Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Open WRT nu sincronizeaza ceasul ...

salariu plafonat

sistem actionare electrica pentru...

Sfaturi achizitie auto ~10k€
 ICC/ICM soft monitorizare si cont...

Recomandare ipad

Ce fel de disc pentru acest circu...

Windows 11 24H2 pe release?
 Intrebare motor auto

Opel Astra K

Romania - tara formelor fara fond?

Probleme sistem audio mașina
 Radio care se incinge

problema -amplificator cu tranzis...

Retragere bani din cont inainte d...

Plata cu cardul si bacsisul
 

Fotografia...

- - - - -
  • Please log in to reply
92 replies to this topic

#55
ccezar2004

ccezar2004

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,318
  • Înscris: 16.06.2004
solutia e simpla... muuuult mai simpla decat pare... nu avem nevoie nici de separare nici de alt forum sau cine stie ce balarii....  solutia se regaseste in semnatura mea.... care se vrea un manifest antiflame-uri...

#56
mikele

mikele

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 83
  • Înscris: 19.05.2005
Desi contributia mea la ''viata'' acestei arii tinde la 0.000001... as prefera ca lucrurile sa ramina asa!
De ce? pentru ca-mi place atmosfera asa cum este  acum!
Pentru ca imi plac ''mistourile''
Pentru ca desi nu-i cunosc ''face to face'', unii din cei de pe aici imi sint simpatici ( sper sa nu se supere)! Si asta chiar daca mi-am luat-o si eu destul de tare...
Pentru ca cei de aici fac scoala cu  incepatorii care chiar sint pasionati! Si asta se vede prin calitatea imaginilor postate  ( de catre unii)  aici sau pe blogurile proprii!
PS! Da ca cumva se intimpla alteva... si se considera ca merit ( desi repet: nu cred ca am ''resursele'' necesare), please PM!

#57
Cadyllac

Cadyllac

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,414
  • Înscris: 11.04.2004
in ultimul timp ''mistourile'' sunt cele mai abordate
si nu de ''cei cu vechime'' ci de incepatori sau de necunoscuti in ale fotografiei la adresa celor mai vechi de pe arie

lucru care ma deranjeaza

eu sunt de parere ca daca moderatorii (ca acum sunt 2) ar sanctiona/aplica regulamentul (cum se facea odata) nu ar mai fi toata harababura asta

daca e cineva care simte nevoia sa imi raspunda pe tonuri mistocare poate sa o faca pe PM !

Edited by Cadyllac, 20 June 2006 - 21:41.


#58
AlexIP

AlexIP

    marele licurici

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,763
  • Înscris: 25.09.2004
Well, baieti (edit: si fete, of course), sa asteptam si sa vedem ce se intampla. Eu unul sunt nerabdator sa aflu rezultatul discutiilor. :mellow:

edit: daca mai are careva opinii... please go on.

Edited by AlexIP, 20 June 2006 - 21:48.


#59
ezekio

ezekio

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,679
  • Înscris: 07.01.2002
Am învăţat aici pe forum, învăţ aici pe forum, mă enervează şmecherii şi prea cunoscătorii, persoanele care vorbesc în dodii înţelese numai de ele şamd.

Până ne arată tudor ce are de gând eu sunt pt. formatul actual cu menţiunea ca regulamentul să fie mai drastic aplicat(până acuma mr.fred a mers pe principiul hai să nu-l ard de prima, a 2a, a na oară pe userul x care face mişto e offtopic până-n pânzele albe şamd.)

Râmăn aici să-nvăţ şi să-mi aduc aportul dacă talentul meu m-ajută, nu ameninţ cu plecări and stuff.

#60
Clayman

Clayman

    InFlamer

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,068
  • Înscris: 28.04.2004
"Din doua una, dati-mi voie: ori sa se revizuiasca, primesc! dar sa nu se schimbe nimica; ori sa nu se revizuiasca, primesc! dar atunci sa se schimbe pe ici pe colo, si anume în punctele... esentiale... Din aceasta dilema nu puteti iesi... Am zis!" I.L. Caragiale  :lol:

Noi sa fim sanatosi!

#61
ccezar2004

ccezar2004

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,318
  • Înscris: 16.06.2004
aaa... pai abia acum am vazut topic-ul cu tudordx... ca nu s-a prezentat...

acu ma intreb si eu.... toata lumea buna de pe aici vorbeste despre ce vor ei, ca sunt anumite standarde etc... pai faceti oameni buni un regulament sticky macar... sa fie lumea avertizata.... aici e doar pentru "cei despre care nu vorbim"... daca esti varza... fa pasi!... valea!

si inca o treaba.... ce e cu afirmatiile de genul

Quote

De-abia astept sa vad concursurile foto dupa ce plecam cu totii...  Poate ca o sa mai intru sa ma distrez putin.

chiar aveti impresia ca sunteti capatul artei fotogrfice in lumea asta... ca moare arta fara voi... si unii se mai luau de Monitox ca se crede nu'sh ce zeitatea.... ia mai analizati la voi intai....



si revin..... solutia e simpla:


daca va simtiti lezati de simplitatea unui subiect sau de necunoasterea vreunui "forumist" atunci nu mai interveniti si pastrati-va avantul pentru discutiile cu adevarat serioase

Edited by ccezar2004, 20 June 2006 - 22:12.


#62
Taxon

Taxon

    Cârcotaș nesuferit

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,092
  • Înscris: 19.01.2004
am venit pe aria foto din celelalte sectiuni ale softpediei (ex. de mr.fred m-am impiedicat prima data pe webmaster, cu ceva ani in urma).
in prezent, cred ca stau -din tot forumul- cel mai mult pe aria asta.
nu imi place cum modereaza mr.fred, dar faptul ca aria asta a ajuns una din cele mai bune sectiuni foto din forumurile romanesti spune destule despre munca lui.
ma agaseaza mistocareala de mitici pe care o fac unii cu multi P in semnatura si amicii/epigonii lor. "haita", cum ii zic eu, fiindca pe aria asta exista un comportament canin cind e vorba de nou veniti.
ma agaseaza si intoleranta de care se da dovada pe aici.
dar, cum ziceam in alt post, exista oameni si oameni.
ma bucur ca am cunoscut virtual un rigid aurel, un msdan, un sato, un florinel, un cold_fire, un dragos ... si asa mai departe, sinteti sumedenie cei carora le citesc/vad cu placere posturile.

de ce nu sint mai prezent/vizibil pe aria asta: imi repugna linia din regulament care zice ca "posturile devin proprietatea softpedia".

Edited by Taxon, 20 June 2006 - 22:24.


#63
templierul

templierul

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 05.08.2005
Salut tuturor!
Postez foarte rar, mai mult citesc, iar acest subiect m-a facut sa-mi dau si eu cu parerea.Poate conteaza...
Cea de-a doua camera foto a vietii mele, am luat-o ca urmare a parerilor/recomandarilor de pe acest forum. Sunt multumit de ea si imi place sa experimentez tot ce vad ca reusesc altii mult mai bine. Voi ramane un pozar de duminica, desi in cercul meu de prieteni sunt considerat profesionist, in cea mai mare parte tot datorita acestui forum.

Pentru cel ce te simti luat in balon de cei ,,grei'': gandeste-te ca totusi fotografia este o arta iar cei ce-ti raspund acid la pozele tale, o fac astfel doar pentru ca amatorul din tine se crede artist, nestiind ca altii muncesc ani lungi pentru a ajunge acolo unde crezi tu ca esti acum...Invata sa citesti printre randuri, pretuieste sfatul primit si nu mai fi suparat pentru faptul ca altii se manifesta altfel decat tine.

Am avut intotdeauna respect pentru cei ce ajung pe culmi intr-un domeniu sau altul.

#64
ccezar2004

ccezar2004

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,318
  • Înscris: 16.06.2004
pai si care ar fi diferenta intre a citi printre randuri ce se aplica necunoscatorilor cand se poate cere cunoscatorilor sa citeasca printre topic-uri?... oare nu e cam acelasi lucru?....

#65
Rigid Aurel

Rigid Aurel

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,564
  • Înscris: 14.07.2004
Bine punctat taxon, legat de proprietate. Oricum este o aberatie legala. Cel putin in privinta fotografiilor, Legea nr.8 spune clar ca proprietatea intelectuala este a celui care face publica opera. Deci in nici un caz a celui care detine media prin care opera devine publica. Cei care ma cunosc stiu si ca ma pricep mai bine la chestii din'astea decat la fotografie.
Asta este si raspunsul pentru cei nemultumiti ca nu se mai pun decat teasere pe aici cu linkuri catre alte galerii. Multi au fost intimidati de aceasta dispozitie aberanta din regulament.
Aceasta dispozitie, pe langa modul de a pune problema de catre admini in cateva randuri au creat ceva agitatie. E adevarat ca bisnisul e al vostru, dar aportul vostru direct la ajungerea ariei foto acolo unde se alfa, este nesemnificativ. Imi amintesc de niste clienti ai mei care gestionau un forum acum 5-6 ani. Un forum foarte popular la acea vreme. Dupa o serie de afirmatii de genul: e forumul nostru, daca nu va convine nu mai veniti, s-a facut o liniste pe acolo de nu i-a mai deranjat mai nimeni.
Eu nu zic ca asta se va intampla aici. Chiar e putin probabil. Dar dupa cum ati vazut, majoritatea userilor si chiar admini de forum de fotografie au recunoscut ca vin aici sa invete lucruri pe care le inveti mai greu pe alte forumuri romanesti.
NU este un santaj sau o amenintare faptul ca aceasta comunitate poate migra. Este singurul gest firesc atunci cand cineva ignora munca unora ca mine si altii ca mine.  Cred ca impresia adminilor ca forumul le apartine este flasa. Serverul va apartine, domeniul va apartine, bisnisul va aprtine, dar forumul, discutiile, opiniile, informatiile si fotografiile de aici sunt aportul nostru al tuturor. Iar comunitatea foto de aici este vie, traieste, se misca, se dezvolta si are viata ei. Daca nu reusiti sa intelegeti si sa respectati acest adevar este problema voastra. Daca noi suntem dispusi sa inghitim chestia asta...e problema noastra.

Edited by Rigid Aurel, 20 June 2006 - 22:40.


#66
mr.fred

mr.fred

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,137
  • Înscris: 29.01.2004
Haideti sa va povestesc concluzia discutie cu monitox. Pentru usurare vom preciza din capul locului ce-si doreste fiecare dintre partile beligerante, apoi ce-am obtinut.

Haita
- pastrearea 'nivelului' actual al discutilor, neincurajarea mediocritatii, a lipsei de talent si a declansarilor intamplatoare prin divizarea in amatori si avansati
- pastrarea unei oarecare libertati (a se citi atmosfera mai vesela) si a unui climat familial ca si pana acum

Admini
- mai multa ordine in sectiunea foto
- mai putine mistouri.

Ce s-a obtinut, combinand cele 2
- organizarea ariei prin impartirea in 2 mari categorii, fiecare cu subforumri, astfel: partea tehnica si partea artistica a problemei. La tehnic vor exista subarii ca DSLR-uri, P&S, trepiede, cadruri, obiective s.a.m.d., La artistic vor fi blog-uri, iesiri foto, concursuri, noutati s.a.m.d. Structura nu e hotarata inca si va fi finalizata in urmatoarele zile. Nu va exista arie de incepatori .
- Mistourile vor fi compensate printr-un rapsuns ontopic. Adica, dai un raspuns la obiect, poti in partea a doua a postului sa faci o gluma. Nu merge gluma fara ontopic.
- ca sa nu ne suprapunem, sa nu bulversam lumea, Tudor va prelua partea tehnica ramand la subsemnatul cea de ordin visual.

#67
Rigid Aurel

Rigid Aurel

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,564
  • Înscris: 14.07.2004
Si aberatia din regulament ramane?

#68
Sakura

Sakura

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,007
  • Înscris: 14.04.2004

View Postmr.fred, on Jun 20 2006, 23:38, said:

- Mistourile vor fi compensate printr-un rapsuns ontopic. Adica, dai un raspuns la obiect, poti in partea a doua a postului sa faci o gluma. Nu merge gluma fara ontopic.



Asta e de mare valoare. Cine a propus asta, tu sau ei?

#69
romescu

romescu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 386
  • Înscris: 19.03.2005
citesc din cand in cand cate un topic deschis cu cateva ore inainte, care se umple de reply-uri care mai de care. Criminali sunt aia care in toiul unei discutii din ce in ce mai serioase, intervin cu cate un "mistou'" destept rau de tot care te face parca si mai mult sa iti bagi picioarele.

Unde e solutia in momentul asta? Sincer sa va spun daca cautam putin mai gasim inca locuri, comunitati fotografice care macar incearca sa ii determine pe oamenii care vin pe acolo sa comenteze fotografii, si sa nu o dea in balarii...M-am obisnuit, totusi, cu SP, unde, fara ici un fel de divizari, am reusit sa despart cat de cat junk-ul informational (sau balariile...) de ceea ce ma interesa cu adevarat. Va dau cuvantul meu ca voi m-ati imbolnavit pe mine de fotoalcolismul asta, cum ii zicea Rigid in alte posturi. Chiar asa, cu atitudinea asta descrisa de multi de aici ca neprietenoasa... Au fost multe lucruri pe care nu le-am inteles sau pe care nu le stiam, dar careva de aici a zis ca poate o idee buna e sa caut pe gugl inainte sa intreb. Simplu.

Nu stiu daca a inteles careva ceva, dar ideea mea e clara. Nu cred ca e o solutie sa devenim "just another photo-forum", cu sticky de genul "fotografia de nunta". Sunt pentru formula existenta.


LE. Etete si rezolutia...si eu ma agitam acilea...

Edited by romescu, 20 June 2006 - 22:45.


#70
piccolino

piccolino

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 845
  • Înscris: 11.08.2005
mda... cam aiurea pot spune!
asta e formul studentilor de la cursul de tehnica fotografica de la sala dalles. e impartit foarte frumos in mai multe categorii asa cum a enumerat george mai sus. problema e ca din 67 de oameni care sunt (au fost) la cursul ala, nu a postat mai nimeni, tocmai din cauza alambicarii categoriilor. daca se fac 100 de subarii nu o sa mai citeasca mai nimeni topicurile si asa se va duce de rapa totul.

dar asta ramane de vazut.

#71
Dragos_v3

Dragos_v3

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 671
  • Înscris: 22.08.2005
Se imparte nu se imparte....noi sa fim sanatosi si sa postam poze de calitate...cum ne-am invatat cu forumu de pana acum o sa ne invatam si cu celalt

#72
ogarafgan

ogarafgan

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 833
  • Înscris: 06.02.2005
Mai da' poci intreba: UN misto pe ontopic sau se poate mai multe? .... si daca va intrebati daca asta e un misto? da, este, ca raspuns la mistoul care se face de noi cu un misto ontopic.... ce draq neamule? am ajuns sa negociem mistourile si sa ni se puna calusu-n gura la o opinie?.... unde ie democratia?  :ack: ..... :naughty:

Edited by ogarafgan, 20 June 2006 - 23:00.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate