exe>>> ceea ce pare a fii un virusel
dar totusi fara user? |
Posted 24 January 2007 - 16:28

Spui ca nu poti schimba workgroup-ul, asta inseamna ca in mod logic(prin eliminare) face parte dintr-un domeniu. Userul care il folosesti este de domeniu ? Nu poti sa te loghezi pe o masina de Windows fara a exista un fisier ntuser.dat intr-un anume profil(local,roaming,user local). Daca masina este DC, atunci userii ii gasesti in AD :rolleyes:
|
Posted 26 January 2007 - 15:49

Spui ca nu poti schimba workgroup-ul, asta inseamna ca in mod logic(prin eliminare) face parte dintr-un domeniu. Userul care il folosesti este de domeniu ? Nu poti sa te loghezi pe o masina de Windows fara a exista un fisier ntuser.dat intr-un anume profil(local,roaming,user local). Daca masina este DC, atunci userii ii gasesti in AD :rolleyes: deci... masina nu era DC, sau asa spunea....., in lista de useri nimic..... ZERO praf ... gol... dar.. cand dai sharing and security, pe tabul de security apar supriza..... vreo 6 useri, nici unul cu numele de admin...administrator, ci s1, s2.... pana la s6 nu stiu din ce cauza...totusi se loga si accepta use+pass normal, faza e ca dupa ce se accepta user+pass in cateva minute lua un restart.... cauzat de lsass.exe RPC..... draki.... shutdown in 60sec.... ok, daca nu accepta user+pass... ca se intampla sa nu accepte si sa precizeze ceva de genul .... invalid handle.... , nu lua nici un restart mergea linistit si isi face treaba... nu am mai stat sa il repar... am dat un scan si surpriza.... trei drak mari si anume ALGS.EXE//////WORM/RBOT/69120.5 WIN32.PAKES SDBOT.901 astea fiind zise..... l-am omorat cu un format full :D si am inlocuit rasnitza cu winxppro sp2 :D merge de rupe....si pentru ce imi trebuia mie ... e de ajuns deci multumesc de suport se poate inchide |
Posted 01 February 2007 - 02:02

Plz Help Me Too!:(( si eu am instalat windows server2003 si daca dau shutdown imi zice u do not have permission to shutdown the system...user e administrator k default...cum scap si eu de chestia aia de trebuie sa raportezi dc ai stins/aprins pc..si sa nu ma trebuiasca sa dau ctrl+alt+Del si mi se restarteaza si mie din cauza la rpc exact k la locotus knd zice aia eu dau start=>run=>shutdown -a si dispare aia fara sa se restarteze da apare iar dupa un timp.....si inca ceva:) : nu pot sa intru pe mess...nici pe odc mai p nimica...oare din cauza legii: un server accepta connexiuni de la client da nu poate devenii client....:D
Edited by Krystakez, 01 February 2007 - 02:05. |
Posted 04 February 2007 - 02:09

Dar tu ce fel de aplicatii rulezi pe W2003 ? Yahoo Messanger ?
In fine, nu ma priveste. Ca sa scapi de motivul shut-down-ului faci asa: Start->Run scrii “gpedit.msc” .. si apesi Enter. Mergi in Local Computer Policy -> Computer Configuration -> Administrative Templates -> System -> acolo gasesti “Display Shutdown Event Tracker”, dublu click si da-i “Disabled”. si asta ar trebui sa fie tot. Sucess |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users