Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Va doriți revenirea tramvaielor p...

Modificare publici

Constructie bicicleta electrica
 Exponometru extern si obiectiv de...

Izomeri

Recomandare TV

Prostamin forte - bun la ceva?
 eroare in Windows Server

Creștere testestoron natural

Camere ip aditionale HGNVK48902

Canon 1300D probleme de focalizare
 limitatoare de viteza

Camera auto DVR interior-exterior

Astrologul Minerva angajata la BNR

Problema electronica Mercedes C22...
 

Problema card memorie 256MB SD Pretec

- - - - -
  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
dan81

dan81

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 346
  • Înscris: 09.06.2006
am si eu o problema destul de ciudata , am cumparat o camera video Canon care poate sa faca si poze si filmulete pe care le stocheaza pe un card SD ( in cazul meu un Pretec de 256 MB) . Problema e ca de fiecare data cand deschid camera imi apare cu rosu mesajul "card error" si binenteles ca in cazul asta nu pot face nici o poza . din cand in cand merge , nu mai apare eroarea respectiva , fac o poza - doua si iar respectivul mesaj  :cursing: ecran albastru si card error scris cu rosu . camera are optiune sa formateze cardul , am crezut ca de la asta e , l-am formatat de nu stiu cate ori dar eroarea persista ... intrebarea e , cine e vinovatul , camera video e busita sau cardul de memorie stricat din fabricatie ??  :confuzzled:

#2
the_barzaune

the_barzaune

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,087
  • Înscris: 10.08.2005
mai degraba cardul...du-te cu el inapoi si cere altul sa-l probezi sau pur si simplu fa rost de alt card si vezi daca de la el e problema.

#3
krossfire

krossfire

    Lord of the Bunnies

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,346
  • Înscris: 21.04.2006
Stai nelinisitit, sunt destule posiblitati sa fie si de la camera.

Joaca-te putin cu MMC-ul venit in pachetul original Canon.

De asemenea merge sa dai si un Low-Level format, si un format de pe calculator :)

#4
ironR

ironR

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 52
  • Înscris: 20.07.2006
NU VA FACETI SPERANTE AIUREA, CARDURILE PRETEC SUNT JALNICE. AM SI EU UNU PRIMIT CADOU CU O CAMERA CANON SI FACE LA FEL (512Mb, 60X). NU SUNT BUNE DE NIMIC. NU INTELEG DE CE LE MAI DAU??? DACA TOT NU SUNT BUNE MAI BINE SA SPUNA K LE DAU CADOU, DAR SA STIM SA NE LAUDAM CU ELE, NU SA LE SI FOLOSIM! PACAT DE CANON CA NU SE IMPLICA PUTIN IN IMAGINEA COORDONARII ACESTOR "PROMOTII". FARA CUVINE. SI EU L-AM FORMATAT DE NU STIU CATE ORI, DAR NIMIC, MAI AM UN ALT CARD SYCRON CARE ESTE FOARTE IEFTIN, DAR DE 3 ANI NU AM AVUT NICI O PROBLEMA CU EL, MERGE CA IN PRIMA ZI  :D , SPER SA VADA CAT MAI MULTI ACEST COMENTARIU. VA SALUT!

#5
skin311

skin311

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,201
  • Înscris: 26.11.2006
1. nu intelegi scopul promotiei? de ce nu ti-ai luat camera la aceeasi bani, fara card?
2. canon n-are nicio legatura cu promotiile, ci distribuitorii.

#6
cobradinberceni

cobradinberceni

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 28
  • Înscris: 17.06.2005

View Postskin311, on May 26 2007, 19:03, said:

1. nu intelegi scopul promotiei? de ce nu ti-ai luat camera la aceeasi bani, fara card?
2. canon n-are nicio legatura cu promotiile, ci distribuitorii.
2. Am cumparat camera foto Canon chiar de la importator si am primit celebrul deja card Pretec, care mi-a facut figura de doua ori: dupa fotografieri (cam 300 poze ~ 60% capacitatea cardului) si vizualizari ale pozelor pe aparat fara probleme, a urmat descarcarea fotografiilor, moment in care mi-a dat urmatorul mesaj: "nicio imagine".  :deadtongue: Noroc cu niste programe de recuperat imagini si un card reader, altfel pierdeam tot. Si faza s-a intamplat de doua ori, dupa ce cardul fusese formatat si descarcat fara alte probleme. In fine, ma orientez spre un card despre care nu am auzit probleme.

#7
L0ndon

L0ndon

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 17.08.2006

View Postcobradinberceni, on Jun 17 2007, 00:02, said:

2. Am cumparat camera foto Canon chiar de la importator si am primit celebrul deja card Pretec, care mi-a facut figura de doua ori: dupa fotografieri (cam 300 poze ~ 60% capacitatea cardului) si vizualizari ale pozelor pe aparat fara probleme, a urmat descarcarea fotografiilor, moment in care mi-a dat urmatorul mesaj: "nicio imagine".  :deadtongue: Noroc cu niste programe de recuperat imagini si un card reader, altfel pierdeam tot. Si faza s-a intamplat de doua ori, dupa ce cardul fusese formatat si descarcat fara alte probleme. In fine, ma orientez spre un card despre care nu am auzit probleme.





imi spui si mie te rog un nume de program de recuperat imagini?

#8
shmocs

shmocs

    Junior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 39
  • Înscris: 11.05.2007
Se intampla adin nou :|
Canon A710iS + Pretec de 512MB SD 60x (cadou) : poze la greu la munte; acasa la download .. no image !!!

Despre soft ce sa zic... am gasit un freeware la http://www.softwarep...y-security.html dar, am incercat la 2 card readere si nu se vede nimic cand se introduce cardul in slot. Pur si simplu e mort.. nu detecteaza mediul acolo... Am incercat si in linux.. nimic e praf. Deci nici nu se mai pune problema de recovery.

In fine, cei de unde am luat eu camera(http://www.3e.ro) au retras imediat "promotia" de rusine pentru Canon si imi schimba gratis cardul cu unul mai bun. Pacat de poze...

Canon: sanatate maxima..
iar Pretec ...: sa fii iubit

#9
cupercutza

cupercutza

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 56
  • Înscris: 09.03.2007
Cam asa am patit si eu. Mi-am luat o camera Canon A550 si am primit bonus un card de 512 Pretec. Toate bune si frumoase pana la un moment dat. Am facut mai multe filmuletze, si pana la urma imi aparea numai unul singur k exista pe card (ultimul). Restul nu imi mai apareau. Am folosit un program de recuperare CardRecovery si cu ajutorul unui cititor de carduri am reusit sa recuperez cateva filmulete , dar numai cam 5 sec din ele. Deci nu am reusit sa recuperez tot. Apoi am sters ce era pe card si mi-a aparut Eroare Card Memorie. Am scos cardul si l-am pus pe cel de 16M primit de la Canon si cu ala merge. Banuiesc k acel card Pretec este unul foarte bun , dar de aruncat. Asta este, distribuitorii astia fac multe pentru a-si vinde produsele.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate