![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Am nevoie de..
Last Updated: Mar 24 2018 20:37, Started by
Dida
, Oct 31 2006 21:13
·
0

Posted 31 October 2006 - 21:13

Moderator edit:
Ii rog pe cei care au nevoie de diverse informatii/referate/caracterizari/eseuri etc. sa posteze aici. Topicurile deschise pentru problemele enumerate mai sus se vor inchide/sterge iar userul, daca nu se conformeaza si recidiveaza, va fi sanctionat. Stiu ca mai exista un topic de genul acesta dar este la Facultati, prin urmare... Pot sa incep eu? ![]() Am nevoie de caracterizarea Chiritei din "Chirita in provintite" - Vasile Alecsandri si a lui Barzoi. Caut acum pe net, dar poate le are cineva.. ![]() Edited by Lucian_M, 07 January 2010 - 19:06. |
Posted 08 November 2006 - 23:37

A făcut cineva "Țiganiada" de Ion Budai-Deleanu? Aveți comentarii, eseuri, orice?
![]() ![]() |
Posted 09 November 2006 - 16:06

Posted 06 December 2006 - 19:13

Are cineva lecțiile de la biologie, cls. a XI-a predate frumos și explicate bine? Eu am o profă destul de aiurea, nu se descurcă fără manual, ne asculta destul de urât și culmea, vreau să dau teză la bio ![]() ![]() Deci, cine mă poate ajuta cu niște pagini scanate? ![]() Iti dau lectiile mele la biologie...daca e mai bine...eu am avut marti teza, am scapat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edited by Any, 06 December 2006 - 19:13. |
Posted 06 December 2006 - 23:10

Iti dau lectiile mele la biologie...daca e mai bine...eu am avut marti teza, am scapat ![]() ![]() |
Posted 08 December 2006 - 14:12

Am primit la romana o tema. Trebuie sa redactez un eseu in care sa urmaresc atitudinea ciobanului Moldovan in fata mortii, si n-am nici o idee. Ce am scris in caiet nu e de ajuns si e oricum cam vag.
Orice ajutor e binevenit. ![]() Edited by MadMike.Mitza, 08 December 2006 - 14:13. |
Posted 12 December 2006 - 19:10

Merci mult. Am avut deja teza. M-am descurcat în principiu, a dat și ceva grilă la care de obicei greșesc (mai ales când sunt mai multe răspunsuri corecte ![]() ![]() cu placere...si eu am o profa aiurea rau...de obicei dupa ce imi preda lectia (daca preda) o transciu acasa si o structurez frumos...daca nu preda o scriu din carte... lectiile de la maduva spinarii si neuron sunt facute din carte... |
Posted 12 December 2006 - 20:38

Pana la urma m-am descurcat cu eseul ala. Am cotrobait prin caietele din clasa a 8-a si pe net si a iesit destul de bine. Cine mai are nevoie de el, sa dea un PM.
![]() |
|
Posted 17 December 2006 - 18:05

Are cineva un comentariu foarte bun despre "Moara cu noroc".
![]() |
Posted 17 December 2006 - 22:30

Posted 20 December 2006 - 21:27

A făcut cineva "Țiganiada" de Ion Budai-Deleanu? Aveți comentarii, eseuri, orice? ![]() ![]() Eu nu am studiat aceasta opera,dar am observat ca e in versuri ....e POVESTIRE , NUVELA , BASM ![]() Eu fac comentarii din vreo patru surse si la teza am scris 12 pagini doua la prima parte la a doua parte un text argumentativ si restul de 9 pagini elecubrat la greu pe ROMANUL MAYTREI ![]() Edited by Quenall Quabin, 20 December 2006 - 21:28. |
Posted 20 December 2006 - 21:58

Eu nu am studiat aceasta opera,dar am observat ca e in versuri ....e POVESTIRE , NUVELA , BASM ![]() Eu fac comentarii din vreo patru surse si la teza am scris 12 pagini doua la prima parte la a doua parte un text argumentativ si restul de 9 pagini elecubrat la greu pe ROMANUL MAYTREI ![]() La Maitreyi aveai ce scrie. Superb roman ![]() Anyway, am scăpat de Țiganiada. N-a dat-o la teză ![]() |
Posted 20 December 2006 - 22:22

Ești în clasa a 12a? Teză de 3 ore? La Maitreyi aveai ce scrie. Superb roman ![]() Anyway, am scăpat de Țiganiada. N-a dat-o la teză ![]() Din pacate sunt in clasa a 12 si trebuie sa bag ca negrii pe plantatie ![]() ![]() La Maitrey nu m-a lasat sa-mi continui ideile...mi-a luat lucrarea...s-a sunat in pauza eu inca scriam...a spus...DACA IESE COLEGELE TALE ITI IAU LUCRAREA...MAI AM UMPIC ... ![]() O teza obositoare...trei ore...tapan in scaun Edited by Quenall Quabin, 20 December 2006 - 22:26. |
|
Posted 20 December 2006 - 22:26

![]() ![]() |
Posted 20 December 2006 - 22:29

Eu ma scris doar 3 pagini la partea a doua
![]() ![]() ![]() |
Posted 20 December 2006 - 22:30

Noua profesoara de matematica ne-a tinut o intreaga prelegere.
Noi suntem ultima generatie care dam BACALAUREATUL sub aceasta forma.Sa lasam poftele trupesti intr-un plan B. In viata vom avea nevoie si de logica matematica . Mai are rost sa scriu ? ![]()
Eu ma scris doar 3 pagini la partea a doua ![]() ![]() ![]() Ce ti-a picat...la partea a III-a...ca la loto din 49 ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users