![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Despre CAINI
Last Updated: Oct 24 2023 16:31, Started by
morogan
, Sep 09 2003 21:16
·
33

Posted 09 September 2003 - 21:16

De astazi sunt foarte fericitul proprietar al unui Boxer Tigrat, mascul, de 7sapt, cu pedigree (origine controlata, ambii parinti campioni - inregistrati).
Mai am un cocker spaniel negru (de fapt acum e la parintii mei, nu au vrut sa mi-l mai dea) si am decis sa imi iau si eu un 'prieten' Care m-am decis sa fie Boxer Tigrat. Il cheama Tiger si va atasez poza lui. Voi mai pune, asta e una facuta acush, in graba, cum l-am adus. Va voi tine la curent cu evolutia lui si poate voi convinge si pe altii sa creasca un asemenea caine. Attached FilesEdited by me_and_myself, 15 May 2007 - 21:18. |
Posted 09 September 2003 - 23:24

e superdulce, pacat ca nu raman asa cainii.
de-asta imi plac mie pisicile sa-l porti sanatos :) |
Posted 09 September 2003 - 23:58

Nice dog , da' de ce e asa suparat ? :) .
Sa-ti traiasca ! P.S> Fara gluma , nu are cumva conjunctivita ? e foarte frecventa la caini ... |
Posted 10 September 2003 - 02:24

ce simpatic e... sa il ai sanatos mult mult timp :)
ochisorii.. nu cred ca e conjunctivita.. si raposatu meu catzel a avut ochii rosii primele cateva zile dupa ce l-am luat de la mama lui.. o sa iti zica veterinaru la vaccin daca e ceva. boxer tigrat.. ce misto.. cateii astia sunt tare jucausi, da stiu sa si apere, o sa te rupi de ras cu el, e comic de la natura.. sa vezi ce frumos fac atunci cand alearga pe gresie si vor sa schimbe directia.. fug cu fundu inainte in pereti:) sa ai grija de el, e superb |
Posted 10 September 2003 - 02:41

morogane... felicitari!!! sa fitzi buni prieteni. boxerii sunt FOARTE deshteptzi de obicei! numa nu vorbesc dar daca stai suficient cu ei, vei vedea ca te intzelegi cu ei perfect. eu nu am avut boxer niciodata dar au avut vecinii mei in romania, frunza o chema, era o ea shi era extraordinar de deshteapta. ne shtia dupa nume!!!! daca ii dadeai ceva sa duca cuiva, indicat dupa nume shi cunoshtea persoana nu greshea niciodata.
e tare simpatic asta al tau ! |
Posted 10 September 2003 - 08:50

Sa-ti traiasca.
Poate ii mai pui o poza, cand nu o sa mai arate asa suparat. |
|
Posted 10 September 2003 - 09:12

dragut, pacat ca nu ramane asa toata viata...cine ii pune sa creasca...nu stiu :) .......Altfel mi-as lua si eu unu
:cya: |
Posted 10 September 2003 - 09:23

cine ii pune? well, e un hormon, secretat in adenohipofiza, pe numele lui STH (somatothrop hormon)... ala ii face sa creasca, shi nu numai pe ei.. pe toata lumea :) opreshte STH shi ramane mic...
|
Posted 10 September 2003 - 09:29

mda arty....numa' tu puteai sa scoti asemenea faza la o gluma :) :cool:
:cya: |
Posted 10 September 2003 - 10:45

Sa nu-l lasi sa se pise si kc pe trotuare si in fata blocului. Si mai ales pe rotile de la masini.
E tare frumos. |
|
Posted 10 September 2003 - 11:30

E superb morogan.
Sa te bucuri de el (si el de tine) cat mai mult :) Mai asteptam poze sa-l vedem zambind :-) |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users