Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Blu Ray ASUS BW-16D1HT

Mai multe canale din grupul Linus...

Problema primire apel Vodafone ca...

De ce TVR nu mai emite pe DVB T2?
 Vrem sa ne reparam/infrumusetam p...

Ce rasa de catei sunt?

Sfat mașina sh

Ledvance nu mai funcționeaza...
 Sa bagam latina, religia la bac -...

Știri și mișcari c...

O chestiune despre "legendara...

ACM lipsa - Motan Start BT
 Sfat cumparare masina noua

Ford Mondeo IV 2.0 TDCI

S10+ amprenta cu folie dubla

FED (US) creste din nou dobanda c...

ROUTE .... Ip public

- - - - -
  • Please log in to reply
2 replies to this topic

borgotech

borgotech

New Member

• Grup: Members
Buna,
Am o clasa de adrese publice 81.xx.xx.17 pana la 81.xx.xx.31 Ip-ul 81.xx.xx.17 este ip-ul serverului meu iar celelalte adrese ramase doresc sa le routez prin server  ptr. a evita unele probleme de mirc si alte programe care nu le convine un singur ip public. Am configurat un sistem cu Slackware si as dori sa-l folosesc ca router, care sa route-ze ip-urile publice....nu sa faca NAT.....va rog fumos sa ma ajutati. Eu sunt incepator in linux...de fapt nu am mai facut asa ceva ...chestia cu NAT o cunosc si ma descurc cu ea...dar nu vreau sa fac NAT atata timp cat am ip-uri publice.

Cu respect Minu S

vulcaneanul

vulcaneanul

Member

Vizualizare mesajborgotech, pe Sep 21 2006, 14:23, a scris:

Buna,
Am o clasa de adrese publice 81.xx.xx.17 pana la 81.xx.xx.31 Ip-ul 81.xx.xx.17 este ip-ul serverului meu iar celelalte adrese ramase doresc sa le routez prin server  ptr. a evita unele probleme de mirc si alte programe care nu le convine un singur ip public. Am configurat un sistem cu Slackware si as dori sa-l folosesc ca router, care sa route-ze ip-urile publice....nu sa faca NAT.....va rog fumos sa ma ajutati. Eu sunt incepator in linux...de fapt nu am mai facut asa ceva ...chestia cu NAT o cunosc si ma descurc cu ea...dar nu vreau sa fac NAT atata timp cat am ip-uri publice.

Cu respect Minu S
odata aveam linia asta in iptables
-A POSTROUTING -o eth0 -s 192.168.0.0/255.255.255.0 -j SNAT --to-source 81.xx.xx.18-81.xx.xx.31
sper sa fie ceea ce cauti

alicumircea

alicumircea

Member

nu iti sugerez snat-ul. Teoretic nu trebuie sa faci nimic decat sa setezi bine interfetele de retea si sa activezi ipv4 forward. Uite aici o problema care am avut-o eu:

http://forum.softped...howtopic=160253

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate