Salt la conținut

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Samsung anunta SSD-urile de 256TB...

Inginer PNA / CNS ROMATSA

"DIY" UPS 12V - Scoate cu...

Grafic in excel
 Extensie de browser care sa reduc...

Priza smart monitorizare consum e...

Unde reclam spamul electoral?

Putem avea incredere in Victor Or...
 Inel de logodna

Certificat de deces pentru un cet...

Programare weekend

Profit News scos din grila RCS...
 Piulite rare

Sistem rezidential Sigenergy

Reparare windows 7

Ma doare urechea la zgomote puter...
 

Tzeapa la AAA Auto

- - - - -
  • Vă rugăm să vă autentificați pentru a răspunde
186 răspunsuri în acest subiect

#145
sfantu.dracu

sfantu.dracu

    Taur de Balaur

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 15.238
  • Înscris: 28.06.2005

Vizualizare mesajvanta, pe Sep 16 2008, 21:34, a scris:

Man ,
incercam sa fiu ironic.

Nu mi-a iesit?

salut,

eu zic ca nu ti-a iesut datorita (lipsei) semnelor de punctuatie.
Dar am banuit ceva, tocmai de aceea te-am intrebat.

cu respect,
EU

#146
H725

H725

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 9.587
  • Înscris: 19.03.2005
articol evz la comanda dealerilor de masini sh:

Citat

...
Dealerii oficiali, în pragul falimentului

Principalii jucători afectați de situația de pe piața auto secondhand sunt dealerii oficiali. În vestul țării, peste 20 de firme care se ocupă cu comercializarea de autoturisme rulate sunt în pragul falimentului, ne-au spus reprezentanț ii acestora. Loviți sunt și jucătorii mari. AAA Auto are afaceri de succes în toată Europa.

În România însă, lucrurile nu sunt foarte roz. Oficialii companiei susțin că încearcă să se mențină pe piață, iar anul viitor, în vară, dealerul va analiza dacă va mai investi pe piața autohtonă sau nu. Vânzările AAA Auto au scăzut de la începutul anului și până în prezent cu peste 30%, iar România este printre singurele piețe europene pe care firma înregistrează scăderi. Reprezentanți din industria auto susțin că situația nu se va îmbunătăți în următoarea perioadă, iar autoritățile au refuzat să precizeze dacă vor interveni în vreun fel pe această piață. În august, Registrul Auto Român a înregistrat peste 40.000 de autoturisme second-hand.

Românii au gusturi

Printre preferatele românilor se numără mașinile germane de lux, dar nu prea însetate după combustibil. Modelele Volkswagen Passat sunt la mare căutare, dar nu dăm înapoi nici de la BMW sau Mercedes. „Românii cer mașini nemțești, în general de clasă medie“, ne-au declarat reprezentanții AAA Auto. Un BMW seria 3 din 2004 costă aproximativ 12.000 de euro, în timp ce aceeași mașină cumpărată de pe piața internă ajunge la 18.000 de euro. Drumul până în Germania sau Franța costă 500 de euro, iar taxa auto puțin peste 1.000 de euro. În total, cumpărătorul iese în câștig cu mai bine de 3.000 de euro.
...
evz

#147
sanddy1964

sanddy1964

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 9.862
  • Înscris: 13.10.2006
N-am inteles nimic din articol cand zicea de pretul unui BMW. Ce BMW iau ei la 18k nou?SI ce jaf vand ei la 12k...

Editat de sanddy1964, 18 septembrie 2008 - 17:06.


#148
hyp3rion

hyp3rion

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.371
  • Înscris: 18.03.2006
Eu nu înțeleg un lucru .... după ce au reușit să-și formeze o imagine proastă, tot ei se plâng că nu le merge afacerea ?? <_<

#149
tchoara

tchoara

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 2.465
  • Înscris: 05.02.2007

Vizualizare mesajsanddy1964, pe Sep 18 2008, 18:05, a scris:

N-am inteles nimic din articol cand zicea de pretul unui BMW. Ce BMW iau ei la 18k nou?SI ce jaf vand ei la 12k...


Probabil ziceau ca iei un serie 3 cu 12.000 din germania si cu 18.000 din romania.

#150
H725

H725

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 9.587
  • Înscris: 19.03.2005

Vizualizare mesajhyp3rion, pe Sep 18 2008, 18:12, a scris:

Eu nu înțeleg un lucru .... după ce au reușit să-și formeze o imagine proastă, tot ei se plâng că nu le merge afacerea ?? <_<

vor sa aibe voie decit ei sa vinda masini sh...  :w00t:

#151
eras3d

eras3d

    New Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 4
  • Înscris: 13.10.2007

Vizualizare mesajtchoara, pe Feb 19 2007, 15:36, a scris:

Am avut si eu o experienta cu AAA auto, desigur, neplacuta. Am gasit un anunt despre o Laguna 1,9 dCI 80kW 84.000 km rulati in Franta, 11.000 euro. I-am sunat, le-am spus ce masina am si ca vreau s-o dau la schimb + diferenta, au zis ca imi dau 10.300 pe masina (megane sedan dci 2005 82cp), si sa le mai dau 700 de euro. Le-am zis ca ma gandesc, dar ca o sa trec mai intai sa vad si eu masina aia.
Domnilor... masina era sub orice critica... In afara zgarieturilor de pe spoilere si a ruginei datorata apei din faruri, pe care le mai poti schimba la un accident sau ceva, sub aspect tehnic, masina era deplorabila. Regulatorul de la pompa de injectie batea ca un utilaj obosit, motorul era plin de ulei, iar ceea ce m-a deranjat cel mai tare a fost ca seria sasiului trecuta la parbriz era STEARSA. Placuta aceea metalica din coltul parbizului era mototolita si stearsa, nu se mai intelegea nimic. Reprezentantul lor (care mi s-a parut mai mult un paznic de noapte) a incercat sa-mi spuna ca masina e deja inmatriculata si ca nu sunt probleme cu ea, dar i-am raspuns ca nu ma intereseaza ce pile au ei la RAR si cum au inmatriculat-o, dar eu, cand ma voi duce la RAR necunoscand pe nimeni, nu vreau sa-mi dea aia cu masina peste ochi cum ca nu ar fi in regula. Au banc de probe propriu, te lasa sa dai o tura cu masina dar NU sa te duci s-o testezi unde vrei tu, doar la ei, unde desigur iti vor spune ca masina e in regula, ca doar nu sunt prosti sa n-o vanda.
Concluzia - m-am lecuit de "super ofertele" astea, in Romania se merge in continuare pe principiul maximizarii profitului in defavoarea clientului.


Eu inca nu am ajuns la ei la sediu in militari acolo, m-am informat dupa forumuri, si am mai intrebat si eu in stanga si-n dreapta . De bine nu zice nimeni , dar ma rog , sa trecem peste asta , toti spuneti ca sunt niste tepari, nu va contrazic , DAR , pe site la ei scrie ceva foarte interesant . Nu te lasa sa pleci cu masina sa o duci la teste , dar , in 3 zile poti sa o aduci inapoi . Ceea ce mi se pare mai mult decat ok. Stie cineva ceva despre asta ? A facut cineva chestia asta ? Sau e scris pe site la tzeapa doar sa vi sa iei masina si dupa aia pe ei nu-i mai intereseaza de nimic . Astept si eu un raspuns de la cineva care chiar a fost acolo, nu vorbe din batrani .

#152
_Smiley_

_Smiley_

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 20.121
  • Înscris: 24.02.2006
nu stiu cat de bine ai citit sau daca au schimabt ei ceva intre timp, dar acum pe site-ul lor scrie "Garantam posibilitatea de a schimba masina cu alta din parcul nostru in interval de timp de 3 zile de la cumpararea ei ".
altfel spus, daca ai apucat sa dai banii, nu-i mai vezi inapoi. daca descoperi ca a fost tzeapa, ei te lasa sa alegi alta masina, poate cu aia ai mai mult noroc :). cel mai probabil, te pun sa platesti si o diferenta :)

#153
jollenne

jollenne

    New Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1
  • Înscris: 16.04.2008
Salut.
Am fost clienta al acestui parc auto. Am sa punctez partile pozitive si negative
    Am cumparat acum un an o masina de la AAA Auto, mai precis un Peugeot 206. Masina cu care pana in prezent nu am avut absolut nici o problema tehnica sau juridica, exceptand revizia pe care i-am facut-o in momentul in care am cumparat-o (placute frana, distributie, filtre, ulei) nu am mai trecut prin niciun service cu ea.  Oamenii de acolo m-au ajutat cu absolut toate actele: mi-au dat un dosar intreg cu hartzogaraie, am fost singura care am avut dosarul complet la politie cand am inmatriculat-o in ziua aceea.
    In ziua in care am cumparat masina, managerul ceh era la birou si am reusit sa discut personal cu el, astfel ca mi s-a facut o reducere de 600 euro. este adevarat ca pretul masinii nu a fost oricum unul mic insa daca o luam din targ as fi iesit in castig cu max 300 - 400 de euro. Este o suma pe care am fost dispusa sa o platesc avand in vedere ca este o firma si nu o persoana fantoma dintr-un targ, pe care in cazul unei tzepe nu aveam de unde sa o mai iau.
    Evident, nu toate masinile sunt in perfecta stare de functionare si nu sunt nici chiar atat de bine verificate pe cat se spune. Insa orice masina second hand este o loterie. poti sa ai noroc sau nu. Este bine sa mergeti cu un mecanic sau cineva care se pricepe. Initial am rezervat alta masina, insa cand am ajuns acolo cu cineva care se pricepea intr-adevar la peugeot-uri, am descoperit o gramada de nereguli tehnice.
    Asadar exista plusuri si minusuri, trebuie doar rabdare, nu va aruncati cu capul inainte daca nu va pricepeti si intrebati cand sunteti nelamuriti.

#154
sanddy1964

sanddy1964

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 9.862
  • Înscris: 13.10.2006

Vizualizare mesajjollenne, pe Sep 29 2008, 18:39, a scris:

Am sa punctez partile pozitive si negative

Multumim pe aceasta cale reprezentantei/lui AAA auto ,filiala Romania, pt timpul acordat.

#155
sanddy1964

sanddy1964

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 9.862
  • Înscris: 13.10.2006

Vizualizare mesajjollenne, pe Sep 29 2008, 23:32, a scris:

Precum am spus am cumparat o masina de la ei, de care sunt foarte multumita, de asemenea am mai spus ca au si masini mai jalnice. Poate am avut eu noroc.

La fel de bine as putea spune ca esti vreun reprezentant al imbecililor care nu se documenteaza inainte sa-si cumpere o masina si ti-ai luat marea teapa, ori poate esti reprezentantul samsarimii care aduc masini neinmatriculabile sau rulate 250.000 de km la 200km/h pe autobahn.

As fi vrut sa-ti scriu mai multe insa imi pari genul de om frustrat care nu poate sa accepte alte pareri iar eu din principiu nu prea imi pierd vremea cu oamenii ingusti.
Doamna/Domnule, acum chiar sunt convins ca sunteti foarte legata/t de aceasta firma reprezentativa pt tara noastra, o firma cu succese imense in ultimul timp si pe plan european si mai ales national.
Masinile aduse de samsarii pe care cu onoare in reprezint-da ati ghicit, ce perspicacitate debordanta! ce verb fin si ascutitaveti, BTW-sunt cum sunt. Au km dati inapoi,e vai mama lor. Asa e. Cum aici nu e vorba despre acele masini ci despre Firma ce cu onoare o reprezentati, cred ca prin aparitia aceasta pe acest Forum iI faceti un adevarat serviciu.

EU IN SCHIMB-IATA! CHIAR ACUM, imi pierd timpul cu oameni din aceea caracterizati de dvs ca fiind ..ma rog.CE URAT! <_<
Stiti, aici pe aria AUTO se foloseste un limbaj elegant, e o arie reprzentativa pt Softpedia! Da ca nu stiti,poate va ajuta unModerator sa o aflati.O doamna nu se enerveaza asa usor, nu? Poate va vine ciclul inainte de vreme , poate sa aveti un atac de panica! Atentie , zau!

MAI LASA-NE @MAK NITEL, NU NE STRICA JUCARIA! :lol:  Sau deschide cafeneaua aia odata!

Editat de sanddy1964, 29 septembrie 2008 - 23:16.


#156
Vlad_int1

Vlad_int1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.847
  • Înscris: 26.04.2007
@jollenne: cati km are acum masina si la cati km ai cumparat-o ?

#157
tchoara

tchoara

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 2.465
  • Înscris: 05.02.2007
Pai chiar citeam azi:

http://www.zf.ro/com...ctiuni-3244103/

#158
sanddy1964

sanddy1964

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 9.862
  • Înscris: 13.10.2006

Vizualizare mesajtchoara, pe Sep 30 2008, 10:37, a scris:


:lol:  :lol:  :lol: Am citit si eu stirea de cateva zile.
Ce bine se pricep doamnele la masini si cat de imbecili sunt unii care cumpara jafuri!Uitasem sa mentionez mai sus ceva dar ma abtin pt urmatoarea runda.

#159
Genesis

Genesis

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 3.045
  • Înscris: 02.07.2007

Vizualizare mesajVlad_int1, pe Sep 30 2008, 11:24, a scris:

@jollenne: cati km are acum masina si la cati km ai cumparat-o ?

Vlad, doar nu crezi in postul respectiv. E doar un user cu 2 posturi:) Daca citesti topicurile despre AAA Auto, o sa vezi cativa useri care vorbesc de bine, toti cu 1 post sau cu 2. Asta spune tot:) Sanddy a zis foarte bine, multumim pt pareri, domnule(doamna) angajat(a) AAA Auto. Acum inapoi la facut cafelute sau la dat cu ciocanul pt indreptat daunele totale aduse de prin Vest.

Hmm, ce e drept a zis ca AAA Auto are si masini "mai" jalnice, eu propun sa facem o reclamatie la AAA Auto sa ii informam ca angajatii nu ii sustin 100% :)  A fost o incercare buna totusi de a nu parea un post chiar asa partinitor:)

  Bine acum realitatea e ca majoritatea masinilor de la AAA Auto nu sunt "mai" jalnice, ci chiar sunt jalnice. Dar destul de bine cosmetizate.

  As mai adauga doar: faceti-ne un serviciu si auto ejectativa din Romania cu tot cu firma voastra si "super-masinile" manarite la kilometri. Sau mai grav, masini care in realitate nu sunt din anul precizat de AAA Auto.

Editat de Genesis, 30 septembrie 2008 - 23:58.


#160
sanddy1964

sanddy1964

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 9.862
  • Înscris: 13.10.2006
Am apelat si eu acum 4 zile la  serviciile acestei firme.
Am gasit extraordinar de usor site-ul respectiv.Bravo AAA ,bravo Google .Hm...un punct in plus pt AAA.
Am zis sa las si eu un forumlar online care era f usor de completat. Bravo AAA, 2-0!

Am asteptat 3 ZILE un raspuns care se promitea a fi prompt, NU A VENIT. 2-1
Am dat telefon si mi-a raspuns un robot...        2-2
Ma gandesc cat de slaba e aceasta Firma SI MA MINUNEZ CUM CINEVA POATE CREDE CA MERGE BINE SAU CUM AR PUTEA SA CUMPERE ACTIUNI. 2-3  
AAA- a pierdut prin neprezentare si a inscris doua goluri turcesti, deci scorul real este de 0-5...vai mama lor!

O alta firma care se  va duce la vale pt ca vinde si cumpara masini engros: TIRIAC Autovehicule RULATE.
O sa vedeti.
In aprcul ala auto al lor masinile s-au inzecit. Nu cred sa cumpere cineva de acolo ...poate ocazional cumva.Banii pe masina nu-i dau sub nici o forma, doardaca iei de la ei  ceva.AU SI MASINI MAI RASARITE DAR LA PRETURI " MULT PESTE" CE E IN GERMANIA.

#161
spider8

spider8

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 834
  • Înscris: 14.01.2006
Cred că toată această discuție este inutilă, deoarece orice om care vinde ceva, indiferent dacă este vorba despre unul de 14 ani care își vinde mp3 - playerul sau altul de 30 de ani care își vinde mașina, toți vor să câștige și să obțină maxim posibil din tranzacție.
În cazul vânzării de mașini second hand, problema este și mai simplă :
-dacă o persoană fizică se duce în Germania, de unde cumpără o mașină și apoi o revinde în România, tot ceea ce rămâne peste prețul de achiziție + cheltuieli de deplasare este a lui;
-dacă o societate comercială importă din Germania aceeași mașină și apoi o revinde în România nu tot ceea ce rămâne peste prețul de achiziție + cheltuieli de deplasare este a societății, deoarece trebuie să mai plăteasă și impozit pe profit, TVA, salarii angajaților etc., același lucru fiind valabil și pentru mașini cumpărate din România și apoi revândute.
Așadar, este clar că dacă stabilim o cotă a profitului de să zicem 1000 de euro societatea va trebui să vândă aceeași mașină mai scump pentru a rămâne cu această sumă.
Iarăși este clar că toată lumea va căuta în acest condiții să cumpere cât mai ieftin și să vândă cât mai scump, pentru ca profitul să fie mare, astfel ăncât, dacă vreți să vă luați o mașină second - hand, trebuie să căscați bine ochii.

Editat de spider8, 04 octombrie 2008 - 09:01.


#162
sanddy1964

sanddy1964

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 9.862
  • Înscris: 13.10.2006

Vizualizare mesajspider8, pe Oct 4 2008, 10:00, a scris:

Cred că toată această discuție este inutilă, ;
ăncât, dacă vreți să vă luați o mașină second - hand, trebuie să căscați bine ochii.
:lol:  :lol:
Asa e. E inutila rau de tot.
Dar ca asa zisa soc comerciala e exact cum e descrisa aici, cu manarii si alte chestii ce tin de bunul simt lipsa, ce mai zici? Nu are nimeni nimic cu Weltauto, de exemplu. Sau cu Bavaria masini uzate, etc etc. Dar la ei nu o sa vezi manareli ale anului de fabricatie. Adica omu e de vina ca vine la o Soc comerciala si nu deschide ochii? OK, deacord! Dar societatea aia cum e? Ca aici asta se discuta. Nu comentez starea masinilor prezentate tzipla si care sunt jafuri. Aici e vina celor care cumpara.Din istoricul aceste firme faimoase in RO, se gaseste barem un caz de om care a cumparat de doua ori masina de la ei in decursul acestor ani?
PS:
O soc com nu aduce o singura masina ci un trailer de masini, nu o ia la pretul lacare o ia nea Florica de exemplu ci mult mai jos (participa la licitatii).Au discount de fiecare data pt ca sunt dealeri, iau de la acelasi haendler din Germania, primesc in custodie masini nevandute in alte tari, etc etc
Si platesc si ei salariile minime, ca sa fie impozitele mici, samd..
Mai stim si noi cum e cu vanzarea masinilor SH si cu soc comerciale.Mersi pt lectii oricum.

Editat de sanddy1964, 04 octombrie 2008 - 09:44.


Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

Utilizatori activi: 1

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate