![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Babel (2006)
Last Updated: Jan 12 2007 19:12, Started by
valugi
, Jan 12 2007 19:12
·
0

Posted 12 January 2007 - 19:12

Ce parere aveti despre Babel?
L'am vazut ieri si mi se pare foarte bun. Un film despre societatea nostra actuala si despre cum NU comunicam. Viteza de comnicare creste, comunitatiile reale si virtuale sunt tot mai mari, in schimb communicarea reala intre 2 fiinte care impart o bancheta in autobuz este practic zero. Ajungem in orice parte din lume in 24 de ore, dar nu reusim sa ajungem sa vorbim cu noi insine destul de des. Am inlocuit caracteristici umane precum curiozitatea si empatia cu paranoia si frica. Despre film numai de bine, o imagine fantastica, actorii foarte buni (in special amatorii). O singura remarca... cred ca acest film ar fi fost egal de valoros chiar si cu necunoscuti in rolurile interpretate de Cate Blanchett si Brad Pitt, dar probabil ca in acest caz nu am fi auzit de acest film... |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users