![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Linux Smoothwall 1.0gpl
Last Updated: Oct 13 2003 14:49, Started by
Djpac2pac
, Oct 05 2003 12:11
·
0

Posted 05 October 2003 - 12:11

Ma ajta cineva cu linuxu asta ? Santem 10 intr-o retea si la net trebuie sa fim 6 cum interzic restu de ip-ui din retea pe acest linux ?
|
Posted 05 October 2003 - 14:26

Vezi ca ai sectiune speciala de Linux. Intreaba acolo.
|
Posted 05 October 2003 - 21:29

Quote Originally posted by Djpac2pac Ma ajta cineva cu linuxu asta ? Santem 10 intr-o retea si la net trebuie sa fim 6 cum interzic restu de ip-ui din retea pe acest linux ? nu am lucrat pe smoothwall dar iti recomand FREESCO ........o distributie mult mai mica si parerea mea cu mult mai multe optiuni.......o gasesti la www.FREESCO.org iar pachete aditionale gasesti la www.FREESCOsoft.com ....................pe un hdd de 100mb si un 486 cu 16mb ram faci un router f. destept ...chiar cu samba, apache si mysql(totusi e recomandat un pentium)...............iar daca te decizi iti dau si manualul in limba romana......configurare cu ajutorul telnetului,ssh-ului,browser web..........un setup f. simplu...nu necesita decat niste cunostinte tcp/ip |
Posted 06 October 2003 - 11:42

Poti sa incerci ca pe calculatoarele cu net sa instalezi inca o data TCP/IP protocol care sa aiba IP-uri din aceeasi grupa cu IP-ul Green de pe router. Ideea este ca daca afla si ceilalti....
|
Posted 06 October 2003 - 21:46

Mltumesc la toti care s-au gandit si la mine.
Sato cu ipuriie e mai nasol ca se afla in 2 secunde stii cum este. Apropo am un p1 la 166 64 ram hdd de 2g Multumesc Crash o sa il incerc Fresco sa vad cum e . Scuze inca o data pt postarea la Software. |
Posted 07 October 2003 - 18:40

Trebuie sa editezi /etc/rc.d/rc.firewall.up si imediat dupa
iptables -P OUTPUT ACCEPT trebuie sa scrii iptables -A INPUT -p TCP -i eth0 -s 192.168.0.3 -j DROP unde 192.168.0.3 este ip-ul care vrei sa-l blochezi |
Posted 08 October 2003 - 10:09

Sato man eu nu prea ma pricep la linux cum fac sa bag comeziile astea si unde de ex din root ce fac?
ex: ionroot# cum fac si unde bag comenizille alea? Thx. |
Posted 08 October 2003 - 10:11

uite asa scrie [email protected]~# e ascuma e acuma cum fac ?
|
Posted 08 October 2003 - 10:19

am dat asa /etc/rc.d/rc.firewall.up si mi-a aparut ceva de genu` ipchains -f or -help
|
Posted 08 October 2003 - 11:23

Quote Originally posted by Sato Trebuie sa editezi /etc/rc.d/rc.firewall.up si imediat dupa iptables -P OUTPUT ACCEPT trebuie sa scrii iptables -A INPUT -p TCP -i eth0 -s 192.168.0.3 -j DROP unde 192.168.0.3 este ip-ul care vrei sa-l blochezi nu ai cum sa bagi regulile astea .....deoarece versiunea ta este facuta pe ipchains ...doar versiunea 2.0 care este inca beta e facuta cu iptables si kernel 2.4.20 P.S: pana la urma incerci cu smoothwall-ul? ipchains -A forward -s 192.168.0.2 -j REJECT unde 192.168.0.2 este ip-ul pe cre nu vrei sa mearga netul atentie regula o bagi dupa linia ipchains -N block P.S 2 :daca cineva din retea isi schimba ip-ul cu unul bun automat ii va merge si il va bloca pe detinatorul de drept al ip-ului respectiv |
|
Posted 08 October 2003 - 18:56

Scrii
joe /etc/rc.d/rc.firewall.up iti apare o fereastra de editare si apoi scrii ce a zis Crash Pentru salvare apesi Ctrl-K, apoi S , te intreaba numele fisierului care default este rc.firewall.up si confirmi cu OK verifici cu ip-ul respectiv. Ca sa iesi apesi Ctrl-K, apoi Q La sfarsit restartezi compul. |
Posted 13 October 2003 - 14:49

nici in versiunea voyager nu merge
am luat alt linux - clark connect home -care face si limitare de banda si acuma iara am probleme e data asta cu dns-u adica daca dau din root ping www.kappa.ro imi zice unknown host da daca ii dap ping pe ip-u de la kappa merge si de pe statii daca scriu in browser http://194.102.255.4 adica ip de la www.kappa.ro merge incarca pagina . hellp me |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users