Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Reprezentanța B.B.C. (Brown, Bove...

Analizele Medicale, intre fericir...

Recomandare carcasa si sursa cu pwm
 Cum s-ar putea face plafonarea pr...

Preparing automatic repair diagno...

Planul Samsung pentru urmatorii 5...

videoproiector vs oricare display
 Produse comandate din china (wish...

probleme mașina de spalat rufe

Magazine care vand bere la keg

Proiect ciudat legat de metaverse...
 Daniel Fenechiu: Nu vom aște...

Transfer in acelasi pc cu FTP

Și daca industria europeana ...

Alimentare camera ip distanta 50m
 

CLASAMENT LIGA1 fotbal romania

- - - - -
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
Vlaicu_bog

Vlaicu_bog

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 68
  • Înscris: 06.02.2006
Please as vrea sa fac un program care sa calculeze clasamentul ligii 1 din romania.
sunt incepator in VISUAL BASIC si nu stiu de unde sa incep si as vrea daca ma ajuta cineva si imi zice ce sa fac prima data.
Va multumesc anticipat .

userul meu de messenger este daflexx2003 va rog sa ma ajutati.

#2
iulian.dronca

iulian.dronca

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,681
  • Înscris: 15.05.2006

View PostVlaicu_bog, on Aug 4 2006, 15:31, said:

Please as vrea sa fac un program care sa calculeze clasamentul ligii 1 din romania.
sunt incepator in VISUAL BASIC si nu stiu de unde sa incep si as vrea daca ma ajuta cineva si imi zice ce sa fac prima data.
Va multumesc anticipat .

userul meu de messenger este daflexx2003 va rog sa ma ajutati.

Daca reusesti sa-l faci, poate ne ajuti si pe noi la liga de pronosticuri care merge in paralel cu liga de fotbal de aici.
Mult succes!

#3
Vlaicu_bog

Vlaicu_bog

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 68
  • Înscris: 06.02.2006

View Postiulian.dronca, on Aug 4 2006, 15:41, said:

Daca reusesti sa-l faci, poate ne ajuti si pe noi la liga de pronosticuri care merge in paralel cu liga de fotbal de aici.
Mult succes!



am facut unul in excel insa as vrea sa-l fac in visual basic ca este mai emancipat ti-am zis il faca daca ma ajuta cineva sa imi zica ce trebuie sa fac prima oara ce baze de date sa fac etc.
cel din excel are un macro destul de mare in spate.

#4
B3aT

B3aT

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 749
  • Înscris: 02.03.2005
Parerea mea e ca nu trebuie baza e date , un fisier csv ajunge(adica un fisier text cu elementele separate prin , ), dar o sa te chinui la sortare modificare date. Varianta simpla ar fi o baza de date access.

Edited by B3aT, 05 August 2006 - 00:17.


#5
RAZ

RAZ

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,227
  • Înscris: 15.10.2004

View PostVlaicu_bog, on Aug 4 2006, 15:00, said:

am facut unul in excel insa as vrea sa-l fac in visual basic ca este mai emancipat ti-am zis il faca daca ma ajuta cineva sa imi zica ce trebuie sa fac prima oara ce baze de date sa fac etc.
cel din excel are un macro destul de mare in spate.
Pai da si tu mai multe detalii (ce se calculeaza? cum? etc), nu te astepta ca cineva sa ti-l faca si tu sa primesti credite pe el  :P   eu unul nu stiu cu ce se mananca "calcularea clasamentului ligii" si nu te pot ajuta daca-mi spui doar atat :) eventual ataseaza si excel-ul , o baza de date probabil nu e necesara daca n-o sa ai mai mult de 4-5000 de inregistrari. Daca nu sti VB poti incepe de aici
succes! :peacefingers:

#6
B3aT

B3aT

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 749
  • Înscris: 02.03.2005
Uite am inceput eu proiectul , am facut citirea datelor, scrierea in fisier si sortarea dupa punctaj. Restul te descurci u . Proiectul are un modul functii unde este si functia main. Am folosit metoda prin interschimbare pt sortare.
Sper sa apar si eu la autori :)).

Attached File  liga1.zip   2.52K   243 downloads

#7
Vlaicu_bog

Vlaicu_bog

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 68
  • Înscris: 06.02.2006

View PostB3aT, on Aug 6 2006, 16:08, said:

Uite am inceput eu proiectul , am facut citirea datelor, scrierea in fisier si sortarea dupa punctaj. Restul te descurci u . Proiectul are un modul functii unde este si functia main. Am folosit metoda prin interschimbare pt sortare.
Sper sa apar si eu la autori :)).

Attachment attachment
cu siguranta apari la autori insa nu stiu daca imi ste de folos ce mi-ai trimis acolo pt ca am mai spus folosesc visual basic 2005 crd ca ai facut in alta versiune de basic.

#8
iulyk_iulyan

iulyk_iulyan

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 26.08.2006
As vrea si eu un excel ceva care sa faca clasament as vrea sa fac clasamentul ligii a 4 si nu am cu ce ms

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate