Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum sterg mails din Promotions

Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...

Dupa 20 ani de facultate, am uita...
 Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg

Drept de proprietate intelectuala...
 Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio
 Un nou pericol pt batrani

Ar trebui sa vindem imobiliarele ...

Dupa renuntarea la aparat dentar

pelerinaj in Balcik
 

Generali Asigurari

- - - - -
  • Please log in to reply
26 replies to this topic

#19
Blondyi

Blondyi

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 11.11.2011

View Postlache, on 7th September 2010, 18:49, said:

Confrați păcăliți și fraieriți de această firmă de NIMIC !

ACEASTĂ firmă Generali Asigurări este cea mai PENIBILĂ firmă de asigurări din țara de cacao numită Romania. Sunt SOFER de aproape 30 de ani si am avut diverse evenimente -accidente-nu multe !- , dar asa oameni prost pregătiti ca si inspectorii lor de daune nu am văzut si nu am auzit până deunăzi... când am ajuns să am de-a face cu ei. Așa că îi voi acționa în judecată, pe lângă faptul că mă voi adresa Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor pentru faptul de a nu fi despăgubit integral toate pagubele/avariile mașinii rezultate din accident! :OK:

Așa că respectând tema acestui thread vă spun și eu : FERIȚI- VĂ de această firmă cu sigla leului zburător !. Mai bine puneau PORCUL zburător !!!. Pentru că asta i-ar fi reprezentat MULT mai BINE !!!  :thumbdown:

Gânditi- vă de ZECE ori înainte de a vă selecta asiguratorul, indiferent că e RCA sau CASCO. Nu mergeți la asemenea asigurători !. Culmea e că atunci când noi le plătim asigurarea nu o facem cu țârâita, nici nu ne tocmim. PLATIM și BASTA. Deci avem obligații, dar când e vorba să beneficiem de DREPTUL de a fi despăgubiți.... păi ...ia stați să vedem... să mai socotim... să mai ....  Îmi vine să :puke: ROMANIA țară de kkt- na că am zis-o ...și mie așa rușine...!!! :worthy:
   Nu stiu ce tip de asigurare ati incheiat d-vs ! Pt ce clauze ati optat ! Deoarece nu puteti cere despagubire pe ceva ce de fapt nu ati platit ! De ex. nu puteti cere despagubire pt Daune de apa la motor daca nu ati si optat pt ea. De aceea trebuie sa va informati bine inainte de a incheia o asigurare ! Pt ca s-ar putea sa aveti probleme cu agentul sau brokerul care va vinde produsul ...... si nu cu compania in sine . Oricum daunele despagubite depasesc cu MULT anii de asigurari platiti. Ex: o asigurare CASCO Dacia Logan  10 ani x 500 lei (CASCO/an ,) = 5.000 . Insa in cazul unei daune totale sunteti despagubiti cu valoarea de nou a masinii Dacia Logan 25.300  si nu mai punem suma daunelor "mici" acumulate pe parcursul celor 10 ani. Orice ati face nu iesiti in paguba ! Daca ar fi sa impatiti valoarea masinii la anii pe care o folositi,cat ar trebui sa fie asigurarea pe an?( 25.300 : 10ani = 2.530lei , daca 10 ani am pune deoparte 2.530 am reusi sa acoperim singuri o dauna totala......daca ar fi asa ..... cred ca nu ar mai fi atat de multe masini pe strada .....  )  
   DA valoarea de NOU a masinii,de aceea e important nici sa nu subasigurati masina ,deoarece in cazul unei daune totale nu veti primi dauna decat pt ce valoare de Nou ati asigurat-o . Asta pt ca Generali e prima si printre singurele companii care ofera GRATUIT reintregirea sumei asigurate ,dupa dauna produsa . (aproape toate companiile dupa o dauna iti scade pretul masinii. Ex. O masina de 25.300 lei dupa o dauna de 2.000lei ,valoreaza 23.300 .... asiguratul daca vrea sa fie despagubit cu suma de Nou din inaintea daunei trebuie sa platesca o taxa .......taxa pe care Generali o ofera GRATUIT .

#20
Blondyi

Blondyi

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 11.11.2011

View Postirusu, on 16th March 2010, 01:37, said:

Generali , eah , sa va arat cum arata masina care o am la ei asigurata full casco aproape 5.000 euro pe 5 ani cat e masina in leasing si masina e varza ca fac numai figuri constantatorii de la ei , oricum din greseli invatam , a 2-a oara stiu sa ma feresc cand aud de Generali
Poate ar trebui sa vedeti si cazuri concrete : [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/UiA5EQJOPP4?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#21
test_driver

test_driver

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,693
  • Înscris: 30.01.2006
SI eu am o parere foarte buna despre generali, am avut contact cu ei si sunt jos palaria. Nu la masina mea ce-i drept, dar nu conteaza. Eu i-am comparat cu tiriac care tot in parerea mea sunt cei mai tari, si ma refer la CASCO, la RCA nu stiu.

#22
pogonel

pogonel

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 140
  • Înscris: 06.03.2011
O mare prosteala cu generali, pe site este un configurator care arata un pret mult sub pretul real al asigurarii, 50% din pretul real la asig locuinte, dar mare atentie: nu va asigura BALCONUL, de ce? ptr ca nu locuiti in el, indiferent de suparafata lui, indiferent de ceea ce aveti depus in el, o mare prosteala

#23
stephanatsea

stephanatsea

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,469
  • Înscris: 04.05.2006
Nu stiu daca tine de generali sau altceva, insa la 1.9 platim 350 pe an la rca si la peug 107 cu 100 de lei mai mult. De ce?? Explicatia lor e ca s-a tot scazut rca-ul la prima masina datorita lipsei de evenimente.
Mi se pare ilogic, insa e adevarat.

#24
gvincentiu

gvincentiu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 796
  • Înscris: 03.06.2006
Am avut CASCO la Generali in 2010, 2011, 2012 cu primele reduse de la an la an, de la 1800, 1700, 1600 lei (in prime trimestriale). In ianuarie 2013 intreb cam cat ar fi polita pe 2013, daca o platesc integral si nu am avut niciun incident. Calculeaza madam si spune: 1390 lei daca platiti integral. Revin in februarie sa fac polita si stupoare: a cresut brusc la 1600 cu plata integrala. Intreb, de curiozitate, de ce a crescut prima cand valoarea masinii a scazut fata de anul precedent si nu am avut daune. Raspuns: păi mașina e mai veche (face 5 ani) și probabilitatea de a se intâmpla un accident e mai mare la o masina mai veche, așa că ... doar dacă faceți și RCA la noi ajungem la 1390 lei. (adica 1390+450 = 1840 lei)
Le-am spus pa! și am plecat la ASTRA, unde pentru 24000 lei valoare auto, am platit 1300 asigurare full CASCO și fara franciza + RCA de 300,54 lei. Asa au pierdut Generali un client, iar eu am 240 lei in buzunar.

Edited by gvincentiu, 24 March 2013 - 19:31.


#25
kos_funny

kos_funny

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,185
  • Înscris: 11.07.2007
Si in caz de dauna sa vezi ce o sa iti zica Astra  , paaa !
Nu mai alegeti asigurarile doar dupa pret ca poate veni vremea cand platiti scump economia facuta la incheierea politei . Ma refer aici la asigurarile facultative .

#26
lgdu64

lgdu64

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 21.04.2016
Sa va spun povestea mea. Acum sase ani mi-am facut la Generali Asigurari o asigurare cu acumulare pentru pensie. Intre timp firma Marshaly Asigurari prin care am facut-o s-a desfiintat de serioasa ce era iar cand am vrut sa aflu unele detalii despre dobanda pe care am primit-o in acesti ani nu am avut cu cine sa mai discut. Am sunat de nenumarate ori la Centrul de Relatii cu Clientii de la Generali ca sa sesizez ca doresc sa mi se aloce alta persoana de contact dar am primit numai promisiuni ca voi fi sunat inapoi de Generali dar acest lucru nu s-a intamplat. Am asteptat ca prostul si am sperat degeaba. Ca sa rezolv problema m-am dus personal la un sediu Generali si am facut o cerere ca sa fiu relocat la acea agentie la un alt agent. Dupa circa 1 luna am primit acest acord. Am crezut ca problema mea s-a rezolvat dar ma inselam. Pe nimeni nu interesa persoana mea. Nimeni din agentie nu a fost capabila sa ma lamureasca de ce am obtinut acaea valoare de dobanda si de ce suma mea a crescut cu o suma mult mai mica decat decat cat ar fi trebuit pentru dobanda anuntata de ei. Am avut 3 intalniri cu trei alti agenti dar nici unul nu m-a lamurit, spuneu ca trebuie sa intrebe la conducerea lor dar nu primesc raspuns. Concluzia lor ? Nu mai are rost sa se mai intalneasca cu mine ca si asa nu au cum sa ma lamureasca si m-au lasat pur si simplu balta. Pai cine sa ma lamureasca ? Ca reactie mi-am suspendat de la plata ratelor polita desi am pierdut multi bani dar decat sa dau bani intr-o gaura neagra si nimeni sa nu-mi dea o explicatie pentru ei mai bine nu le mai platesc nimic.
Problema nu s-a incheiat nici asa. In aditionalul la contract pe care il primesc anual mi-au transmis ca polita mea a fost eliberata de la plata ratelor si mi-au precizat noua valoare dar in acelasi timp mi-au oferit si o clauza suplimentara valabila pe anul in curs cum ca mi se va deconta valoarea unor retete medicale din orice cauza in valoare de 600 lei. Cand am avut nevoie sa beneficiez de aceasta cauza m-am lovit de lipsa cronica de informatie sau de reaua vointa a celor de la Generali deoarece unii spuneau ca m-i se va deconta valoarea retetelor conform clauzei aditionale altii sustineau ca nu deoarece polita este suspendata cu toate ca ei mi-au propus aceasta clauza cunoscand starea de suspendare a politei. In prezent astept sa vad cum le pica zarul. Daca nu vor da curs solicitarii mele imi voi cauta dreptatea la CSA.
In consecinta fugiti de numele Generali deoarece sant neseriosi si isi bat joc de clientii lor. In loc sa tina legatura cu clienti lor si sa le raspunda la nelamuriri ei mizeaza pe tacere. Cui nu-i convine sa plece si sa ne lase banii lui!

#27
maxutu

maxutu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 123
  • Înscris: 05.11.2006
Am vandut o masina si nu vor sa-mi returneze,conform legii, valoarea RCA ramasa neconsumata. Tepari

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate