![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Ovare polichistice
Last Updated: Sep 16 2015 18:37, Started by
Optimix
, Aug 26 2006 14:45
·
0

Posted 02 September 2014 - 14:07

Si eu fac tratament cu Duphaston de cateva luni pentru ovare polichistice in toata regula + reglarea ciclului, este foarte bun si pentru stabilizarea sarcinii. Din pacate, se pare ca nu pot scapa de problema, pot doar sa o tin sub control prin tratament.
Nu m-am ingrasat deloc de cand am inceput tratamentul, ba chiar am mai slabit putin ![]() |
Posted 16 September 2015 - 17:38

Pe mine ma termina psihic PCOS, fara Duphaston am parte de menstruatie haotica, care apare complet de-a-n boulea. Noroc ca am metabolism bun si imi mentim greutatea, cu toti hormonii sintetici ai lui papura voda.
|
Posted 16 September 2015 - 18:37

Edit: Inositolul trebuie luat cu sfintenie dimineata si seara, pana la aparitia sarcinii.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users