javascript problem
Last Updated: May 29 2006 15:52, Started by
vali_cd
, May 29 2006 15:35
·
0

Posted 29 May 2006 - 15:35

am o problema care ma framanta de multa vreme. am facut un navigation bar la care atunci cand se face onmouseover trebuie sa se deschida un dropdown menu. problema e ca in momentul in care iese dropdown-u, in Internet Explorer comboboxurile care ar trebui sa fie chiar in spatele drop downului sunt vizibile, in fata. in mozilla merge ok, dar in ie e problema. m-am gandit sa ascund combo-ul la mouse over, dar nu e o solutie eleganta. stiti cumva proprietatea care ma ajuta sa imi iasa meniul deasupra?
|
Posted 29 May 2006 - 15:52

am o problema care ma framanta de multa vreme. am facut un navigation bar la care atunci cand se face onmouseover trebuie sa se deschida un dropdown menu. problema e ca in momentul in care iese dropdown-u, in Internet Explorer comboboxurile care ar trebui sa fie chiar in spatele drop downului sunt vizibile, in fata. in mozilla merge ok, dar in ie e problema. m-am gandit sa ascund combo-ul la mouse over, dar nu e o solutie eleganta. stiti cumva proprietatea care ma ajuta sa imi iasa meniul deasupra? Este un bug ie, pt solutie vezi(trebuie sa adaptezi pt cazul tau, ala e doar un sample de cod): http://forum.softped...dpost&p=1523040 |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users