Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
PC suspect / cum aflu daca este &...

Angajat norma intreaga (profesor ...

Statul vrea sa ii sancționez...

Probleme temelie - Sfaturi
 SMS Samsung j6

Iphone 15 sau S23 Ultra

Achizitie tableta Android 10"...

Soluție iluminare trepte int...
 Recomandare SIM cu date 2G pentru...

Masina de spalat Hotpoint-Ariston...

Plata TVA cumparare teren

Ce melodie ati vrea sa va fie can...
 LED auto H4

Se oprește motorul la Golf 5...

GPS Aonerex ajutor Harti

Probleme MacBook Air A1466

Marie Antoinette (2006)

- - - - -
  • Please log in to reply
3 replies to this topic

danX

danX

Senior Member

• Grup: Senior Members
L-am vazut ieri la Plaza Romania.
Impresii:
Abordare interesanta, nu e chiar film istoric. Mai degraba teen movie/drama in vremea revolutiei franceze.
Coloana sonora neobisnuita. Muzica clasica combinata cu pop/rock
Surprinde destul de bine viata unei fetite de 14 ani obligata sa se marite.
Multe momente amuzante, cele mai hilare fiind dificultatile si sfaturile primite pentru viata sexuala a tanarului cuplu. Ludovic si Marie ar fi avut ce invata din Sexy Louge, poate chiar Kid's Corner.
Final idiot si taiat cu toporul.

Un film relaxant, de 7.5 as zice.

Eu nu ma mai duc in Plaza la film. E a treia oara intr-un an cand imi iau teapa cu calitatea filmului. Imagine neclara si tremuranda, sunet prost, se auzea distorsionat. Mi-a cam pierit cheful de film.

claus_S

claus_S

Member

• Grup: Members

View PostdanX, on Jan 3 2007, 16:07, said:

L-am vazut ieri la Plaza Romania.
Impresii:
Abordare interesanta, nu e chiar film istoric. Mai degraba teen movie/drama in vremea revolutiei franceze.
Coloana sonora neobisnuita. Muzica clasica combinata cu pop/rock
Surprinde destul de bine viata unei fetite de 14 ani obligata sa se marite.
Multe momente amuzante, cele mai hilare fiind dificultatile si sfaturile primite pentru viata sexuala a tanarului cuplu. Ludovic si Marie ar fi avut ce invata din Sexy Louge, poate chiar Kid's Corner.
Final idiot si taiat cu toporul.

Un film relaxant, de 7.5 as zice.

Eu nu ma mai duc in Plaza la film. E a treia oara intr-un an cand imi iau teapa cu calitatea filmului. Imagine neclara si tremuranda, sunet prost, se auzea distorsionat. Mi-a cam pierit cheful de film.

Totusi un film destul de plictisitor dupa parera mea. Partea istorica o povestirii este destul de bine neglijata.

bubu`

bubu`

New Member

• Grup: Members
l-am cautat disperata, la fel si subtitrarea.. ca dupa 2 ore sa am parte de o mare dezamagire. nota 5 ... pacat de kirsten ca este o frumusik.

MamaVoastra

MamaVoastra

Senior Member

• Grup: Senior Members

View Postbubu`, on Jan 5 2007, 15:59, said:

l-am cautat disperata, la fel si subtitrarea.. ca dupa 2 ore sa am parte de o mare dezamagire. nota 5 ... pacat de kirsten ca este o frumusik.

da, din pacate este doar o frumusica. E un film cam...ratat. Coloana sonora, Kirsten, engleza ei cu accent american, toate strica atmosfera caracteristica epocii. Si eu am avut senzatia de "Not another teen movie" cu tot rozul ala si pseudo-pop-punk-rock-ul specific filmelor gen American Pie&Co.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate