![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Help mouse
Last Updated: Jul 19 2003 09:26, Started by
petman
, Jul 18 2003 20:07
·
0

Posted 18 July 2003 - 20:07

De cateva zile mouse-ul meu a luat-o razna. Nu-l ating dar cursorul incepe o cursa nebuneasca pe ecran, stanga-dreapta. Chiar si atunci cand vreau sa dau un click pe ceva, imi zboara cursorul. Ce poate fi?
L-am curatat, am scanat de virusi, face si cand nu sunt pe net. Ma gandesc ca e dus ceva la el dar nu vad ce, asa dintr-o data, nici nu l-am trantit macar. Vreau un sfat: se merita sa bag niste bani intr-un mouse de asta mai ieftin, 400 k - 500 k, optic cu cablu sau wireless? |
Posted 18 July 2003 - 21:07

N-ai spus cum se numeste mouse-ul pe care il acum, dar banuiesc ca n-o fi ceva de marca.
![]() Si modelele de soareci ieftini optici pot avea aceleasi probleme, poti insa sa ai si noroc cumparand unul "mai de calitate". Solutia: cumperi mai des si mai ieftin sau cumperi mai rar dar mai scump. |
Posted 18 July 2003 - 21:14

numai vezi sa nu fie vreun mouse.exe prin procese... ca ..recunosc..eu m-am mai jucat cu asa ceva pe la cunoscuti..si se plangeau ca si tine
![]() ![]() |
Posted 18 July 2003 - 21:48

Mouse-ul de acu e un logitech cu 3 butoane si scroll. Nu am nimic in procese suspect. E ciudat ca nu face tot timpul.
|
Posted 18 July 2003 - 22:00

foarte posibil sa fie cablul/mufa ps2.
am mai patit si eu cam la fel ![]() |
Posted 18 July 2003 - 23:51

daca vrei sa dai relativ putin bani (<1.000.000) si nu vrei jocuri, mergi pe un wireless optical ieftin.
daca vrei ceva bun, mx700. |
Posted 19 July 2003 - 03:14

Aceleasi probleme le am si eu cu un A4Tech cu scroll, dar pe alte sisteme functioneaza !
|
Posted 19 July 2003 - 09:26

eu am un microsoft optical si cu scrol si nu am avut probleme si il am de 6 luni
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users