![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Exista software de navigare cu informatii live din trafic?
Last Updated: Nov 13 2006 10:01, Started by
eattorrents
, Nov 12 2006 20:45
·
0

Posted 12 November 2006 - 20:45

Am si eu o intrebare:
Exista cumva un software de navigare pentru un PDA cu informatii live din trafic? Multumesc. |
Posted 12 November 2006 - 23:02

exista mai multe softuri de navigare care suporta preluarea informatiilor live din trafic.
de exemplu Route 66 isi updateaza datele printr-o conexiune la net. miomap si destinator au nevoie de un TMC receiver. |
Posted 12 November 2006 - 23:44

exista mai multe softuri de navigare care suporta preluarea informatiilor live din trafic. de exemplu Route 66 isi updateaza datele printr-o conexiune la net. miomap si destinator au nevoie de un TMC receiver. TMC receiver se gaseste de cumparat? Sau cum functioneaza? Intreb pentru ca sunt cam novice in domeniul asta, nu am de mult timp pda-ul Eu am un ASUS A636. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users